ας μου πει καποιος..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5

ας μου πει καποιος..

τις τελευταιες 2-3 εβδομαδες επαιρνα σε πολυ συχνη βαση καθαρτικα. τα πεταξα γιατι πρεπει να σταματησει. απλα ΑΝΗΣΥΧΩ και ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ γιατι εχω ακουσει οτι ''καταστρεφουν'' την εντερικη λειτουργια. υπαρχει περιπτωση να το πω ετσι να μην μπορω να παω τουαλετα? δεν το πιστευω ποσο ανοητα φερθηκα.. δεν μπορεις να τα σταματησεις τα παλιο%#$^&*%^^#$%

Senior Member
    καλησπερα Δωρα μου,
    νομιζω πως η χρονια χρηση δημιουργει προβλημα..
    καλο ειναι ομως να τα αποφευγουμε... δοκιμασε να τρως το καθε βραδυ ενα με δυο ακτινιδια.. και ενταξε στο διαιτολογιο σου φρουτα και λαχανικα σε καθημερινη βαση ..και θα δεις διαφορα!!
    εμενα με εχουν βοηθησει πολυ και τα δημητριακα all bran plus που ειναι πλουσια σε φυρικες ινες! αλλα μην περιμενεις διαφορα απο την πρωτη μερα..
    σιγουρα ομως με ακτινιδια και τα δημητριακα μετα απο μια βδομαδα θα αρχισεις να βλεπεις διαφορα φιλια

ζωιτσα σε ευχαριστω για την απαντηση. αλλα δεν τα επαιρνα επειδη ειχα καποιο προβλημα, αυτη ειναι η ανοησια... τα επαιρνα απλα για να νιωθω ''αδεια'' επειδη ειχα πολλα βουλιμικα επεισοδεια. ελπιζω να ειμαι κ παλι ενταξει..

Senior Member
    σωματικα πιστευω πως εισαι ενταξει.. βεβαια μην σου δινει θαρος αυτος. Τωρα ψυχολογικα δεν ξερω.... Βεβαια υπαρχουν και φυσικα "καθαρκτικα" που απο οσο γνωριζω δεν δημιουργουν προβληματα. Αν οντως πασχεις απο δυσκοιλιοτητα, γιατι η βουλιμια την φερνει συχνα, καλο θα ηταν αν πινεις πολυ κοκκινο τσαι, τουλαχιστον εμενα με βοηθησε. Απο την αλλη παντζαρια κ δαμασκηνα δεν μου εκαναν τπτ...

σωματικα με ενδιαφερει να ειμαι ενταξει. ψυχολογικα θελει τον χρονο του. δεν γινεται να αλλαξει κανεις απο τη μια μερα στην αλλη. ειμαι αισιοδοξη παντως. μερα με τη μερα θα τα καταφερω. ηδη νιωθω αρκετα ομορφα που ξεχασα το φαγητο σημερα. θελω να συνεχισω ετσι. κ ευχομαι σε ολους στο σαιτ που ταλαιπωρουνται απο διατροφικη διαταραχη να κανουν συνηδητοποιημενες προσπαθειες να αναρωσσουν. γιατι πραγματικα ειναι τοσο ομορφα ολα οταν δεν φοβασαι το φαγητο [γιατι σε ολες τιε διατρ διατ το προβλημα πηγαζει απο το φοβο.] δεν αξιζει να ασχολουμαστε τοσο με το φαγητο. θα περασει η ζωη μας κ καθε μερα που περνουσε θα ηταν μια μερα μες τα προβληματα, τις τυψεις κ τη μιζερια. ΟΧΙ δεν θελω μια τετοια ζωη!!! ποιο το νοημα να καταστρεφουμε τουσ εαυτους μας? αν κοιταξουμε απο αποσταση τις πραξεις τισ ενεργειες κ τις σκεψεις μας θα καταλαβουμε πολλα. ειμαι αποφασισμενη κ θα κανω τα παντα αυτη τη φορα για να τα καταφερω! το ευχομαι κ σε εσας!