Results 16 to 23 of 23
-
18-11-2009, 18:35 #16
Originally posted by badgirl
αυριο ειναι η μερα της αξιολογησης lol πρωι πρωι ζυγισμα κ μολις μπω νετ θα σας πω το αποτελεσμα. ελπιζω να ειναι παραπανω απο 3 κιλα εστω. μη παει χαμενος τοσος αυτοελεγχος. φυσικα ηδη εξοπλιστηκα με φυσιολογικα τροφιμα (τα λαχανικα μου, το μαυρο ψωμακι μου, το γαλατακι, τα δημητριακα, την μαυρη σοκολατα και τις σουπιτσες μοΥ κ πολλα αλλα) ωστε στο καπακι αυριο να αρχισω σωστη διατροφη. Μαλιστα βρηκα κ ενα σουπερ βιβλιο για ισογλυκαιμικη διατροφη που ανταποκρινεται στο στυλ του διαιτολογου κ της διατροφης που εχω συνηθισει (λιγο απολα κ με μετρο) οποτε θαναι σα να κανω διαιτα τρωγοντας...
Παντως πηρα το μαθημα μου ασχετα με το ποσα κιλα θα εχω χασει αυριο δε θα ξανακανω ποτε τετοιες διαιτες πχ λαχανοσουπα γιατι τις τελευταιες μερες με τα κρεατικα ενιωθα τρομερη αδυναμια. Διοτι δε μπορεις να φας το πρωι ουτε κρεας ουτε μαρουλι ουτε σουπα οποτε μενεις νηστικος κ ...ουτε γυμναστηριο δεν εχεις τη δυναμη να πας. τι να καψεις αλλωστε?
- 19-11-2009, 10:42 #17
παντως με τη λαχανοσουπα δεν εφυγαν πολλα...μονο 2.5 κιλα! κ τοση πεινα στερηση και κοπος...δε περιμενα παραπανω απλα για το γαμωτο
19-11-2009, 22:49 #18
zwhtsa εφάρμοσα την ιδέα σου και ήταν πολύ αποτελεσματική. έφτιαξα χθές μια σούπα πικάντικη με λαχανικά, χωρίς κύβου κνορ και ρυζι και την τρώω αντί για φαγητό. Τρώω κανονικά πρωϊνό, φρούτα, γιαούρτι και νιώθω αρκετά καλά καθώς δεν πεινάω. επίσης μπορώ να φάω και για μεσημέρι και για βράδυ και είναι χορταστική. Α' και το σημαντικότερο βοηθάει στη δυσκοιλιότητα. Ωραία ιδέα για να αποφεύγεις ένα βαρύ γεύμα ή όταν πεινάς και θέλεις κάτι χορταστικό και χωρίς πολλές θερμίδες. Μπορείς να προσθέσεις και λίγο λάδι στο πιάτο και λεμόνι.
19-11-2009, 23:18 #19
Originally posted by mag
zwhtsa εφάρμοσα την ιδέα σου και ήταν πολύ αποτελεσματική. έφτιαξα χθές μια σούπα πικάντικη με λαχανικά, χωρίς κύβου κνορ και ρυζι και την τρώω αντί για φαγητό. Τρώω κανονικά πρωϊνό, φρούτα, γιαούρτι και νιώθω αρκετά καλά καθώς δεν πεινάω. επίσης μπορώ να φάω και για μεσημέρι και για βράδυ και είναι χορταστική. Α' και το σημαντικότερο βοηθάει στη δυσκοιλιότητα. Ωραία ιδέα για να αποφεύγεις ένα βαρύ γεύμα ή όταν πεινάς και θέλεις κάτι χορταστικό και χωρίς πολλές θερμίδες. Μπορείς να προσθέσεις και λίγο λάδι στο πιάτο και λεμόνι.
Το καλό είναι οτι ζυγίζεις και υπολογίζεις μόνο το ζυμαρικό
20-11-2009, 13:28 #20
ωραιες ιδεες κοριτσια..απλα για λιγο καιρο χλωμο να ξαναφαω σουπα για ευνοητους λογους
22-11-2009, 20:54 #21
Κορίτσια η σουπίτσα μου ταίριαξε πολύ. Τρώω ένα πιατάκι όταν πεινάω και έχω μέρες να κάνω επεισόδιο υπερφαγίας. βέβαια δεν κάνω δίαιτα. Απλά προσέχω την ποσότητα και την ποιότητα της διατροφής μου.
23-11-2009, 13:07 #22
μπραβο βρε μαγκ. εσυ εσυ μας οδηγεις
αντε να παιρνουνε κουραγιο. ππαμε γερα. διατροφη και θα πεσουν τα κιλακια
29-11-2009, 23:04 #23
Με τη σουπίτσα μια χαρά τα πήγα. Κάθε δυο τρεις μέρες ξεπάγωνα λίγη σουπίτσα κι έτρωγα για μεσημέρι ή βράδυ αντίστοιχα ή απόγευμα αν πεινούσα και είχα το πρώτο επεισόδιο υπερφαγίας σήμερα μετά από πολλές μέρες (και δικαιολογημένα γιατί πήγα σε ένα καταπληκτικό τραπέζι με υπέροχα φαγητά). Αύριο που θα φάνε μακαρόνια με κιμά οι υπόλοιποι εγώ θα ξεπαγώσω σουπίτσα.
Άγχος για αίμα
24-04-2025, 22:42 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή