κρεμουλες!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

κρεμουλες!

Εχετε να προτεινετε καποια καλη συσφικτικη κρεμα?νομιζω ολους μας αφορα το θεμα αυτο

Senior Member
    Βαζελίνη και Fissan Mamma φθηνές λύσεις με αποτελέσματα

μπορουμε να λεμε μαρκες;εγω μια της garnier εβαζα κ ειχε αποτελεσμα.οτι μπορει να κανει κ μια κρεμα φυσικα..το roll on εβαζα.

Senior Member
    Εγώ νομίζω πως δε κάνουν τίποτα?
    Ούτε οι συσφυκτικές ούτε οι αντικυτταριτιδικες ? σνιφ?

Senior Member
    Εγω ξερω οτι για τις ραγαδες ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ υπαρχουν φαρμακοκαλλυντικά που βοηθανε καπως.
    Ολα τα αλλα ειναι marketing - αν λειτουργουν σαν placebo σε μια ολιστικη προσπαθεια για καλυτερο σωμα Ο.Κ. ας πεταξουμε και 50, 100, 200 ευρω για να "χαϊδευτουμε", να πουμε ναι σωμα μου, σε αγαπαω, σε φροντιζω, θα σε κανω κούκλα!

Περιοχες με εντονη κυτταριτιδα πιστευω οτι ωφελουνται με σαπουνια - γαντια - μασαζ. Δεν φευγει η κυτταριτιδα! Πρωτα η διατροφη και μετα η κληρονομικοτητα - η ποιοτητα του δερματος του καθενος, αυτα μετρανε. Αλλά το να προσπαθησεις και τοπικά να κινησεις την κυκλοφορια της περιοχης, καλό κανει.

Senior Member
    Μία καλή είναι η Μama Duo,δε γνωρίζω όμως αν βγαίνει ακόμη,γιατί την έπαιρνα με οδηγία του γιατρού μου μετά τις γέννες.Ήταν καλή,ωραία απορρόφηση,βοηθούσε λίγο το δέρμα να ξαναβρεί τον τόνο του.

Πάντως,σαν την dreamOn κι εγώ,δεν πιστεύω σε θαύματα,θέλει σκληρή δουλειά η κυτταρίτιδα,γυμναστική,γεν ικά αύξηση της μικροκυκλοφορίας και φαντάζομαι διατροφή εξειδικευμένη.

Στα καταπλάσματα γενικά δεν πιστεύω,όμως ξέρω ότι αν δε θες να σκάσεις τα ίου χρήματα για αμφίβολα αποτελέσματα,θα σου πρότεινα μία καλή αισθητικό,για κάποιες συνεδρίες massage με κάποιο εγγυημένο προιόν.Φρόντισε να μην πέσεις σε κομπογιαννίτισσα,καθώς φίλη μου είχε γεμίσει ευρυαγγείες και μελανιές σε όλο το πόδι από άτεχνη ερασιτέχνη.

Όντως βοηθάει πολύ το τρίψιμο με λούφα, από κάτω προς τα πάνω, μεγάλες κυκλικες κινήσεις, σα να τρίβεις ταψί, δλδ με δύναμη. Μετα βάζεις μια κρέμα σώματος, όποια χρησιμοποιείς, όχι αντικυτταριδικες κλπ (δεν κάνουν παραπάνω δουλεια) με ίδιες κινήσεις.
    Μια φίλη μου βάζει βαζελίνη αντί για κρέμα σώματος, μέσα σπάει μια αμπούλα με βιταμίνη ε. Λέει πως είναι ότι πρεπει. Εγώ δεν το χω δοκιμάσει, δε μπορώ να κολλάω, και μετά το μπάνιο προτιμώ λαδάκι αντι για κρέμα.
    Όλα τα παραπάνω βοηθούν όταν κάποιος τρέφεται σωστα. Χωρίς αναψυκτικα και πολλά λιπαρα στη διατροφή του, αλλιώς τσάμπα κόπος.

Οπ και τώρα πρόσεξα πως μιλάς για συσφυκτικές κρέμες. Το βασικό είναι να είναι το δέρμα μας ενυδατωμένο καλά. Απ την κορυφή ως τα νύχια. Αν βάζεις κρεμα σώματος και το δέρμα έχει μια σχετική ελαστικότητα θα χεις καλύτερο αποτέλεσμα. Μαγικές κρεμες, δεν υπαρχουν και έχω δοκιμάσει κ εγώ πολλές. Με άσκηση και ενυδάτωση θα πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Senior Member
    Να σου πω ενα "μυστικό" που δεν ειναι μαρκα κρεμας αλλά "κανει δουλειά"; Το μαυρισμα! :-)
    Καλυτερα το φυσικο, στην παραλία, με σωστη αντιηλιακη προστασια κλπ, αλλά και κανα-δυο σολάριουμ (ή αυτο το ψευτο-εφφέ που δημιουργουν σε ινστιτουτα με αερογραφο) δημιουργουν ενα look πιο σφριγηλό, πιο στενό σιγουρα!

Senior Member
    κοριτσια σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ για την ανταποκριση!
    ενδιαφερομαι να παρω καποια συσφικτικη κρεμα(οχι πως περιμενω τιποτα ιδιαιτερο ) αλλα τουλαχιστον να μην χασει το δερμα μου την ελαστικοτητα του!μεχρι τωρα ειμαι -18 κιλα και δεν εχω χαλαρωση...αλλα στην πορεια...φτου φτου μακρια ισως αντιμετωπισω τετοιο προβλημα