ΔΙΑΙΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΡΟΦΩΝ - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast
Results 226 to 240 of 253
    Senior Member
    οχι δεν ξερω τι ειναι το U20....παταω αυτο που ειναι κατω απο το ποστ μου?

Senior Member
    Όχι πάς επάνω δεξιά και το πατάς από εκεί, είναι τα προσωπικά σου μηνύματα
    το είδες?

Senior Member
    lily έχεις u2u..

Senior Member
    ναι τα ειδα και σου εστειλα απαντηση αλλα δεν βλεπω τιποτα στο outbox,το πηρες η δεν το εστειλα καθολου?

Senior Member
    Forty οκ το έλαβα

Ζωή πάω να το ψάξω, μισό

Senior Member
    lily μου μπορείς να μπεις στο τσατ?

Senior Member
    μισό Ζωή, έρχομαι

Senior Member
    tí gínetai korítsia me thn epworth óla kalá;

Senior Member
    Originally posted by forty
    Originally posted by badgirl
    forty η epworth, επειδη ηταν κι γω να κανω μια απο τις δυο, εχει απεριοριστες ποσοτητες, h Xey οχι. Η χευ ειναιι στο βιβλιο που αναφερω σε μηνυμα μου σε αυτο το θεμα. Η epworth ειναι εκεινη που εχει αναφερει η λιλυ. πανω κατω τα ιδια ειναι αλλα σε ορισμενα σημεια εχουν διαφορες που εμενα με προβληματισαν κ τελικα δεν εκανα καμια
    σαν προταση κανε αυτο που κανω:απλα βαλε το συνδιασμο τροφων πιο ενεργα στη διατροφη σου κ θα δεις αποτελεσμα. Προσωπικα παω κ σε διαιτολογο κ μου τα συνδιαζει με βαση και αλλα κριτηρια.
    Μη τρως απεριοριστα ομως...διαιτα κ απεριοριστο δεν υπαρχει. Απλα αν φας τον σωστο συνδιασμο μπορεις να σερβιριστεις δευτερο πιατο, με βαση την Χευ ειναι προτιμοτερο να φας σωστο συνδιασμο παραλιγο κ λαθος. αυτα καλη δυναμη!
    δεν σκεφτομαι να αλλαξω καθολου την διατροφη που κανω γιατι θεωρω οτι ειναι ισορροπημενη αλλα σκεφτομουν για λιγες μερες να χωρισω τα φαγητα που τρωω συμφωνα με τους συνδιασμους που δινει αυτη η διαιτα (ποια ομως απο τις δυο που καταμπερδευτηκα ?) και να δω αν με βοηθησει αυτο

ετσι κι'αλλιως εδω και χρονια δεν τρωω καθολου ασπρο αλευρι ουτε ζαχαρη και οι υδατανθρακες ειναι μονο απο λαχανικα,φρουτα και ολικης αλεσης δημητριακα οποτε στα φαγητα συμβαδιζω με αυτα που λεει και αυτη η διαιτα δεν εχω να κοψω κατι
    καλημερα φορτυ, αφου δε θαλλαξεις κατι δραστικα (ποσοτητες ποιοτητα κτλ)εχουν μικρες διιαφορες. το θεμα ειναι να συνδιαζεις τις κυριες ομαδες τροφιμων αφου ετσι κι αλλιως τρεφεσαι σωστα απο,τι θυμαμαι...προσπαθω κ γω κ παροτι τρωω ποσοτητα τις τελευταιες μερες εχασα. βεβαια απο σημερα γερμανικη κατοχη το παρακανω χθες κ εχω τυψεις με τη μακαροναδα!

Senior Member
    badgirl τρώω σα βόδι μιλάμε έχθές το βράδυ έφαγα 8 καλαμάκια χοιρινά και σαλάτα...

Senior Member
    κατα ταλλα λετε οτιι δεν εχει απεριοριστες ποσοτητες η διαιτα που κανετε...κουνια που σας κουναγε! επισης σε παρακαλω μη μου ξανααναφερθεις γιαυτο το θεμα. με κουρασατε κ δεν εχω σκοπο να ξανασχοληθω. καντε ο,τι καταλαβαινετε αλλα μην παραπιειτε οσα λεω. αυτο δε το δεχομαι.

Senior Member
    Originally posted by badgirl

καλημερα φορτυ, αφου δε θαλλαξεις κατι δραστικα (ποσοτητες ποιοτητα κτλ)εχουν μικρες διιαφορες. το θεμα ειναι να συνδιαζεις τις κυριες ομαδες τροφιμων αφου ετσι κι αλλιως τρεφεσαι σωστα απο,τι θυμαμαι...προσπαθω κ γω κ παροτι τρωω ποσοτητα τις τελευταιες μερες εχασα. βεβαια απο σημερα γερμανικη κατοχη το παρακανω χθες κ εχω τυψεις με τη μακαροναδα!
    ναι ετσι θα κανω!εσυ ξεκινησες διαιτα απο διαιτολογο?

Senior Member
    ναι κ εχω αρχισει να του λεω ολα οσα εχω διαβασει περι διαφορων ειδων διατροφης...πχ με βαση το γλυκαιμικο δεικτη, με βαση συνδιασμο τροφων, με βαση πεχα οπως και τις αναγκες μου σε τροφη για να μη λυσσαω κ τα χαλαω και θα μου βγαζει νεο προγραμμα καθε βδομαδα...ετσι ελπιζω να κατεβω κατω απο τα 83 που ημουν πριν παρω τα πολλα κιλα...σκεφτομαι να το συνεχισω κ για μια ζωη οποτε δε θελω να πεινασω...τερμα η λαλακιες του παρελθοντος...πρεπει να εφαρμοσω οσα ξερω κ να μαθω περισσοτερα!

Senior Member
    Originally posted by Zwh
    τρώω σα βόδι μιλάμε έχθές το βράδυ έφαγα 8 καλαμάκια χοιρινά και σαλάτα...
    Βρε θηρίο! απεριόριστη ποσότητα το είπαμε αυτό! τα χώνεψες μετά? :P

Senior Member
    μια χαρά λιλάκι και πεινούσα το πρωί

Page 16 of 17 FirstFirst ... 614151617 LastLast