Results 1 to 15 of 20
Thread: πρωταθλητισμος και παχυσαρκια!!
-
21-11-2009, 10:04 #1
πρωταθλητισμος και παχυσαρκια!!
γεια σε ολους και σε ολες!!λοιπον..αποφασισα να ανοιξω αυτο το θεμα γιατι με εχει ταλαιπωρησει παρα πολυ. πως εχει η κατασταση:
εγω εκανα 5 χρονια πρωταθλητισμο. με υψος 1.74 και 58 κιλα τα οποια ηταν μονο μυικη μαζα καταλαβαινεται οτι ειχα πολυ ωραιο σωμα. μετα ομως απο μια σειρα τραυματισμων σταματησα για ενα χρονο και πηρα 10 κιλα.τον επομενο χρονο εδινα πανελληνιεσ και πηρα αλλα 17.ξεσπαγα ολο μου το αγχος στο φαγητο και δεν εκανα καθολου γυμναστικη!!καθολη τη διαρκεια των 2 χρονων προσπαθουσα με κοπιαστηκες διαιτες και καταφερνα μονο να χανω 2 βδομαδεσ 4 κιλα και μετα να παιρνω τα διπλα.η ψυχολογια μου..δεν περιγραφεται.ειμαι εγω σε ξενο σωμα.το αγορι μμου αν και μαγαπαει πολυ του κακοφαινεται εξεραιτικα!!δεν μπορω να το παρω αποφαση και να αφοσιωθω σε αυτο ωστε να το πατυχω.. και μετα απο τοσεσ αποτυχημενες προσπαθειες χωρις βοηθεια δεν βλεπω να τα καταφερνω...
- 21-11-2009, 10:29 #2
Γεια σου και καλως ηρθες.
Δεν ειμαι ειδικη αλλα νομιζω πως θα μπορουσες σιγα σιγα να αρχισεις μια σχετικη διατροφουλα και να γραφεις στο section της Παχυσαρκιας.''Τι εφαγα σημερα'' κτλ κτλ.
Μην κανεις εξαντλητικες διαιτες γιατι οδηγουν στο να παιρνεις τα διπλα (οπως ειδες και μονη σου).
Μη φρικαρεις και μη πανικοβαλεσαι.Ξεκινα σιγα σιγα.
Καλη Αρχη.
21-11-2009, 10:32 #3
εχω ξεκινησει απο τον ιουνιο και εχω καταφερει οπως βλεπεισ μονο τοσο λιγα...δεν αντεχω αλλο ειλικρινα. κατι πιο δραστικο χρειαζομαι. εστω να φευγει μονο λιποσ και τα κιλα σιγα σιγα και σταθερα! κανω διατροφη αλλα μολις ειμαι στενοχωρημενη η αγχωμενη πεφτω με τα μουτρα και τα χαλαω ολα..ειχα ξεκινησει και προπονησεις παλι αλλα οι τραυματισμοι μου ξαναβγηκαν. φυσικο ειναι μετα παο τοσα κιλα επιπλεον που κουβαλαω!!
21-11-2009, 10:36 #4
Προσπαθησε να περιορισεις αυτα τα..''πεφτω με τα μουτρα''.Μια κουβεντα ειναι το ξερω.. αλλα τα πιο δραστικα που ζητας ειναι και καταστροφικα.Δυστηχως πρεπει να κανεις υπομονη και να μην φρικαρεις
21-11-2009, 10:43 #5
αχ εχω κοραστει τοσο πολυ! ειλικρινα. ολο βαζω ενα οριο χρονικο οτι θ ατα εχω χασει και ολο το αυξανω!! παιρνω και αντισυλληπτικα τωρα για ορμονικα προβληματα και εχω ακουσει οτι ολες παχαινουν και τρεμω για αυτο!! ξερει καμια τπτ για αυτο?
21-11-2009, 11:35 #6
οταν εκανες πρωταθλητισμο ειχες μια διατροφη που ακολουθουσες?εγω θα σου ελεγα να ξεκινησεις γυμναστηριο,διαδρομο χαλαρα και ελλιπτικο στην αρχη μαζι με διατροφη,οχι αυστηρη διαιτα.Πολλα γυμναστηρια με οργανα κανουν πιλατες και γιογκα,ετσι θα μπορουσες να κανεις γυμναστικη και να μην σε πιανει εκει που ειχες τραυματιστει παλιοτερα.
παρχει τροπος και αυτος ειναι να προχωρας στην γυμναστικη και διατροφη σιγα σιγα,δεν πειραζει που εχασες λιγα κιλα απο τον Ιουνιο,σκεψου οτι αυτα ειναι ολα λιπος και οχι υγρα
παλιοτερα που επαιρνα αντισυλληπτικα δεν ειχα παχυνει,δεν ξερω αν σε καθε οργανισμο δουλευουν διαφορετικα,αλλα τα ορμονικα προβληματα σιγουρα επιρρεαζουν τον μεταβολισμο ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω.
21-11-2009, 12:01 #7
ευχαριστω πολυ!!επειδη δεν εχω χρονο και λεφτα για γυμναστηριο θα προπαθησω να κανω στο σπιτι οτι μπορω. το πιο δυσκολο για μεν ειναι να το παρω αποφαση. εχω κουραστει κυριως ψυχολογικα. ειδα καπου για το ανασα το κεντρο. ειναι δωρεαν εκει? και τι υπηρεσιες παρεχουν?
21-11-2009, 12:03 #8
α!! δεν απαντησα σχετικα με τη διατροφη. οχι δεν εκανα κατι ιδιατερο .απο μικρη ετρωγα ενα γιαουρτι για βραδυ και ενα μηλο. αυτο μονο. αν βεβαια εβγαινα εξω ετρωγα κανονικα. γενικα δεν το σκεφτομουν καθολου. οτι ηθελα το ετρωγα χωρισ προβλημα. εκανα βεβαια 3-4 ςρεσ προπονηση την μερα!!οποτε οτι και να ετρωγα το εκαιγα αμεσως.
21-11-2009, 12:20 #9
ξερετε την tracy anderson? εχω απο το shape το περιοδικο ενα dvd της. ειναιι εξαιρετικα δυσκολο και επιπονο το προγραμμα τησ αλλα εχω ακουσει οτι αναδιαμορφωνει τους μυς. για αυτο ειναι τοσο δυσκολο. ξερει καμια τιποτα πανω σε αυτο?
21-11-2009, 14:36 #10
Sanel καλησπέρα!!!δεν ξέρω για την συγκεκριμένη γυμνάστρια αλλά θα σου προτείνω 2 άλλα dvd φανατικά καθώς εμένα με βοήθησαν να ξαναγραμμώσω κοιλιακούς μέσα σε 3 μήνες και μετά απο εγκυμοσύνη καθώς ο γιός μου είναι μόλις 6 μηνών!(ήμουν 85 kg και τώρα 66kg),βέβαια και εγώ γυμναζόμουν πρίν αλλά με την εγκυμοσύνη και τον υποθυρεοειδισμό το σώμα μου άλλαξε πολύ και τα συγκεκριμένα dvd κυριολεκτικά με έσωσαν!!!
το 1ο λέγεται ''άλλαξε σώμα σε 28 ημέρες'' της Joanna Hall κ το 2o είναι της Πετρουλάκη το ''power yoga-the evolution'',και τα 2 τα βρήκα στο shape.Ελπίζω να σε βοήθησα.
21-11-2009, 15:05 #11
αχ το πρωτο το εχω. το δευτερο ομως οχι...ηταν νομιζω τον προηγουμνο μηνα στο shape ε?αυτο που σασ λεω τωρα κυκλοφορει αυτο το μηνα παντως. σου προτεινω να το παρεις.α και σε παρακαλω πολυ ωικυ μου πες μου αν μπορεις πως εκανεσ τα dvd (τα εκανες ολοκληρα τα προγραμματα και ποτε το ενα και ποτε το αλλο) και αν εκανες και κατι συγκεκριμενο στη διατροφη σου.. ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!!
21-11-2009, 15:55 #12
Της Πετρουλάκη το έχω πάρει πρίν καιρό,δεν θυμάμαι πότε.Αυτό που έκανα είναι το εξής:την 1 μέρα της Joanna και τα 2 μέρη(αεροβική-σύσφιξη),την επόμενη της Πετρουλάκη,την μεθεπόμενη έκανα Joanna αεροβική σκετο και την μέθεμέθεπόμενη Joanna αεροβική και Πετρουλάκη,άφηνα μια μέρα κενή και ξαναξεκίναγα.Δέν σου λέω ότι είναι εύκολο,αγγούρι είναι αλλά βλέπεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται και επειδή εσύ έκανες πρωταθλητισμό αφενός θα τα καταφέρεις μια χαρά και αφετέρου θα δείς πιο γρήγορα αποτελέσματα απο εμένα.Οσο για την διατροφή μου το μόνο που κάνω είναι το γνωστό...τρώω πολλές φορές και απο λίγο,δεν στερούμαι τίποτα απολύτως,δεν πέφτω ψυχολογικα(όχι πια τουλάχιστον)όταν το βράδυ που μένω ξύπνια με τον μπέμπη
με πιάνει λιγούρα και τσακίζω μπισκότα,σοκολάτες και ότι άλλο βρώ απλά ξυπνάω την άλλη μέρα και προσπαθώ να είμαι όσο πιο συνεπής μπορώ γιατί όλοι ξέρουμε ότι όταν απογοητευόμαστε αντί να το διορθώσουμε,το κάνουμε χειρότερο...είμαι σίγουρη ότι άν αλλάξεις την ψυχολογία σου όλα τα υπόλοιπα θα είναι παιχνιδάκι για 'σένα,φιλιά
21-11-2009, 16:13 #13
σε ευχαριστω πολυ!! μου εδωσες πολυ θαρρος αληθεια!! εχω 2 αλλα τησ πετρουυλακη το perfect legs και αυτο για κοιλιακους χερια πλατη.ισως αντι για το yoga να βαλω αυτα!!ευχαριστω πολυ αληθεια!!!και συγχαρητηρια που εισαι μαμα και παρολα αυτα καταφερες τοσα!!
21-11-2009, 16:26 #14
έτσι ντέ!!!πάρε τα πάνω σου!!!και εγώ σε ευχαριστώ και ότι χρειαστείς...εδώ είμαι!!!
21-11-2009, 16:32 #15
εφτιαξα ηδη ενα προγραμμα που μοιαζει με το δικο σου.οσο για το 85 και τωρα 66 σε ποσο διαστημα εγινε? αν επιτρεπεται...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή