Results 61 to 75 of 253
Thread: ΔΙΑΙΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΡΟΦΩΝ
-
09-10-2009, 11:31 #61
Σ'ευχαριστώ πολύ hopa μου! Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι παραπάνω την πρώτη εβδομάδα όχι οτι με χάλασε το 1,5 κιλό..απλά δε νιώθω και τεράστια διαφορά στη 2η εβδομάδα..και πρέπει να ζυγιστώ σε δυο μέρες..έκλεψα και ζυγίστικα και σήμερα και έχει πέσει μισό κιλό μόνο, περίμενα κάτι παραπάνω, θα δω τι θα δείξει και την Κυριακή βέβαια. Απλά λίγο με ανησυχεί..μήπως κάτι δεν κάνω σωστα? Γράφω καθημερινά τι τρώω στο σχετικό τόπικ, αν θα μπορούσες να ρίξεις μια ματια να μου πεις τη γνώμη σου θα το εκτιμούσα πολύ! Ίσως φταίνε και τα κιλά μου? θα πρεπε να χα παραπάνω?..τι να πω..θα δείξει, δεν θέλω να απογοητεύομαι απο τώρα είναι νωρις!
- 09-10-2009, 13:35 #62
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΙΛΗ YOKO
MHN AΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΥΓΙΖΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ
ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΔΕΙΞΕ ΜΟΝΟ 1/2 ΚΙΛΟ ΚΑΤΩ
ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΟΚ
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ (ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΠΡΙΖΟΥΝ) ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 1,8
ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΦΙΛΑΚΙΑ
09-10-2009, 13:44 #63
Originally posted by hopa
yoko μην επηρεάζεσαι, παίζουν ρόλο πολλοί λόγοι στην απώλεια,σίγουρα η μητέρα της κοπέλας είναι σε μεγαλύτερη ηλικία απο σένα και είναι γνωστό οτι με τα χρόνια οι ρυθμοί του μεταβολισμού πέφτουν.Επειδή όπως σου είπα έχω διαβάσει ολοκληρο βιβλίο σχετικά με την συγκεκριμένη διατροφή, δεν ισχύει οτί είναι διατροφή που την κάνουν κυριώς αθλητές.Οσο για την λαχανόσουπα πρόσεχε ότι χάνεις το βάζεις είναι μόνο υγρά, και μέλος του φόρουμ έχει πάθει ζημιά με την συγκεκριμένη,αν θέλει ας το αναφέρει, ανέτρεξε στο θέμα λαχανόσουπα και διάβασε σχετικά, να μην αναφέρω το πόσο δύσκολη είναι και αηδιαστική.. Τεσπά η απόφαση δική σου απλά επείδη το κατέχω καλά το θέμα δίαιτα σου ξαναλέω ότι η διατροφή με τους συνδιασμούς είναι η καλύτερη.. και πίστεψε έχω κάνει ότι δίατα κυκλοφορει..
Η δίαιτα της λαχανόσουπας δεν είναι δύσκολη. Ίσα -ίσα που αναλόγως την ημέρα έχεις να φάς φρούτα και λαχανικά απεριόριστα και κρεατάκι τρως και μια χαρά. Και δεν λείπει και τίποτα από αυτή την δίαιτα και άμυλο και κρέας και ψάρι έχει και λαχανικα και φρούτα... Για μένα είναι μια ολοκληρωμένη δίαιτα. Και για τον παθολόγο μια οικογενειακής φίλης βέβαια καθώς της την συνεστησε
09-10-2009, 15:46 #64
Αν θέλει ας αναφέρει ο ίδιος του τι έπαθε.Η δίαιτα της λαχανόσουπας δεν είναι καθόλου ολοκληρωμένη όπως λες, δημιουργήθηκε και εφαρμόζεται στο sacred memorial hospital σε ασθένεις που είναι επείγουσα ανάγκη να χάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος πριν απο την επέμβαση.Είναι μονότονη,υποθερμιδική, πρέπει να κουβαλάς ταπεράκια μαζί σου δεν έχει ούτε για πλάκα ψωμί, να μην αναφέρω τις εντερικές διαταραχές.Όσο για τον παθολόγο που την συνέστησε στην φίλη σας σίγουρα κάποιος λόγος παθολογικής φύσεως θα υπάρχει, αν όχι ας σκίσει το πτύχιο του κι ας αλλαξεί η φίλη σας γιατρό, δεν είναι τυχαίο οτι πρέπει να την κάνεις μόνο για μια εβδομάδα και σε περίπτωση που θέλεις να την ξανακάνεις πρεπει να μεσολαβήσει μια εβδομάδα κατα την οποιά πρέπει να τρως κανονικά.Οταν συμβαίνει κάτι δεν έιναι κανόνας , ούτε επειδή ο παθολόγος έδωσε την διαίτα αυτή στη φίλη σας παεί να πει οτί είναι καλή(μπορεί να είναι καλή για την περίπτωση της φίλης σου), ούτε επείδη έδωσε την διατροφή των συνδιασμών στη μαμά σου ένας αθλητής σημαίνει οτί ειναι διατροφή αθλητών και οτί δεν χάνεις αν δεν κάνεις γυμναστική..εγώ ότι αναφέρω και κυρίως σε ότι συμβουλεύω και ενημερώνω έναν άνθρωπο εδω μέσα φροντίζω πρώτα να διαβάσω πάρα πολυ γι' αυτό.Για την διατροφή των συνδιασμών έχω διαβάσει ολόκληρο βιβλίο και απ'οσα έχεις αναφέρει για την συγκεκριμένη διατρόφη πιο πάνω δεν ισχύει τίποτα. όποτε το συμπέρασμα είναι να είμαστε ενημερωμενοι για ότι λέμε και να μην απελπίζουμε τους άλλους που κάνουν την προσπαθεια τους.
09-10-2009, 15:59 #65
Originally posted by yoko
Σ'ευχαριστώ πολύ hopa μου! Η αλήθεια είναι πως περίμενα κάτι παραπάνω την πρώτη εβδομάδα όχι οτι με χάλασε το 1,5 κιλό..απλά δε νιώθω και τεράστια διαφορά στη 2η εβδομάδα..και πρέπει να ζυγιστώ σε δυο μέρες..έκλεψα και ζυγίστικα και σήμερα και έχει πέσει μισό κιλό μόνο, περίμενα κάτι παραπάνω, θα δω τι θα δείξει και την Κυριακή βέβαια. Απλά λίγο με ανησυχεί..μήπως κάτι δεν κάνω σωστα? Γράφω καθημερινά τι τρώω στο σχετικό τόπικ, αν θα μπορούσες να ρίξεις μια ματια να μου πεις τη γνώμη σου θα το εκτιμούσα πολύ! Ίσως φταίνε και τα κιλά μου? θα πρεπε να χα παραπάνω?..τι να πω..θα δείξει, δεν θέλω να απογοητεύομαι απο τώρα είναι νωρις!
09-10-2009, 16:03 #66
αλκοολ κανει να πινουμε ? καποια σαιτ λένε πωσ το κρασί ανηκεί στην ομάδα Α, το ουισκι ειναι ουδετερο και η μπυρα στη γ ομαδα.
09-10-2009, 16:09 #67
μια φορά την εβδομάδα μόνο, μπύρα με τους υδατάνθρακες και κρασί με τις πρωτείνες.
09-10-2009, 16:11 #68
μια φορα μπυρα και μια κρασι (συνολο δυο) η μια και τέλος ?
09-10-2009, 16:11 #69
αν πινω μπυρα χωρις αλκοολ?
09-10-2009, 16:14 #70
2 νομίζω , χωρίς να ειμαι απόλυτα σίγουρη.Αυτό ειδικα με την μπύρα χωρίς αλκόολ δεν το ξέρω καθόλου,αλλά στη θέση σου δεν θα το έκανα, καλύτερα να πίνεις την εβδομάδα μια με αλκόολ παρά να πίνεις συχνότερα απο την άλλη που δεν ξέρεις αν επιτρέπεται.
09-10-2009, 16:52 #71
HOPA !!! <3
Ευχαριστώ! Να είσαι καλά καλή μου, μου έδωσες δύναμη! Κρύβω τη ζυγαριά..!
Όντως έχω άγχος και αυτό σίγουρα λειτουργεί ανασταλτικά!
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/KLLxdcrk0-s&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/KLLxdcrk0-s&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Δείτε και τη Beth Ditto! Απίστευτη καλλιτέχνης, φωνάρα και προσωπικότητα..ακομπλεξάρι στη!
09-10-2009, 16:53 #72
09-10-2009, 18:29 #73
Originally posted by ANNEZINA
ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΙΛΗ YOKO
MHN AΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΥΓΙΖΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΕΠΑΘΑ
ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΔΕΙΞΕ ΜΟΝΟ 1/2 ΚΙΛΟ ΚΑΤΩ
ΠΑΘΑΙΝΩ ΣΟΚ
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ (ΚΑΠΟΙΑ ΜΕ ΠΡΙΖΟΥΝ) ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 1,8
ΚΑΝΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ
ΦΙΛΑΚΙΑ
Ευχαριστώ αννεζίνα μου!
09-10-2009, 19:57 #74
Originally posted by hopa
Αν θέλει ας αναφέρει ο ίδιος του τι έπαθε.Η δίαιτα της λαχανόσουπας δεν είναι καθόλου ολοκληρωμένη όπως λες, δημιουργήθηκε και εφαρμόζεται στο sacred memorial hospital σε ασθένεις που είναι επείγουσα ανάγκη να χάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος πριν απο την επέμβαση.Είναι μονότονη,υποθερμιδική, πρέπει να κουβαλάς ταπεράκια μαζί σου δεν έχει ούτε για πλάκα ψωμί, να μην αναφέρω τις εντερικές διαταραχές.Όσο για τον παθολόγο που την συνέστησε στην φίλη σας σίγουρα κάποιος λόγος παθολογικής φύσεως θα υπάρχει, αν όχι ας σκίσει το πτύχιο του κι ας αλλαξεί η φίλη σας γιατρό, δεν είναι τυχαίο οτι πρέπει να την κάνεις μόνο για μια εβδομάδα και σε περίπτωση που θέλεις να την ξανακάνεις πρεπει να μεσολαβήσει μια εβδομάδα κατα την οποιά πρέπει να τρως κανονικά.Οταν συμβαίνει κάτι δεν έιναι κανόνας , ούτε επειδή ο παθολόγος έδωσε την διαίτα αυτή στη φίλη σας παεί να πει οτί είναι καλή(μπορεί να είναι καλή για την περίπτωση της φίλης σου), ούτε επείδη έδωσε την διατροφή των συνδιασμών στη μαμά σου ένας αθλητής σημαίνει οτί ειναι διατροφή αθλητών και οτί δεν χάνεις αν δεν κάνεις γυμναστική..εγώ ότι αναφέρω και κυρίως σε ότι συμβουλεύω και ενημερώνω έναν άνθρωπο εδω μέσα φροντίζω πρώτα να διαβάσω πάρα πολυ γι' αυτό.Για την διατροφή των συνδιασμών έχω διαβάσει ολόκληρο βιβλίο και απ'οσα έχεις αναφέρει για την συγκεκριμένη διατρόφη πιο πάνω δεν ισχύει τίποτα. όποτε το συμπέρασμα είναι να είμαστε ενημερωμενοι για ότι λέμε και να μην απελπίζουμε τους άλλους που κάνουν την προσπαθεια τους.
Από ποτε είναι απαραίτητο το ψωμί? Ψωμί δεν έχει αλλά έχει ψητή πατάτα για το άμυλο!Τι δεν ισχύει δηλαδή? Δεν έχει λαχανικά? Δεν έχει φρουτα? Δεν έχει άμυλο? Δεν έχει κρεας? Δεν έχει γάλα? Όλα τα έχει.
Δευτερον υποθερμιδική δεν είναι καθώς τρώς όποια ποσότητα θες από λαχανικά, φρούτα κρέας και γενικά ότι σου λέει να φας,οπότε τον αν είναι υποθερμιδική ή όχι είναι δική σου επιλογη.
Τρίτον την συγκεκριμένη διατροφή ίσως να την έκανε ένα μέλος και είχα εντερικό πρόβλημα αλλά εγώ καθώς και οι υπολοιποι 3 τισ οικογενειας μου δεν είδαμε κανένα. Το να διαβάζεις και πολύ ίσως να μην είναι και πολύ καλό. Γιατί σε κάνει να φοράς παρωπιδες για ένα θέμα. Εγώ την γνώμη μου λέω και αυτό εγώ που είδα με τα δικά μου ματάκια και όχι το τι διάβασα και το τι είδα. Τώρα αν δεν σου αρέσει η δική μου η γνώμη πρόβλημά σου αλλά μην είσαι τόσο απολυτη σε μια δίαιτα που δεν έχεισ καν δοκιμάσει
09-10-2009, 20:06 #75
κοίτα κοριτσάκι για να τελειώνουμε δεν θα μου πεις εσύ αν θα διαβάζω η όχι, έχω κάνει και τις δυο διαίτες και έχω άποψη.Οταν λέω δεν ισχύει τίποτα εννόω οτι δεν ισχύει τίποτα απο όσα είπες για των συνδιασμό των τροφών.Δεν θα κάτσω να έχω αντίλογο μαζί σου γιατί ακόμα είσαι ημιμαθής στο θέμα της διατροφής είδα και τα άλλα σου ποστ τι έλεγες κι αυτά που κάνεις μόνο ισορροπημένη διατροφη δεν είναι.Και πάνω απ΄ολα δεν μπορείς έσυ να μου πεις για σωστή διατροφή απο την στιγμή που μπαίνεις εδω μέσα και ψάχνεις χημικές διαίτες.. και επειδή υπάρχουν πολλά παιδιά με διαταραχες στο θέμα της διατροφής να προσέχεις τι γραφεις και τι λες για να μην παίρνεις κανέναν στο λαιμό σου . .
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση