Results 1 to 15 of 30
Thread: is ''THINNER'' the ''WINNER''???
-
10-09-2009, 16:54 #1
is \'\'THINNER\'\' the \'\'WINNER\'\'???
Γεια σε όλο το FORUM !!! Καταρχήν, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη που με γνωρίσατε κάπως εριστική...(λόγω κάποιου σχολίου που έκανα στην eyelids) Δεν είμαι έτσι,απλά είμαι αγανακτισμένη κ εγώ ,όπως φαντάζομαι οι περισσότερες, από την μάχη που δίνω με το ''φαγητό'' εδώ κ 2 χρόνια...
Από παιδί ήμουν πάντα η καλύτερη μαθήτρια, αυτή που είχε τις περισσότερες επιτυχίες στα αγόρια,αυτή που άκουγε τα περισσότερα μπράβο κ αυτή που έκανε τα πάντα να τραβήξει την προσοχή των άλλων..Εδώ κ 2 χρόνια που πάσχω από βουλιμία κατάλαβα πως τα πολλά μπράβο τελικά δεν μου έκαναν καλό,ΔΕΝ ΤΑ ʼΝΤΕΧΑ ʼΛΛΟ.
Την εμφάνιση μου ανέκαθεν την πρόσεχα σχολαστικά.Ήμουν όμως από αυτές που έπρεπε πάντα να προσέχω τη διατροφή μου.δηλαδή δεν μπορούσα όπως πχ η κολλητή μου να τρώω ότι ότι θέλω..και δυστυχώς μου άρεζε και το φαγητό πολύ..Έτσι είχε πάρει το αυτί μου κάτι περί άφθονου φαγητού χωρίς να παίρνεις κιλά και είπα να το δοκιμάσω..Έτσι άρχισαν όλα........Το πρόγραμμα μου έχει ως εξής τη πρώτη βδομάδα τρέφομαι σχεδόν κανονικά ,μετά για 4-5 μέρες πέφτω σε βουλιμικά επεισόδια με πρόκληση εμετού σχεδόν 3 φορές την ημέρα,και την 3 βδομάδα πολύ αυστηρή δίαιτα για να χάσω τα 2-3 κιλά που πείρα..μέχρι να χάσω τα κιλά ΔΕΝ ΒΓΑΊΝΩ ΑΠΌ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΜΗ ΜΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΊΣ,ΛΈΩ ΠΩΣ 'ΕΦΥΓΑ ΤΑΞΊΔΙ Η ΠΩΣ ΕΊΜΑΙ ʼΡΡΩΣΤΗ,ΔΕΝ ΠʼΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΧΩΡΊΖΩ ΤΟ ΑΓΌΡΙ ΜΟΥ κλπ.όταν επανέλθω στα κίλα μου είμαι κ πάλι οκ μέχρι να κσαναπέσω στον φαύλο κύκλο...Έτσι ζώ τα τελευταία 2 χρονια.ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗ
ΤΙ ΦΤʼΙΕΙ??? Ίσως δεν μου δίνανε πολύ σημασία οι γονείς μου,ίσως οι άλλοι είχαν πολλές απαιτήσεις από μένα κ κουράστηκα..δέν ξέρω...πάντα έλεγα πώς η εξωτερική ομορφιά είναι σπουδαίο όπλο στη ζωή.και ακόμα το πιστεύω...Το βίωσα μικρή με μυοπία κ κάποια περιττά κιλάκια..ένιωθα αππόριψη.ΜΕΤΑ ΤΑ 18 ΜΟΥ ΕΓΙΝΑ ΊΝΔΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΊΛΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΙΤΗ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΑΝΟΙΓΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ..ΕΝΙΩΘΑ ΘΑΥΜΑΣΜΟ...ΚΑΙ στο δρόμο βλέπω όμως πολλές κοπέλες να γελάνε,να έχουν αγόρι ακόμα κ με 3-4 κιλά παραπάνω και ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,,,απορω κ ξέρω γιατί...γιατί είμαι άρρωστη βαθεία μέσα μου...
Υ.Γ άρχισα θεραπεία με LADOSE κ έχω να κάνω εμετό 5 μέρες!!! δεν έχω πολύ όρεξη...ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΛΑ!!! ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!!! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!
- 10-09-2009, 17:31 #2
Μαρακι γεια σου,
θα σου ελεγα μπραβο για την προσπαθεια σου αλλα (δεδομενου οτι σου κανανε κακο τα πολλα μπραβο οπως λες και βασικα συμφωνω) θα το αφησω να το πεις εσυ στον εαυτο σου οταν κρινεις πως ηρθε εκεινη η ωρα που θα εχεις ξεπερασει ολοκληρωτικα το προβλημα σου.Μακαρι να φτασει συντομα για σενα και για ολες μας η μερα που θα μπορουμε να απαλλαχτουμε απο αυτο το καταραμενο σαρακι!!σε αυτο το forum δινουμε και παιρνουμε δυναμη και πραγματικα εισαι αξια για την προσπαθεια σου.Συνεχισε ετσι και να ξερεις οτι παντα θα υπαρχουνε αυτια που θα σε ακουνε εδω μεσα!
10-09-2009, 17:56 #3
Σιγουρα η ομορφια ανοιγει πολλες πορτες αλλα απο εκει και περα η εξυπναδα και ο χαρακτηρας τα κραταει. Αντικειμενικα ειναι ωραιο να βλεπεις κατι ομορφο. Δεν ξερω ομως για ποσο κραταει αυτο. Η ομορφια φευγει αλλα πραγματα μενουν. Μαρακι ξερεις ποσο σε συμπαθω, πιστευω οτι εισαι σε καλο δρομο. Σιγουρα η βουλιμια δεν εξαρταται μονο απο την αγωνια να μενουμε ομορφες και αδυνατες. Αφου το εχεις καταλαβει ολα θα λυθουν.
10-09-2009, 17:58 #4
hello ΜΑρια!
κατ αρχην τα Ladose πιστευω θα σ κανουνε καλο. θα εισαι πιο ψυχραιμη.
κατα 2ον τα κιλα που νομιζες οτι επαιρνες σε 4 μερες με βουλιμικα, δν τα παιρνες. ηταν κατακρατηση,αλλιως πως θα τα χανες σε μια βδομαδα.
3ον, 1 κιλο σε λιπος ειναι 7000 θερμιδες παραπανω απ το κανονικο σ την βδομαδα. δν νομιζω να τρως σε 3 μερες 21000 θερμιδες για να παρεις3 κιλα.
4ον ξερω πως νιωθεις γτ κ γω ψαχνω λογους αιτιες κ κατι να κατηγορισω που με ωθησε σε αυτο που κανω.
αλλα δεν φταιει τπτ, φταιμε εμεις κ τα γονιδια μας κ το οτι μας αρεσει να τρωμε σαν ζωα επειδη στερηθηκαμε χρονια για να αδυνατησουμε
απωθημενα
ειναι δυσκολο αλλα καπως θα το ελλατωσεις....μαχαιρι εν κοβεται το βουλιμικο να ξερεις.....θαυματα δεν γινονται.
μην αποθαρινεσαι ομως. δν εισαι η μονη....
10-09-2009, 20:08 #5
Originally posted by mairh1985
hello ΜΑρια!
κατ αρχην τα Ladose πιστευω θα σ κανουνε καλο. θα εισαι πιο ψυχραιμη.
κατα 2ον τα κιλα που νομιζες οτι επαιρνες σε 4 μερες με βουλιμικα, δν τα παιρνες. ηταν κατακρατηση,αλλιως πως θα τα χανες σε μια βδομαδα.
3ον, 1 κιλο σε λιπος ειναι 7000 θερμιδες παραπανω απ το κανονικο σ την βδομαδα. δν νομιζω να τρως σε 3 μερες 21000 θερμιδες για να παρεις3 κιλα.
4ον ξερω πως νιωθεις γτ κ γω ψαχνω λογους αιτιες κ κατι να κατηγορισω που με ωθησε σε αυτο που κανω.
αλλα δεν φταιει τπτ, φταιμε εμεις κ τα γονιδια μας κ το οτι μας αρεσει να τρωμε σαν ζωα επειδη στερηθηκαμε χρονια για να αδυνατησουμε
απωθημενα
ειναι δυσκολο αλλα καπως θα το ελλατωσεις....μαχαιρι εν κοβεται το βουλιμικο να ξερεις.....θαυματα δεν γινονται.
μην αποθαρινεσαι ομως. δν εισαι η μονη....
10-09-2009, 20:18 #6
Originally posted by mcan
Σιγουρα η ομορφια ανοιγει πολλες πορτες αλλα απο εκει και περα η εξυπναδα και ο χαρακτηρας τα κραταει. Αντικειμενικα ειναι ωραιο να βλεπεις κατι ομορφο. Δεν ξερω ομως για ποσο κραταει αυτο. Η ομορφια φευγει αλλα πραγματα μενουν. Μαρακι ξερεις ποσο σε συμπαθω, πιστευω οτι εισαι σε καλο δρομο. Σιγουρα η βουλιμια δεν εξαρταται μονο απο την αγωνια να μενουμε ομορφες και αδυνατες. Αφου το εχεις καταλαβει ολα θα λυθουν.
10-09-2009, 20:19 #7
αυτο δεν ειναι σαν την ατκινς? η αληθεια ειναι πως εγω με ατκινσ αδυνατιζω αλλα δεν ειναι σωστο μονο πρωτεινες για δυο μηνες. Αλλα μεχρι και 4 κιλα την εβδομαδα χωρις γυμναστικη.
10-09-2009, 20:25 #8
Originally posted by mcan
αυτο δεν ειναι σαν την ατκινς? η αληθεια ειναι πως εγω με ατκινσ αδυνατιζω αλλα δεν ειναι σωστο μονο πρωτεινες για δυο μηνες. Αλλα μεχρι και 4 κιλα την εβδομαδα χωρις γυμναστικη.
11-09-2009, 01:43 #9
Να τη πάλι ι κρίση...λές και έχουμε ραντεβού κάθε μέρα τέτοια ώρα κ παραμονεύει...άνχος,πίεση,θ� �μός,μοναξιά??? τίποτα απο τα συνιθισμένα.λένε πως οι μεγαλύτεροι φόβοι γεννώνται στο σκοτάδιΕγώ.το μόνο που φοβάμαι ειναι μην ξαναπέσω στη διαδικασία <<λεκάνης>> Ακόμα κ αν πάω σε εστιατόριο κ βγώ ''έξω απο το πρόγραμμά μου'' (ακόμα και εαν εκεί φάω μόνο μια σαλάτα) είμαι σίγουρη πως θα ξανακυλίσω..δεν θέλω όμως..ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η 6 ΜΕΡΑ ΔΙΧΩΣ ΕΜΜΕΤΟ κ για μενα αρκετά σημαντικό βήμα..ουφφφφ Σκέφτομαι πως όταν μεγαλώσω κ έχω ξεπεράσει τη βουλιμία εάν εχω την οικονομική άνεση θα ήθελα να ιδρύσω μία κλινική για διατροφικές διαταραχές στην Ελλάδα..
11-09-2009, 10:52 #10
[quote]Originally posted by maria21
...ΚΑΙ στο δρόμο βλέπω όμως πολλές κοπέλες να γελάνε,να έχουν αγόρι ακόμα κ με 3-4 κιλά παραπάνω και ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ,,,απορω κ ξέρω γιατί...γιατί είμαι άρρωστη βαθεία μέσα μου...
Εγω εχω και 10 κιλα παραπανω και παλι νιωθω πολυ ευτυχισμενη με το αγορι μου και γελαω ολη μερα και καθε μερα. Μπορει να φταιει και το γεγονος οτι αυτος ο ανθρωπος με κανει να νιωθω ωραια, ομως εγω ξερω οτι πρεπει να χασω κιλα για να αρεσω σε μενα πρωτα.
Επισης πρεπει να πω οτι εκεινες οι φιλες μου που ποτε δεν ασχοληθηκαν με τα κιλα τους και την εμφανιση τους, ειναι ολες παντρεμενες με παιδακια και ευτυχισμενες πολυ.
Ενω κατι αλλες ''μοντελα'' ειναι μονες και δεν μπορουν ουτε σχεση να κανουν.....
Ξερεις γιατι?....γιατι εχουν μαθει οι αλλοι να πεφτουν στα ποδια τους και οταν ερθει η στιγμη να δωσουν κατι σε εναν ανθρωπο, δεν εχουν τιποτα.....βλεπεις η ενασχοληση με τον εαυτο τους τους εχει φαει ολο τον πολυτιμο χρονο....
Υπαρχουν βεβαια παντα και οι εξαιρεσεις....
Παντως εσυ Μαιρη εισαι μικρη ακομα, προσεξε την υγεια σου και το σωμα σου....και μη ξεχνας οτι οι γυναικες οσο μεγαλωνουν ομορφαινουν...ο χρονος κανει καλη δουλεια σε αυτους που ξερουν να τον εκμεταλλευτουν....
11-09-2009, 14:14 #11
Originally posted by maria21
ΚΑΙ στο δρόμο βλέπω όμως πολλές κοπέλες να γελάνε,να έχουν αγόρι ακόμα κ με 3-4 κιλά παραπάνω
και ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ
11-09-2009, 16:21 #12
Blah blah blah blah blah BLAH BLAH BLAH B-L-A-H
parte kai ena BLIEEE
11-09-2009, 17:16 #13
Originally posted by Solitude
Blah blah blah blah blah BLAH BLAH BLAH B-L-A-H
parte kai ena BLIEEE
ναι ναι το ξέρω..θα ήθελα να είμαι και εγώ έτσι και να μη μετράω τις θερμίδες μία μία που θα φάω..πάντως κορίτσια με τα ladose είμαι καλύτερα και έκλεισα 1 εβδομάδα χωρίς εμετό!!! ούτε χτες που μέπιασε να φάω όλο το ψυγείο υπέκυψα!!! έχασα και 3 βουλιμικά κιλα που είχα πάρει!!! υπομονή σε όλες και ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΛΕΙΣΕΤΕ
12-09-2009, 00:49 #14
Originally posted by NADINE
Originally posted by maria21
ΚΑΙ στο δρόμο βλέπω όμως πολλές κοπέλες να γελάνε,να έχουν αγόρι ακόμα κ με 3-4 κιλά παραπάνω
και ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΕΥΤΙΧΙΣΜΕΝΕΣ.ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ
Εεεεεεεεέτσι,δώωωωσε ΝΑDINE!;)
14-09-2009, 19:31 #15
Καλα στους φυσιολογικους ανθρωπους (εννοω αυτους που δεν εχουν ψυχωτικη σχεση με τα κιλα) η ευτυχια δεν κρινεται απο τη ζυγαρια η το μικροτερο νουμερο παντελονιου. Για τους αλλους παλι -οπως εγω η μαρια, η μαιρη κα- η ημερισια διαθεση εξαρταται σχεδον ολοκληροτικα απο τα κιλα. Αν δεν φαμε πολυ ειναι καλη μερα. Αν παλι φαμε ειναι καταστροφη.
Παλαιοτερα και εγω απορρουσα πως γινεται καποιος να ειναι χαρουμενος ενω δεν ειναι αδυνατος. Τωρα καταλαβα οτι σκεφτομουν χαζα-γιατι αυτο ειναι το υγιες.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....