Results 16 to 20 of 20
Thread: Ψυχιατροι
-
25-06-2008, 14:51 #16
Τα σεροξατ ειναι αντικαταθλιπτικά. Βοηθούν όμως τις κρίσεις πανικού και τις τάσεις αυτοκτονίας.
Ο καταθλιπτικός πάσχει από έλλειψη σεροτονίνης μια ορμόνη που κατευθύνη την διάθεσή μας και τα φάρμακα αυτού του τύπου βοηθάν την έκκριση αυτής της ουσίας.
Οπως βλεπεις δεν ειναι και τιποτα φοβερο. Τα ηρεμιστικά ειναι μυοχαλαρωτικά και μας βοηθάν να ηρεμούμε χαλαρώνοντας τους μυωνες μας.
- 25-06-2008, 15:00 #17
ναι αλλα δνε εχω και ουττε ειχα τασεις αυτοκτονιας.μονο μια κατα8λιψη παροδικη τις μερες πριν κ μετα τους πανικους.σκευτομε να παω σε εφημερευον ψυχιατρο για να με συμβουλεψει κ ισως μ δωσει κατι πιο δυνατο για τις ασχημες μερες και τα σεροξατ γενικα.νομιζω με εχουν ηρεμησει αρκετα αν εχουν δραση κιολας και δεν εχω τα νευρα π ειχα πριν.τα επερνα ευκολα στο κρανιο ναουμε αχαχαχ
25-06-2008, 15:09 #18
Τα σεροξατ σου εγρααψα βοηθανε και στις κρισεις και στον πανικο. Βρες γιατρ ο και πες του οτι θες καποιο συμπληρωμα. Εγω πχ. οταν ενοιωθα οτι κατι ερχεται ο γιατρος μου εδωσε xenax μισο για καθε φορα που ημουν λιγο παρα πανω ασχημα απο οτι θα ηθελα.
Θελω να πω εκανα τα παντα για να νοιωθω οσο καλυτερα γινεται και βοηθουσα με μια καλη ψυχολογο να βγαλω ακρη(προσεχε ειχα πολλα ζητηματα) .........
25-06-2008, 15:13 #19
καταρινα και γω δεν εχω λιγα μην νομιζεις.πολλα κομπλεξ πολυ εσωτερικη δυναμη ολα υπερβολικα τα ειχα κ τα εχω.και δεν 8ελω να καταλιξω να περνω 10 λογης φαρμακα μονο τα σεροξατ για λιγους μηνε ς και πολι σπανια καπια ηρεμηστικα για τις δυσκολες ωρες.εχω σοβαρο κομπλεξ εμ τα κιλα μ με την μυτη μ με τα ματια μου χααχαχαχαχ αλλα μαρεσω κιολας.εχω και εναν πατερα π ενω με αγαπαει ηταν παντα πολυ καταπισετικος κ απεσιοδοξος αλλα εμα8α εμ την ψυχολογο να μην δινω βαση κλπ κλπ.ειχα κ εναν προσφατο οδηνιρο χωρισμο απο τον πατερα του παιδιου μου .λιγα λιγα μαζευτικαν μεσα μου και εγινε το μεγαλο μπαμ
25-06-2008, 15:19 #20
αυτα τα xenak προκαλουν εκσαρτιση?
Αλλαγή αγωγής
16-06-2025, 23:35 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια