lipotox - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51

Thread: lipotox

Senior Member
    τα παρουσιαζουν σαν συυμπληρωμα διατροφης που παραλληλα αυξανει την απωλεια βαρους χ4. Απ' το λιγο που τα επαιρνα (2 μερες ολες κι ολες νομιζω) καταλαβα οτι ισως ειναι δυνατο συμπληρωμα διατροφης κ γιαυτο μου επεφτε βαρυ. Δεν ειμαι ομως σιγουρη, δεν ειμαι γνωστρια ουτε ειχα ξαναπαρει συμπληρωμα διατροφης ποτε. Η γευση δε μου αρεσε, η αισθηση στη γλωσσα, οπως κ το εντονο χρωμα τους. Γενικα τα πηρα με κακο ματι θα ελεγα επειδη κανοντας κοιλιακους κ αφου κ ειχα παρει τα χαπια ενιωθα αναγουλα κ αηδια κκαι τις δυο φορες που τα πηρα. Ισως να ηταν και ψυχογενη τα αιτια, δεν ξερω. Α εχουν κ θερμιδες που αναγραφονται στο κουτι. Αυτα τα λιγα θυμαμαι εντονα. Αν θες κατι αλλο πες το. Ελπιζω να βοηθησα...
    ΥΓ οσο αφορα στην πεινα εχω την εντυπωση οτι με φουσκωναν. Δηλαδη ενιωθα κορεσμο γρηγοροτερα... Ισως να ηταν κ ιδεα μου φυσικα

Junior Member
    Kalimera sas,exw euxarista nea na sas pw.Meta apo 1 mhna me ta lipotox exasa 6.8k, mou exei kopei h orexei sta gluka polu k ais8anomai polu xefouskomenh!Den exw katalavei na me peirazei kati.Na to pairneis 1 wra prin einai ligo duskolo ala xereis panw katw ti wres trws k to programmatizeis!Eimai para polu ikanopoihmenh!filia

Senior Member
    badgirl σ ευχαριστω για τις πληροφοριες! καλη δυναμη στην προσπαθεια σου!

martini μπραβο σου! πολυ καλο αποτελεσμα! εχω αρχισει και το σκεφτομαι σοβαρα να τα δοκιμασω και εγω! καλη συνεχεια!

Senior Member
    τα detox δε μου προσεφεραν τιποτα... ειτε τα επαιρνα ειττε οχι τιποτα... σκεφτομαι να κανω ενα διαλειμμα και να αρχισω τα lipotox τα οποια τα ειχα δοκιμασει κ τα παρατησα, οπως ειχα πει παλιοτερα. μιλατε για τα λιποττοξ τα χαπακια οτι εχουν αποτελεσμα ή για τη σκονη? γιατι σκονη δεν εχω σκοπο να παρω

Junior Member
    kalimera.egw pairnw ta xapakia!kalh arxh!

Senior Member
    οκ πες μας εντυπωσεις μαρτινι. τα αρχισα κ εγω εχθες κ μια χαρα ως τωρα

Senior Member
    Κορίτσια βλέπετε διαφορά στην μείωση της όρεξης?

Senior Member
    Originally posted by martini
    Geia sas k simera na rwtisw tous palious kati:taseis gia emeto me ta lipotox eixe kaneis?filia

καλημερα martini!!!

επαιρνα τα lipotox για αρκετο διαστημα και οτνως είδα τότε τη διαφορά!!! Στην αρχη, η αληθεια ειναι πως μου εφερναν κ εμενα τασεις για εμετο.... Αλλα το ξεπερασα γρηγορα...!!!

Παντως αν τα συνεχισεις οπως λεει το προγραμμα του, θα δεις διαφορα!!!!

Καληξ επιτυχια και αναμενουμε εξεληξεις!!!!

Senior Member
    LIDA προσωπικα ναι. αλλα οχι κατι φοβερο. ελεγχομαι ομως καλυτερα.

Senior Member
    μαρτινι τι εγινε πως παει με τα λιποτοξ? τα παιρνει κανεις αλλος? δε μου φερνουν καθολου αηδια αυτη τη φορα και χαιρομαι ιδιαιτερα. αποτελεσμα ομως θα εχουν?

Junior Member
    mexri stigmhs ola ok.merikew fores exw akoma entones taseis gia emeto.

Senior Member
    μηπως δεν ειναι καλο αυτο? λοιπον τη μια τα παιρνω, τηην αλλη οχι. σαλατα τα εχω κανει. μαλιστα τις μερες που ετρωγα παραπανω κ βλακκειες δεν τα επαιρνα. τελοςπαντων αρχιζω συστηματικα απο αυριο...ξερουμε αν κανει κανεις να συνεχισει στο δευτερο κουτι αν το πρωτο το εχει παρει σπαστα?θα ρωτησω και στο φαρμακειο... εχω ακομα βεβαια χαπακια αλλα αναρωτιεμαι οταν τελειωσουν τι κανω?

Senior Member
    Originally posted by martini
    mexri stigmhs ola ok.merikew fores exw akoma entones taseis gia emeto.
    Λοιπον νομιζω ξερω τι παιζει. αποψε μου ετυχε το εξης, πηρα τα 2 χαπακια στις 8 ωστε να φαω το γιαουρτακι μου στις 9, ομως στις 9 το ξεχασα και συνεβη το εξης:
    ενω μεταξυ 8-9 πεινουσα σαν λυκος ξαφνικα μετα μου κοπηκε η ορεξη και οχι μονο αυτο αλλα αρχισα κ να ρευομαι λες κ ειχα φαει.
    τοτε εφαγα το γιαουρτι που εχω για βραδυνο και μου περασαν ολα.
    εχω λοιπον καταληξει στο εξης, αν παρεις τα χαπια και φας στο καπακι τοτε σου πεφτει βαρυ το φαγητο.
    αν παρεις τα χαπια και αργησεις πανω απο μια ωρα να φας τοτε νιωθεις σα να εχεις φαει ενω δεν εχεις και μολις φας συνερχεσαι απο την "αηδια" που σου φερνουν
    ελπιζω να βοηθησα. απο κιλα πως πας? φιλια καλη συνεχεια μαρτινι

Junior Member
    hmm..mporei kapoios n mou apantisei stis parakatw erwtiseis?
    1.ti eine ta lipotox?
    2.mporw n t vrw s farmakeio?
    3.kovoun tn ore3i i exoun kapoia epidrasi st metavolismo?
    4.mporei n t xrisimopoihsei kapoios pou de 8elei na xasei polla kg?

euxaristwwwwwwwwwwww

Senior Member
    ναι σε ολα οσα ρωτησες, με επιφυλαξη. επισης ειναι χαπακια, υπαρχουν ομως και γευματα λιποτοξ σε μορφη σκονης. καλο ειναι να ρωωτησεις τον φαρμακοπειο σου πριν τα αγορασεις που ξερει το ιστορικο σου απο ασθενειες κτλ

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast