ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 63
    Senior Member
    Natalia όλα καλά? Το ξεπεράσαμε?

Senior Member
    Και οπως ειχα ξαναπει οι πιο τρελλες ωρες μετα τις 12.00 το βραδι.
    Η καινουργια πατεντα ειναι σπορακια!!!
    Παιρνω ενα κουπακι σπορια καθε βραδι μπροστα στην τηλεοραση και με την δυναμη του φεγγαριου!!!
    ΦΙΛΙΑ!!

Senior Member
    Dexa,

καλή σου μέρα! Αν προσπαθούσες να πέφτεις πιο νωρίς για ύπνο? Εγώ επιδιώκω επίτηδες να μην πολυξενυχτάω γιατί το ξενύχτι μου φέρνει επικίνδυνες λιγούρες. Αν πιω κι αλκοολ κιόλας, άστα να πάνε....

Senior Member
    Εμενα αυτες οι λιγουρες μου ερχονται οταν το γευμα ειναι μεγαλυτερο απο ενα πιατο του φρουτου η οταν υπαρχει ανισοροπια,ειτε πολυ η πρωτεινη και πολυ λιγος υδατανθρακας η το αντιθετο.

Πρωτα νομιζα οτι ηταν θεμα ωρας γιατι το παθαινα μετα το μεσημεριανο και τοτε δεν ηξερα τι ηθελα....γλυκο ζητουσα,αλμυρο...ουτε εγω δεν ηξερα ακριβως,μεχρι που λογο της αλλαγης της ωρας του γυμναστηριου αλλαξα και την ωρα του μεγαλυτερου γευματος και το επαθα παλι,τοτε καταλαβα τι φταιει

Το ελυσα μοιραζοντας το πιατο.Στο μισο βαζω την σαλατα,στο 1/4 την πρωτεινη και στο αλλο 1/4 τον υδατανθρακα και απο τοτε ειμαι μια χαρα!

Senior Member
    Χμμμμμ....ενδιαφέρον...Αν όμως προβλέπει το διαιτολόγιο σου ένα μεσημέρι να φας μακαρόνια με κιμά και τυρί τριμμένο με σαλάτα τότε τι κάνεις? Σε αυτή την περίπτωση, σίγουρα οι υδατάνθρακες υπερισχύουν. Προσωπικά επιλέγω ζυμαρικά ολικής αλέσεως βέβαια...ʼραγε αυτό να βοηθάει καθόλου?

Senior Member
    Originally posted by forty
    Το ελυσα μοιραζοντας το πιατο.Στο μισο βαζω την σαλατα,στο 1/4 την πρωτεινη και στο αλλο 1/4 τον υδατανθρακα και απο τοτε ειμαι μια χαρα!
    στο περιπου αυτο λεγεται ισογλυκαιμικη διατροφη για οσους ενδιαφερονται να το ψαξουν κ να το κανουν, μαλιστα ειναι αυτο που εχω σκοπο να κανω απο εδω και στο εξης. συμφωνει κ με τη διαιτα των διαιτολογων πανω κατω.

Οσο για αυτο ποπυ ρωτας, τα μακαρονια τα ρυζια κ ολα τα ανντιστοιχα κανει πολυ καλο να ειναι μαυρα, καιγονται αργοτερα, δε κανουν τραμπολινο το σακχαρο, δε πεινας μετα τοσο...προσωπικα τρωγοντας αντιστοιχο γευμα ναι μεν χορταινω προσωρινα αλλα λυσσαω αργοτερα, το οποιο διαβαζοντας κατανοησα οτι εχει σχεση με το γλυκαιμικο δεικτη των μακαρονιων...

Senior Member
    γεια σας!εγω δυσκολεομαι απιστευτα το βραδυ!!και ολη τη μερα να μην πειναω καθολου μολισ περασει μια ωρα μετα το βραδυνο(γιαουρτι + φρυγανιες συνηθως) λυσαω!! θελω να φαω οτι βρω μπροστα μου!!ειναι δυσκολο να κρατηθεις.. πολυ νερο μονο ...

Senior Member
    Χαιρετώ με τη σειρά μου! Τις πρωινές και τις απογευματινές ώρες είμαι μια χαρά, μόλις όμως πλησιάζει μεσημέρι ή βράδυ... μεταμορφώνομαι! Τι λυκάνθρωποι και αηδίες τώρα... Εδώ να δείτε τι γίνεται!
    Αυτό ισχύει και μετά το δακτύλιο. Χθες από τη λαχτάρα μου να καταβροχθίσω το πιάτο μου έπαθα λόξυγγα! Όχι τίποτα άλλο, αλλά το άφησα και στη μέση, γιατί οι οδηγίες είναι σαφείς. Έμεινα με τη μπουκίτσα μου στο χέρι...

Senior Member
    Εγώ δυσκολεύομαι όταν δεν έχω κάτι να κάνω.
    Η απραξία είναι μεγάλος εχθρός μου.
    Να δω ταινία δε μπορώ.
    Να διαβάσω ένα βιβλίο ? εκει και αν δε μπορώ.
    Πίνω πίνω νερό ? ροφήματα κλπ ? αλλά τίποτα.
    Ενώ όταν έχω διάφορα να κάνω ? ούτε που περνά το φαγητό από το μυαλό μου.
    Πρέπει να μου το θυμίσει κανένα γουργούρισμα?

Senior Member
    Ακριβώς μια από τα ίδια! Αν έχω κάτι να κάνω (κυρίως χειρωνακτικό) ξεχνάω ότι πεινάω. Όταν όμως κάθομαι και βαριέμαι ή όταν έχω αρκετές ώρες να φάω κάτι τότε λυσσάω...

Originally posted by irenevaladia
    Να δω ταινία δε μπορώ.
    κ εγω μια απο τα ιδια..σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!

Senior Member
    Να δω ταινία δε μπορώ.
    Αχ Ειρηνάκι, το ίδιο πρόβλημα έχουμε!
    Αλλά εσύ τουλάχιστον πίνεις και διάφορα ροφήματα (τα ροφήματά σου είναι ιστορικά! :D), ενώ εγώ άστα, αν δε πιω νερό, θα πιω καφέ
    η στη χειρότερη κανένα ποτάκι!. Τότε είναι που αρχίζουν τα δύσκολα!Αλλά τα πάρα πολύ δύσκολα !

Senior Member
    Εμένα με το αλκοολ μου ανοίγει η όρεξη τρομερά!!! 1 ποτηράκι κρασί είναι αρκετό... Οπότε αποφεύγω να πίνω αν δεν έχω φάει κάτι πριν. Ειδικά αργά το βράδυ, έτσι και πιω νηστική...πάει...

Senior Member
    Originally posted by Lily
    Να δω ταινία δε μπορώ.
    Αχ Ειρηνάκι, το ίδιο πρόβλημα έχουμε!
    Αλλά εσύ τουλάχιστον πίνεις και διάφορα ροφήματα (τα ροφήματά σου είναι ιστορικά! :D), ενώ εγώ άστα, αν δε πιω νερό, θα πιω καφέ
    η στη χειρότερη κανένα ποτάκι!. Τότε είναι που αρχίζουν τα δύσκολα!Αλλά τα πάρα πολύ δύσκολα !
    Και εγώ στην αρχή τα ροφήματα ? ούτε να τα δω?
    Τώρα συνήθισα.
    Και έτσι όπως έχω γεμίσει τον χρόνο μου ? πολλές φορές δε προλαβαίνω να τα πιω.
    Πάντως μεγάλη μαγκιά και το να γεμίζεις τη μέρα σου.
    Αφήστε που το βράδυ πέφτω στο κρεβάτι και ξεραίνομαι στον ύπνο.
    Το αγαπημένο μου βέβαια είναι το λατιν αλλά είναι μόνο 1 φορά την εβδομάδα (και 60 ευρώ παρακαλώ)
    Για αυτό και εγώ ξεκίνησα το αερόμπικ άλλες 2 φορές την εβδομάδα.
    Και όταν είμαι σπίτι να ναι καλά το ελλειπτικό αλλά κυρίως το λαπτοπ το οποίο έχω απέναντι και βλέπω x-factor, next top model κλπ.
    Βέβαια όλα αυτά τώρα που μπορώ γιατί αυτή τη περίοδο ο άντρας μου δουλεύει όλη μέρα και όλη νύχτα μη σας πω.
    Μετά βλέπουμε ?
    Και αν μείνω και έγκυος (που προσπαθώ) ? πάλι θα δούμε?
    Αυτά ?

Senior Member
    Μωρέ και μένα η μέρα μου είναι γεμάτη ως εκεί που δεν παίρνει αλλά τις ατασθαλείες μου πάντα βρίσκω χρόνο να τις κάνω.... Ίσως δεν γεμίζω τις απογευματινές μου ώρες (τις ελεύθερες δηλαδή) με πράγματα που θα κάνω για μένα όπως χορό, αερόμπικ, κάτι που θα με ευχαριστεί τέλοσπάντων.
    Βγάζοντας στην παιδική χαρά τα παιδιά ή κάνοντας δουλειές δεν κάνω κάτι για μένα και ίσως από κει ξεκινάει...
    Τι να πω? ʼντε να μεγαλώσουν να πηγαίνω μαζί τους γυμναστικούλα μπας και κάνω κάτι για τον εαυτό μου....

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast