ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ - ΛΥΣΗ? - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 55 of 55
    Member
    Μπράβο κατερινουλα!
    συνεχισε ετσι!
    γεια σας κοριτσια, εγω δυστυχως εχω κολλησει και αισθανομαι απαισια...ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οτι μεχρι τα χριστουγεννα θα ειμαι τελεια αλλα δυστυχως...με εχει κυριευσει παλι η υπερφαγια και τα γλυκα τα καταπινω οπως το νερακι...παιρνω πολλη δυναμη απο αυτα που διαβαζω απο ολους εδω και αποφασισα απο αυριο να ξαναρχισω την προσπαθεια σοβαρα και ουσιαστικα αυτη τη φορα..."αργα και σταθερα" θελω να τα χασω αυτη τη φορα ωστε να μην ξαναρθουν τα καταραμενα!πιστευω οτι μπορω!στοχος -15 κιλα...ΟΛΑ γινονται!το οφειλω στον εαυτο μου...δεν αξιζει καθε μερα να αφιερωνω 80% της σκεψης μου στο σωμα μου...

Senior Member
    katernoyla που χαθηκες? πως πας?

Senior Member
    Διαβασα ολα τα ποστ σας κ κυριως υτης αμελιεδελι κ ειναι σαν να το ειχα γραψειι εγω πριν λιγο καιρο μαζι με ολα αυτα που εχω γραψει...ιδια συναισθηματα ...δεν ξερω τι εχεις κανει απο τοτε κοριτσι...ενημερωσε μας ομως να δουμε πως εισαι..
    Και συ κατερνουλα πως τα πας με τη διατροφη σου??? ελπιζω να συνεχιζεις...κ να χανεις...

Senior Member
    λοιπον εν οψη περιοδου ηθελα να φαω τον κοσμο ολο. χθες βραδυ λοιπον εφαγα τη σαλατα μου, εφαγα το τυρακι μου, ξαναφαγα τυρακι, επρεπε να φαω κ κατι σε αμυλο να συμπληρωθει το γευμα...κ ειπα να φαω σουπα με πεπονακι (ζυμαρικο)...μετα απο ολααααααα αυτα παλι πεινουσα, το στομαχι γεματο αλλα απιστευτη πεινα, λιγουρα, γαργαλημα ή οπως αλλιως λεγεται...κ σκεφτηκα να κανω ενα χαμομηλο...ε λοιπον τιγκαρα...χαλαρωσα απιστευτα, εκανα ενα μπανιο κ επεσα για υπνο...
    ροφηματα, χαμομηλα, τσαγια, χωρις ζαχαρη βεβαια...πινετε μεχρι να μπουχτισετε! μονο καλο κανουν!

Senior Member
    αχ αυτη η περιοδος!!ειναι οι χειροτερες μερες για μενα,ξερω οτι ολη μερα το μυαλο μου το εχω στο φαγητο!

Senior Member
    Κ γω κοριτσια τα ιδια με την περιοδο...αλλα κυριως λυσσα για γλυκο...κ αλμυρο...σε εναλλαγες...

Senior Member
    τι μου θυμισες τωρα! οταν σπουδαζαμε, μια απο τις φιλες mas ετρωγε 2 κρεπες μαζι, μια αλμυρη και μια γλυκια, μια μπουκια απτη μια μια απο την αλλη...:D η δε κοπελια ειχε σωματαρα ματι μη τη πιασει...αλλα απο IQ ΤΖΙΤΖΙΚΙΟΥ...:D

Senior Member
    Αστο εχω δει κ χειροτερα....κρεπα με μερεντα κασερι μανιταρια μπεηκον κ παπρικα κ κατι ακομη εβαζε μεσα...μια γνωστη μου ..που αν την δεις θα παθεις πλακα...σωματαρα....αλλα περιεργη στις γευσεις ρε παιδι μου....Ετρωγε οτι να ναι...οταν την εβλεπα μου ερχοταν αηδια

Senior Member
    κ μενα αλλα ντρεπομουν να το πω...αλλωστε περι ορεξεως...

Senior Member
    ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ !!!!!!!

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234