Ανορεξία-->βουλιμία-->θάνατος; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 22 of 22
    Junior Member
    Δε γίνεται να συνεχιστεί αυτό το μαρτύριο άλλο..
    Δε γίνεται να ξυπνάς κάθε πρωί και να σου έρχονται στο μυαλό όλα τα λούκια που έχεις τραβήξει και να σου έρχεται να κάνεις εμετό..
    Δε γίνεται να σιχαίνεσαι ότι μπαίνει μέσα σου ενώ τόσα παιδάκια πεινάνε. Κάτι πάει στραβά.
    Τόσος πόνος... δε γίνεται να βγει η ζωή έτσι.
    Δεν έχεις το δικαίωμα να πληγώνεις κανέναν. Δεν είναι κτήμα σου επειδή σε αγαπούν.
    Σκέψεις... σκέψεις τρελές.. και αδιέξοδο.

Senior Member
    ΤΑΚΙΖΕ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΟΛΟΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΑ ΛΟΥΚΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΛΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑ
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ
    ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΣΚΥΨΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ

ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΙΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΕΑ
    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ
    ΞΕΚΙΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ
    ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΤΟ ΜΟΤΟ ΖΩΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
    ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ
    ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ
    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ

Junior Member
    Originally posted by ANNEZINA
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

Ευχαριστώ!!! Ευχαριστώ! Ευχαριστώ!
    Θα παλέψω να το ξέρεις! Το λέω για να το ακούω εγώ πρώτα από όλους τί βλακεία κάνω τόσα χρόνιια!
    Ευχαριστώ πολύ Αννεζίνα μου. Κουράγιο σε όλους μας!

Junior Member
    καλημέρα σε όλους..
    Κάθε μέρα είναι μια δύσκολη μέρα!
    Ενώ η ψυχολογία μου πηγαίνει πολύ καλά, κάτι παθαίνω και τα καταστρέφω όλα. Εκεί που λέω πως το ξεπερνάω... πάω πάλι στην τουαλέτα. Και μετά νιώθω μια χαρά (αν εξαιρέσω τις ζαλάδες και την χαμηλή πίεση που έχω, και τους πόνους στα δόντια..) μια χαρά. Χθες σκέφθηκα να τα αποκαλύψω όλα. Οτι το συνεχίζω, εδώ κι έναν χρόνο, γιατί υποτίθεται πως εχω να το κάνω 1 χρόνο τώρα- έχω υποσχεθεί, αλλά δεν το τήρησα!. Αλλά δε μπορώ να τους στεναχωρώ έτσι. Δεν μπορώ άλλο. Σκέφτομαι μήπως μια ριζική αλλαγή είναι η λύση σε όλα αυτά. Αλλά τί αλλάγή? Να φύγω να πάω που? Και να κρυφτώ από ποιόν? Από μένα?
    Προσπαθώ να βρώ μια λύση.. Δυναμική και ουσιώδη.
    Καλημέρα!

Senior Member
    takize
    εχεις τη δυναμη και θελεις να ξεφυγεις. το βλεπω σε ολα τα μυνηματα σου. πηρες τηλεφωνο στον συλλογο? σηκωσε το τηλεφωνο και κανε μια ακομη αρχη. μπορει αυτη τη φορα να ειναι η σωτηρια σου.

Senior Member
    ΤΑΚΙΖΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ
    ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΜΗΝ ΧΑΝΕΣΑΙ
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΕΤΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ
    ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΟΘΕΙ
    ΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
    ΜΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΙΛΙΑΖΕΙΣ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
    ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΜΑΧΕΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΘΑ ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΑΛΕΨΕ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ
    ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ
    ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΝΝΑ

Junior Member
    Ααααααααα!!!! Ευχαριστώ τόσο πολύ βρε κορίτσια.. Αααχχχ! Δεν ξέρω τί να πρωτο κάνω. Τρέχω γιατι δουλευω πρωί απόγευμα, δεν έχω καθόλου χρόνο παρά μόνο τα ΣΚ για να κάνω κάτι για μένα, θέλω να τελειώνει όλο αυτό, δεν μπορώ να αποφασίσω να πάρω στον σύλλογο ακόμα, κάτι με φοβίζει (πιο πολύ το πως θα με κοιτούν και τι θα σκέφτονται), εγώ είμαι ένα ήσυχο άτομο, δεν μπορώ να βάλω στο κεφάλι μου μια διαδικασία να σκέφτομαι ότι κάποιοι ξένοι με κρίνουν, δεν ξέρω αν θα νιώθω την προστασία που νιώθω εδώ μέσα. Θα το παλέψω. Θα το σκεφτώ καλύτερα αυτό το ΣΚ που θα λείπω μακρυά, και που δεν θα μπορώ να κανω εμετό εκέι που θα είμαι, και θα τα ξαναπούμε από Δευτέρα.
    Σας ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

Πολλά φιλακια!!! Επιμονή και θέληση οι λιγοστές μας φίλες ε!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12