lipotox - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 51 of 51

Thread: lipotox

Senior Member
    Ίσως θα πρέπει να συνειδητοποιήσω ότι θέλω μόλις 7 κιλά να φτάσω τον στόχο μου και να μην απελπίζουμε τόσο γρήγορα και εύκολα.
    ισως? σιγουρα!

οσο για το δηθεν ζαλισμα εδω ειμαστε για να τα λεμε!

παντως ολα αυτα που καταφερες νομιζω μονη σου τα καταφερνεις κ δε τα κανουν τα χαπακια... βεβαια σεμενα καπως κοβουν την ορεξη κ γιαυτο τα παιρνω αλλα κ για ψυχολογικους λογους, και καλα οτι κατι παιρνω κ εγω που ποτ εμου δεν παιρνω τιποτα...

Senior Member
    ελενη παντρευεσαι? ποτε με το καλο? μια απο τα ιδια...

Senior Member
    eleni 1201 δεν είναι πραγματικά κιλά αυτά το παθαίνω και εγώ..τρώω τρώω τρώω και μετά την επόμενη είμαι 3 κιλά πάνω χαλαρά

Senior Member
    απο το τικερακι ελενη! ασε χθες εφαγα κ εγω πολυ αλλα κρατησα την αχαλινωτη ορεξη μου οσο μπορουσα σε λογικα πλαισια... προτιμησα αντι να αδειασω το ψυγειο να φαω απλα το υπολοιπο του μεσημεριανου...δε πειραζει απο σημερα ξαναρχιζου,ε!!! μη τα παρατας, οταν τα παραταμε γινεται χειροτερο κακο. απλα ας πουμε οτι καναμε ενα διαλλειμα! ενιωθα κ τυψεις χθες γιατι οταν την εφαγα την μακαροναδα το βραδυ χτυπησε το τηλ κ ειχε πεθανει ο παππους μιας φιλης...κ λεω κοιτα να δεις εγω σκαω για τη μακαροναδα!

Senior Member
    μπορεις να τον ταιζεις να θρεψει κ τοτε οσα κιλα κι αν εισαι δε σε νοιαζει θα σε σηκωνει ανετα βρε λες γιαυτο ασυναισθητα παντα να διαλεγα γυμνασμενους ανδρες? τστσ

περαστικα για τη γριππη και καλη δυναμη. οσο για το πιασιμο απτο γυμναστηριο τα εχω περασει δις...μεχρι κ σε ορθοπεδικο ειχα παει κ τελικα δεν ειναι τιποτα φευγει με ξεκουραση κ mesulid... αν τα πας τα χαπια καντο, εγω ταπεφυγα,,, κ οι θερμαντικες κανουν δουλεια αλλα βρωμανε...τρελα!

Senior Member
    κοριτσια τα εκοψα τα χαπακια πριν καλα καλα τα αρχισω...δε ξερω γιατι ολο τα ξεχνουσα παλι. τελικα παιρνω λεκιθινη που ειναι μετα το γευμα οποτε κ δε τη ξεχναω αλλα κ να τη ξεχασω δεν εγινε κ τιποτα νομιζω...αλλωστε προυπαρχει στον οργανισμο σαν συστατικο...αυτα τα ολιγα.
    εσεις πως πατε? αποτελεσματα ειχαμε?

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234