Results 31 to 45 of 63
Thread: ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
-
01-10-2009, 10:51 #31
Εγώ πάλι πεινάω μετά τις 1 μετά μεσημβρίας,και μετά τις 1 πριν ο κόκκορας να λαλήσει.Αίσχος!Και τα δύο είναι λάθος και παλεύω να τα διορθώσω.Δεδομένο είναι πως οι παλιές συνήθειες δύσκολα ξεκόβονται,αρκετές φορές ασυναίσθητα επιστρέφουν,το θέμα είναι να το μάθω και να μου γίνει βίωμα το πρόγραμμα στη διατροφή.Καθότι άτομο κάπως *γκουχ*εναντίον της κάσκας,της καταπίεσης,προσπαθώ να είμαι διαλλακτική και να το πάω χαλαρότερα.Μου χτυπάνε που και που την πόρτα κάτι τύψεις,αλλά τους λέω να παν στο διάολο.χαχα
- 01-10-2009, 10:53 #32
Originally posted by sabe
Μου χτυπάνε που και που την πόρτα κάτι τύψεις,αλλά τους λέω να παν στο διάολο.χαχα
05-10-2009, 10:42 #33
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ
ΕΓΩ ΠΕΙΝΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4 ΤΡΩΩ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 ΜΕ 5.30 ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΥΣΣΑ ΕΤΡΩΓΑ ΨΩΜΑΚΙΑ ΤΥΡΑΚΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΝΕΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΙΤΣΕΣ
ΚΑΝΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ
ΠΙΕΖΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ ΕΧΩ ΑΠΟΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΜΟΥ
ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΟΡΦΑΝΑ
(95 ΚΙΛΑ 1, 5 ΠΑΚΕΤΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ , ΔΥΣΠΝΟΙΕΣ , ΤΑΧΥΚΑΡΔΙΕΣ Κ.Λ.Π)
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
ΠΡΟΧΩΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ
ΦΙΛΙΑ ΑΝΝΕΖΙΝΑ
10-10-2009, 05:05 #34
Οι τρελες ωρες μετα τις 12.00 το βραδυ!!!
Εκει να δειτε τι γινεται!!!
Με το που πιανει 12.00 με 1.00 και καθομαι τηλεοραση ,ψαχνω τι να μασουλησω.
Το εχω συνδιασει με τηλεοραση και εργα ,δεν εξηγηται αλλιως.
Μου εχουν αφησει και κουσουρι τα νυχτερινα που δουλευα ,και δεν με πιανει και ευκολα και ο υπνος.
Με βλεπω να αρχιζω κανενα ροζ χαπακι μηπως και μπω σε μια σειρα!!
ΦΙΛΙΑ!!
10-10-2009, 11:45 #35irenepGuestσας καταλαβαινω απολυτα!και μου φαινεται λογικο να πειναμε εκεινη την ωρα και ας φαγαμε πριν λιγο. δεν ειναι δυνατον να εχουμε ολες το ιδιο προβλημα εστω και ψυχολογικο!!! κουκλιτσα μου θα σου πω εγω τι κανω και αν θες το δοκιμαζεις. συνηθως οταν τρωμε νωρις το μεσημερι το κανουμε απο συνηθεια και οχι επειδη πραγματικα πειναμε. οποτε 'η τρωω πιο αργα, ή πινω και εγω ενα καφεδακι (οντως πιανει κοριτσια) ή φτιαχνω μια σαλατα-φρουτοσαλατα 'η κρακερακια ή γαλα με μελι οχι με σοκολατα. θα σου ελεγα μακρια απο γλυκα ακομα και αν ειναι μικρης ποσοσοτητας γιατι αν κανεις την αρχη θελει μεγαλη δυναμη να μην συνεχισεις! και τον καφε χωρις ζαχαρη αντε καμια φορα αν θελω πολυ γλυκο ισως να βαλω λιγο φρεσκο γαλα. ελπιζω να σου εδωσα αρκετες εναλλακτικες.
11-10-2009, 00:01 #36
Εγώ πεινάω πολύ... όταν έχω φάει πολύ. Ξέρω ότι ακούγεται κουφό αλλά κάθε φορά που παρασύρομαι και χαλάω τη διατροφή μου και τρώω κάτι παραπάνω ή κάτι παχυντικό (γλυκό, ψωμί, βλακιούλες ...) μετά αδυνατώ να σταματήσω. Πρέπει να φθάσω μέχρι τέλους (άδειασμα ντουλαπιών και ψυγείου). Δύσκολες ώρες είναι το βράδυ και το απόγευμα, οι ώρες που λογικά θα έπρεπε να μην πεινάω γιατί είναι η ώρα της πέψης. Ο ενδοκρινολόγος μου εξήγησε ότι κάτι έχει να κάνει με τα επίπεδα της γλυκόζης αλλά δε θυμάμαι να σας το πω. Κι εμένα με βοηθάει ο καφές ή ένα αφέψημα από βότανα χωρίς ζάχαρη. επίσης αν πιεστώ και κάνω διάδρομο ή βγω για περπάατημα ή κάνω γιόγκα βοηθάει αλλά δεν έχω και πολύ μεγάλη επιτυχία στο να με πιέζω. Συχνά επιλέγω την εύκολη λύση: τρώω ότι βρω μπροστά μου και μετά νιώθω τύψεις και υπόσχομαι στον εαυτό μου ότι αύριο θα κάνω αυστηρή δίαιτα και τέλος πάντων ... η ζωή μου φαύλους κύκλους κάνει.
23-10-2009, 16:45 #37
mag μια από τα ίδια, συμφωνώ...
Όσο πιο πολύ τρως τόσο πιο πολύ πεινάς..
24-10-2009, 21:38 #38
γεια σας! ερώτηση: πεινατε το ιδιο οταν ειστε ερωτευμενοι?
25-10-2009, 12:21 #39
Αχ τι γίνεται με αυτό τον έρωτα? Ξεχνάς το φαγητό..ξεχνάς τα πάντα και αφιερώνεσαι στο ταίρι σου..αλλά αυτό ισχύει μόνο όταν είσαι πραγματικά ενθουσιασμένος και στα αρχικά στάδια(άσε που θεμίτο είναι -αν όχι απαραίτητο- να έχεις ανταπόκριση! Και να μην λάβω στα υπ'οψιν μου το γεγόνος ότι για να αγαπήσεις πρέπει πρώτα να αγαπήσεις τον ευατό σου...! Και οι δικές μου αυτοκατατοστροφικές τάσεις δεν συμβάλλουν ως προς αυτή τη κατεύθυνση...
25-10-2009, 18:53 #40
Μια τέτοια μέρα πάντως όλες οι ώρες μου φαίνονται δύσκολες...Κυριακή, χάλια καιρός, δε μπορείς να βγεις έξω-μένεις μέσα και μελαγχολείς, άλλαξε κι η ώρα...χάλι...
26-10-2009, 13:18 #41
Όταν ερωτεύεσαι, είναι όλα μαγικά, το φαγητό είναι το τελευταίο που σε απασχολεί! Το κακό είναι ότι δεν κρατάει για πολύ...
Πάντως όταν γνώρισα τον άντρα μου έπαθα τέτοια πλάκα που σταμάτησα να τρώω (και να κοιμάμαι) για 10 μέρες...
Τώρα όσο για την διάθεσή μας λόγω καιρού, ε ναι, με τέτοια μουντίλα και όλη μέρα κλεισμένες μέσα στο σπίτι για να μην φάμε τα πάντα, μόνο ερωτευμένες πρέπει να είμαστε..
02-11-2009, 01:31 #42
κοριτσια μου πως ειστε? Εγω δεν ξερω αυτο τον καιρο τον αγαπαω, ειναι χουχουλιαρικος. Εγω δεν ξερω νομιζω οτι οταν εισαι ενθουσιασμενος δεν πηγαινει τιποτα κατω. Βεβαια ισως να ειναι και η ιδεα μου.
Παντως εχω ξεπερασει τις δυσκολες ωρες-αυτο ηταν δεν θα με ελενχουν αυτες- οπως εκοψα και το τσιγαρο. Δεν ξερω το συζηταω και με τον ψυχολογο μου, εμεσως μου λεει οτι μεσα στη σχεση μου ενιωθα τετοια πιεση και αναγκη να ειμαι τελεια που μου εβγαινε σε βουλιμια. Αλλωστε δεν ειναι τυαιο οτι την ημερα που ειδα τον πρωην μου τυχαια εκανα 3 βουλιμικα σε μια μερα.
Παντως πιστευω ενα καλο τρικ οταν μας πιανει η λυσσα ειναι να πινουμε νερο η καφε, εμενα με βοηθεια παντως.
02-11-2009, 08:50 #43
εμενα ο καφες δεν με βοηθαει γιατι το φαι το εχω συνδυασει ως κατι που με βοηθαει να διώξω το αγχος και ο καφες μου προκαλει υπερένταση.
προτιμω να πιω καποιο ροφημα χωρις καφεινη και εχω απειρα τετοια στο γραφειο μου: λουιζα, μεντα, δυοσμος, κανελλα, πρασινο τσαι κλπ κλπ
17-11-2009, 16:55 #44
Αυτή η ώρα είναι δύσκολη για΄μένα. Ξεκινάει μετά το φαγητό που θέλω σαν τρελλή να φάω γλυκό και συνεχίζεται μέχρι να γυρίσω σπίτι να φάω το απογευματινό μου γιαουρτάκι και να πιω τον καφέ μου...
17-11-2009, 19:31 #45
τωρρααααααααααααααααααααα ααααααα
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....