ΔΙΑΙΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΡΟΦΩΝ - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 253
    Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    μη γελασατε... αλλα .....
    με μπερδεψες λιλυ μου.... συνολικα τις ψηνεις δλδ 35 λεπτα? 20+15?? στους αντιστοιχους βαθμους?
    ναιιι! και γίνονται λουκούμι, δοκίμασέ το.
    Αν τυχόν διαφέρει ο φούρνος σου, βασίσου στο χρώμα, που πρέπει να είναι ροδοκόκκινο, όπως στις τηγανιτές!

(πάντως ο χρόνος τόσο είναι στο δικό μου φούρνο)

Senior Member
    zwhtsa ναι και γω αυτό κατάλαβα σύνολο 35 λεπτά. Ενδιαφέρον μου ακούγεται, θα το δοκιμάσω.

Junior Member
    γεια σας θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο που κανω εγω θα με βοηθησει να αδυνατισω. σπανια παιρνω διαιτες και τις ξεκιναω γιατι συνηθως δεν μπορω να της τιρησω. γι' αυτο βασιζομαι στον εαυτο μου και φτιαχνω ενα δικο μου προγραμμα μετρωντας θερμιδες. ενα παραδειγμα μιας μερας της διαιτας μου ειναι το παρακατο:
    πρωί: 1 ποτ. γαλα νουνου light
    1 φετα ψωμι του τοστ + βουτυρο +μελι
    1 αχλαδι
    μεσημερι: μπακαλιαρακια τηγανητα και ενα αγγουρι (χωρις λαδι)
    απογευμα: 1/2 αχλαδι
    βραδυ: 1 ποτ. γαλα νουνου light

το ιδιο σχεδον ισχυει για ολες τις μερες με εναλλαγες στα φρουτα και τα λαχανικα. εγω απο εσας θα ηθελα να μου πειτε αν θα μπορεσω να χασω τιποτα με 1.63 υψος ή θα ηταν καλυτερα να αρχισω κανονικη διαιτα? επισης θα ηθελα να μαθω αν το προγραμμα μου μοιαζει καθολου με την διαιτα συνδυασμου τροφων. (πιστευω πως μοιαζει αρκετα αν εξαιρεσουμε το πρωινο στο οποιο μια φορα τν εβδομαδα βαζω και τοστακι) ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

Senior Member
    κορίτσια των συνδυασμών τροφών εάν μπορείτε μπείτε στο τσατ να τα πούμε.
    8 το πρωί σήμερα έφαγα 1 κολούρι θεσ/νικης
    12 γάλα με μπανάνα
    4 μακαρόνια με σάλτσα κόκκινη 2 πιάτα σχεδόν και έσκασα
    για το βράδυ θα δω

Senior Member
    Zωή δε μου ανοίγει το chat δε ξέρω γιατί

Senior Member
    Originally posted by elena_95
    γεια σας θα ηθελα να μου πειτε αν αυτο που κανω εγω θα με βοηθησει να αδυνατισω. σπανια παιρνω διαιτες και τις ξεκιναω γιατι συνηθως δεν μπορω να της τιρησω. γι' αυτο βασιζομαι στον εαυτο μου και φτιαχνω ενα δικο μου προγραμμα μετρωντας θερμιδες. ενα παραδειγμα μιας μερας της διαιτας μου ειναι το παρακατο:
    1 αχλαδι

το ιδιο σχεδον ισχυει για ολες τις μερες με εναλλαγες στα φρουτα και τα λαχανικα. εγω απο εσας θα ηθελα να μου πειτε αν θα μπορεσω να χασω τιποτα με 1.63 υψος ή θα ηταν καλυτερα να αρχισω κανονικη διαιτα? επισης θα ηθελα να μαθω αν το προγραμμα μου μοιαζει καθολου με την διαιτα συνδυασμου τροφων. (πιστευω πως μοιαζει αρκετα αν εξαιρεσουμε το πρωινο στο οποιο μια φορα τν εβδομαδα βαζω και τοστακι) ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!
    οτι μοιάζει ναι μοιάζει, όμως Ελενάκι πως να ξέρουμε αν θα χάσεις και πόσο? αυτό εξαρτάται από πολλά....
    Εγώ θα έλεγα να πάρεις τη δίαιτα που σου έδωσε ο διαιτολόγος σου , να μικρύνεις λίγο τις μεριδούλες σου,
    να αποφεύγεις τα πολλά τηγανιτά και τα γλυκά, να ξεκινήσεις γυμναστική, περπάτημα, χορό ότι θέλεις τέλος πάντων,
    να πίνεις πολύ νεράκι και όλα θα πάνε καλά.
    Σου το λέω αυτό γιατί εκείνος/εκείνη σου απαγορευσαν τη δίαιτα, άρα δε την έχεις ανάγκη.
    Έτσι μόνη σου προσπάθησε το διαφορετικά, χωρίς να βάλεις σε κίνδυνο την υγεία σου καλό μου.

Junior Member
    Originally posted by Lily
    Originally posted by elena_95
    1 αχλαδι

οτι μοιάζει ναι μοιάζει, όμως Ελενάκι πως να ξέρουμε αν θα χάσεις και πόσο? αυτό εξαρτάται από πολλά....
    Εγώ θα έλεγα να πάρεις τη δίαιτα που σου έδωσε ο διαιτολόγος σου , να μικρύνεις λίγο τις μεριδούλες σου,
    να αποφεύγεις τα πολλά τηγανιτά και τα γλυκά, να ξεκινήσεις γυμναστική, περπάτημα, χορό ότι θέλεις τέλος πάντων,
    να πίνεις πολύ νεράκι και όλα θα πάνε καλά.
    Σου το λέω αυτό γιατί εκείνος/εκείνη σου απαγορευσαν τη δίαιτα, άρα δε την έχεις ανάγκη.
    Έτσι μόνη σου προσπάθησε το διαφορετικά, χωρίς να βάλεις σε κίνδυνο την υγεία σου καλό μου.
    βασικα πανω κατω κανω ο,τι αναφερεις. εχω μικρυνει λιγο τις μεριδες απο το προγραμμα που μου εδωσε η διαιτολογος ενω στο πρωινο φροντιζω να μην κανω κανενα σκοντο γιατι το θεωρω πολυ πιο σημαντηκο απο τα αλλα γευματα. το μονο γευμα που εχω περιορισει τελειως ειναι το βραδινο. αυριο λεω να ζυγιστω να δω αν ειχα εστω καμια μικρη βελτιωση αν και τελικα δεν βασανιζομαι ή κατι τετοιο (οπως αρχικα νομιζα), απλα νιωθω και καλυτερα γιατι πινω πολυ νερο και τρωω λιγοτερο οποτε νιωθω σαν να ειμαι καθαρη κατα καποιον τροπο (το νερο φτεει)! τελος επειδη το εχω αναφερει και σε αλλο θεμα αλλα απαντηση ακομα δεν πηρα ηθελα να μαθω ποσο νερο περιπου πρεπει να πινω την ημερα (εγω πινω 5-6 ποτηρια τωρα) και επισης αν εχετε ακουσει τιποτα για τις supradin τις βιταμινες και το αν επιρεαζουν τν μεταβολισμο (μου προτεινε να της παρω η διαιτολογος καθως ενιωθα υπερβολικα κουρασμενη). εχω ξεκινησει να τις παιρνω απο την Δευτερα και μπορω να πω πως ειδα βελτιωση. βεβαια μπορει να ειναι και ψυχολογικο αλλα μου εκανε εντυπωση και θελω να ξερω για πιθανες αρνητικες συνεπειες.

Senior Member
    Νομίζω οτι οσο περισσότερο νερο πίνεις, τόσο το καλύτερο για σένα και για το στόχο σου, Ελενα.
    Συνήθως 1,5 - 2 λίτρα είναι μια καλή ποσότητα. Καθαρίζει ο οργανισμός και λάμπει το δέρμα σου.

Και είδες οτι ήδη νοιώθεις καλύτερα, και βέβαια έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με το πρωινό.
    Μπράβο σου Έλενα. Συνέχισε έτσι, ίσως και κανένα ακόμη φρουτάκι με το βραδυνό σου γάλα
    αν πρόσθετες..

Τις βιταμίνες εγώ δε τις έχω δοκιμάσει, αλλά εφόσον ο γιατρός σου τις έγραψε και εσύ αισθάνεσαι καλύτερα
    τι άλλο θέλεις? Για να επηρρεάσουν το βάρος σου, μπα όχι, απλά σε βοηθούν στην ευεξία του οργανισμού σου.
    Νάσαι καλά κοριτσάκι

Senior Member
    Originally posted by Lily
    κορίτσια, δείτε τι βρήκα! και το δοκίμασα και είναι σούπερ!

Τηγανιτές πατάτες χωρίς τύψεις!!!!

* Πατάτες
    * Ελαιόλαδο
    * Ρίγανη
    * Αλάτι

1. Κόβουμε τις πατάτες όπως θα τις κόβαμε για τηγάνι.
    2. Τίς βάζουμε σε ένα ταψί αντικολητικό.
    3. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, ρίγανη.
    4. Ανακατεύουμε με τα χέρια καλά.
    5. Ψήνουμε στον αέρα στους 180-200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.

(Eγώ τις έβαλα στη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολα, ούτε ταψί δε πλένουμε)
    Με 1 κουταλιά της σούπας στο χέρι ανακάτεψα τις πατάτες και πρόσθεσα αλάτι και ελάχιστη πάπρικα γλυκιά. Αφού βγήκαν (20'-200oC & 15'-180oC) ψιλοτριμμένη ρίγανη να μην καεί και ορίστε!! Καλύτερες κι απο τηγανιτές!
    classic! οντως Λιλυ. Δεν τρωω ποτε τηγανιτες πατατες, μονο βραστες ήη ετσι οπως ειπες

Senior Member
    το ταχινι σε ποια στηλη ανηκει?

Senior Member
    στα λιπαρά θεωρητικά, μαζί με το λάδι? γμτ έχω μπερδευτεί !

Senior Member
    εχω την εντυπωση οτι ειναι απο σουσαμι το ταχινι αλεσμενο...ξερει καποιος? εφαγα ταχινι με μαυρο ψωμι για πρωινο. ελπιζω να ταιριαζει

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    εχω την εντυπωση οτι ειναι απο σουσαμι το ταχινι αλεσμενο...ξερει καποιος? εφαγα ταχινι με μαυρο ψωμι για πρωινο. ελπιζω να ταιριαζει
    ναι είναι το έλαιο του σουσαμιού, και βέβαια ταιριάζει κι αν έβαζες και λίγο μελάκι θα ήταν τέλειο...

Senior Member
    lily χάσαμε 1 κιλάκι ε;μπράβο
    συνεχίζεις την δικιά μας ε;εγώ ναι και νιώθω super!!!!

Senior Member
    το κιλάκι το είχα χάσει ακριβώς πριν την ξεκινήσω, όμως νοιώθω μια χαρά
    τώρα σα να ξεφούσκωσα, και δε πεινάω καθόλου!
    Ρε λές? λες οι συνδυασμοι να είναι το κλειδί?
    Θα δούμε, τη Παρασκευή θα ζυγιστώ που θα είναι 5 ημέρες

Page 11 of 17 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast