Results 1 to 15 of 38
Thread: psaxnw mia diaita...
-
04-10-2009, 02:14 #1
psaxnw mia diaita...
kalispera!
eimai kainourgia sto site sas....se kapoia paliotera post sas diavasa gia mia diaita pou diarkei 24 meres kai kathe mera exei diaforetiko fai alla mporeis na fas mono afto se oti posothta thes....paliotera thn eixa kanei kai apo tote exw parei peripou 8 kila....tha mporouse opoios thn exei na mou th steilei me ena mail???
- 04-10-2009, 23:53 #2
κ εγω νεο μελος!χωρις να ξερω την διαιτα ετσι οπως την ακουω θα σου ελεγα να την αποφυγεις.το ξερεις κ εσυ νομιζω κατα βαθος.εχει καταντησει κουραστικο να το λεμε στον εαυτο μας αλλα τετοιες διαιτες δεν εχουν αποτελεσμα μακροπροθεσμα..
05-10-2009, 09:11 #3
Θα σου πω ότι είπα και στον Borden:
Η άποψη μου είναι πως μόνο με διαιτολόγο μπορείς να κάνεις μια σωστή δίαιτα.
Καλύτερα να θυσιάσεις χρήματα από κάτι άλλο και να τα δόσεις σε ένα καλό διαιτολόγο.
Είναι πολύ σημαντικό γιατί ο διαιτολόγος θα προσέξει και θα σου κάνει μια σωστή και ισορροπημένη διατροφή.
Θα προσαρμόσει το διαιτολόγιο σε φαγητά που σου αρέσουν και στα ωράρια που σε βολεύουν.
Επίσης όταν ξέρεις ότι θα πας να ζυγιστείς, σίγουρα προσέχεις περισσότερο.
Αυτά ? στη διάθεση σου αν χρειαστείς κάτι άλλο.
05-10-2009, 09:45 #4
Ναι,ωραια ολα αυτα.Το νοημα του σαϊτ δεν μπορω να καταλαβω ομως.Αν σε καθε ποστ μας στελνεις στο διαιτολογο και σε ενα ολοκληρο σαϊτ δεν μπορω να βρω μια απλη-κλασσικη διαιτα,με κανεις και αναρωτιεμαι γιατι εγινα μελος!
05-10-2009, 10:04 #5
ΑΓΑΠΗΤΟ BORDEN ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ
ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ
ΤΟ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ SITE ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΑ..
ΠΡΩΙΝΟ
1 ΓΛ. ΓΑΛΑ 1,5 % ΜΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ
ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ
1 ΦΡΟΥΤΟ
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
120ΓΡ ΚΡΕΑΣ Ή 150 ΓΡ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ 'Η 180 ΓΡ. ΨΑΡΙ
ΣΑΛΑΤΑ - 1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ - 1 Κ. ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΦΡΟΥΤΟ
ΒΡΑΔΥΝΟ
ΓΑΛΑ ΜΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Ή 1 ΤΟΣΤ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ Ή 1 ΑΥΓΟ ΒΡΑΣΤΟ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ =+1 ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ'Η 50 ΓΡ. ΤΥΡΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΣΑΛΤΑ Ή ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ
1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1ΜΕΡΙΔΑ ΟΣΠΡΙΑ
300 ΓΡ. ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΑ ΜΕ 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΤΥΡΙ ΓΡΙΜΜΕΝΟ
Ή ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΣΑΛΤΣΑ
+ ΣΑΛΑΤΑ
ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΛΑΔΙ
ΣΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΑΔΙ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΣ
ΑΥΤΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΦΙΛΙΚΑ
06-10-2009, 08:35 #6
Originally posted by Borden
Ναι,ωραια ολα αυτα.Το νοημα του σαϊτ δεν μπορω να καταλαβω ομως.Αν σε καθε ποστ μας στελνεις στο διαιτολογο και σε ενα ολοκληρο σαϊτ δεν μπορω να βρω μια απλη-κλασσικη διαιτα,με κανεις και αναρωτιεμαι γιατι εγινα μελος!
- Το δικό μου πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο ακριβώς πάνω στο τρόπος ζωής μου, στις ανάγκες μου, στα γούστα μου, ακόμα και στον αιματοκρίτη μου.
- Και εγώ έχω κάνει άπειρες δίαιτες μόνη μου αλλά τίποτα.
- Στο λέω για να αποφύγεις όλη αυτή την ταλαιπωρία και να φτάσεις πιο γρήγορα στον στόχο σου.
- Μη μου θυμώνεις ? να σε βοηθήσω θέλω?
06-10-2009, 14:09 #7
ta kserw ola afta pou lete kai sas efxaristw gia tis simvoules....alla afth th diaita thn ekana prin 12-13 xronia peripou kai molis perisi apo ta 20 kila pou exasa pira 8.....
panw mou diladh den eixe arnhtiko apotelesma. gi afto kai thn psaxnw....eida se paliotero post 2 kopeles pou eixan pei oti thn exoun kai tha ithela na mou th steiloun.....h opoios thn exei telospantwn
efxaristw
06-10-2009, 17:32 #8
βασικα εχω ακουσει κ εγω για αυτη τη διαιτα... Είναι μια διαιτα που την ακολουθεις γιαπ περίπου 20 μερες και χανεις αρκετα κιλα και τρως ολη τη μερα το ιδιο πχ. όλη μερα ξηρους καρπους, κοτοπολου... κλπ...
την ειχε μια φιλη μου γμτ και την εχει χασει και δε θυμαται λεπτομεριες..
τη γνωριζει κανεις?
εκεινη την ειχε κανει πριν χρονια και οτι εχασε δε τα ξαναπηρε, παρα μονο οταν εμεινε εγκυος
07-10-2009, 08:37 #9
Originally posted by mtsek85
Είναι μια διαιτα που την ακολουθεις γιαπ περίπου 20 μερες και χανεις αρκετα κιλα και τρως ολη τη μερα το ιδιο πχ. όλη μερα ξηρους καρπους, κοτοπολου... κλπ...
Καλό είναι να τις αποφεύγουμε και να κάνουμε καθημερινά ένα σωστό και ισορροπημένο ? πλήρες διαιτολόγιο.
Δεν ξέρω αν συμφωνείτε?
07-10-2009, 09:02 #10
Συμφωνούμε.Είναι οι λεγόμενες χημικές δίαιτες,στερητικές,δίαιτες μονοφαγίας,άντε τώρα όλη μέρα να τρως φυστίκια.Ή μία που έκανε μία συγγενής μου,είχε μία μέρα όλο τούρτα.Μα,είμαστε καλά;Πού είναι το θετικό σε τέτοια διατροφικά μοντέλα;
Ναι,έχασε πολύ γρήγορα κιλά,τα οποία τα ξαναπήρε εξίσου γρήγορα πάντως.
07-10-2009, 09:44 #11
η καλυτερη διαιτα ειναι αυτη που σε βοηθαει να χανεις σταθερα...
απο οτι εχω διαβασει η ιδανικη απωλεια βαρους του καθενος ισουται με το 1% των κιλων του καθε βδομαδα ωστε να προλαβαινει το σωμα του και να ''μαζευει'' και να μην εχει αλλα προβληματα υγειας απο την αποτομη απωλεια κιλων. σιγουρα τις πρωτες βδομαδες χανεις περισσοτερα αλλα ειναι υγρα απο εκει και περα πχ ενα ατομο 90 κιλων το πιο σωστο ειναι να χανει 900γρ. την βδομαδα...
βεβαια για καποιον που εχει να χασει πολλα κιλα του φαινεται πολυς χρονος.. οντος ειναι αλλα θα ειναι μονιμη η απωλεια ετσι και δεν θα εχει το φαινομενο γιο-γιο που το συνανταμε σε ολες τισ διαιτες που υποσχονται 10 κιλα σε ενα μηνα πχ...
αυτα απο εμενα! την καλημερα μουυυυυ!!!!
07-10-2009, 10:33 #12
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΕΙΡΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΕΧΑΝΑ ΠΕΝΤΕ ΕΠΑΙΡΝΑ ΔΕΚΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΟΥΝ ΥΓΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ
ΚΕΕP GOING ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ
ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ
08-10-2009, 15:33 #13
μα το οτι ειχε αποτελεσμα χασιμο κιλων η διαιτα δεν λεει κατι.το θεμα ειναι να χασουμε κιλα οχι τοσο αργα οσο λενε τοοοσοι διαιτολογοι αλλα οσο το δυνατον πιο ανωδυνα για τον οργανισμο μας.
08-10-2009, 15:44 #14
Αnthi καλωσηρθες!!!
Σε παρακαλω πολυ γραψε ελληνικα γιατι εχω βγαλει τα ματακια μου!!!
Την συγκεκριμενη διαιτα θυμαμαι οτι υπαρχει σε καποια δημοσιευση πιο παλια ,αλλα αντε να την βρεις...!!!
Για τα lipotox εσυ γνωριζεις?
Μηπως να τα εψαχνες ,να ρωτουσες ,μηπως και σου ταιριαξουν και ξεκινησεις διαιτα??!!
Συμφωνω με τα κοριτσια ,οτι και να αποφασισεις να ειναι ασφαλες για τον οργανισμο σου ,και την υγεια σου ειτε χασεις κιλα ειτε οχι.
Στα λεω εγω που ειμαι 37 χρονων και 27 χρονια εκανα διαιτες.
Τα τελευταια 2 χρονια σωθηκα με τον δακτυλιο ,αφου ειχα καταφερει με τις διαιτες να φτασω 155 κιλα!!!
Οτι χρειαστεις εδω !!
Φιλια!!!
08-10-2009, 18:27 #15
καλως σας βρηκα και σορυ για τα greeklish!!!!
οπως γραφω και παραπανω απο τοτε που την εκανα (10 χρονια πριν) τωρα ξαναπηρα καποια κιλα. γι αυτο επιμενω και τη ζηταω απεγνωσμενα!! θελω να τη βρω....απλα οποια κοπελα την εχει θα με διευκολυνει απο το να ψαχνω παντου..... ή αν θυμαται καποια εστω σε ποια ενοτητα εδω μεσα μπορει να υπαρχει
πραγματικα σ ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!
Το δικό μου προβλημα
26-07-2025, 16:05 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή