Results 16 to 30 of 30
Thread: pws 8a ta xaswwww???
-
25-11-2009, 23:49 #16
Η λαχανόσουπα είναι ΑΠ'ΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ που μπορείς να κάνεις,διατροφικά,στον εαυτό σου.Μετά απ'αυτό είναι η απόλυτη ασιτία.Μην εκπλαγείς αν μετά απ'αυτή ξεκινήσεις τίποτα βουλιμικά.
- 08-12-2009, 09:31 #17
αφου πηγες στο διαιτολογο για να σου πει τι πρεπει να χασεις γιατι δε κανεις ακι το διαιτολογιο του διαιτολογου για να χασεις σωστα?
η διαιτα της σουπας δεν εχει αποτελεσμα. μονο ατονια θα νιωθεις, ισως να παθεις κ τιποτα τοσα λιγα κιλα που εισαι.
08-12-2009, 16:18 #18
πραγματικα με εχει νευριασει απιστευτα αυτο το θεμα.ας κανει καθενας οτι θελει με αυτες τις καταστροφικες διαιτες με δικια του ευθυνη αλλα ποτε μα ποτε μην την δινει ως συμβουλη σε καποιον αλλον!αν ειναι δυνατον.
09-12-2009, 05:51 #19
η λαχανοσουπα ειναι ενα τεραστιον Χ τεραστιο ομως! Οκ χανεις αλλα μετα τα βαζεις γρηγορα (ασε που τρεχεις τουαλετα καθε λιγο) και οχι μονο αυτο αλλα σε 2 μερες μπορει και να σερνεσαι, για θρεπτικα σιστατικα καμια συχητηση.
20-12-2009, 13:31 #20
Originally posted by elesa
to provlima mou me th gumnastikh einai oti pote de sumpa8i8ikame!!xixi!opote potimw mia diaita.piga se diaitologo kai mu pe oti gia to topiko paxos k th koilitsa prepei na xasw gurw sta 4kg..8a dokimasw th diaita ths soupas(an kai mou fainetai polu epwdunh borw na omologisw) kai 8a sas enimerwsw gia ta apotelesmata.uparxei mipws kapoios pou na thn oloklirwse gia na mou pei apotelesmata?
euxaristw polu gia to endiaferon..:) Lida giati to les auto?
20-12-2009, 23:01 #21
margkw μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις μερικα λινκ για γυμναστικη- συσφιξη κοιλιας σε παρακαλω? Αφου το κατεχεις το θεμα, βοηθησε pleaze!
ευχαριστω
21-12-2009, 02:44 #22
Mε όσα ακούγονται εδώ μέσα από την μία θυμώνω, από την άλλη λυπάμαι. ʼμα ξέρατε τι κακό προκαλείτε στον εαυτό σας...!! Μακάρι να μπορούσατε να το συνειδητοποιήσετε.
Και η γνωστή δικαιολογία: 'σε μένα δεν θα συμβεί'. Γιατί 'εγώ' είμαι πολύ τυχερή και ξέρω τι κάνω. Μόνο 2-3 κιλάκια θέλω να χάσω. Τί είναι 2-3 κιλάκια.
Ξεκολλήστε το μυαλό σας από την έμμονη ιδέα της δίαιτας, κλείστε τα περιοδικά, τα φόρα και ότι άλλο και αποκτήστε μια ζωή που να την προσαρμοσετε ΕΣΕΙΣ στα δικά σας θέλω, αντί να προσαρμοζετε τον εαυτό σας στα θέλω ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
Ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσει η ανορεξία? Αυτή η δίαιτα της λαχανόσουπας, του αρακά και γω δεν ξέρω τι άλλο? Έχετε γνώση του τι σημαίνει μια δίαιτα που σε 2 μέρες χάνεις Χ κιλά? Δεν χάνεις κιλά, χάνεις υγρά. Το σώμα αφυδατώνεται και η λειτουργία του διαταράσσεται. ʼπαξ και μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, η δίαιτα (της ανορεξίας) ειναι σαν το τσιγάρο. Δεν μπορείς να το κόψεις.
Ο θάνατος από ανακοπή ή εγκεφαλικό είναι το πιο απλό που μπορείτε να πάθετε. Το χειρότερο είναι να επιβιώσεις. Και να επιβιώσεις μισή, με προβλήματα υγείας που θα σε ακολουθούν εφ'όρου ζωής: προβληματα στο συκώτι, τα νεφρά, την καρδιά, τους πνεύμονες, το θυρεοειδή. Δεν υπάρχει όργανο που να μην επηρεάζεται. Ακόμη και ο εγκέφαλος. Ακόμη και η αναπαραγωγική σας ικανότητα. Τα πάντα.
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ! ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ Σ"ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ!
20-02-2010, 15:43 #23
εγω παλι καταλαβαινω την elesa μια χαρα...γιατι να συμβιβαστει σε αυτο το σημειο ενω ειναι τοσο κοντα στο στοχο της????ο καθενας ονειρευεται το ιδανικο για τον εαυτο του,το θεμα ειναι πως θα το πετυχει βεβαια...
Ειμαι καθετη σε διαιτες express και τετοιου τυπου εννοειται!Εμενα 3 κιλα μου εμειναν να χασω και θα τα χασω,με διατροφη,γυμναστικη και ΥΠΟΜΟΝΗ!!!52 κιλα ειμαι σημερα που ζυγιστικα με 1,60!Η υπομονη ειναι το βασικοτερο παντα,δεν γινονται θαυματα απο την μια μερα στην αλλη οσο και αν το κουραζεις!
και δεν ειναι απαραιτητο να συμβει η κοπελα να αφεθει αν γεννησει κλπκλπ!!!το σωμα προσαρμοζεται πολυ πιο ευκολα αν εχεις ηδη το ιδανικο βαρος, εαν ομως το εχεις εγκαταλειψει,ε, σιγουρα θα σε εγκαταλειψει και αυτο!
21-02-2010, 09:22 #24
Originally posted by KONY
elesa εχεις ακουσει για την διαιτα με την σουπα αποικοδομησης λιπους που χανεις 5-6 κιλα σε μια εβδομαδα?
αποκλειεται να χάνει κανεις 5-6 ΄κιλά λιπους.
απλα χανει νερο, το οποιο θα ξαναπαρει αμέσως μολις επανέλθει στι φυσιολογική διατροφη της.
Να σου πω κι εγω μια διαιτα που χανεις τα ιδια πανω κατω κιλά σε μια βδομάδα?
κοψε τελέιως τους υδατάνθρακες, ο οργανισμος σου δεν θα μπορει να αποθηκευσει το νερο που χρειάζεται και θα χασεις ολο αυτο το νερο.
εχει αναρωτηθει κανεις γιατι οι διαιτες αυτες κρατανε μονο τοσο και κανεις δεν μιλάει για την 2η η 3η βδομαδα?
γιατι ειναι μουφες, δεν κρατανε τα αποτελέσματα, χανεις μονο νερο και η απώλεια δεν συνεχιζει μετα απο την πρωτη βδομάδα.
05-03-2010, 09:25 #25
Συνέλθετε!!!!!!!! Κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλες και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε....... Είσαι ήδη πολύ αδύνατη ακόμα κι αν εσύ κοιτάζοντάς σε στον καθρέφτη βλέπεις το αντίθετο. Αυτή είναι η δύναμη της ανορεξίας!!!! Έτσι σε καταστρέφει........ Νόμιζα πως αυτό το forum έχει δημιουργηθεί για να καταφέρουμε να νικήσουμε τελικά τις διατροφικές διαταραχές, να μοιραστούμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας από την περιπέτειά μας και να βοηθήσει η μία την άλλη να ξεπεράσουμε το όποιο πρόβλημα. Να βοηθήσουμε αυτούς που βρίσκονται στα αρχικά στάδια (ακόμα και αν οι ίδιοι το αγνοούν όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές) να μην κάνουν τα δικά μας λάθη, να μην ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο αλλά να το ξεπεράσουν πριν φτάσουν εκεί που βρεθήκαμε εμείς!!! Γιατί λοιπόν να δώσει κάποιος μια συμβουλή για τη δίαιτα της σούπας ή όπως αλλιώς θέλει να την πει όταν υποψιάζεται πως στην άλλη πλευρά βρίσκεται κάποιος που αντιμετωπίζει κάποιο θέμα με την πρόσληψη τροφής?? Κάποιος που να βρίσκεται λίγο πριν την κατρακύλα... Γιατί???? Είναι σαν να του δίνουμε μια μαγική συνταγή που όλοι μας γνωρίζουμε πόσο αυτοκαταστροφική είναι. Μην το κάνετε!!!! Το περάσαμε και ίσως και να συνεχίζουμε να το περνάμε εμείς, δεν χρειάζεται να το περάσουν και άλλοι... Αν θέλετε να βοηθήσετε μην δίνετε τέτοιες συμβουλές γιατί κάπως έτσι ξεκινήσαμε όλοι μας!!!
05-03-2010, 11:39 #26
Originally posted by elesa
hey!eimai kainourio melos kai de polu3erw to site..t provlima m eine oti eimai 1,61 kai 50kg.fainetai fusiologiko,omws exw koilitsa k topiko paxos..otan 3ekinisa t diaita hmoun 56 kg kai twra exw kollisei sta 50..3erete kamia kalh diaita bas k adunatisw pote?
αυτά από μένα... ελπίζω να με ακούσεις... για το καλό σου!
05-03-2010, 11:50 #27
Originally posted by KONY
elesa εχεις ακουσει για την διαιτα με την σουπα αποικοδομησης λιπους που χανεις 5-6 κιλα σε μια εβδομαδα?
εδώ έχουμε ένα κορίτσι με εμφανές πρόβλημα χαμηλής αυτοεκτίμησης και αντί να την βοηθήσουμε να δει το πραγματικό της πρόβλημα, εμείς καθόμαστε και προτείνουμε τέτοιες άκυρες επιλογές! για να κάνουμε την ψυχολογία του κοριτσιού ακόμα χειρότερα. γιατί όταν μεθαύριο θα έχει τα διπλάσια και τριπλάσια κιλά (και αυτό θα συμβεί στα σίγουρα αν εφαρμόσει λαχανόσουπες και λοιπές αηδίες), δε θα έχει μόνο τις ανασφάλειές της να αντιμετωπίσει αλλά και τις ενοχές ότι δεν κατάφερε να χειριστεί μια τόσο "αποτελεσματική" κατα τα άλλα δίαιτα!
παρακαλώ πολύ να ποστάρετε μόνο συμβουλές και λύσεις που ωφελούν τον κόσμο και όχι που μπορούν να προκαλέσουν βλάβες ανεπανόρθωτες στην ψυχή και το σώμα των αποπροσανατολισμένων και αδύναμων ανθρώπων!
δεν είναι αυτός ο λόγος ύπαρξης του φόρουμ!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!! δεν είναι απλό το ζήτημα......
15-03-2010, 18:27 #28
Elesa καλησπέρα και από μένα.
Λες ότι έχεις τοπικό πάχος.Το ύψος και τα κιλά σου ναι μεν ακούγονται φυσιολογικά αλλά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω...Λες οτι έχεις κολλήσει.Συμφωνώ απολύτως με την Sofi22ri.Κι εγώ σου προτείνω να μη σκέφτεσαι δίαιτα,θερμίδες,να μην αγχώνεσαι,κυρίως να μην βιάζεσαι και να ξεκινήσεις συστηματικά γυμναστική.Μόνο με συνδυασμό σωστής διατροφής και γυμναστικής θα αποκτήσεις το σώμα που θέλεις.Χρειάζεται υπομονή και επμονή.Ισως να μας βοηθούσες αν μας έλεγες πόσο χρονών είσαι.
15-03-2010, 18:50 #29
καλησπερα εγω παιδια 10 κιλακια θελω να χασω μεχρι τον μαιο
15-03-2010, 19:41 #30
Γιατί μέχρι τον Μάιο???
Από τότε τότε που με πρωτοθυμάμαι...
21-07-2025, 11:42 in Με καφέ και συμπάθεια....