Results 16 to 30 of 44
-
12-11-2009, 01:25 #16
Originally posted by forgetful
Κι αν κατι παει στραβα πολλες μερες? Τοτε πως αντιμετωπιζεις την καινουρια μερα που ερχεται? Σηκωνεις το κεφαλι ψηλα...η προσπαθεις να κρυφτεις, να μη σε δει ανθρωπος? Δεν ξερω, ισως φταιει που αυτη τη φορα νιωθω τυψεις οχι μονο για μενα αλλα και για το μωρακι που κουβαλαω, οτι κανω και σ αυτο κακο και με αυτα που τρωω και με αυτα που νιωθω. Ουφ. Τουλαχιστον να εχω εσας, να εχω καπου να τα λεω. Να τολμησω να πω οτι απο αυριο στοχευω σε μια πιο ισορροπημενη διατροφη? Η θα ειναι αλλο ενα ψεμα?
Σκέψου, οτι αυτός έχει μόνο εσένα...
Το μωράκι χαρά μου το μόνο που χρειάζεται είναι μια ήρεμη και χαλαρή μανούλα. Ξέχνα τη δίαιτα για λίγο καιρό, και όταν με το καλό γενήσεις το παιδάκι σου τότε το ξανασκέφτεσαι.
Φρόντισε μόνο αυτό, να τρώς σωστά για να πέρνει και αυτό ότι χρειάζεται.
Μα πάνω απ'όλα γλύκανε τη ψυχούλα σου για να μπορεί και αυτή να τα αντιμετωπίσει όλα
- 12-11-2009, 01:44 #17
Αχ Lily με κανεις και δακρυζω με τα λογια σου. Σαν να μου μιλαει η αδερφη μου η η πιο καλη μου φιλη. Σ ευχαριστω. Νιωθω τυχερη που σας βρηκα. Ισως γι αυτο τοσοι απο σας τα εχετε καταφερει, γιατι εχετε τετοιους ανθρωπους κοντα σας. Θα παλεψω για το καλυτερο. Lily, θα σηκωσω το κεφαλι ψηλα. Σας καληνυχτιζω, σας ευχαριστω, κι ευχομαι αυριο να σας "δω" ξανα...
12-11-2009, 09:40 #18
Originally posted by forgetful
Σ ευχαριστω Lily, θα τα διαβασω με προσοχη! Βεβαια η αληθεια ειναι πως μαλλον ολοι και ολες που γραφουμε εδω γνωριζουμε τους σωστους τροπους για μια ισορροπημενη διατροφη καλυτερα κι απο τους διαιτολογους, με τοσα που εχουμε περασει. Το θεμα ειναι να γινει κι αυτο το κλικ στο μυαλο μας που θα μας επιτρεψει να τα εφαρμοσουμε. Αυτο μαλλον εχω χασει, τη δυναμη, τη θεληση, την πιστη στον εαυτο μου, να πω οτι μπορω να τα καταφερω. Ξερετε οτι καθε, μα καθε μερα, ξυπναω λεγοντας τελειωσε, απο σημερα θα κανω μια νεα αρχη, απο σημερα τερμα οι βλακειες, και καθε μα καθε μερα το χαλαω? Τι αυτοεκτιμηση να νιωσεις μετα απο αυτο, τι σλλο εκτος απο οικτο και ντροπη γι αυτο το αδυναμο ατομο που εισαι?
Προσπάθησε απλά να τρως πιο υγειινά και μετά την γέννα (που το σώμα σου πάλι θα σου "ανήκει") θα φτιάξεις ένα καλό πρόγραμμα και θα τα χάσεις όλα τα κιλά σου.
Αυτή τη στιγμή να σκέφτεσαι μόνο τα παιδάκια σου και τίποτα άλλο. Είναι η πιο χαρούμενη περίοδος στην ζωή μιας γυναίκας, μην την χαλάς με μαύρες σκέψεις..
12-11-2009, 09:43 #19
καλως μας ηρθες forgetful και με το καλο να δεχτεις το νεο σου μωρακι!!!!! δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι, απλα προσπαθησε οπως σου ειπαν και οι υπολοιπες κοπελες πιο πανω να τρως φαγητα που εχουν θρεπτικα συστατικα ετσι κανουν καλο και σε εσενα και στο μωρακι σου.. ε ενταξει και που και που και κανα γλυκακι τι να κανουμε δεν μπορουσε να ζησουμε και χωρις αυτα...:P δεν ξερω αν σε βοηθησει αν κανεις λιγο περπατημα καθε μερα.. αλλα αυτο μπορεις με τον γυναικολογο σου να το συζητησεις...
οταν με το καλο δεχτεις το μωρακι σου στα χερακια σου.. τοτε εχεις ολο το χρονο μπροστα σου να χασεις τα κιλα σου... προς το παρον χαλαρωσε και απολαυσε τις μερες που το εχεις στην κοιλιτσα σου και το προστατευεις.. γιατι μετα οπως θα ξερεις και απο το πρωτο σου υποθετω ολο στο τρεξιμο θα εισαι...
12-11-2009, 10:15 #20
Kαλημέρα στην μέλουσα μανούλα,
κι εγώ μία από τα ίδια πήρα παρα πολλά κιλά στις εγκυμοσύνες μου στην πρώτη τα έχασα καπάκι μετά την δεύτερη ακόμα το παλεύω, όπως σου είπαν και οι υπόλοιπες κοπελιές της παρέας διαννύεις μία από τις ωραιότερες περιόδους στην ζωή μίας γυναίκας, απολαυσέ την.
εγώ και στις δύο μου εγκυμοσύνες ήταν η καλύτερη μου έτρωγα ότι ήθελα
(ειδικά στον γιο μου θυμάμαι όταν πήγαινα στην γιατρό μου, με ζύγιζε και βεβαίως φώναζε γιατι πάντα είχα πάρει 2-4 κιλα πηγαίναμε με τον άντρα μου στο μοναστηράκι και τσακίζαμε τα σουβλάκια)
γέννησε πρώτα, και μετά με το καλό κάνεις μιά κρας δίαιτα και γίνεσαι συλφίδα,,,,
εμείς εδώ είμαστε...
πολλά φιλακια ένα γερό μωράκι και τα καλύτερα έπονται ..ΑΝΝΕΖΙΝΑ
12-11-2009, 10:49 #21
με το καλο να γινεις για δευτερη φορα μανουλα.οπως σου ειπαν και τα κοριτσια δεν υπαρχει λογος να στερηθεις τιποτα. λιγο προσοχη θελει και ολα θα πανε μια χαρα.σκεψου πως θα ειναι να κρατησεις το αγγελουδι σου στην αγκαλια σου.στο κατω κατω ουτε η πρωτη εισαι ουτε η τελευταια (αυτο ειναι σιγουρο) που θα παρει καποια κιλα παραπανω.για αυτο απολαυσε τουσ μηνες αυτους με μικρους πειρασμους και οταν με το καλο γεννηθει το μωρακι σου θα μπεις και εσυ στους ρυθμους της σωστης διατροφης
12-11-2009, 11:41 #22
Καλώς ήρθες,δευτερομανούλα,στην παρέα μας!Να χαίρεσαι το πρώτο σου καμάρι!
Από συμβουλές σε βομβάρδισαν τα κορίτσια,οπότε σου δίνω από μένα ρεπό...
Είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς!Κι αν γλυτώσουμε από κάποια γραμμάρια
αναστεναγμού καταθέτοντας εδώ τις σκοτεινές μας σκέψεις,κέρδος είναι κι αυτό!
Να σας προσέχεις!Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης!
Φιλάκια πολλά πολλά σε μαγουλάκια και κοιλίτσα!
12-11-2009, 11:54 #23
Μια γλυκια γλυκια καλημερα και απο μενα! Σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου που με δεχτηκατε και ασχοληθηκατε με το προβλημα μου! Το ξερετε οτι ενω ξυπνησα στεναχωρημενη, διαβαζοντας τα μηνυματα σας αισθανθηκα καλυτερα και πραγματικα πηρα θαρρος και ανακουφιση? Για μενα εσεις θα ειστε οι εμπιστοι μου, να λεω αυτα που δεν τολμω να πω ουτε στον ιδιο μου τον εαυτο! Πω πω, φανταζεστε λεει να γεννησω και να αρχισω διαιτα και να τα καταφερω κι εγω οπως τοσες απο σας και να τα λεμε ακομη? Τι ωραια θα ηταν! LIDA, zwhtsa, ANNEZINA, funny.smile, NADINE, και φυσικα ολους τους τπολοιπους που τα λεγαμε εχθες, σας ευχαριστω για ολα! Ελπιζω σημερα να ειναι μια νεααρχη. Απο σημερα να καταφερω εστω να εχω μια ισορροπια στη διατροφη μου, οπως ειπατε κι εσεις εστω να μη φαω αηδιες. Φιλακια σε ολους σας!!!
12-11-2009, 12:53 #24
Καλημέρα,κούκλα!Χαίρομαι πολύ σε ακούω ανεβασμένη και αποφασισμένη για ισορροπημένη διατροφή!
Αν θέλεις ρίξε μια ματιά κι εδώ --->ΝΕΑ,ΕΙΔΗΣΕΙΣ,ΑΡΘΡΑ,ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
Καλή σου μέρα και καλή δύναμη!Φιλάκια πολλά!
12-11-2009, 13:19 #25
forgetful κι ένα φιλάκι στην κοιλίτσα κι από μένα!
12-11-2009, 14:12 #26
Να σας πω και το αλοο? Εχω αναβαλει δυο φορες αυτο το μηνα το ραντεβου μου με το γιατρο, για να μη με ζυγισει γιατι ντρεπομαι. Κι ενω πεθαινω απο αγωνια και λαχταρα να δω το μωρακι μου, δε θελω να παω γιατι τρεμω την ωρα της ζυγαριας. Δε θελω να ακουσω τα σχολια του, δε θελω να μου πει τιποτα, δε θελω να ανεβω στη ζυγαρια. Τη Δευτερα εχω ραντεβου και φυσικα δε γινεται να το αναβαλω παλι, φοβαμαι για το μωρο μου. Κι αντι να χαιρομαι, κολλαω στο οτι θα δει τα κιλα μου και απελπιζομαι. Ντρεπομαι...
12-11-2009, 14:18 #27
Τα πήρα τώρα. Να πεις στο γιατρό σου "δεν θέλω να ζυγιστώ" τελεία και παύλα! Είναι δυνατόν να είναι αυτός ο λόγος που σε κρατάει να ενημερωθείς για την πορεία του μωρού σου?
Και μένα κάτι τέτοια μου έκανε (έφτανα και γω σε σημείο να ντρέπομαι) μέχρι που σε μια επίσκεψη του το ξέκοψα "Γιατρέ μου σήμερα δεν ζυγίζομαι. Αγχώνομαι και έτσι κάνω κακό στο μωρό μου". Πήγε να με καλοπιάσει, αγρίεψε αλλά ήμουν ανένδοτη "δεν ζυγίζομαι".
12-11-2009, 14:26 #28
Ποσο δικιο εχεις LIDA! Εμενα δε με ζυγιζει ο ιδιος αλλα η μαια του, αυτος δε με εχει αγχωσει ποτε για το θεμα του βαρους, ωστοσο η μαια δε δεχεται να μη ζυγιστω κι εγω θελω να ανοιξει η γη και να με καταπιει. Το ξερω, ειναι γελοιο και θλιβερο και επικινδυνο να μην παρακολουθω το μωρακι μου γι αυτο το λογο, αλλα ολη τη χαρα που θα το δω μου την τρωει καθε φορα το αγχος των κιλων. Πρεπει να σταματησω να παιρνω βαρος, μονο τοτε θα χαρω την εγκυμοσυνη μου...
12-11-2009, 14:42 #29
όχι την εγκυμοσύνη σου θα την χαρείς έτσι κι αλλιώς και βάρος δεν γίνεται να μην πάρεις ειδικά τώρα που είσαι στους τελευταίους μήνες.
Κοίταξέ την στα μάτια και πες της με σταθερότητα: δεν θέλω να ζυγιστώ. Και μην το κάνεις.
Αλλά αν τελικά δεν τα καταφέρεις, ζυγίσου και κλείσε τα αυτιά σου. Πες "ναι καλά" σε ότι σου λέει και επικεντρώσου μόνο στην εικόνα του υπέρηχου που θα βλέπεις το μωράκι σου, όλα τα άλλα γράψτα κανονικά!
12-11-2009, 14:43 #30
αχ ειναι κριμα να αγχωνεσε για να μην ζυγιστεις!!παρε μια βαθια ανασα και σκεψου οτι το ζυγισμα αυτο θα δωσει στο γιατρο τη γνωση για να σου δωσει μια καλη διατροφη που θα ακολουθησεις για τους υπολοιπους μηνες της εγκυμοσυνης και να δεις μετα μολις ξεκινησεις σωστη διατροφη τι καλα που θα αισθανεσε!!Δεν αξιζει να στεναχωριεσε για αυτο!
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....