Results 1 to 12 of 12
-
29-09-2009, 17:09 #1
θελω να γινω 10 κιλα λιγοτερο!!!!!!
αρχικα, να πω ενα γεια!!!!ειμαι νεο μελος και ελπιζω στην βοηθεια των σχολιων σας.διαβασα κάπου για τη διαιτα των 20 ημερων και μειον 10 κιλα.την εχει κανεις να μου τη στειλει?
ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 29-09-2009, 17:12 #2
Καλησπέρα Νατασάκι!
Το καλό που σου θέλω μακρυά από τέτοιες δίαιτες!!
Ξεκίνα μια σωστή διατροφούλα, κόψε τα πολλά γλυκά και παχυντικά, κάνε και καμιά "τσάρκα" για να κινείσαι λιγάκι και κούτσου- κούτσου θα τα χάσεις! ʼντε, προς τι τόση βιασύνη άλλωστε? Μήπως τα πήρες και σε είκοσι μέρες? Πώς λοιπόν θες να τα χάσεις σε 20??!!
29-09-2009, 17:22 #3
εχεις δικιο.απλως πρεπει να βρω ενα σωστο προγραμματισμο γιατι ειμαι ολη μερα εκτος σπιτιου κ τρωω οτι βλακεια μπορεις να φανταστεις
29-09-2009, 18:32 #4
κοριτσάκι, μη με παρεξηγήσεις, και εγώ τις ίδιες δικαιολογίες είχα μέχρι πριν από λίγο καιρό, δεν προλαβαίνω, δεν είμαι ποτέ σπίτι, πότε να ψωνίζω, πότε θα τρώω, δεν έχω σταθερό ωράριο, κλπ κλπ
Αλλά τώρα έχω βρει μια ισορροπία και τα ταπεράκια δίνουν και παίρνουν.
ʼσε που το έκανα και μόδα στο γραφείο και τώρα είναι όλοι σε δίαιτα!!
Μια μεγάλη απόφαση είναι και θέλει ισχυρή θέληση και πείσμα.
Πάρτην και εμείς εδώ είμαστε, να αλληλοστηριζόμαστε!!
29-09-2009, 18:47 #5
Αντε και χανεις τα 10 κιλα. Μετα πως τα συντηρεις?
Αν ειναι να κανεις κατι στα πεταχτα, μην το κανεις καθολου. Θα βρεις μια καταλληλοτερη στιγμη στο μελλον.
29-09-2009, 20:27 #6
καλα δεν ειναι και τραγικα μεγαλο νουμερο. Τωρα σε 20 μερες οκ μπορεις αλλα δεν εχει νοημα. Καλθτερα σε 30-35 να ειναι και στα8ερα (εξαρταται κ απο το μεταβολισμο βεβαια). Νομιζω ξερεις τον τροπο. Πολλες πρωτεινες, λιγοι υδατανθρακες και παρα πολυ νερο. Απο την αλλη υπαρχουν και οι διαιτολογοι. Για το προγραμμα εχεισ δικιο αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ακαταρθωτο.
καλη επιτυχια.
29-09-2009, 20:39 #7
Ακομα και εαν τα χασεις τα 10 μεσα σε 20 ημερες (που δεν θα τα χασεις) να ξερεις οτι το πραγματικά χαμένο λιπος δεν θα υπερβαινει το 1 αντε το πολυ 2 κιλά. Θέλεις να χάσεις υγρά και μυικό ιστό; Δεν νομίζω.
Δεν ξερω την ηλικια σου, το βαρος και το ΒΜΙ σου αλλά θεωρω οτι σε αυτη την ιστορια πρεπει να δωσεις 2 μηνες + 1 μηνα αυστηρή "συντηρηση" - καθολου αχημα αν σκεφτεις πόσο όμορφη και φρέσκια θα είσαι στο ρεβεγιόν! Προγράμματα διατροφής υπάρχουν πάμπολλα. Διάλεξε ένα που να ταιριάζει με τον τρόπο ζωής σου, που να σου φαίνεται αρκετά ισορροπημένο και εφικτό να τηρηθεί για 1 και για 2 αν χρειαστεί μήνες, ακόμα και για 6!!! και go on!
29-09-2009, 21:57 #8
Το καλό πράγμα θέλει τον καιρό του.
Συνέχισε κανονικά την ζωή σου(μη σου γίνουν εμμονή τα κιλα) απλά αναπροσάρμοσε την διατροφή σου έτσι ώστε να χάνεις σταδιακά βάρος και παράλληλα ασκήσου σωματικά.
Με λίγη υπομονή και θέληση θα πετύχεις αυτό που θέλεις.
30-09-2009, 17:22 #9
Originally posted by natasaki2001
διαβασα κάπου για τη διαιτα των 20 ημερων και μειον 10 κιλα.την εχει κανεις να μου τη στειλει?
ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!!!Originally posted by mcan
Τωρα σε 20 μερες οκ μπορεις αλλα δεν εχει νοημα. Καλθτερα σε 30-35 να ειναι και στα8ερα (εξαρταται κ απο το μεταβολισμο βεβαια).
Ο ΜΙ ΤΖΙ και ΛΟΛ και ΕΛΕΟΣ!Μήπως αύριο απόγευμα γύρω στις 6 βολεύει;
Νατασσάκι μου,μην ταλαιπωρείσαι με τέτοιες δίαιτες,που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο σώμα,το μεταβολισμό και το νευρικό σου σύστημα
και να χαλάσουν την ομαλή σχέση σου με το φαγητό,τον εαυτό σου,την ισορροπία σου!Εντόπισε τα διατροφικά σου λαθάκια
και προσπαθησε να τα περιορίσεις.Αύξησε τη σωματική σου δραστηριότητα κατά προτίμηση με κάτι που αγαπάς και δε βιώνεις καταναγκαστικά,
χαλάρωσε τους δεσμούς με τη ζυγαριά σου και χωρίς χρονοδιαγράμματα θα σε δεις ν'αλλάζεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Νέα είσαι,λίγα κιλά έχεις να χάσεις,δόξα τω Θεώ,δεν υπάρχει λόγος να σαλτάρεις τον οργανισμό σου!Καλώς μας ήρθες και καλή σου δύναμη!
01-10-2009, 10:34 #10
Νατασάκι,όχι,μακριά,πρωτίσ� �ως έχουμε την υγεία μας,η οποία καταστρέφεται από τόσο δραστικές δίαιτες,μην ρισκάρουμε τα απαραίτητα και εκ των ουκ άνευ για την εμφάνισή μας!Σιγά σιγά και σταθερά,ισορροπημένα και με cool στάση,όλα θα είναι όπως πρέπει,εγγυημένα ως προς τη διατήρηση της υγείας μας.
Ας μην μας οδηγεί η βιασύνη για γρήγορα αποτελέσματα σε ολέθρια σφάλματα.Θα καταστρέψεις το μεταβολισμό σου,οδηγώντας τον σε μόνιμους βραδείς ρυθμούς,για ποιο λόγο να κάνεις κάτι τέτοιο;
01-10-2009, 16:33 #11
Νατασακι γεια!...ωραιος τιτλος και εγω θα μπορουσα να τον κανω κορνιζα....μιας και εχουμε τον ιδιο στοχο!
Μη περιμενεις να σου απαντησει κανεις εδω σ'αυτην την ερωτηση.
Οποιος το κανει θα λιθοβοληθει!!!!....
Εκτος απο τη mcan βεβαια που σιγουρα εχει διαφορες απαντησεις, αλλα συγκρατειται......
Σοβαρα τωρα, αν σε ενδιαφερει πραγματικα το θεμα και θελεις να τα καταφερεις....
βγαλε απο το μυαλο τις διαιτες αστραπη και ριξε μια ματια στα διαφορα τοπικς με διαιτες και διατροφες, σιγουρα θα βρεις κατι καλο και για σενα.
Καλη αρχη και καλο μηνα σε ολους!!!
01-10-2009, 17:40 #12
καλα παιζει και ο μεταβολισμος ρολο/ γιατι τι μια και μοναδικη φορα που πηγα σε διαιτολογο ειχα χασει 5 κιλα σε 16 ημερες. Βεβαια τοτε δεν ειχα καταστραφει απο τις διαιτες-εξπρες. Πηγαινε και εσυ σε ενα ειδικο, αν τον ακους 8α χασεις. Παιζει και η ηλικια ρολο, αλλιως χανεις στα 16 αλλιως στα 40. Επισης μετραει και με τι ασχολεισαι, οταν κα8ομαι ολη μερα σπιτι δεν χανω, οταν δουλευω τα ιδια να τρωω αδυνατιζω-λογικο περισσοτερες καυσεις. Ασε που πρεπει να ξερεις και τι εχει αναγκη ο οργανισμος σου, εχεις ανεμια?-σιδηρο εχεις ελειψη στην ταδε βιταμινη κτλ. Επισης ξερω οτι μετραει και η δυσανεξια του καθενος αλλα αυτο δεν το εχω ψαξει τρελα.
Γενικα δεν πιανουν ολες οι διαιτες σε ολους του ανθρωπους, αλλα βασιζονται στον μεσο ορο.
Καλη επιτυχια παντως
Νακι σε ευχαριστω, οντως συγκρατιεμαι η μαλλον φιλτραρω!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή