πως κοβουμε την ορεξη? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    οντως, αρκει να εισαι σπιτι χαχαχαχα σκεψου νασαι εξω κ να τρεχεις να πλυθεις παει αυτο τοκοψα το ρημαδι. το φαγητο πως κοβεται! αν κ με την λαχανοσουπα δε μπορω να πω οτι πεινω πολυ. την πρωτη μερα λυσσαξα ομως

Senior Member
    Το άτιμο το φαί θέλει πάααρα πολύ αγώνα και πάλι δύσκολο να μας κοπεί η όρεξη, είμαστε φαγανά παιδιά χαχαχα...

Πάντως και με κάτι ρυζογκοφρέτες 30 θερμίδες η μία ,για ώρα ανάγκης και κάτι γαλέτες καλαμποκιού 17 θερμίδες (στα bio τα βρίσκεις) κάτι ψιλογίνεται, τουλάχιστον για τις νυχτερινές κρίσεις

Senior Member
    πολυ ενδιαφερον λιλυ κ ελαχιστες οι θερμιδες! ευχαριστω ωραια ιδεα αυριο κιολα θα τα ψαξω αν κ ειμαι επαρχια κ δε το κοβω να βρω ισως εχει στα μεγαλα σουπερμαρκετ εδω

Senior Member
    ναι οι ρυζογκοφρετες ειναι πολυ καλες,εγω τις παιρνω απο το ΑΒ και ειναι βιολογικες

Senior Member
    Ναι κορίτσια και τα δύο στα βιολογικά του ΑΒ τα βρίσκω , και με έχουν βοηθήσει και στις κρίσεις για γλυκό.

Senior Member
    αν δε βρω ριζογκοφρετες η crunch με ρυζι πανω κατω το ιδιο δεν ειναι?

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ(ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DEXA)XA!XA!
    ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΤΑ KELLOGS SPECIAL K ME ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΩ.

Senior Member
    Originally posted by badgirl
    νομίζω ναι, είναι και τα δύο πάνω κάτω γύρω στις 30 θερμίδες και 17 η γαλέτα καλαμπόκι.

Senior Member
    Originally posted by ΣΟΦΗ
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΙΜΑΙ Η ΣΟΦΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ(ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΤΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ DEXA)XA!XA!
    ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ,ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΤΑ KELLOGS SPECIAL K ME ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΟ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΩ.
    Τις μπάρες εννοείς? η αυτά που είναι σε σακκουλάκια? οι μπάρες ξέρω οτι είναι γύρω στις 90-100 θερμίδες, τα σακουλάκια δε τα έχω πάρει ποτέ.

Senior Member
    Originally posted by Lily
    Originally posted by badgirl
    νομίζω ναι, είναι και τα δύο πάνω κάτω γύρω στις 30 θερμίδες και 17 η γαλέτα καλαμπόκι.

χαχαχα καλη μου αστειευομουν. την κραντς την σοκολατα εννοουσα μιαμμμμ

ααα να σας πω και οτι λογω μιας διαιτας που ακολουθω οσο λιγοτερο τρωω τοσο λιγοτερο πειναω... δλ δ εδω κ 5 μερες ισως λογω τηςδραστικης μειωσης φαγητου ή της διακοπης της ζαχαρης στον καφε κτλ δεν πειναω σχεδον καθολου. κ 24 ωρες νηστικη δε θα ειχα προβλημα. δε το καταλαβαινω κακο φυσικα

Senior Member
    συγγνωμη αλλα ολα αυτα εμενα μου φαινοται σαν να τρωω φελιζολ.., προτιμω κανενα αγγουρακι η καροτακι με ξυδι και αλατι η εστω λιγη μαυρη σοκολατα

Senior Member
    ααααα μια χαρα το καροτο-αγγουρακι! μου αρεσει κ με κρασακι σαν "μεζες" οταν βγαινουμε αλλα δυστηχως δεν το σερβιρουν παντου

Senior Member
    εγώ δυστυχώς δε μπορώ να φάω λαχανικά μόνα τους χωρίς πρωτείνη, έχω πρόβλημα ευερέθιστου εντέρου
    και τα συνδυάζω πάντα με πρωτείνες, οπότε καταφεύγω σε άλλες λύσεις

Senior Member
    badgirl, Καλό μου Κορίτσι, που είναι αυτή η δίαιτα που σε κάνει να μην πεινάς; Θέλεις να τη μοιραστείς με μία απελπισμένη;

Senior Member
    Βρε βρε καλως την κοπελια !!!Σαν τα χιονια!!!
    Που εισαι Σοφη που εαν δεν εχουν αμυγδαλα τα δημητριακα δεν τα τρως ?!
    Η αληθεια ειναι μια καλη λυση τα δημητριακα,μια αλλα το τσαι και ο καφες ,μια τριτη να σηκωθεις να φυγεις να παρεις τους δρομους......και αλλα τετοια πολλα!!!

ΦΙΛΙΑ!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast