Results 16 to 30 of 40
Thread: Μετανιωσα... (?????)
-
21-09-2009, 21:20 #16
Αυτό με τον ώμο(συγνώμη που ξέχασα να το θίξω)μου έχουν πει πως είναι από το φούσκωμα της λαπαροσκόπησης.
Έχω ακούσει πολύ κόσμο που έκανε δακτύλιο και τον ταλαιπωρεί σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.
Εμένα πάντως με πονάει έκτοτε όποτε τρώω πολύ και όποτε βρίσκομαι σε χώρο με κλιματισμό.
Αλλά για άλλη μία φορά να τονίσω πως εγώ είμαι συγγενής με τον Μητσοτάκη και όχι μέσος όρος
να βασίσεις πάνω στη δική μου ιστορία συμπεράσματα...Όσο για τον έντονο αυτό πόνο,που αναφέρεις,εκείνοι τι λένε;
Και μην πεις ξανά πως μας πρήζεις,γιατί μετά θ'αρχίσω τις μπούφλες και θα φωνάξω και τον μπράβο μου,την ʼννα(esceden),
που έχει και βαρύ χέρι!
- 21-09-2009, 21:23 #17
μα ειναι αστειο οι πληγες δεν πονανε καθολου μα καθολου μονο ο ωμος και μεσα η κοιλια χαμηλα στον αφαλο.... τα χω δει ολα. παντως σε ευχαριστω θερμα για την συμπαρασταση σου την χρειαζομαι πολυ... ειμαι και αυπνη ποσες μερες σσε μια καρεκλα την βγαζω τις νυχτες εχει εξαντληθει το σωμα μου πια... αυριο αμα ποναω παλι ετσι θα παρω τον γιατρο
21-09-2009, 21:25 #18
Originally posted by NADINE
Αυτό με τον ώμο(συγνώμη που ξέχασα να το θίξω)μου έχουν πει πως είναι από το φούσκωμα της λαπαροσκόπησης.
Έχω ακούσει πολύ κόσμο που έκανε δακτύλιο και τον ταλαιπωρεί σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό.
Εμένα πάντως με πονάει έκτοτε όποτε τρώω πολύ και όποτε βρίσκομαι σε χώρο με κλιματισμό.
Αλλά για άλλη μία φορά να τονίσω πως εγώ είμαι συγγενής με τον Μητσοτάκη και όχι μέσος όρος
να βασίσεις πάνω στη δική μου ιστορία συμπεράσματα...Όσο για τον έντονο αυτό πόνο,που αναφέρεις,εκείνοι τι λένε;
Και μην πεις ξανά πως μας πρήζεις,γιατί μετά θ'αρχίσω τις μπούφλες και θα φωνάξω και τον μπράβο μου,την ʼννα(esceden),
που έχει και βαρύ χέρι!
21-09-2009, 21:34 #19
Έχεις δίκιο...Όταν είμαστε εξαντλημένοι σωματικά,καταρρέουμε και ψυχολογικά μετά...
Όλα γιγαντώνονται κι άντε να τη βγάλεις μετά καθαρή...Οπωσδήποτε να τηλεφωνήσεις
αύριο το γιατρό σου!Να κοιμηθείς δε μπορείς μήπως λόγω πόνου και στην πλάτη;
Πάντως θυμάμαι κι εγώ μετά το πρώτο χειρουργείο πονούσα στο λαιμό από τη νάρκωση,
στις φτέρνες(δεν ξέρω γιατί-ίσως τις πίεζα ασυναίσθητα)στον ώμο μαχαιριές με κάθε ανάσα
και στην περιοχή του δακτυλίου,λιγότερο ενοχλητικά κι αναρρωτιόμουν τι επέμβαση μου έκαναν!
Αύριο να έχεις καταγεγραμμένες όλες τις ερωτήσεις σου(γιατί καμιά φορά τα ξεχνάμε την ώρα
του τηλεφωνήματος)και να ζητήσεις να σε βοηθήσουν με τον πόνο και την αϋπνία ίσως...
Μόλις στανιάρουμε από ύπνο θα γίνουμε άλλοι άνθρωποι,θα δεις!ʼντε,ακόμα απόψε,γλυκιά μου!
21-09-2009, 21:42 #20
πονους στην πλατη δε θα το λεγα ισως μια μικρουλα ενοχληση. σφαχτες στον ωμο και πονο αναμεσα αφαλο βαλβιδα... ουφ να σαι καλα και συ και ολα τα παιδια καπως χαλαρωσα... αλλα που και που ποναω φριχτα και με πιανει το παραπονο και τρεχει και η κακομοιρα η μανα μου να με μαζεψει μη λιπο8υμισω...
21-09-2009, 22:05 #21
Αχ!Οι δόλιες μάνες τι τραβάνε κι αυτές!
Με πόση αγάπη όμως το κάνουν για το καλύτερο μας...
Πρέπει να πειστούμε,Esprit μου,πως αυτό είναι το καλύτερο μας!
Χαλάλι οι πόνοι και η ταλαιπωρία τώρα για λίγο,καθώς επενδύουμε για πολλά!
Σίγουρα θα χάσεις αρκετά κιλάκια και θα πάρεις αμέσως τα πάνω σου!
Εγώ τον πρώτο χρόνο είχα χάσει κάπου 50!Και μετά είναι όλα αλλιώς...
Έχοντας πάρει αυτή τη μεγάλη ώθηση από τον δακτύλιο,είναι μετά στο χέρι μας
να το αξιοποιήσουμε!Οι πραγματικά αποφασισμένοι ν'αλλάξουν τη ζωή τους,
αυτοί που με κάθε τρόπο στηρίζουν την επέμβαση τους κι επιμένουν,τα καταφέρνουν!
Θέλω να πιστεύω πως στην κατηγορία αυτή ανήκεις κι εσύ!Το δύσκολο πέρασε,μανάρι...
Έλα,πάμε τώρα για τα καλύτερα!Χαμογέλα μου λιγάκι ν'αναθαρρέψει κι η μανούλα!
21-09-2009, 22:10 #22
Καλή ανάρρωση κι από μένα.
Εγώ είμαι 18 μέρες χειρουργημένη αλλά με sleeve. Δεν είχα τόσο δυνατούς πόνους.Δεν είχα καν εσωτερικο οργανικό πόνο.
Οι μύες όμως με πονούσαν και ήταν πέτρα το στομάχι.Προσδιόρισε λιγάκι, σε πονάει μέσα μέσα το στομάχι σου ή οι μύες; Διότι ο αέρας που μας βάζουν είναι πολύ μεγάλη ποσότητα.Εμένα πχ τώρα μαλάκωσε το στομάχι μου και δεν πονάει καθόλου. Όσο για την πλάτη, απ τον αέρα είναι πιο πολύ και την κακή στάση του σώματος.Εγώ στην κλινική, γκρίνιαζα για την πλάτη παρά για την επέμβαση.
Όταν ήμουν καθιστή μου έκανε μασάζ η μητέρα μου με Bepanthol, γιατί δεν ηθελα να βάζω λάδια επειδη δεν έκανα μπάνιο τότε και κάπως ανακουφιζόμουν, ειδικά προ ύπνου, μπας και κοιμηθώ λιγάκι.
Η ξαδέλφη μου που είχε βαλει δακτύλιο, πονούσε κι εκείνη αρκετά. Βεβαια το πόσο είναι ανθεκτικός ο καθένας μας, είναι σχετικό. Να επιμείνεις να δεις το γιατρό από κοντά.Οφείλει να σου λύνει απορίες κάθε στιγμή που θα τον καλέσεις.Μην ξεχνάς ότι διανύεις τις πιο δυσκολες μέρες.
Εχω να προσθέσω και κάτι άλλο. Εγώ στα αριστερά μου είχα ένα σωληνάκι για να βγαίνουν τα υγρά από μέσα απ το στομάχι.Αυτό το σωληνάκι επομένως κατέληγε στο στομάχι μου.Καποιες φορές είχα κράμπες και τραβήγματα.Οπότε κι εσύ, λογικό δεν είναι να έχεις ενοχλήσεις απ τη βαλβίδα μέχρι το σημείο εκείνο του στομάχου που καταλήγει το σωληνακι; Για σκέψου το.
Οπότε, ανακεφαλαιώνοντας πιστεύω, ότι οι πόνοι στον ώμο είναι κυρίως απ τον αέρα και την κακή στάση του σώματος, άρα δοκίμασε να σου κάνουν απαλό μασάζ με κρεμούλα και στο στομαχι από τον αέρα, από το σωληνάκι=ξενο σώμα που ο οργανισμός θέλει τον χρόνο του για να το δεχτεί και γενικά να ηρεμήσουν όλα μέσα σου.Μπορεί να μην έκοψες στομάχι, αλλά κουνήθηκαν τα όργανά σου και θέλει τον χρόνο του το σώμα σου για να ηρεμήσει.Να σηκώνεσαι να περπατάς για να φύγει κι ο αέρας. Επίσης παίζει να σε πιάνουν και κολικοί εντέρου διότι κι εκεί θα έχει μαζευτεί αέρας αρκετός!Γι αυτό περπάτα!!!
Τι άλλο;;;;Οσο για τις τροφές και το μετά, άλλοι έχουν γινει φιλαράκια με το δακτύλιο, άλλοι όχι, άλλοι τον έβγαλαν κι άλλοι προσπαθούν να τον αντέξουν. Ακόμη δεν μπορείς κι εσύ η ίδια να ξέρεις που ανήκεις.
Εύχομαι να τα πάτε καλά μεταξύ σας. Θα σου πω δυο ακραίες περιπτώσεις χωρις να σε τρομάξω με τη μια εξ αυτών. Υπάρχουν παιδιά που με δακτύλιο αρκετά καλά σφιγμένο, τρώνε κανονικότατα, χωρίς να πνιγονται και να πονάνε, διότι έχουν μάθει να μασάνε καλά και σωστά και άλλοι που είχα προβλήματα, είτε διάβρωση στομάχου είτε μόλυνση απ τη βαλβίδα.
Ευχομαι να τα πατε καλά οι δυο σας!
21-09-2009, 22:15 #23
χμ...... εχω ακουσει για τον πόνο στον ωμο (ειχα καταλαβει οτι εκει ακουμπαει η καμερα ή κατι τετοιο, δεν ρωτησα κιολας)
αλλά βλεπουν καλα τα ματακια μου οτι δεν ειναι κατι για μια-δυο μερες; ΝΑDINE ακόμα πονάει ο ωμος σου;
21-09-2009, 22:25 #24
ακουσα το ονομα μου!
να δειρω?
οχι καλή μου, αρκετά τραβάει το σωματάκι κ η ψυχή σου τώρα..
σου υπόσχομαι όμως οτι αν αποβάλλεις το άγχος, σε κανα διμηνο θα διαβαζουμε αυτο το ποστ κ θα γελαμε! στο ευχομαι μ ολη μου την καρδια!!
ΥΓ: ραντεβου εδώ 21/11??
22-09-2009, 03:02 #25
Originally posted by dreamOn
ΝΑDINE ακόμα πονάει ο ωμος σου;
Δε με προσέχεις!Δε με προσέχεις!
22-09-2009, 03:06 #26
Originally posted by sweet_but_obese
Να σηκώνεσαι να περπατάς για να φύγει κι ο αέρας. Επίσης παίζει να σε πιάνουν και κολικοί εντέρου διότι κι εκεί θα έχει μαζευτεί αέρας αρκετός!Γι αυτό περπάτα!!!
22-09-2009, 10:36 #27
Originally posted by dreamOn
ΝΑDINE ακόμα πονάει ο ωμος σου;
Δε με προσέχεις!Δε με προσέχεις!
Μωρε το διαβασα αλλά εχει κολλησει ο εγκεφαλος μου. Πώς να συνδεονται αυτα τα δυο σημεια, τι στον κόρακα κανουν;
Ειδατε μηπως χθες βραδυ στον ΣΚΑΪ ενα ντοκιμοντερ για την παχυσαρκία, τους παλαιστες του σουμο, την κορτζολη και το συνδρομο Κουσινγκ (αν το λεω σωστα), τη γρελινη και την λεπτινη και στο τελος την επεμβαση γαστρικου μπάι πας;
22-09-2009, 11:17 #28
Originally posted by sweet_but_obese
Να σηκώνεσαι να περπατάς για να φύγει κι ο αέρας. Επίσης παίζει να σε πιάνουν και κολικοί εντέρου διότι κι εκεί θα έχει μαζευτεί αέρας αρκετός!Γι αυτό περπάτα!!!
Δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι άοσμα
22-09-2009, 11:30 #29
καλημερουδια κοριτσια... αλλο ενα μαρτυρικο βραδυ αποψε... κοιμηθηκα καθιστη στον καναπε για 3 ωρες τα χαραματα... πονο δεν εχω ουτε στο στομαχι ουτε στις πληγιτσες. σωληνακι για υγρα κτλ εγω δεν εχω ισως να μη καταλαβα τι ακριβως εννοεις... η βαλβιδα μου ειναι δεξια στο υψος του αφαλου και ποναω αναμεσα βαλβιδα και αφαλο. οσο για τον γιατρο δυστυχως δεν επεσα σε καλο... πηρα τηλεφωνο να του πω οτι ο πονος δεν εχει μειωθει καθολου πως δεν κοιμαμαι δεν μπορω να σηκωθω κτλ και αρχισε να μου λεει κατι μπαρουφες...δεν ειμαι λεει ανθεκτικη στον πονο... μ....ς... εχω κανει και αμυγδαλες εχω περασει 4 ατυχηματα σοβαρα με μηχανακι οπου ειχα ανοιξει το κεφαλι μου και επισης εχω περασει και τραυματισμο απο εκτροχιασμο τρενου. πιο πολυ κουραγιο μου δωσατε εσεις παρα ο γιατρος...
22-09-2009, 11:32 #30
και ο ωμος... τι πονος θεε μου...ουτε οταν ειχα βγαλει το χερι μου τοσο πονο...
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....