Results 76 to 90 of 253
Thread: ΔΙΑΙΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΡΟΦΩΝ
-
09-10-2009, 20:48 #76
Originally posted by hopa
κοίτα κοριτσάκι για να τελειώνουμε δεν θα μου πεις εσύ αν θα διαβάζω η όχι, έχω κάνει και τις δυο διαίτες και έχω άποψη.Οταν λέω δεν ισχύει τίποτα εννόω οτι δεν ισχύει τίποτα απο όσα είπες για των συνδιασμό των τροφών.Δεν θα κάτσω να έχω αντίλογο μαζί σου γιατί ακόμα είσαι ημιμαθής στο θέμα της διατροφής είδα και τα άλλα σου ποστ τι έλεγες κι αυτά που κάνεις μόνο ισορροπημένη διατροφη δεν είναι.Και πάνω απ΄ολα δεν μπορείς έσυ να μου πεις για σωστή διατροφή απο την στιγμή που μπαίνεις εδω μέσα και ψάχνεις χημικές διαίτες.. και επειδή υπάρχουν πολλά παιδιά με διαταραχες στο θέμα της διατροφής να προσέχεις τι γραφεις και τι λες για να μην παίρνεις κανέναν στο λαιμό σου . .
- 09-10-2009, 21:22 #77
ΥΟΚΟ, έχω ένα βιβλίο που αναφέρεται στο συνδυασμό τροφών και του έριξα μια ματιά αφού συζητάμε το θέμα. Σου γράφω τον τίτλο και την έκδοση αν θέλεις να το συμβουλευτείς. εγώ το βρήκα λίγο υπερβολικό αλλά μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, κρίση διαθέτουμε, μπορούμε να κρατήσουμε τα καλά και να αγνοήσουμε τα κακά.
Τίτλος: συνδυασμοί τροφών
Συγγραφέας: Doriw Grant & Jean Joice
Εκδόσεις: διόπτρα
Αναφέρει ότι πολλές ασθένειες μπορούν να προληφθούν με το σωστό συνδυασμό και έχει και κάποιες συνταγές και εποχιακά μενού.
Επίσης διάβασα μέσα ότι ο Δρ Χέυ θεωρούσε το πρωϊνό περιττό!!! Πάντως προτείνει διάφορα πρωϊνά.
09-10-2009, 21:53 #78
Originally posted by alikaki
Originally posted by hopa
κοίτα κοριτσάκι για να τελειώνουμε δεν θα μου πεις εσύ αν θα διαβάζω η όχι, έχω κάνει και τις δυο διαίτες και έχω άποψη.Οταν λέω δεν ισχύει τίποτα εννόω οτι δεν ισχύει τίποτα απο όσα είπες για των συνδιασμό των τροφών.Δεν θα κάτσω να έχω αντίλογο μαζί σου γιατί ακόμα είσαι ημιμαθής στο θέμα της διατροφής είδα και τα άλλα σου ποστ τι έλεγες κι αυτά που κάνεις μόνο ισορροπημένη διατροφη δεν είναι.Και πάνω απ΄ολα δεν μπορείς έσυ να μου πεις για σωστή διατροφή απο την στιγμή που μπαίνεις εδω μέσα και ψάχνεις χημικές διαίτες.. και επειδή υπάρχουν πολλά παιδιά με διαταραχες στο θέμα της διατροφής να προσέχεις τι γραφεις και τι λες για να μην παίρνεις κανέναν στο λαιμό σου . .
03-11-2009, 22:41 #79
τι γίνεται παιδιά, θα πει κανείς πως πήγε η δίαιτα? έχει αποτελέσματα?
04-11-2009, 17:06 #80
Yoko περιμενουμε τα αποτελεσματα!!!
Anthi ξεκινησες? πως παει?
Ο αντρας μου ενδιαφερεται για αυτην την διαιτα και ηθελα να δω τα αποτελεσματα σου Yoko και την αποψη σου!
Περιμενουμε............
06-11-2009, 09:56 #81
Originally posted by mag
Θυμήθηκα ότι παρόμοια δίαιτα μου είχε δώσει ο γυναικολόγος όταν ήμουν έγγυος στα παιδιά μου με αποτέλεσμα να πάρω ελάχιστα κιλά στις εγκυμοσύνες μου (7 στο πρώτο και 6 στο δεύτερο). Δε θέλω όμως να πέσω στην παγίδα του τρώω όσο θέλω γιατί συνήθως με οδηγεί σε καταστάσεις υπερφαγίας χωρίς σταματημό. Σκέφτηκα όμως ότι δε θα ήταν κακό να προσέχω λίγο περισσότερο τι τροφές συνδυάζω και να μην τρώω μαζί άμυλο και προτεϊνη. θα την εφαρμόσω αλλά χωρίς να τρώω μεγάλες ποσότητες. Δηλαδή θα συνεχίσω να προσπαθώ να μην υπερβαίνω τις 1000 θερμίδες
06-11-2009, 22:31 #82
Νόμιζα ότι με βάση το ύψος και το βάρος μου (1.60 και 72 κιλά) θα έπρεπε να παίρνω 1000 θερμίδες αν θέλω να αδυνατίσω. Τι έκανα λάθος;
07-11-2009, 12:31 #83
mag προσπαθησε να μην κατεβαινεις κατω απο 1200 θερμιδες και ας χασεις λιγο πιο αργα τα κιλα γιατι θα πεσει πολυ ο μεταβολισμος σου και καποια στιγμη θα κολλησεις και δεν θα ειναι ευκολο μετα να χασεις
08-11-2009, 17:53 #84
ο οργανισμος πρεπει να παιρνει τουλαχιστο οσες θερμιδες καιει, που ιδανικα μπορει να στις υπολογισει ο διαιτολογος, εναλλακτικα παιρνεις ενα θερμιδομετρητη που λεει ποσες θερμιδες πρεπει να καταναλωνεις με βαση εναν τυπο που δινει. οταν αδυνατιζουμε δε σημαινει οτι ελαττωνουμε τις απαραιτητες για τη διαβιωση μας θερμιδες αλλα οτι αυξανουμε την σωματικη δραστηριοτητα, καταναλωνουμε σωστες τροφες, ωστε να παιρνουμε ποιοτικς θερμιδες που δε θα γινουν λιπος κ που θα δωσουν ενα ουπς στο μεταβολισμο μας να καψει κ αλλες. Αυτα μετα απο ενα πλουσιο γευμα που μολις ειχα με λαχανοντολμαδες, κρεας, σαλατες, πιτες κ τουρτες. Κ οι παρασπονδιες χρειαζονται! ειδαλως αν ετρωγαν ολοι κ εγω μετρουσα θερμιδες...κ ετρωγα σαλατουλα...τοτε το βραδυ θα εκανα επιδρομη στο ψυγειο. παραβλεπω την ατασθαλια μου κ συνεχιζω δυναμικα...και θα σας πω ενα μυστικο απο διαιτολογο...Οι γυναικες δε χανουμε ευκολα βαρος διοτι...κανουμε ατασθαλιες κ τοτε κοβουμε τελειως την σωστη διατροφη κ "σπαμε" την διαιτα...επειδη φαγαμε κατι που δεν επρεπε σταματαμε καθε προσπαθεια... Το σωστο ειναι να συνεχιζουμε ακαθεκτες
18-11-2009, 12:38 #85
τελικα, θα μας πει καμια ποσο εχασε? εγω την κανω εδω και δυο ημερες και σιγουρα θα σας πω ποσο καιρο θα αντεξω και ποσο θα χασω-στο περιπου ομως γιατι δεν ζυγιστηκα εκεινη την ημερα.
18-11-2009, 14:05 #86
Τελικα με τα πολλα, βγαζω το συμπερασμα πως σχεδον οοολες οι διαιτες ειναι ιδιες...
Πρωί κατι γαλακτοκομικο + φρουτα....
μεσημερι και βραδυ κρεατικα ή ψαρικα....
και ενδιαμεσα κανενα γιαουρτακι...
λιγες διατροφες-διαιτες εχουν κατι παραπανω αποτι βλεπω....
το θεμα ειναι, θα πετυχουμε???
εχω φτασει σε σημειο να σκεφτομαι, πως, αυτη ειμαι κ τελος....
εχασα αυτα τα κιλα που ηθελα, τα πηρα ξανα.... εχασα παλι ενα μερος...
παντα καταληγω στα ιδια ομως.. οχι παραπανω...
μηπως τελικα ισχυει αυτο που ελεγε και ο θειουλης μου, πως μεχρι τα 18 διαμορφωνεις το σωμα σου, κ αναλογα με το πως ειναι στα 18, θα είναι περιπου κ στη συνεχεια? Αυτο του το ειχε πει ο διαιτολογος του....
Τι να πω δε ξερω.... Δε μπορω να ακολουθησω τελικα καποια διαιτα πιστα....
Παντως με αυτη τη διαιτα στο συνδιασμο τροφων και 1 ωρα γυμναστικη ειχα χασι πριν 3 χρονια μεσα με 7 μηνες περιπου 20 κιλα.... Τοτε την ακολουθουσα πιστα...!! Τωρα δεν εχω το κουραγιο, ουτε το χρονο να τη κανω... Θα δουμε.... Φιλια πολλα κ καλη μας επιτυχια και παλι
23-11-2009, 19:05 #87
οντως παιδια τι εγινε κ κανεις δε μας λεει τι εχασε με την διαιτα συνδιασμου τροφων? αυτο το απεριοριστο παντως δ εμου γεμμιζει το ματι. μαλιστα διαιτα απο κορυφαια διαιτολογο που ελεγε "απεριοριστα" τη μελετησα και τελικα την πεταξα, αφου και την ρωτησα επανειλλημενα αν μπορω να φαω οσο θελω. εγω εχω προβλημα ποσοτητας οχι ποιοτητας. αμα ειναι να χασω 10 κιλα κ να εχει ανοιξει το στομαχι μου τοτε τα πηρα ολα + αλλα 10
24-11-2009, 01:22 #88
Ρώτησα και έψαξα για τη συγκεκριμένη δίαιτα παιδιά, δεν είναι χημική και είναι σημαντικό αυτό, είνα μόνο
ένα συνδυασμός τροφών.
ο dr Hey υπήρξε ένας πολύ παχύς και με προβλήματα υγείας άνθρωπος και για κάποιους λόγους είδε οτι
κάνοντας συνδυασμούς στη διατροφή του, και κιλά έχασε και τα προβλήματά του βελτιωσε.
Κατόπιν την εφάρμοσε σε κάποιους ασθενείς του, με εξ ίσου καλά αποτελέσματα.
Υστερα από πολλά χρόνια, Γερμανοί επιστήμονες επανεξέτσαν αυτή τη διατροφή και άρχισε πάλι
να εφαρμόζεται και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα απο ότι έχω ακούσει.
Υπάρχουν δηλαδή περιπτώσεις ανθρώπων που εχασαν πολλά κιλά, και χωρίς κανένα κίνδυνο για την υγεία τους.
Και ναι το απεριόριστο ισχύει, κατά τη κρίση του καθένα.
Δε μιλάμε για τσάκισμα οτι βρεθεί μπροστά μου προφανώς, αλλά για "τρώω μέχρι να χορτάσω χωρίς το άγχος της ζυγαριάς"
Δε την έχω κάνει , απλά τυχαία γνώρισα κάποιον που είναι μάλιστα πιστός σε αυτή τη διατροφή,
έχασε πολλά κιλά και συνεχίζει. Και αυτός επίσης γνωρίζει άλλους που έχασαν κιλά, χωρίς να πεινάνε.
Τι να σας πώ, η απόφαση είναι δική σας.
24-11-2009, 11:57 #89
εγω κοριτσια την κανω εδω και μια εβδομαδα. δεν πειναω πραγματι. τρωω οσο θελω αρκει να τηρω τον συνδιασμο. μαλιστα δεν τρωω και πολλα λαχανικα-λιγα και οποτε μου ερθει. εχω κανει και γευμα γιγαντες με μπολικο ψωμι ας πουμε. για δεκατιανο τωρα εχω κοτοπουλο με γιαουρτι-μεγαλη ποσοτητα. νομιζω οτι χανω.
αν και ηδη ημουν σε ψιλοδιαιτα που ολο τη χαλουσα και ολο τσιμπολογουσα λιγο ή πολυ, παρολα αυτα, πρεπει να εχασα κοντα στο κιλο.
επειδη μελετησα λιγο και σε διαφορα σαιτ για τη διαιτα αυτη, κατεληξα οτι το καλυτερο που ειχα να κανω ηταν να κανω 4 ειδη γευματων
-πρωτεινες
-υδατανθρακες
-φρουτα
-γαλα
τα λαχανικα τα συνδιαζω οποτε μου ερθει με τα 2 πρωτα ειδη. γαλα ηπια μονο δυο φορες στην εβδομαδα, απο 2 ποτηρια τη φορα. το γαλα προτεινουν να αποφευγεται γενικα. συνηθως βγαινουν 5 γευματα την ημερα. ζαχαρη γιοκ εκτος απο μια φορα που εφαγα προφυτερολ-δεν κρατηθηκα. περιπου 1 και το θεωρησα ολοκληρο γευμα
25-11-2009, 13:34 #90
Με λίγα λόγια κορίτσια για να καταλάβω:
α) απαγορεύεται αυστηρά η ζάχαρη? Ούτε υποκατάστατο μπορούμε?
β) πρέπει να τρώμε αυστηρά ανά 4 ώρες? Δηλαδή αν φάμε στις 3,5 ώρες πειράζει?
Για απαντήστε μου οι πιο φωτισμένες...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση