Γεια σας. Είμαι καινούρια στο site και έχω το ίδιο πρόβλημα με πολλούς απο εσάς. Είμαι 30 χρονων και τα τελευταια 8 χρόνια περίπου είμαι βουλιμική. Ξεκίνησε από μια προσπάθεια να χάσω κιλά και με τον καιρό έγινε εμμονή και αντί να φύγει με τα χρόνια, γινόταν όλο και χειρότερο. τουλάχιστον 3 με 4 εμμετούς σε καθημερινή βάση. Το περισσότερο που μπόρεσα ποτέ να απέχω από βουλιμικά επεισόδια ήταν μόλις 2 μέρες..το θέμα είναι ότι πλέον, όχι μόνο έχω συνηδητοποιήσει πόσο κακό κάνω στον εαυτό μου, το βλέπω πια και στο σώμα μου...προσπαθώ μόνη μου, αλλά ειδικά η πολύ άσχημη ψυχολογία που έγω τους τελευταίους μήνες, λόγω μιας δυσλειτουργικης σχέσης, δεν με βοηθάει καθόλου...μπορώ να πω ότι αναρωτιέμαι πια αν έχω κατάθλιψη...τίποτα δεν με συγκινεί, ολή μέρα κλαίω και εύχομαι να μην ξυπνήσω ποτέ...Χρήματα για να πάω σε ψυχολόγο δεν έχω...Ηθελα να ρωτήσω όλους όσους είχατε το ίδιο πρόβλημα, αν μπορέσατε να σωθείτε είτε μόνοι σας, είτε έστω με την βοήθεια ενός μη κερδοσκοπικού φορέα στη Θεσσαλονίκη που να λειτουργεί και απόγευμα για άτομα που εργάζονται...για παράδειγμα αν βρήκε κάποιος έναν καλό και εξειδικευμένο ψυχίατρο στο συγκεκριμένο πρόβλημα κυρίως που να τον βοήθησε...ειλικρινα νιώθω απελπισμένη...