ΔΙΑΙΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΡΟΦΩΝ - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast
Results 196 to 210 of 253
    Senior Member
    Ναι θα σου βάλω και το κοτοπουλάκι, είναι υπέροχο!
    Εχω βαρεθεί τα ψητά/βραστά και όλο ψάχνομαι, θα το γράψω τώρα.

Λοιπόν Barbie, όντως είναι έτσι, φάε όσα μακαρόνια θέλεις με σαλτσούλα, φάε και ψωμί να κάνεις
    βουτιές στη σάλτσα, και μετα για επιδόρπιο φάε και λίγη σοκολάτα!! (μαύρη όμως έτσι?)
    α βρήκα στο SM και μια φοβερη μαύρη σοκολάτα με πορτοκάλι μέσα!!!

Για λάθος δε βλέπω κάτι, Ζωή εσύ είδες λάθος στη Barb?

Senior Member
    barb όχι απλά ρωτάω εάν είσαι και εσύ μέσα στο club

Senior Member
    Originally posted by Lily

Ο διατροφολόγος φίλος μου που ρώτησα φιλικά, όχι σαν πελάτης, μου είπε οτι ευσταθεί απόλυτα η δίαιτα αυτή
    γιατί οι κακοί συνδυασμοί τροφών προκαλούν δυσπεψία και διάφορες κατακρατήσεις, που πιθανόν
    δεν απεικονίζουν το πραγματικό μας βάρος. Έτσι εξηγείται το ότι έχασα 1,5 κιλό σε μία εβδομάδα!
    για μετα,αφου περασουν οι πρωτες μερες που ειναι κατι σαν αποτοξινωση,τι σου ειπε?δουλευει αυτη η διαιτα οταν τρως οσο θελεις απο το καθε φαγητο?

Senior Member
    Originally posted by Zwh
    barb όχι απλά ρωτάω εάν είσαι και εσύ μέσα στο club
    ναι, ναι, ειμαι κι εγω. ειχα αρχισει δοκιμαστικα την προηγουμενη εδβομαδα αλλά επειδη μαγειρευα ολη μερα δεν μπορουσα να κρατηθω οποτε ξαναρχισα απο χθες. βεβαια δεν υποσχομαι τιποτε για το σαββατοκυριακο καθοτι θα φιλοξενησω κουμπαρους με 3 μικρα αλλά απο δευτερα παλι στον αγωνα....

Senior Member
    Originally posted by forty

Ο διατροφολόγος φίλος μου που ρώτησα φιλικά, όχι σαν πελάτης, μου είπε οτι ευσταθεί απόλυτα η δίαιτα αυτή
    γιατί οι κακοί συνδυασμοί τροφών προκαλούν δυσπεψία και διάφορες κατακρατήσεις, που πιθανόν
    δεν απεικονίζουν το πραγματικό μας βάρος. Έτσι εξηγείται το ότι έχασα 1,5 κιλό σε μία εβδομάδα!
    για μετα,αφου περασουν οι πρωτες μερες που ειναι κατι σαν αποτοξινωση,τι σου ειπε?δουλευει αυτη η διαιτα οταν τρως οσο θελεις απο το καθε φαγητο?
    να σου πώ, επειδή είναι και φίλος και με γνωρίζει καλά, μου είπε οτι (έχω και πρόβλημα στο στομάχι μου) σε τίποτα δε θα με πειράξει ο σωστός συνδυασμός, και πράγματι εδώ και μία εβδομάδα, δεν έχω καμία ενόχληση το αντίθετο μάλιστα, ακόμη και σα μονιμος τρόπος διατροφής.

Οι ΄φιλοι μου που έκαναν αυτή τη διατροφή και μου την έδωσαν, πάντως έχουν χάσει πάρα πολλά κιλά.
    Αν δε το είχα δει δε θα το πίστευα κι εγώ.
    Αλλά και από άλλους έχω ακούσει τα ίδια. Θα δείξει forty μου τι να σου πώ...

Senior Member
    lily μου τέτοια πες μου να ανεβαίνω...και εμένα δεν θα με πείραζε να ακολουθό το
    συνδυασμό σαν μόνιμη διατροφή

Senior Member
    Originally posted by forty

να σου πώ, επειδή είναι και φίλος και με γνωρίζει καλά, μου είπε οτι (έχω και πρόβλημα στο στομάχι μου) σε τίποτα δε θα με πειράξει ο σωστός συνδυασμός, και πράγματι εδώ και μία εβδομάδα, δεν έχω καμία ενόχληση το αντίθετο μάλιστα, ακόμη και σα μονιμος τρόπος διατροφής.

Οι ΄φιλοι μου που έκαναν αυτή τη διατροφή και μου την έδωσαν, πάντως έχουν χάσει πάρα πολλά κιλά.
    Αν δε το είχα δει δε θα το πίστευα κι εγώ.
    Αλλά και από άλλους έχω ακούσει τα ίδια. Θα δείξει forty μου τι να σου πώ...
    μακαρι!!ειναι πολυ ωραιο να μην πεινας και να χανεις ταυτοχρονα.

Senior Member
    forty μακάρι να ισχύει...

Senior Member
    Ελα Ζωίτσα μου, γιατί μου αγχώνεσαι αφού τα νέα μας είναι καλά!

Senior Member
    ειδα στην πρωτη σελιδα οταν η διαιτα αυτη ονομαζεται "διαιτα Χει" και το ψαχνω τωρα στο γκουγκλ να δω τι λενε γι αυτην.Μεχρι στιγμης βρηκα αυτη τη σελιδα
    http://www.myself.gr/Article/Myself-...s/41-2757.html
    και γραφει οτι ..
    Για την αποφυγή λοιπόν αυτής της διαδικασίας αποκλείει τελείως από την διατροφή την άσπρη ζάχαρη, το άσπρο αλεύρι, τη μαργαρίνη, το άσπρο ψωμί, και τα κορεσμένα και επεξεργασμένα τρόφιμα.
    Η σωστή αναλογία αλκαλίων και οξέων λοιπόν, σύμφωνα με την συγκεκριμένη δίαιτα, είναι 4 αλκαλικά γεύματα και 1 με οξέα την ημέρα.

Senior Member
    κοριτσια, νομιζω οτι πρεπει να κολλησουμε σε αυτο που εκανε το φιλικο ζευγαρι της lily. κι εγω αρχισα να ψαχνομαι και εβρισκα το ενα, το αλλο, αντικρουομενα. αν καταληξετε καπου αλλου, πειτε μου να σας ακολουθησω. εσεις μας οδηγειτε

Senior Member
    Εγώ δε τρώω πια σχεδόν καθόλου επεξεργασμένα, από επιλογή μου όμως.
    Ο Ηευ τα εφάρμοσε αυτά το 1926, αργότερα τροποποιήθηκε η διατροφή του
    πριν 4 χρόνια απο τους Γερμανούς διαιτολόγους

Η Ηει είναι η αρχική , σε κάπιοα σελίδα λίγο πιο πίσω έχω βάλει τη τροποποιημένη δίαιτα
    epworth που βασίζεται πάνω στη Ηευ, και που μου την έδωσαν κάποιοι που την έκαναν.
    Είναι και αυτή νοσοκομειακή διατροφή με αρκετές διαφορές και τροποποιήσεις της Ηευ.

Εγώ πάντως αυτήν κάνω και η Ζωή από ότι ξέρω και η Ζωίτσα.
    Προς το παρόν λειτουργεί θαυμάσια, Barbie μου, μην αγχώνεσαι

Senior Member
    μπερδευτηκα.μπηκα στην πρωτη σελιδα να δω ποια διαιτα ειναι,δεν καταλαβα οτι εχουν γραφτει και αλλες παραλαγες στο ιδιο θεμα.

Senior Member
    και εγω την epworth διαλεξα αλλά με μπερδεψατε με τα οξεα και τα αλκαλια. προτεινω να επικεντρωθουμε σε πληροφοριες για epworth και οχι γενικα hay κλπ

Senior Member
    forty η epworth, επειδη ηταν κι γω να κανω μια απο τις δυο, εχει απεριοριστες ποσοτητες, h Xey οχι. Η χευ ειναιι στο βιβλιο που αναφερω σε μηνυμα μου σε αυτο το θεμα. Η epworth ειναι εκεινη που εχει αναφερει η λιλυ. πανω κατω τα ιδια ειναι αλλα σε ορισμενα σημεια εχουν διαφορες που εμενα με προβληματισαν κ τελικα δεν εκανα καμια
    σαν προταση κανε αυτο που κανω:απλα βαλε το συνδιασμο τροφων πιο ενεργα στη διατροφη σου κ θα δεις αποτελεσμα. Προσωπικα παω κ σε διαιτολογο κ μου τα συνδιαζει με βαση και αλλα κριτηρια.
    Μη τρως απεριοριστα ομως...διαιτα κ απεριοριστο δεν υπαρχει. Απλα αν φας τον σωστο συνδιασμο μπορεις να σερβιριστεις δευτερο πιατο, με βαση την Χευ ειναι προτιμοτερο να φας σωστο συνδιασμο παραλιγο κ λαθος. αυτα καλη δυναμη!

Page 14 of 17 FirstFirst ... 41213141516 ... LastLast