Καλώς σας ξαναβρήκα :):):)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Senior Member

Καλώς σας ξαναβρήκα :):):)

Γειά σας και πάλι! Έκανα ένα διάλειμμα από τις δίαιτες κτλ. Είχα κουραστεί! Αλλά επιστρέφω δυναμικά!
    Από κιλά τα ίδια αφου έτρωγα ότι ήθελα...
    Αλλά σήμερα έρχεται η παραγγελία μου με το σιρόπι σφένδαμου και λέω να κάνω την δίαιτα της beyonce ( για όσες μερες αντέξω)... Θα ζυγιστώ στο τέλος δεν θέλω να ζυγίζομαι ενδιάμεσα και να αγχώνομαι!

Senior Member
    Αλικάκι έλα στο τσατ να σε ρωτήσω κάτι αν θέλεις!

Senior Member
    τι διαιτα ειναι αυτη καλε?

Senior Member
    Kαλη αρχη και καλη επιτυχια Αλικακι!!
    Πες κατι περισσοτερο για αυτην την διαιτα ,ετσι για να την μαθουμε και αυτην.
    Τελευταια η Βeyonce εχεις πολλατρεξιματα και δεν μπορω να την βρω να τα πουμε....!!!!!!

Φιλια!!!

Senior Member
    Originally posted by LIDA
    Αλικάκι έλα στο τσατ να σε ρωτήσω κάτι αν θέλεις!

Λίντα!!! τώρα το είδα!!! είσαι τσατ???

Senior Member
    Βασικά κορίτσια δεν σας την συστύνω καθώς είναι λίγο επικύνδυνη γιατί δεν τρως. Πίνεις για 10 μέρες ένα μιγμα από σιρόπι σφένδαμου νερό πιπέρι και λεμόνι.
    Και εγώ αν πάθω καμιά ζαλάδα την κόβω αμέσως.
    Αλλά χάνεις γύρω στα 10 κιλά σε 10 μέρες οπότε αξίζει την προσπάθεια

Member
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ!!! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι όλη μέρα στο πόδι και να αντέξει.
    Και συ η ίδια δεν πιστεύεις οτι μπορείς να αντέξεις.Οποιες δίαιτες των σταρ έχω διαβάσει είναι άκρως επικύνδινες.Και μετά το δεκαήμερο τι?Τα χαμένα κιλά θα διατηρηθούν?Δεν το νομίζω.Είπαμε να αδυνατήσουμε αλλά όχι και να ξεψυχήσουμε.

Senior Member
    Originally posted by lostdora
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ!!! Δεν υπάρχει άνθρωπος που να είναι όλη μέρα στο πόδι και να αντέξει.
    Και συ η ίδια δεν πιστεύεις οτι μπορείς να αντέξεις.Οποιες δίαιτες των σταρ έχω διαβάσει είναι άκρως επικύνδινες.Και μετά το δεκαήμερο τι?Τα χαμένα κιλά θα διατηρηθούν?Δεν το νομίζω.Είπαμε να αδυνατήσουμε αλλά όχι και να ξεψυχήσουμε.
    Aξίζει πιστευω μια προσπάθεια. Πίνεις και αλατόνερο για να σου ανεβάζει την πίεση. Έτσι και αλλιώς για 1 εβδομάδα λέω να την κάνω. Τα χαμένα κιλά πάντα τα διατηρώ. Και με χημικές δίαιτες που κάνω μετά δεν παίρνω ούτε γραμμάριο. Αλλά προσέχω. Δεν αρχίζω και τρώω όλο το ψυγείο. Θέλω γρήγορα αποτελέσματα. Για αυτό θα την κάνω.

Member
    Αλήθεια?Διατηρείς τα κιλά μετά απο τέτοιες διαίτες?Μπράβο σου!Το θεωρώ πολυ δύσκολο.Συνήθως όλοι πέφτουν με τα μούτρα στο φαγητό απο την στέρηση.Εφόσον τουλάχιστον δεν θα πάει χαμένος ο κόπος κάνε την όσο τουλαχιστόν αντεξεις.Ενημέρωνε μας κατα τη διάρκεια του δεκαημέρου,πως τα πας,πως νιώθεις και για τα αποτελέσματα.Θα ήθελα πολύ να μάθω.Καλή επιτυχία και καλό κουράγιο.

Senior Member
    alikaki προσεχε βρε μανα μου ,δεν αξιζει να παθεις κατι για τα κιλα!!!
    Να σου πω βεβαια οτι εγω τα κιλα σου τα θεωρω ιδανικα .Φανταζομαι οτι θα εισαι σαν την βανα μπαρμπα η την μονικα μπελουτσι!!!ΘΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!