Results 1 to 2 of 2
Thread: ΓΕΙΑ ΣΑΣ
-
18-11-2009, 16:11 #1
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.ΕΙΜΑΙ 34 ΕΤΩΝ,ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΟΡΗ 22 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΕΧΑΣΑ ΔΙΔΥΜΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΠΑΛΛΙΝΡΟΜΗΣ ΚΥΗΣΗΣ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΞΕΣΗ ΗΜΟΥΝ 105 ΚΙΛΑ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ GLUCOFHAGE,ΛΟΔΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΩΝ ΟΩΘΗΚΩΝ.ΜΕ ΛΙΓΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ 10 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 95.ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ,ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΚΟΜΑ 5-7 ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΑ 65 ΚΙΛΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΧΑΛΑΩ.ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ,ΑΛΛΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ,ΘΑ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ.ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 5-7 ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ.ΜΕΝΩ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΥΧΝΑ.
- 18-11-2009, 19:32 #2
Καλησπέρα, είμαι διαιτολόγος και μπορώ να σου στέλνω δίαιτα μέσω ίντερνετ αν σε ενδιαφφέρει.Μπορούμε να κάνουμε μια βδομάδα δίαιτας εντελώς δωρεάν για δοκιμή,να δεις αν σε βολεύει και σε περίπτωση που είσαι ευχαριστημένη, το κόστος είναι 40 ευρώ/μήνα και θα παίρνεις κάθε εβδομάδα δίαιτα ,σύμφωνα με το πρόγραμμα σου και τις διατροφικές σου προτιμήσεις.Αν ενδιαφέρεσαι το email μου είναι :[email protected]
Για να σου γράψω δίαιτα θα πρέπει πρώτα να απαντήσεις σε μια λίστα ιστορικού και διατροφικών προτιμήσεων, ώστε να μπορέσω να προσαρμόσω το πρόγραμμα στις απαιτήσεις σου.Κάθε εβδομάδα θα μου στέλνεις τα κιλά σου και σχόλια με το τί εφάρμοσες και τι σε δυσκόλεψε ώστε να γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές για την επόμενη εβδομάδα.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια