Results 1 to 15 of 38
-
25-09-2009, 16:48 #1
Κι αλλες αποριες περι δακτυλιου!!
Γεια σας και παλι! προσεξα οτι πολλα ατομα με δακτυλιο κανουν ΚΑΙ διαιτα. γιατι ρε παιδια? υποτιθεται το βαλαμε να γλιτωσουμε απο υτες. Εν ταξει οχι να τρωμε και σα γουρουνια αλλα διαιτα????
Απορια Νο2. ειμαι 114 κιλα με 1,65 υψος και υποθετω η χαλαρωση θα ειναι αναποφευκτη. Υπαρχει καποιος τροπος να την προλαβω ωστε να την αποφυγω οσο γινεται? γυμναστικη ας πουμε? καποιες κρεμες? για την κοιλια κυριως μιλαω. Επισης αυτα τα λιποτοξ κτλ γιατι τα παιρνετε σε τι βοηθανε? συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις αλλα ειμαι καινουρια και ακομα αγχωνομαι για διαφορα.
Ευχαριστω.
- 25-09-2009, 16:55 #2
Κοίταξε για το δακτύλιο δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν έχω ιδέα.
Τα λιποτόξ και τα υπόλοιπα χάπια δεν έχουν καμία σχέση με τον δακτύλιο όμως. Τα παίρνουν γιατί υποτίθεται κόβουν την πείνα, αυξάνουν τον μεταβολισμό και διάφορα τέτοια...
25-09-2009, 16:59 #3
την κοβουν τελικα η απλως υποτιθεται?
25-09-2009, 22:13 #4
Originally posted by Esprit
Γεια σας και παλι! προσεξα οτι πολλα ατομα με δακτυλιο κανουν ΚΑΙ διαιτα. γιατι ρε παιδια? υποτιθεται το βαλαμε να γλιτωσουμε απο υτες. Εν ταξει οχι να τρωμε και σα γουρουνια αλλα διαιτα????
Απορια Νο2. ειμαι 114 κιλα με 1,65 υψος και υποθετω η χαλαρωση θα ειναι αναποφευκτη. Υπαρχει καποιος τροπος να την προλαβω ωστε να την αποφυγω οσο γινεται? γυμναστικη ας πουμε? καποιες κρεμες? για την κοιλια κυριως μιλαω. Επισης αυτα τα λιποτοξ κτλ γιατι τα παιρνετε σε τι βοηθανε? συγνωμη για τις χαζες ερωτησεις αλλα ειμαι καινουρια και ακομα αγχωνομαι για διαφορα.
Ευχαριστω.
25-09-2009, 22:43 #5
Κοιτα ειπαμε οτι ετρωγα ετσι αλλα δεν ειπαμε οτι δεν διατιθεμαι να αλλαξω κιολας
δεν ειμαι του σνακ ουτε και πολυ γλυκατζου βασικα. ετρωγα συνηθως μια δυο φορες και πολυ και κυριως βλακειες. αλλα δεν σκοπευω να το συνεχισω ετσι. απλα θελω να ξερω ομως οτι αν μια μερα μου την βιδωσει θα μπορω να κανω μια ατασθαλια και ως εκει
25-09-2009, 22:58 #6
Θα πρεπει να ξερεις οτι μαγικες συνταγες δεν υπαρχουν,του τυπου τρωω τα παντα και οσο μουρθει και δεν υπαρχουν επιπτωσεις.
Ειτε βαλει καποιος δακτυλιο,ειτε κανει οποιαδηποτε βαριατρικη επεμβαση πρεπει να γνωριζει πως θα υπαρχουν κανονες,οπως και στις διαιτες.Η διαφορα ειναι οτι με ολες αυτες τις παρεμβατικες μεθοδους μπορεις να τηρησεις καποιο προγραμμα πολυ πιο ευκολα και επομενως να διατηρησεις το σωστο βαρος και να κερδισεις την υγεια σου για παντα.
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο!!!!!
Αν μη τι αλλο δοκιμασε το,οχι μονο μια φορα αλλα περισσοτερες.Η πορεια θα σου δειξει το σωστο για σενα.
Αληθεια ποσο χρονων εισαι?
25-09-2009, 23:02 #7
25 και δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις.... τι να δοκιμασω? εγω δεν εβαλα δακτυλιο να τραβαω του χριστου τα παθη για να κανω και διαιτα μετα. τηρω κατα γραμμα τισ οδηγιες του γιατρου και απλα δεν βλεπω το νοημα του να κανω και διαιτα. παρολαυατα δε σκοπευω να τρωω σα βοδι οτι μου ρθει τελος παντων γενικοτερα δεν καταλαβα για πιο λογο με αποπηρατε ολοι λες και ειπα κατι κακο. απλα ρωταω για ποιο λογο αναγαστηκαν καποιοι να κανουν ΚΑΙ διαιτα.
25-09-2009, 23:21 #8
Μα οπως και να το πεις το μισο πιατακι του φρουτου ειναι "διαιτα"!
Η γευση δεν χανεται ή οι λιγουρες (π.χ. πριν την περιοδο) ούτε το ματι χορταινει με μια μεριδα ισα με μιση παλαμη αμα εχει ολα τα καλα του Αβρααμ και του Ισαακ απλωμενα μπροστα του. Ολοι οι παχυσαρκοι για να γινουμε παχυσαρκοι το τρωγαμε το φαγακι μας ε! Αυτο λοιπον που τρωγαμε ηταν παραπανω απο αυτο που "επρεπε", οπότε για να ερθουμε σε λιγοτερα κιλά πρεπει να κοψουμε με καποιο τροπο - οποιον μπορει ο καθενας - και για παντα. Αλλοι το λενε διατροφη, αλλοι το λενε αλλαγη συμπεριφορας και συνηθειων, αλλοι το λενε διαιτα, η ουσια ομως δεν ειναι η ιδια;
25-09-2009, 23:26 #9
κοιτα εγω πριν ετρωγα 3-4 αυγα στην καθισια με ψωμι και απ ολα και τωρα τρωω ενα αυγο σκετο και καθεται σα πετρα το ρημαδι. δλδ απο που κι ως που να μου χρειαστει μια διαιτα? βεβαια λιγουρες υπαρχουν τρελες κι ειδικα τωρα που περιμενω περιοδο. αλλα και παλι απο την στιγμη που οι μεριδες μειωνονται τοοοοοοοοοσσσσσσοοοοοοοοο ο πολυ ειναι περιεργο που πρεπει να κανω και διαιτα. ενταξει ισως φταιει που ειμαι στην εβδομαδα με τα αλεσμενα αλλα και παλι αλλο να προσεχεις λιγακι τι τρως και αλλο να κανεις διαιτα με χαρτι και μολυβι. ουφ συγνωμη με κατακλυζουν τοσες πολλες σκεψεις-αποριες-αρωτησεις που στο τελος ουτε εγω βγαζω νοημα τι εγραψα...
25-09-2009, 23:36 #10
Αν δεν κανω λαθος πολυ προσφατα χειρουργηθηκες, σωστα;
Και οπως και να το πεις, το αντιλαμβανεσαι ή δεν το αντιλαμβανεσαι ετσι, εισαι εισαι σε αυστηρη διαιτα!
Και κατι αλλο γενικό για το αδυνατισμα. Οταν παιρνουμε κιλα τρωμε παραπανω. Για να χασουμε κιλα πρεπει να κανουμε την αντιστροφη επιθετικη κινηση! Εκει πρεπει να φαμε όχι απλως λιγοτερο απο πριν αλλά ΛΙΓΟ. Ετσι πεφτει η ζυγαριά. Και στο τελος, οταν θελουμε να συντηρηθουμε τρωμε νορμαλ.
Φαινεσαι παντως πολυ ανυπομονη και ή δεν ενημερωθηκες καλα ή το αποφασισες καπως επιπολαια ή ειναι θεμα χαρακτηρα :-)
Παντως το αγχος δεν οφελει σε τιποτα. Και θυμησου οτι και ο Θεος ακομα χρειαστηκε 7 ημερες για να κανει τον κοσμο, κοτζαμ Θεός! Ετσι κι εσυ θελεις ενα καποιο χρονικο διαστημα για να φιλοτεχνησεις το καινουριο σου σωμα - χαλαρωσε!
25-09-2009, 23:46 #11
δεν ειμαι ανυπομονη καλε αγχωμενη ειμαι απλα γιατι πολλα διαβαζω απο δω και απο κει και ο καθενας λεει κατι διαφορετικο. σχετικα με την ενημερωση δυστυχως επεσα σε οχι πολυ καλο γιατρο στο θεμα συνεργασια και σαν μεθοδο εγω προτιμουσα την sleeve αλλα η μητερα μου δεν ηθελε λογω του οτι δεν ειναι αναστρεψιμη. απο κει και περα παλευω να συνηθισω τον δικτατορα στο στομαχι μου και ειμαι γενικοτερα με το αγχος αν τα κανω ολα σωστα κτλ. εχω κι αλλες αποριες σχετικα με τον καιρο μετα τα αλεσμενα αλλα δυστυχως δεν εχω ποιον να ρωτησω αφου ο γιατρος φερεται σαν να τον ενοχλω...
26-09-2009, 00:13 #12
Παντως εγω ενα εχω να σου πω διοτι δεν ειμαι και ο φωτινος παντογνωστης (εδω γελαμε! χα χα χα!)
Εχω δει γυναικες και εχουμε συμφαγει - και όχι μόνο μια φορά - και δεν καταλαβα απολυτως τιποτα. Μετα μου ειπαν οτι πριν απο χρονια ειχαν βαλει δακτυλιο! Δεν συνηθιζω να μετραω τις μπουκιες κανενος, αλλά δεν ειδα ουτε μιζεριες ουτε οχι απο αυτο όχι απο εκεινο, και τσουγκρισαμε τα ποτηρια μας και επιδιρπιο παραγγειλαν. Συλφίδα δεν ηταν καμία, και αυτο πρεπει να το πω, αλλά σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγες "κοίτα τη χοντρη!". Ας πουμε οτι ηταν ζουμερες μεσογειακες γυναικες.
26-09-2009, 08:15 #13
Καλημερα Espirit, μην αγχωνεσαι και προπαντων μην πανικοβαλεσαι. Δεν ξερω με ποιο γιατρο συνεργαστηκες και τι πληροφοριες σου εδωσε, το μονο σιγουρο ειναι οτι κανενας μας απο εδω δεν ειναι ο πλεον ειδικος. Σε καθε ανθρωπο ο δακτυλιος πιστευω λειτουργει διαφορετικα. Εξαρταται τον οργανισμο και ποσο ταλαιπωρημενος ειναι. Ακολουθησε τις οδηγιες που πρεπει να οδηγησεις, δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου, βοηθησε τον εαυτο σου με θετικες σκεψεις και μην επηρεαζεσαι απο το τι γραφει ο καθενας μας εδω. Σιγουρα ολοι γραφουν τις εμπειριες τους αλλα δεν σημαινει οτι κατα γραμμα τυχαινουν σε ολες τις περιπτωσεις δακτυλιου.
Ολοζωντανο παραδειγμα εγω. Τρωω του σκασμου, μεχρι που πεφτω ανασκελα στο κρεβατι απο το πολυ φαγητο. Η ζυγαρια ομως σταθερη στα 74-75 κιλα. Οχι οτι ειναι το καλυτερο μου με δακτυλιο 2 μιση χρονια τωρα, αλλα σε αλλο οργανισμο θα μπορουσε να λειτουργησει ασχημα και να επαιρνε κιλα. Η ρυθμιση μου ειναι στο 5 cc, μια μεση λυση.
Λοιπον δωσε χρονο στον εαυτο σου. Μην αγχωνεσαι, χαμογελα, παρε θετικα την επεμβαση που εκανες και να δεις που ολα θα πανε καλα.
Να καταγραφεις τις δικες σου εμπειριες εδω που μπαινεις και να μην επηρεαζεσαι απο τις εμπειριες των αλλω. Ο καθενας μας εχει περασει διαφορετικα την εμπειρια του δακτυλιου. Σκεψου οτι ολα τα δακτυλα της παλαμης μας ονομαζονται δακτυλα. Δεν ειναι ιδια μεταξυ τους ομως. Το ιδιο και ο δακτυλιος. Ολες εχουμε βαλει δακτυλιο δεν λειτουργει σε ολες το ιδιο ομως.
Αυτα τα ολιγα, φιλακια κοπελιες και κοπελια
26-09-2009, 11:17 #14
καλημερουδια σας! πινοκιο σε εχω στην καρδια μου μεσα να το ξερεις καθε μα καθε φορα που μου απαντας καταφερνεις να με κανεις να νιωσω αυτοματως καλυτερα!! που θα παει θα συνιθισω κι εγω σιγα σιγα και θα σταματησω να σας πρηζω ολη την ωρα... οταν λες τρως του σκασκου ποσος ειναι αυτος ο σκασμος? 3-4 κουταλιες?
dreamon γεια σου και σε σενα και ευχαριστω για την ωρα που τρως για να ασχοληθεις με τα χαζα μου! κοιτα ουτε εγω θελω να γινω κοκκαλιαρα γυρω στα 70-75 κιλα αν καταφερω να παω θα ειμαι τρισευτυχισμενη. οποτε θα ειμαι κι εγω σαν αυτες που λες!επειδη ειχα και εχω καταθλιψη δεν μπορω να σκεφτω καν οτι θα μου απαγορευτει κατι. γι αυτο και κατεφυγα στον δακτυλιο φυσικα. για να μην υπαρχουν τρελοι περιορισμοι. οπως ομως ειπα πιο πανω δεν σκοπευω να τρωω οτι να ναι και οπως να ναι.αλλα που και που αν θα θελω να φαω κατι θα ξερω οτι δεν ηταν απαγορευμενο και θα πνιγομαι στις τυψεις μετα!
26-09-2009, 13:19 #15
Espirit δεν μπορεις να φανταστεις τι τρωω. Θα σου γραψω μια ημερα μου αλλα μην με φτυσετε στα μουτρα. Πρωι καφε με 3 κουταλιες ζαχαρη, μεσημερι τσιμπαω οτι βρω (τοστ με φετα+τυρι, πατατακια, κοτομπουκιες κτλ) Μεσημερι ενα πιατο με ο,τι φαγητο εχουμε. Στο καπακι 3-4 μπαλες παγωτο με εξτρα κερασακια. Το βραδυ 2 μπολ κορν φλεικς με κακαοουχο γαλα( τι να μου κανει ενα μπολ?) πατατακια, κρουασαν με την τηλεοραση παρεα και οτι φανταστεις. Εννοειτε οτι αν το μεσημεριανο ειναι του τυπου σουπα (ψαροσουπα) δεν μενω στο ενα πιατο αλλα βαζω και δευτερο...... Για να μην σας πω για κραμα γαλακτος, μπακλαβαδες κτλ Ομως αυτος ειναι ο Πινοκιο και ετσι λειτουργει ο μεταβολισμος μου. Οπως ειπα ντρεπομαι που το κανω αλλα δεν βαζω κιλα. Δεν ειναι ομως ολοι οι ανθρωποι το ιδιο. Και συ σιγα σιγα θα μαθεις πως αντιδρα ο οργανισμος σου και με λιγη προσπαθεια θα φτασεις στο επιθυμητο αποτελεσμα. Εννοειτε οτι δεν ειμαι παραδειγμα προς μιμηση
Siranalen os σιρόπι (πρεγκαμπαλίνη)
25-07-2025, 22:39 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή