πως κοβουμε την ορεξη? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Senior Member
    Κι εγώ το σκέφτηκα για τα ladose, αλλά υπάρχουν και τα reductil. Όποιος θέλει πάει στο γιατρό του (Ενδοκρινολόγο) και τα ζητάει λογικά μπορεί να του ζητήσει απαραίτητες εξετάσεις.

Senior Member
    Οχι ψυχοφαρμακα ,οχι σκουπιδια πια σε θαλασσες και ακτες και αυτο το καλοκαιρι....!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

ΟΙ φυτικες ινες σε χαπια κανουν τιποτα?

Senior Member
    Ενας καλος τροπος ειναι για 3 μερες να χαμηλωσουμε τους υδατανθρακες.Μετα ελεγχεις πολυ ευκολα τη διαιτα.Σε μενα η κυκλικη διαιτα με τους Υ την μια μερα 50,την επομενη 70 την μεθεπομενη 90,δουλεψε παρα πολυ καλα!Φυσικα οι υδατανθρακες πρεπει να ειναι χαμηλου γλυκαιμικου δεικτη,οχι ασπρο αλευρι,οχι ζαχαρη αλλα λαχανικα και προιοντα ολικης αλεσης

Senior Member
    Εμένα μου κόβεται η όρεξη με γιαούρτι και μήλο, με coca-cola light, με καφέ κυρίως ζεστό, τσάι, νερό. Αυτά βέβαια, αν δεν έχω μείνει πολλές ώρες νηστική. Διαφορετικά, δε με σταματάει τίποτα...

Senior Member
    η ξαδερφη μου, μου είπε τον παρακάτω τρόπο που ακολουθει εκείνη όταν την πιάνει πανικός και θελει να τσιμπολογήσει κατι....

πλένει τα δοντια της!!!
    με τον τρόπο αυτό, αισθανεται ενοχες να τα λερώσει κ πάλι με τροφή, οπότε δεν τρώει...!!!

είναι λίγο περίεγη μεθοδος, αλλά μια που υπάρχει το θεματακι εδώ, το αναφέρω μηπως βοηθήσει καποια άτομα σαν την ξαδερφη μου!

¨)

Senior Member
    Εμένα μου κόβουν την όρεξη τα αφεψήματα, δηλαδή τσάι του βουνού, φασκόμηλο, δίκταμο, χαμομήλι κλπ χωρίς ζάχαρη
    Επίσης τα μήλα με χορταίνουν. Βέβαια όταν έχω κρίση υπερφαγίας τρώω ότι υπάρχει μπροστά μου χωρίς να νιώθω πείνα.

Senior Member
    Γενικά αντιστέκομαι κι εγώ σχετικά καλά, με κάποιο φρούτο, η πράσινο τσάι, νερό, καφέ κ.λ.π.

Ομως όταν έρθει η κρίση και ζητάει γλυκό, τότε δε καταλαβαίνω τίποτα, δύσκολα αντιστέκομαι, και το χειρότερο είναι οτι μερικές φορές δε περιορίζομαι σε μια δυο κουταλιές...

Senior Member
    Μαζί με την Λίλυ και γω.

Senior Member
    κοριτσάκια όλες κατά περιόδους μας πιάνει η ΚΡΙΣΗ...
    εμένα με ειχε πιάσει πριν δεκα περίπου ημέρες για μία εβδομάδα
    ΄΄εκανα πολύ πολυ γυμναστική μέχρι που σερνόμουν και έπινα πολύ νερό.
    επίσης η διαιτολόγος μου μου είπε σε μεγάλες περιόδους κρίσης για σοκολάτα
    βράζουμέ μία κούπα κακάο (1 κουταλάκι κακάο, 1 κουταλάκι ζάχαρη ή μέλι και λίγο εβαπορέ)
    κορίτσια πιάνει απίστευτα το δοκίμασα...

Senior Member
    ναι γυμναστικη κ τσιχλιτσες κ πολυ νερο κ προσωπικα οταν με πιανει κριση δε τρωω τιποτα παχυντικο αλλιως θα ενδωσω κ θα φαω παρα πολυ. Οπως και διαβασμα ή sudoku ή κατι να σου αποσπα το μυαλο. παντως οχι γραψιμο συνταγων που εκανα μεχρι πριν λιγο καιρο γιατι φερνει πολλη πεινα να βλεπεις τις φωτο με τα φαγητα. Επισης αν καπνιζεις το τσιγαρο...

Senior Member
    Νόμιζα ότι η τσίχλα προκαλεί πείνα διότι μασώντας την το στομάχι εκκρίνει υγρά γαι να χωνέψει. Μου το είπε κι ο διαιτολόγος μου αυτό.
    Όντως η ήπια γυμναστική κόβει την όρεξη και κάνει και καλό! Αν βαριέσαι όμως? Πας μια βόλτα να ξεχάσεις την πείνα και τον πόνο σου...

Senior Member
    Εγω παντως, με τη νεα μου προσπαθεια που αρχισα, οταν με πιανει πεινα πεινα πεινα.... Πινω πολυ νερο.... Με βοηθα πολυ αυτο...

Οσο για την τσιχλα, οντως σε κανει να νιωθεις ερισσοτερη πεινα.... Αλλα τουλαχιστον απασχολησαι... :P

Senior Member
    με την πεινα του τσιγαρου παντως βοηθαει πολυ

Senior Member
    Με τη πείνα του τσιγάρου βοηθάει πολύ το συχνό πλύσιμο των δοντιών, όποτε σου έρθει τρέχεις στο μπάνιο

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast