Results 1 to 15 of 26
Thread: ΧΑΛΑΡΩΣΗ.ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ....
-
15-09-2009, 12:22 #1
ΧΑΛΑΡΩΣΗ.ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΚ....
Ειδα στην τηλεοραση καποια ατομα που καναν βαριατρικες επεμβασεις και εχω παθει σοκ.....
Οποιος ξερει κατι ας γραψει.
Ερωτηματα που εχω.
1.Αραγε μπορει η απωλεια των κιλων με την βοηθεια των διαιτολογων της χειρουργικης ομαδας να γινετε με καποιον ρυθμο,ειδικα μετα το διμηνο?
2.Προληψη με γυμναστικη,κρεμουλες κ.λ.π πριν το χειρουργειο και ποσον καιρο μετα?
- 15-09-2009, 12:38 #2
τι εννοεις επαθες σοκ? απο τα κιλα που εχασαν η για καποιο αλλο λογο? και εγω εχω κανει επεμβαση αδυνατισματος...
συγκεκριμενα εκανα πτυχωση...
απο οτι μου ειπε ο γιατρος θα χασω 35 -40 κιλα στο εξαμηνο...
στην αρχη μου φαινοταν αδυνατον τωρα ομως πιστευω πως μπορει ναγινει πραγματικοτητα..
κοντευω τα 107....
ηδη εχω ξεκινησει βαζω κρεμες και κανω και περπατημα και σιγα σιγα μου ειπε να ξεκινησω και γυμναστηριο
του ειπα πως θελω να ξεκινησω κολυμβητηριο και μου ειπε πως θα ηταν οτι καλυτερο !
15-09-2009, 12:56 #3
An katalava kala epathes sok apo to kremasma tis koilias meta apo apwleia pollwn kilwn. Logiko den einai? To vlepw ston eauto mou. Meta ton gastriko daktulio kai afou exw xasei 30 kila i koilia einai se athlia katastasi. Xreiazete gumnastikoula. Polles fores omws xreiazete koilioplastiki h opoiadipote alli epemvasi px, mpratsa, gloutous ktl.
Sumfene me tin zwhtsa. Den uparxei kaluteri gumnastiki apo tin kolumvisi.
15-09-2009, 12:59 #4
εμενα μου ειπε να ξεκινησω απο τωρα και ολας κολυμβητηριο.. γυμναζει ολο το σωμα και σε συνδιασμο με τις κρεμες ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε
15-09-2009, 13:05 #5
sumfwnw mazi sou apoluta. To xw dei se mia fili mou. apisteuta apotelesmata. Twra px an kapoios apo 180 kila ftasei sta 70 logiko einai oti i gumnastikoula den tha kanei thaumata
15-09-2009, 13:05 #6
MARGARET μου,αντιλαμβάνομαι τον πανικό σου,αλλά ας πάρουμε ένα βήμα τη φορά!
Ας γίνει με το καλό το χειρουργείο μας,ας πάνε όλα κατ'ευχήν,ας χάσουμε τα κιλάκια
κι αν τελικά οι κρεμούλες δεν αποδώσουν τα δέοντα(καθότι παίζουν πολλά ρόλο)
εστιάζουμε τότε στο αν θα προχωρήσουμε σε ανορθωτική επέμβαση ή όχι.
Μη γίνει η σκέψη αυτή λόγος να παραμένουμε εγκλωβισμένοι σε μία κατάσταση
άσχημη για μας!Όπως κι αν είμαστε,θα έχουμε καλύτερη υγεία και διάθεση!
Κι ας μην επηρεαζόμαστε από τις εικόνες των άλλων γιατί ο καθένας είναι
ξεχωριστή περίπτωση.Εκείνοι μπορεί να έχουν πολύ ταλαιπωρήσει το δέρμα τους
με επαναλαμβανόμενες αυξομειώσεις βάρους,να μη το ενυδάτωναν καθόλου,
να είχαν άλλη ηλικία κλπ.Όλα αντιμετωπίζονται!Ας έρθει με το καλό η ώρα τους!
Πικόκιο,σε παρακαλώ πολύ,αν σου είναι εύκολο,χρησιμοποιήσε ελληνικούς χαρακτήρες
στη γραφή σου.Είναι παράκληση του χώρου αυτού για εύκολη αναζήτηση και ανάγνωση...
15-09-2009, 13:09 #7
Συγνωμη, γραφω απο την δουλεια αλλα θα τα θυμαμαι !!!
15-09-2009, 13:52 #8
Δεν υπαρχει περπτωση να μου αλλαξει την αποφαση του χειρουργειου,απλα θελω να παρω οποια δυνατη πληροφορηση για το πως μπορει να ελαχιστοποιησω το προβλημα που σιγουρα θα παρουσιαστει.
Δηλαδη δεν μπορω να τα αφησω ολα στην τυχη τους.Τουλαχιστον θα ξερω οτι προσπαθησα να κανω κατι και προς αυτην την κατευθυνση.Ο,τι περισωσω.
Φανταζομαι πως αυτο το θεμα απο λιγοτερο εως περισσοτερο λογικα πρεπει να απασχλει ολους που προκειται να κανουν μια βαριατρικη επεμβαση,και οχι μονον.
Γιατι ειδικα στην δικη μας περιπτωση τα κιλα φευγουν πιο γρηγορα.
Ετσι μου γεννηθηκε και η απορια αν οι διαιτολογοι μπορουν να σε κατευθυνουν διατροφικα ωστε η απωλεια μετα τουλαχιστον το διμηνο να εχει καποιους πιο λογικους ρυθμους.Νομιζω οτι ειναι σημαντικο,γιατι η χαλαρωση σημαινει καποια αλλα χειρουργεια στην συνεχεια.
Καλα αυτο που ειδαν τα ματια μου ηθελε 5 χειρουργεια χωρις υπερβολη.............Αχ!!!Πανω απ'ολα ΥΓΕΙΑ.
15-09-2009, 14:33 #9
MARGARET μπορω να καταλαβω το αγχος σου...δυστυχως για εμενα δεν την γλιτωσα..χανοντας τα κιλα επαθα μεγαλο σοκ.. χαλαρωσα παρα πολυ ειδικα στην κοιλια και στα ποδια αναμεσα στους μηρους.. αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα και ποιοτητας του δερματος.. αν και ειμαι μικρη σε ηλικια οι ραγαδες και η χαλαρωση κανανε μια χαρα την δουλεια τους.. ομως δεν ισχυει για ολους.. πραγματικα παιζει μεγαλο ρολο τη δερμα εχεις ο καθενας.. μια πολυ καλη μου φιλη εχασε 30 κιλα και μαζεψε μονο του το δερμα.. με ελαχιστη περιποιηση απο μερους της..εγω παλι εβλεπα το κακο να ρχεται και δεν εκανα τιποτα..αλλα ηταν ηδη αργα...ταπεινη μου αποψη περα απο την βοηθεια διαιτολογου και γυμναστηριου ζητα την συμβουλη δερματολογου..
15-09-2009, 20:14 #10
Originally posted by zwhtsa
εμενα μου ειπε να ξεκινησω απο τωρα και ολας κολυμβητηριο.. γυμναζει ολο το σωμα και σε συνδιασμο με τις κρεμες ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κανουμε
Εγω δεν το συζηταω καν για κολυμβητηριο.Ειναμακραν η καλυτερη ασκηση αλλα απλα δεν παιζει να εμφανιστω σε κλειστο χωρο ετσι.Και τι χωρο!Που οι περισσοτεροι ειναι αθλητες αρα και εχουν καλα κορμια.Οσο ακομπλεξαριστοι κι αν θα μπορουσαμε δυνητικα να να ειμαστε οι ιδιοι,θα μας κανουν τα βλεμματα να θελουμε να μας καταπιει η γη,ειναι απολυτα βεβαιο.Βεβαια εγω ειμαι και 20 κιλα βαρυτερη σου.
15-09-2009, 20:53 #11
Originally posted by eyelids
Εγω δεν το συζηταω καν για κολυμβητηριο.Ειναμακραν η καλυτερη ασκηση αλλα απλα δεν παιζει να εμφανιστω σε κλειστο χωρο ετσι.Και τι χωρο!Που οι περισσοτεροι ειναι αθλητες αρα και εχουν καλα κορμια.Οσο ακομπλεξαριστοι κι αν θα μπορουσαμε δυνητικα να να ειμαστε οι ιδιοι,θα μας κανουν τα βλεμματα να θελουμε να μας καταπιει η γη,ειναι απολυτα βεβαιο.Βεβαια εγω ειμαι και 20 κιλα βαρυτερη σου.
στον εαυτο σου και τον κακομεταχειριζεσαι..Οταν κανεις
κατι καλο για το σωμα σου και την υγεια σου το τελευταιο
που πρεπει να νιωθεις ειναι κομπλεξ και ντροπη
15-09-2009, 21:11 #12
Originally posted by moltia
MARGARET μπορω να καταλαβω το αγχος σου...δυστυχως για εμενα δεν την γλιτωσα..χανοντας τα κιλα επαθα μεγαλο σοκ.. χαλαρωσα παρα πολυ ειδικα στην κοιλια και στα ποδια αναμεσα στους μηρους....
15-09-2009, 23:38 #13
Εγω παντως αυτο που ειδα ηταν κρεμασμενες πετσες απο το προσωπο,το ???στηθος μεχρι τις γαμπες.ΟΥΦ!!!!!!!!!!!!!
16-09-2009, 01:30 #14
λολ οχι ενταξει τις κρεμασμενες πετσες τις γλιτωσα.. η κοιλια μου ναι ηταν παρα πολυ χαλαρη δεν ξερω βεβεα τι δειχναν στην τηλεοραση..αλλα μια αρκετη χαλαρωση την ειχε την συμαζεψα λιγο me γυμναστικη κοιλιακους.. και σκεφτομαι πολυ εντονα να κανω και κατι..ακομα δεν ξερω τι..χιχιχι...θα δουμε..παντως οτι επαθα το παθα γιατι δεν το κοιταξα οταν εχανα...καλυτερα προληψη...οποτε μην αγχωνεστε ειναι και θεμα ποιοτητας δερματος και φροντιδας οπως ειπα και παραπανω
16-09-2009, 09:45 #15
Originally posted by eyelids
οχι δεν ντρεπομαι καθολου!
εχω υψος 1,72 οποτε δεν ειναι και τοσο τραγικα τα κιλα μουβλεπομαι....
εξαλλου μηνα με το μηνα θα με βλεπουν να πεφτω συνεχως απο κιλα.... ετσι και αλλιως θα με κοιταζουν δλδ
θα ειμαι το ασχημοπαπο του φθινοπωρου που εγινε κυκνος την ανοιξη
ασε που μολις θα βλεπουν τα καταγαλανα ματια μου θα μενουν εκει δεν θα χρειαζετε να κοιταξουν παρακατω.. χαχαχα ( οχιιιιι δεν ειμαι ψωναρα με το προσωπο μου..)
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία