ξερει κάνεις την πλαστική επέμβαση με το κορδόνι?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

ξερει κάνεις την πλαστική επέμβαση με το κορδόνι?

ξερει κάνεις την πλαστική επέμβαση με το κορδόνι?την εκανε η Μαρια Μπακοδημου αλλα δεν καταλαβα τι ειναι.....

Senior Member
    και εγω το ακουσα αλλα δε ξερω!

εμενα μου φανηκε καπως.... ανατριχιαστικο!!!!!

ανατριχιαστικό να το πω?κουλο?παντως περιεργο και μου εχει εξαψει την περιεργια....

Member
    αν ακουσατε ομως ειπε πως δεν ειχε το αποτελεσμα που περιμενε και αν την ρωτουσε καποιος δεν θα την προτεινε

Senior Member
    Ειναι μια αισθητικη μικροεπεμβαση που μπορει να γινει και σε εξοπλιμενο ιατρειο και μπορει να αποκαταστησει για καποιο χρονικο διαστημα ΜΙΚΡΗ χαλαρωση. Γινεται στο διλποσαγωνο, στο στηθος, ισως και αλλου. Ουσιαστικα περνιεται ενα νημα υποδόρια απο τη μια ακρη στην αλλη και αυτο το νημα μικροσκοπικα αν το δεις μοιαζει με αγκιστρι, σαν τα λεπια του ψαριου, που κατα τη μία φορά ειναι λεια ενω αν πας να το χαϊδεψεις απο την αντιθετη αγκυλωνεσαι. Ετσι κι αυτο το νημα περνιεται και αγκιστρωνει το δερμα, τεντωνεται μετα και "παρασυρει" αυτο που εχει κρεμασει, αλλά δεν μπορει να σηκωσει μεγαλο βαρος βεβαια. Ενα μεγαλο στηθος ή κοιλια δεν σηκωνονται με νημα.

Καλημερα, " κορδονακι" ονομαζεται μια επεμβαση που γινετε για τις ρυτιδες των ματιων. Το χει κανει μια φιλη μου στον Λυρα. Ειναι εσωτερικο κορδονι του οποιου οι ακρες ειναι η πρωτη προς το μετωπο και η δευτερη προς το μαγουλο. Τραβωντας το κορδονι, τραβα και το δερμα με αποτελεσμα να τραβιουνται οι ρυτιδες και να χανονται. Για καποιο χρονικο διαστημα απαγορευοταν το μακιγιαζ και ηταν κομματακι πρηστη. Μην φανταστειτε οτι εδειξε 25 ετων. Ωστοσο η διαφορα ηταν αισθητη.

Senior Member
    λίγο........... ανατρίχιασα..........!!!!!!

Senior Member
    Αν δεις βιντεοσκοπηση ή εστω, φωτογραφιση απο χειρουργειο όπου κανουν lifting, εκει να δεις τι θα παθεις! Θα σου σηκωθει η πέτσα ;-)

Senior Member
    Εμ βλέπεις? Να μου λείπει το βύσσινο!
    Καλύτερα με τις ρυτιδούλες μου παρά τέτοια μαρτύρια.
    (βέβαια το λέω τώρα στα 36, στα 50 δεν ξέρω τι θα λέω...)