Μετανιωσα... (?????) - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Senior Member
    Σωληνάκι είχα εγώ, όχι εσύ. Εγώ που έκοψα το στομάχι είναι παροχέτευση δηλ αυτό το σωληνακι για να βγαζει υγρα.Απλα ηθελα να σου δειξω οτι οπως εμενα με πονουσε η περιοχη που βρισκοταν αυτο το σωληνακι μεσα μου, ισως και σενα να σε πονα εσωτερικα αυτο το σιλικονουχο σωληνακι που ενωνει το δακτυλιο με τη βαλβιδα δηλ η αποσταση αυτη μεταξυ αφαλου και βαλβιδας.

Εν πασει περιπτώσει, γιατροί δεν είμαστε, υποθεση κανω κι εγώ και νευριάζω οταν ο γιατρός λέει έτσι εύκολα δεν εισαι ανθεκτικός στον πόνο.

Να πας απ το ιατρειο του εστω και απροειδοποίητα.Οφείλει να σε δει! Ή να τον παιρνεις συνέχεια τηλ και να πεις επιγραμματικά ότι πέρασες τοσα ατυχήματα και τέτοιο πόνο δεν είχες. Καποια στιγμή θα σε δει και θα σε ακούσει πιστεύω.

Για τον ώμο, πιστευω οτι ειναι ο αέρας. Δεν παει καπου αλλου το μυαλο μου.Εμένα με πονούσε η αριστερή πλευρά της πλάτης για μια εβδομάδα τουλάχιστον.

Senior Member
    δυστυχως αυτην την στιγμη βρισκομαι στην πολη μου και δεν μπορω να παω στο ιατρειο του αλλα γενικα ενιωσα σα παιδακι που εκανε αταξια ετσι που μιλουσε... μου φερεται λες και τον ενοχλω που του τηλεφωνω. και ολο κι ολο 2 φορες πηρα φυσικα... κι εγω νομιζω πως ειναι το σωληνακι βασικα αλλα οπως λες κι εσυ γιατρος δεν ειμαι. του το ειπα για τα ατυχηματα και μετα καπως αλλαξε υφος. εχω και τον πατερα μου που με πρηζει ολη την ωρα με ενα δικο του χειρουργειο και ολο πεταει εξυπναδες ποπο ασ τα... εσυ εισαι καλυτερα τωρα? δαχτυλιδι εχεις κανει?

Senior Member
    Sleeve έκανα και ειμαι πολύ καλά. Σαν να μην την έκανα δηλ την επέμβαση και δεν πέρασε ακόμη ένας μήνας.

Espit τι λες? Αν δεν σε βοηθησει ο γιατρος σου τοτε ποιος θα το κανει? Θελω να τον δειρω... Αληθεια τσατιστηκα... Εκανα δακτυλιο 2 χρονια τωρα και ακομα παιρνω τηλ τον γιατρο μου στο κινητο και ειναι ευγενεστατος..... Προθυμος να αφιερωσει χρονο. Τον εχω ενοχλησει αθελα μου σε ωρα χειρουργειου. Απαντησα ενας συνεργατης του, ζητησα συγνωμη και τον πηρα αργοτερα. Ουτε παρατηρηση μου εκανε ουτε ασχημα αισθανθηκα. Ο καθενας απο εμας εδω μεσα θεωρει οτι το προβλημα του ειναι το δυσκολοτερο ολων, και καλα κανει.... Αν δεν ασχοληθει αυτος στον οποιος ρισκαρες την ζωη σου, τον εμπιστευτηκες (με το αποζημιωτο φυσικα) τοτε ποιος θα ασχοληθει???

Senior Member
    ασ τα κι εγω πολυ πικραθηκα... και το γαμωτο ειναι οτι θα τον φαω στην μαπα απο δω και περα και αμα συνεχισει ετσι τι θα κανω? δεν θεωρω οτι το προβλημα μου ειναι σημαντικοτερο παιδια αν ειναι δυνατον δεν προσπαθησα να υποβιβασω κανεναν απλα λεω κι εγω την δικη μου ιστορια...

Senior Member
    Παιδια και εγω μονιμος επερνα τον γιατρο. μαλιστα αρχικα επικοινωνουσα με την Μπαρμπι την κοπελα που εχει σαν υποστηριξη και μου απαντουσε στα παντα, εκτος και αν ειναι κατι πιο ειδικο οπτοε επερνα τον γιατρο τηλ. αλλα εχω κανει και τις πιο χαζες ερωτησεις πχ.. πινω τοσο νερο ναι μεν γουλια γουλια αλλα πινς ολοκληρο το ποτηρι στο μεσαωρο χωρις να ποναω κανει? η θα σπασουν ταραμματα? αγκιναρες κανει να φαω?? και αλλα πολλες χαζες ερωτησεις :P

αλλα παντα ηταν και αυτος και η κοπελα προθυμοι να μου απαντησουν και μαλιστα μου το εχει τονισει και ο ιδιος, ανα πασα στιγμη που εχω μια αποροια η νοιωσω καποιο πονο αμεσως να επικοινωνησω μαζι του η με την κοπελα. μεχρι και το κινητο του μου εχει δωσει για να μπροω να μιλαω μαζι του καθε στιγμη ( εννοειτε βεβαια πως δεν τον ενοχλω για ασημαντα πραγματα, μονο για κατι φαρμακα τον ειχα παρει τηλ να τον ρωτησω ) ολες τις αλλες αποροιες που τις λυνει η μπαρμπι!

και πιστευω πως ετσι πρεπει να ειναι ο καθε γιατρος.
    οχι αρχικα να μας δειχνουν ποσο καλοι ειναι, να μας λενε πως θα ειναι διπλα μας και μολις κανουμε την επεμβαση και παρουν τα χρηματα να αδιαφορουν και να μας ειρωνευοντε πως δεν αντεχουμε τον πονο

espirit, δεν το ειπα υποτιμητικα οτι ο καθενας θεωρει το προβλημα του σημαντικοτερο. Αγαπη μου γλυκια, προκειτε για την ζωη σου. Αυτο ελειπε να μην το θεωρεις το σημαντικοτερο. Μακαρι να μπορουσα να βοηθησω στο απειροελαχιστο. Οτι χρειαστεις απλα να μας το πεις

Senior Member
    σας ευχαριστω θερμα... εισαι απο την ροδο ειπες ε? πριν ενα μηνα εκει ημουν διακοπες υπεροχο νησι! και καταπληκτικοι ανθρωποι!

Ελπιζω να περασες ομορφα και εννοειτε να μας ξαναρθεις

Senior Member
    αμε! και θα ερθω η μιση!

Page 3 of 3 FirstFirst 123