Η διαιτα της θειας (απο την Αμερικη)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
    Senior Member

Η διαιτα της θειας (απο την Αμερικη)

Συνταγη σουπας:
    6 μεγαλα κρεμμυδια
    1 λαχανο (τα 3/4 εβαλα)
    3 μεγαλες πιπεριες (προτιμηστε κιτρινες κ κοκκινες)
    3 ντοματες
    2 κυβους κοτοπουλο (ζωμο κοτας)
    1 ματσακι σελινο
    λιγο μαιντανο
    αλατοπιπερο (εβαλα κ κοκκινο πιπερι που αυξανει το μεταβολισμο, προτιμηστε να δοκιμαζετε κ να βαζετε λιγο λιγο ωστε να σας αρεσει μετα)
    Κοψτε τα λαχανικα σε μικρα κομματια και βαλτε τα σε κατσαρολα μαζι με τις ντοματες και τους κυβους. Γεμιστε την κατσαρολα με νερο.
    Βραστε την σουπα μεχρι τα λαχανικα να γινουν αρκετα μαλακά (καμια ωρα σιγουρα πηρε).
    Η σουπα θα πρεπει να ειναι πικαντικη.

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑΣ
    Τρωτε μονο την βασικη σουπα και φρουτα.
    Φατε οποιοδηποτε φρουτο θελετε ΕΚΤΟΣ απο μπανανες.
    Απο ροφηματα επιτρεπεται μονο τσαι χωρις ζαχαρη ,καφες χωρις ζαχαρη, χυμος χωρις ζαχαρη και νερο.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑΣ
    Σημερα ειναι η μερα των λαχανικων.
    Τρωτε οση απο την βασικη σουπα και οσα λαχανικα θελετε.
    Φατε τα λαχανικα ωμα ή στον στμο ή βραστα.
    Αποφυγετε τα φασολια, τον αρακα, και το καλαμποκι.
    Φατε τα λαχανικα μαζι με την σουπα.
    Για δειπνο σημερα μπορειτε να καταναλωσετε μια ψητη πατατα και λιγο βουτυρο ή ελαιοδλαδο αν θελετε.

ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑΣ
    Συνδιασμος πρωτης και δευτερης ημερας: φατε οση σουπα, λαχανικα, και φρουτα θελετε. Μην φατε πατατα.
    Θα πρεπει να εχετε χασει 2-3 κιλα ως τωρα.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑΣ
    Φατε μονο την βασικη σουπα και 3 μπανανες. πιειτε 2 μεγαλα ποτηρια αποβουτηρωμενο γαλα 0%.
    Θα απαλαγειτε απο την επιθυμια για γλυκο.

ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑΣ
    Μπορειτε να φατε κρεας (μοσχαρι 300-600 γραμμαρια ή 3 μπριζολες ή κοτοπουλο χωριςς πετσα, ψητο ή βραστο και σε απεριοριστη ποσοτητα) και 6 ντοματες ολη την ημερα.
    Πιειτε το λιγοτερο 8 ποτηρια νερο.
    Μην ξεχασετε να φατε την βασικη σουπα τουλαχιστον μια φορα.

ΕΚΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑΣ
    Μοσχαρι ή 3 μπριζολες και πρασινα φυλλωδη λαχανικα αλλα οχι πατατα (επιβαλλεται το μοσχαρι την 5η ή 6η ημερα, την αλλη μπορει να να αντικατασταθει με κοτοπουλο οπως προειπα)
    ΜΗΝ ξεχασετε να φατε τη βασικη σουπα

ΕΒΔΟΜΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑΣ
    Φατε μονο μαυρο ρυζι και χυμους χωρις ζαχαρη σε οση ποσοτητα θελετε.
    Μην ξεχασετε την σουπα τουλαχιστον μια φορα την ημερα.

Μετα την 7η μερα:
    Αν δεν εχετε κανει καμια παρασπονδια θα δειτε οτι εχετε χασει 5-8 κιλα αναλογα με το περισσευμα λιπους που εχετε.
    Αν εχετε χασει πανω απο 7 μιση κιλα σταματηστε την διαιτα για 2 μερες.
    Ξαναρχιστε την απο την 1η μερα .
    Μπορειτε να κανετε αυτην την διαιτα οσο συχνα θελετε, τη δινουν σε νοσοκομειο στην Αμερικη ( το ονομα μου διαφευγει) οταν πρεπει ο ασθενης να χασει πολλα κιλα ωστε να εγχειριστει.
    Την αρχισα σημερα που ειμαι 93.7 κιλα.
    Δεν νομιζω οτι ειναι χημικη αλλα μη σας παρω στο λαιμο μου.
    Εμενα μου φαινεται πληρης απο θρεπτικα συστατικα, απλα την πρωτη μερα μοιαζει να κανει αποτοξινωση. Ειναι αυτο ακριβως που εψαχνα. μετα τη βδομαδα θα συνεχισω κανονικα τη διατροφη μου ειτε εχω χασει ειτε οχι...ας πεσω κατω απο 90 κ θα κανω παρτυ!
    Α προς αποφυγην παρεξηγησεως η θεια μου ειναι Αθηναια... κ εχει αυτη τη διαιτα πολλα πολλα χρονια. Ελπιζω να την θυμοταν καλα

ΥΓ εκανα καποιες διορθωσεις με βαση το οσα εγω εκανα κ κανω

Senior Member
    Αυτή είναι η δίαιτα της λαχανόσουπας (μπρρρρρ...!)!!!!!!

Senior Member
    με τη διαιτα αυτη όντως χανεις αρκετα κιλα!!! αλλα το θεμα ειναι.. θα μπορεσεις ομως εστω να τη μυρισεις......????

Senior Member
    Originally posted by badgirl

Μετα την 7η μερα:
    Αν δεν εχετε κανει καμια παρασπονδια θα δειτε οτι εχετε χασει 5-8 κιλα αναλογα με το περισσευμα λιπους που εχετε.
    Δυστυχως θα σε απογοητευσω αλλα τα χαμενα θα ειναι υγρα,λιγο απο τους μυς και περιπου ενα κιλο λιπους.Το ενα κιλο λιπους για να χαθει θελει 8000 θερμιδες που μπορει να γινει σε μια βδομαδα,αλλα για να χαθουν 8 κιλα πρεπει να παρουμε 64.000 θερμιδες λιγοτερες απο αυτες που παιρναμε πριν την διαιτα και φυσικα αυτο ειναι αδυνατο να γινει σε 7 μερες
    την δινουν συνηθως σε ασθενεις στα νοσοκομεια πριν το χειρουργειο για γρηγορο χασιμο υγρων

Senior Member
    α, πα, πα. τι βρωμα ηταν αυτη...και αποτελεσμα μηδεν...και ολοι στο γραφειο παραπονιοταν για τη βρωμα...δεν τολμουσα να ανοιξω το ταπερ. στην τουαλετα ετρωγα. και παλι τους βρωμουσε. κι αυτο δεν ηταν τιποτε γιατι το αποτελεσμα θα μετρουσε αλλα απο αποτελεσμα τιποτε.

Senior Member
    Originally posted by mtsek85
    με τη διαιτα αυτη όντως χανεις αρκετα κιλα!!! αλλα το θεμα ειναι.. θα μπορεσεις ομως εστω να τη μυρισεις......????
    παραδοξως εφαγα κ την καταφχαριστηθηκα. οταν τη μαγειρευα χθες βραδυ ειχε βρωμισει ο τοπος. ομως σημερα που απλα ζεστανα να φαω δε μυριζε καθολου!!! στη γευση ηταν σουπερ, τοσο που αν δε φοβομουν μη τρεχω τουαλεττα θα ετρωγα τη διπλασια. Κ για να καταλαβετε ποσο μου αρεσε (απορω κ εγω η ιδια) θα κρατησω τη συνταγη ωστε να την κανω που κ που σαν πρωτο πιατο... Παντως ισως να ειναι της ιδεας μου η νοστιμια της, μαλλον απτην πεινα μετα το γυμναστηριο θα ηταν
    YG mtsek ευχομαι να φτασω καποια στιγμη τα κιλα σου. εχω κολλησει...

ΥΓ ειναι σιγουρα διουρητικη διαιτα!

Senior Member
    Originally posted by forty

Μετα την 7η μερα:
    Δυστυχως θα σε απογοητευσω αλλα τα χαμενα θα ειναι υγρα,λιγο απο τους μυς και περιπου ενα κιλο λιπους.Το ενα κιλο λιπους για να χαθει θελει 8000 θερμιδες που μπορει να γινει σε μια βδομαδα,αλλα για να χαθουν 8 κιλα πρεπει να παρουμε 64.000 θερμιδες λιγοτερες απο αυτες που παιρναμε πριν την διαιτα και φυσικα αυτο ειναι αδυνατο να γινει σε 7 μερες
    την δινουν συνηθως σε ασθενεις στα νοσοκομεια πριν το χειρουργειο για γρηγορο χασιμο υγρων
    συμφωνω φορτυ, ομως εστω κ υγρα ας φυγουν, να πεσει η ενδειξη της ζυγαριας κ να ανεβειι το ηθικο ωστε να μην χαλαω τη σωστη διατροφη μου οποτε βλεπω τη ζυγαρια ακουνητη κ μου ερχεται να κανω φονο

Senior Member
    ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΔΙΑΙΤΑΣ
    Συνδιασμος πρωτης και δευτερης ημερας: φατε οση σουπα, λαχανικα, και φρουτα θελετε. Μην φατε πατατα.
    Θα πρεπει να εχετε χασει 2-3 κιλα ως τωρα.
    οντως σημερα ειμαι στην τριτη μερα (διανυω το τριτο 24ωρο) κ ηδη εχω χασει 2,5 κιλα ακριβως, η κοιλια μου εχει εξαφανιστει, ξεπρηστει ή οπως αλλιως θελετε πειτε το.

Senior Member
    Originally posted by forty

Μετα την 7η μερα:
    συμφωνω φορτυ, ομως εστω κ υγρα ας φυγουν, να πεσει η ενδειξη της ζυγαριας κ να ανεβειι το ηθικο ωστε να μην χαλαω τη σωστη διατροφη μου οποτε βλεπω τη ζυγαρια ακουνητη κ μου ερχεται να κανω φονο
    Αν απο την ιδια μερα που θα σταματησεις αυτη τη διαιτα αρχισεις κανονικα διατροφη θα σε βοηθησει γιατι ετσι κι΄'αλλιως οτι διαιτα και αν κανουμε,οσο ισοροπημενη και αν ειναι οι πρωτες μερες ειναι υγρα αλλα μας βοηθανε γιατι αποτοξινονεται ο οργανισμος αλλα και ψυχολογικα γιατι εχουμε κουραγιο για να συνεχισουμε

Senior Member
    ΓΡΑΨΤΥΕ ΜΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ.

Senior Member
    καλημερα! εγω παντως ειμαι της αποψης πως η σουπα καλο κανει. εξαλλου απο λαχανικα ειναι. μπορουμε λοιπον να αντικαταστισουμε το βραδυνο μας με αυτη την σουπα.. και απλα το μεσημερι να τρωμε πιο προσεκτικα απο οτι εχουμε..

Senior Member
    zwhtsa κατι τετοιο εσκοπευω να κανω. βεβαια η σουπα δεν τρωγεται κ πολυ ευχαριστα ειδικα αμα την εχεις φαει στη μαπα μια βδομαδα. ομως μπορουμε να κανουμε κ αλλες σουπες με λαχανικα της αρεσκειας μας. οσο ναναι φουσκωνουν, κ στην τελικη μονο νερο ειναι κ ο,τι βιταμινες εμειναν απο το βρασιμο...
    mag δε νομιζω να την κανει κανεις αλλο χαχαχαχα ειμαι το πειραματοζωο...σημερα τεταρτη μερα κ αντι να εχω χασει με δειχνει μισο κιλο πανω. δεν πτοουμαι, ειναι η μερα με το κοτοπουλοοοοοοοοοοοοοοοοο οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο οοο επιτελους θα φαω σαν ανθρωπος... οκ ισως φαω λιγο παραπανω κ δεν ειμαι ακριβως ανθρωπος το περιεργο ειναι οτι ενω την περιμενα πως κ πως δε πειναω, απλα λιγουρευομαι τα σσουβλακια κοτοπουλο χεχεχε το μονο κακο οτι δεν εχει πρωινο. τι να φας κοτοπουλο το πρωι?το μηλο οκ το τρως...

Senior Member
    Μπορείς να ξεκινάς με ένα ποτήρι σούπα για πρωϊνό; Και μετά καφέ; Μπορείς να βάζεις γάλα στον καφέ ή φυτική κρέμα σε σκόνη;

Senior Member
    την σουπΑ την καταναλωνεις οποτε θελεις... τα ροφημαατα τα αναφερει σκετα ολα. τη μερα που εχει γαλα εβαλα λιγο γαλα στον εσπρεσσο. τις αλλες οχι.
    ειμαι περιεργη τι αλλο θα γινει εκτος απο αποτοξινωση γιατι απο εχθες (πριν να αρχισει η μερα τουυ κοτοπουλου) που ζυγιστηκα εχει παρει ανηφορικη πορεια η ζυγαρια αντι να κατεβαινει κ αλλο...απορω πως θα χαθουν τα 5 κιλα. βεβαια σημερα κατεβηκε αλλα οχι πολυ.
    μηπως δε κανει να γγυμναζομαι? αλλα να μη παρω πισω τους μυες που χανω?
    οποιος την εχει κανει ας πει τι του συνεβει...ειχε σκαμπανεβασμα στα κιλα απο την μερα με το κρεας κ μετα? δεν εχω κανει καμια ατασθαλια τουλαχιστο με βαση τη διαιτα που εχω παραθεση παραπανω...

Senior Member
    αυριο ειναι η μερα της αξιολογησης lol πρωι πρωι ζυγισμα κ μολις μπω νετ θα σας πω το αποτελεσμα. ελπιζω να ειναι παραπανω απο 3 κιλα εστω. μη παει χαμενος τοσος αυτοελεγχος. φυσικα ηδη εξοπλιστηκα με φυσιολογικα τροφιμα (τα λαχανικα μου, το μαυρο ψωμακι μου, το γαλατακι, τα δημητριακα, την μαυρη σοκολατα και τις σουπιτσες μοΥ κ πολλα αλλα) ωστε στο καπακι αυριο να αρχισω σωστη διατροφη. Μαλιστα βρηκα κ ενα σουπερ βιβλιο για ισογλυκαιμικη διατροφη που ανταποκρινεται στο στυλ του διαιτολογου κ της διατροφης που εχω συνηθισει (λιγο απολα κ με μετρο) οποτε θαναι σα να κανω διαιτα τρωγοντας...
    Παντως πηρα το μαθημα μου ασχετα με το ποσα κιλα θα εχω χασει αυριο δε θα ξανακανω ποτε τετοιες διαιτες πχ λαχανοσουπα γιατι τις τελευταιες μερες με τα κρεατικα ενιωθα τρομερη αδυναμια. Διοτι δε μπορεις να φας το πρωι ουτε κρεας ουτε μαρουλι ουτε σουπα οποτε μενεις νηστικος κ ...ουτε γυμναστηριο δεν εχεις τη δυναμη να πας. τι να καψεις αλλωστε?

Page 1 of 2 12 LastLast