Results 46 to 49 of 49
Thread: πως κοβουμε την ορεξη?
-
23-11-2009, 19:10 #46
Originally posted by mag
badgirl, Καλό μου Κορίτσι, που είναι αυτή η δίαιτα που σε κάνει να μην πεινάς; Θέλεις να τη μοιραστείς με μία απελπισμένη;
ΥΓ μην ακουω κουταμαρες περι απελπισιας κτλ δε θα μας παρει αποκατω θα τα χασουμε τα κιλα. μεχρι κ τον στοχο μου αλλαξα κ τον πηγα 75 απο 83. γιατι δηλ. να μη παμε οσα κιλα θελουμε<? σταδιακα ομως
- 23-11-2009, 19:24 #47
κοριτσια ακουστε να λιωσεται στο γελιο. ερχεται η μανα μου σημερα στο ακυρο με παρα παρα παρα πολυ σοβαρο υφος κα μου λεει: ακου τι ειπε ο διαιτολογος της ελενης(οπου ελενη εννοειται μενεγακη). οτν εχετε πολυ εντονο το αισθημα της πεινας τριψτε τη μασχαλη σας και μυριστε το!!!χαχαχαχαχαχαχα.. ελεος!!
24-11-2009, 16:53 #48
Αν και είμαι στον 3ο μηνα χειρουργημένη με sleeve, άρχισα να αγχώνομαι μην τυχόν κολλήσει η ζυγαριά και πως να την ξεκολλήσω.Επίσης, σκέφτομαι πιο υγιεινά.
Έτσι, ψάχνοντας στο διαδίκτυο και κουβεντιάζοντας με γνωστούς οπαδούς της σωστής διατροφής, έμαθα ότι αν τρώμε τροφές με υδατάνθρακες χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη, κοινώς καλούς υδατάνθρακες, δεν διαταράσσεται το σάκχαρό μας κι έτσι πεινάμε μετά από μεγαλύτερο χρονικό διάστημα κι όχι αμέσως.
Υψηλού γλυκαιμικού δείκτη υδατάνθρακες έχει, φυσικά η ζάχαρη,γλυκόζη,μέλι, αρακάς, καρότα,λευκό ψωμί φρυγανιές κλπ, μούσλι, μπανάνες, δημητριακά πρωινού, πατάτες τηγανητές, βραστές, γενικά πατάτες, φυσικός χυμός πορτοκάλι.
Αν τα παραπάνω, τα φάμε με καλούς υδατάνθρακες, πέφτει ο γλυκαιμικός δείκτης και δεν πεινάμε γρήγορα.
Πχ, καρότα με αγγούρι ή σέλινο, πατάτα επίσης με πράσινο λαχανικό.
Αλλοι καλοι υδατάνθρακες είναι, κουάκερ, μήλα, αχλάδια, αβγό βραστό(γλυκαιμικό δείκτη 1 ενώ η γλυκόζη 100) , σόγια, φράουλες, κεράσια, ξερά δαμάσκηνα, ροδάκινο, γάλα, γιαούρτι, ψωμί σίκαλης.
Ψάχνω συνέχεια στο διαδίκτυο να βρω σωστούς συνδυασμούς για να μην πεινάω κι εγώ, να μην έχω ούτε τη λιγούρα. Μπορεί να είναι εγκεφαλική αυτή η λαιμαργία, αλλά μπορει να οφείλεται και σε λάθος συνδυασμό τροφών. Ακομη και την τρελή πεινα να μην νιώθω όπως πρίν, λαιμαργία έχω.
Σίγουρα, οσο λέμε και το διαπίστωσα και σε μένα την ίδια που ημουν πεισματάρα οτι δεν θα τα καταφέρω, ότι δεν πρεπει να τρωω χαζομάρες, δεν πρέπει να τρώω καθημερινά απαγορευμένες τροφές, τελικά το τηρώ.
Τρώω, αλλά μια φορά την εβδομάδα και το κοντρολάρω.
01-12-2009, 18:34 #49
πολυ σουπερ ντουπερ σε γευση ειναι οι τσιχλες τις wringley με γευση τροπικα φρουτα. επαθα πλακα σημερα, μολις την μασησα νομισα οτι ετρωγα παστα...
επισης δοκιμαστε και τα κελλογκς που ειναι μεσα σε σακουλακια κ μεσα σε κουτακι, τα οποια ειναι δημητριακα με αμυγδαλα και διαφορα αλλα σε τετραγωνα κομματακια ωστε να τσιμπολογατε σα να τρωτε κατι απαγορευμενο...
κατι αλλο που μου κοβει την ορεξη αυτες τις μερες εειναι τα λιποτοξ και τα ευχαριστω ΠΟΛΥ
καλο μηνα και απο εδω παιδια και να θυμαστε κατι... δεν κοβει τιποτε περισσοτερο την ορεξη απο την σκεψη οτι με τη νεα χρονια ενω ολοι θα μοιαζουν σαν παραφουσκωμενα μπαλονακια απο τα κιλα των εορτων...εμεις θα νιωθουμε καλυτερα απο ποτε! πεινα φυγε μακρυα!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή