Results 1 to 15 of 253
Thread: ΔΙΑΙΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΡΟΦΩΝ
-
30-09-2009, 10:36 #1
ΔΙΑΙΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΡΟΦΩΝ
Καλημέρα σε όλες και όλους. Είμαι νέο μέλος. Πρόσφατα ξέφυγα τελείως απ τα όρια μου και ανέβηκα στα 73 κιλά. Το ύψος μου είναι 1.65, ενώ πάντα επαιζα από 58-62. Μια γνωστή μου μου μίλησε για αυτή τη δίαιτα που έκανε κάποια άλλη γνωστή της και έχασε 11 κιλά σε 40 μέρες. Την παραθέτω, για να μου πείτε σχόλια, αν κάποιος την έχει κάνει.
Την ξεκίνησα τη Δευτέρα κ εγώ, αλλά θέλω να ξέρω αν είναι σχετικά "ασφαλής".
Αν κάποιος γνωρίζει ας μου πει..δε θέλω να χάσω 40 μέρες κ να κάνω κ κακό στον οργανισμό μου.
ΑΥΤΗ Η ''ΔΙΑΙΤΑ''ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ...
Α) ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΕΑΤΑ,ΨΑΡΙΑ,ΘΑΛΛΑΣΙΝΑ,ΜΑΛ� �ΚΙΑ,ΟΣΤΡΑΚΟΕΙΔΗ
ΟΛΑ ΤΟ ΤΥΡΙΑ,ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ,ΓΑΛΑ,ΑΥΓΑ.
ΞΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΜΗΛΑ ΑΧΛΑΔΙ ΑΝΑΝΑΣ ΜΑΝΤΑΡΙΝΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΗ ΓΚΕΙΠ-ΦΡΟΥΤ
ΠΟΤΑ
ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ( 1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
Β) ΑΜΥΛΟΥΧΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΡΥΖΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΨΩΜΙ ΦΑΒΑ ΚΟΥΚΙΑ ΒΡΩΜΗ
ΦΑΚΕΣ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΠΙΖΕΛΙΑ(ΑΡΑΚΑΣ) ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ(ΧΩΡΙΣ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ)
ΓΛΥΚΑ ΦΡΟΥΤΑ
ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΠΕΠΟΝΙ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ
ΦΡΑΟΥΛΑ ΜΠΑΝΑΝΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΥΚΑ
ΠΟΤΑ
ΜΠΥΡΑ (1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ)
ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
ΦΡΕΣΚΟ, ΒΟΥΤΗΡΟ ,ΛΑΔΙ, ΑΜΥΓΔΑΛΟ ,ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΩΜΟ,
ΣΟΥΣΑΜΙ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
- ΔΕΝ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΚΑΙ Β ΟΜΑΔΑ
- Α ΚΑΙ Β ΣΥΝΔΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΔΕΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ
- ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ 4 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ
ΣΤΗΛΗ ΤΡΟΦΩΝ Η ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΗΛΗ
- ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ ΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ
- ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΤΩΝ 4 ΩΡΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ, ΣΟΔΑ
ΤΟΝΙΚ, ΚΑΦΕ, ΤΣΑΙ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
- ΧΑΝΕΤΕ 11 ΚΙΛΑ ΣΕ 40 ΜΕΡΕΣ
- ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΠΑΛΙ
- ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ
π.χ.ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
- 30-09-2009, 10:45 #2
καλημερα Yoko,
Δεν εχω κανει ποτε αυτη την διαιτα αλλα την εχω ακουστα. Συγκεκριμενα μια γνωστη μου πηρε αυτη την διαιατα απο διαιτολογο και ναι εχασε πολλα κιλα. Δεν ξερω ποσα. Για να την πηρε απο διαιτολογο προφανως θα ειναι ασφαλης. Δεν παιρνω και ορκο βεβαια. Ελπιζω καποιοι αλλοι να εχουν περισσοτερη αποψη απο εμενα.
Καλη αρχη στην προσπαθεια σου
30-09-2009, 10:50 #3
Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Pinocchio! Ελπίζω να "δουλέψει"! Και το γεγονός οτι αποχαιρετάς τη ζάχαρη δε μπορεί θα βοηθάει. Αν δε βάζεις ζάχαρη ούτε στον καφέ δεν τη ζητάς. Τρίτη μέρα είναι βέβαια, αλλά είμαι εθισμένη στη ζάχαρη κ μου κάνει εντύπωση που δεν τη θέλω.
30-09-2009, 11:15 #4
Την εκανε πριν απο χρονια μια συμφοιτητρια μου. Την ειχε βολεψει και δεν ξερω πόσες φορες την επανελαβε για να χασει τα 18-20 κιλα που ηθελε.
Παντως τα 11 μην τα περιμενεις, και γυναικα, και στα κιλα που εισαι, και δεν ξερω πόσες διαιτες εχεις κάνει παλιοτερα.... Αλλά και 7 και 8 και 9 αν χασεις, δεν ειναι σούπερ;;;
Κατα την ταπεινη μου γνωμη, ολες αυτες οι διαιτες δουλευουν εφοσον κι εσυ αρχισεις να περιοριζεις τις ποσοτητες σε "λογικες", δεν τις χαλασεις ούτε ως προς μία οξεία τους και φυσικά αν για πολυ καιρο μετα εισαι σε επιφυκλακή και δεν γουρουνιάζεις ούτε κατα διάνοια.
30-09-2009, 11:27 #5
καλημερα!
να ρωτησω καθε μερα ακολουθω μονο μια ομαδα? απο το πρωι μεχρι το βραδυ? δλδ μπορω να φαω για μεσημερι κρεας αλλα το απογευμα να φαω γλυκο φρουτο απο την ομαδα Β? και το βραδυ μακαρονια?
τα δημητριακα πως αλλιως τα τρωτε εκτος απο γαλα?? γιαιτ βλεπω πως ειναι και τα δυο σε διαφορετικες ομαδες αρα απογορευεται να καταναλωνονται μαζι!
30-09-2009, 11:42 #6
Και γω αυτό πάντως καταλαβαίνω. Τα δημητριακά σκέτα χωρίς γάλα. Καλή μου φαίνεται αλλά δεν την ακολουθώ, δεν θέλω να στερούμαι τίποτα και μετά να πέφτω με τα μούτρα (γιατί σε μένα έτσι λειτουργεί).
Αλλά όπως την διαβάζω πρέπει να δουλεύει.
Εγώ θα έκανα μία μέρα την ομάδα Α και την επόμενη την ομάδα Β και ούτω καθεξής.
30-09-2009, 12:23 #7
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ
ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑ ΩΡΑΡΙΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΑ W.W ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΛΙΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΣΤΟ ΛΙΠΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΧΕΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΧΗΜΙΚΗ ΤΗΝ ΚΟΒΩ
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ
30-09-2009, 12:24 #8
Ναι και μένα περισσότερο χημική μου ακούγεται...
30-09-2009, 13:31 #9
Δεν ξέρω αν είναι χημική αλλά δεν το νομίζω. Ουσιαστικά σου απαγορεύει την ανάμιξη συνθετων υδατανθράκων (νομίζω έτσι το λένε) με πρωτείνη. Και τα λαχανικά και τα γαλακτοκομικά περιέχουν ποσοστο υδατανθράκων, απλά είναι στην πιο φυσική μορφή του. Δεν κάνω μια μέρα την Α και μία τη Β ομάδα. Τρώω και απ τις δύο καθημερινά. Το πρωί για παράδειγμα ένα κουλούρι θεσσ/νικης και καφέ σκέτο μετα από 4 ώρες μια σαλάτα με γαλοπούλα και παρμεζάνα με άφθονα λαχανικά, μετα από 4 ώρες μιά πατάτα ψητη κλπ κλπ. Το σημαντικό είναι να κάνεις να ξαναφάς 4 ώρες..υποτίθεται οτι σε 4 ώρες γίνεται η πέψη των τροφών, οπότε μετά ,άλλάζεις κατηγορία. Δεν πρόκειται να φάω "πατάτες τηγανιτές" και ας τις διαφημίζει η δίαιτα πως δεν θα σε παχύνουν. Είμαι αποφασισμένη να αλλάξω τον τρόπο διατροφής μου, και σε αυτή τη δίαιτα τρώω υγιεινά και μόνο, απλά σκεφτηκα πως ίσως γίνει κάτι πιο γρήγορα μ αυτή πχ. 1,5 κιλο την εβδομάδα αντι για 1. Αντε να δούμε!!!
30-09-2009, 13:32 #10
yoko να μας ενημερώνεις!
30-09-2009, 13:39 #11
Εννοείται LIDA!! θα ζυγιστώ την Δευτέρα, αν και κάπου διάβασα πως αρχίζει να παίρνει μπροστά μετά την πρώτη εβδομάδα. Ίδωμεν..! Θα σας λέω νέα συνεχώς!
30-09-2009, 13:42 #12
Μπράβο κοπέλα μου! Καλή αρχή!
30-09-2009, 13:42 #13
Επίσης να προσθέσω πως απαγορεύονται τα προιόντα light.
30-09-2009, 13:45 #14
thanks LIDA! και καλή επιτυχία σε όλες μας, σωστή διατροφή πάνω απ'όλα κορίτσια! Αντε να χωρέσουμε στα παλιά μας ρούχα!
30-09-2009, 17:00 #15
ʼστα... πονεμένη ιστορία τα ρούχα
έχω μια ντουλάπα απίθανα ρούχα που περιμένουν εδώ και 2-3 χρόνια να τα φορέσω...
Κατέβασα χειμωνιάτικα την Κυριακή και με έπιασε κατάθλιψη.... τόσα ρούχα και να μην μπαίνω ακόμα πουθενά? ΠΟΥΘΕΝΑ
σκάω από το κακό μου!
Άγχος για αίμα
24-04-2025, 22:42 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή