Results 16 to 20 of 20
Thread: πρωταθλητισμος και παχυσαρκια!!
-
21-11-2009, 17:07 #16
βεβαίως και επιτρέπεται,λοιπόν 21/5 γέννησα και ζυγίστηκα ήμουν 85 kg,ναι μεν υγρά αλλά και πολύ λίπος.Τέλος καλοκαιριού που ξαναζυγίστηκα ήμουν 68 και μετά απο λίγες μέρες 66,απο τότε έχω μείνει σταθερή,περιμένω να μου περάσει μια κάκωση συνδέσμου απο δικό μου λάθος για να ξανααρχίσω και να χάσω άλλα 6 του θυρεοειδή.Αλλά δεν μένω στα κιλά γιατί είναι διαφορετικά όταν τα κιλα είναι και εγκυμοσύνης,μένω στο γεγονός ότι άλλαξε η σύσταση του σώματος μου,έβλεπα ότι εκτός απ'οτι ξεπριζόμουν(φυσιολογικο αφού σιγα-σιγά επανερχόταν το σώμα μου),έχανα και λίπος και έχει φύγει σχεδόν και η χαλάρωση,ειδικά απο την κοιλιά που δεν το περίμενα με τίποτα,έχω ακόμα δρόμο βέβαια...
- 21-11-2009, 17:49 #17
ΞΕΡΕΙς ΤΙ? πιστευω οτι τα κιλα μου ειναι σαν εγκυμοσυνησ. γιατι ειναι 25 και ειναι σε μικρο χρονικο διαστημα. και εκτος των αλλων δεν μπορει να εχει ξεχασει το σωμα μου πως ειναι να εισαι φετες. αφου ετσι ημουν απο την 5 δημοτικου μεχρι και την 2α λυκειου. και τωρα 2 χρονια ειναι που εχει παει κατα δια...ου. ελπιζω να θυμηθει. εβλεπα ενα βιντεο απο αγωνες και δεν πιστευα οτι αυτη η κοπελιτσα που επαιζε ημουν εγω. εδω το αγορι μου δεν με γνωρισε καν. λεει ο τι πανεμορφο κοριτσι ειναι αυτο.. και εσυ εισαι εκεινη?? και η εκεινη ηταν μια χοντρουλα αντιπαλος!! μου επεσαν τα μουτρα... αχ. τψρα ειμαι 18 χρονων στα 19. και εχω ακουσει οτι σε αυτην την ηλικια χανεις ευκολα ειδικα τα προσωρινα κιλα. ελπιζω να ισχυει για τι αν και πολλα ειναι προσωρινα. και το αγορι μου ειναι και αυτος πρωταθλητης και κορμαρα και αισ8ανομαι ασχημα και απο αυτην την αποψη. αυτος μου λεει οτι καμαρωνει οταν βγαινουμε αλλα θα με ηθελε πιο λεπτη οπως οταν με γνωρισε( πριν παχυνω) και τοσουσ μηνες που χανω παιρνω εχει κουραστει και αυτος να με βλεπει ετσι...ειλικρινα αισθανομαι οτι θα φτιαξει η ζωη μου μολις ξεφορτωθω αυτο οτο βαρος. θα μπορω να ξανακανω πρωταθλητισμο να εχω εμπιστοσυνη στον εαυτο μου και κυριως αυτοπεποιθηση που εχει φτασει στα ταρταρα... βικυ μου κρεμομαι απο τα χειλη σου!!σε τρεις εριππου μηνες επανηλ8ες. πιστευεις οτι ειναι σαν εγκυμοσυνη και τα δικα μου ωστε να επανελθω σε τετοιο χρονικο διαστημα?? με πολλη δουλεια εννοειται..
21-11-2009, 18:32 #18
Κοριτσάκι μου γλυκό λέω ότι τα κιλά εγκυμοσύνης είναι διαφορετικά απο την άποψη ότι είναι και θέμα ορμονών,υγρών και χίλιων 2 άλλων παραγόντων,δεν είναι απλά απο αύξηση τροφής αλλά το λίπος είναι λίπος και ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις και ο τρόπος που το χάνουμε ένας...προσπαθούμε να το κάψουμε.Οταν βλέπεις παλιούς αγώνες φυσικά να πεισμώνεις αλλά να μην σε παίρνει απο κάτω γιατί είναι μόνο στο χέρι σου να τα καταφέρεις και πρέπει να έχεις καλή ψυχολογία για να το πετύχεις.Εγώ μέχρι τα 18 ήμουν ένα πολύ στρουμπουλο παιδί και με κοροιδεύαν,ξέρω πως είναι να νιώθεις άσχημα για το σώμα σου.Ως αθλήτρια έχεις μια πολύ καλή υποδομή και σίγουρα αυτό ο οργανισμός σου δεν το έχει ξεχάσει!Αλλά γνώμη μου είναι να μήν βάλεις χρονικό περιθώριο,γιατι κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.Το καλύτερο στο φύλαξα για το τέλος...εγώ είμαι 29,σου ρίχνω 10 χρόνια,αφού τα κατάφερα εγώ,εσύ θα κάνεις θαύματα!!!!!!!!
21-11-2009, 19:27 #19
ευχαριστω πού εκατσες και ασχοληθηκες μαζι μου!! εισαι πολυ γλυκεια και σιγουρα μου εδωσες πολυ θαρρος.. να χαιρεσαι το παιδακι σου και να συνεχισεισ να εισαι καλος ανθρωπος και σιγουρα και καλη μαμα!!
21-11-2009, 20:00 #20
φιλάκια,φιλάκια,φιλάκια και ότι θές εδώ είμαστε,άντε και καλή μας προσπάθεια!!!!
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή