Results 31 to 45 of 63
Thread: Διαφορες διαιτες
-
30-11-2009, 09:25 #31
ΔΙΑΙΤΑ 4 ΗΜΕΡΩΝ
Διαιτα 4 ημερων:
πρωι: καφες ή γαλα ή καφες με γαλα
ενδιαμεσο:
1 αυγο σφιχτο + 1 ντοματα με αλατι αλλα οχι λαδι
μεσημερι: μπριζολα χοιρινη ή μοσχαρισια ή κοτοπουλο με λεμονι και αλατι + αγγουρι σαλατα με λαδοξυδο και αλατι
απογευμα:
1 φλ. γαλα ή καφε ή τσαι
βραδυ: 1 γιαουρτι, οποιο θελετε
πως σας φαινεται αυτη? την αρχιζω σημερα και θα δω με ποια θα συνεχισω
EDIT την πρωτη ημερα της διαιτας εχασα 900 γρ. ( απο 91.6 πηγα 90.7 κιλα)
- 30-11-2009, 14:32 #32
βαλε και λιγο υδατανθρακα,μια πατατα βραστη,κουακερ το πρωι με γαλα η λιγο ρυζι μαυρο και ειναι τελεια!
30-11-2009, 14:39 #33
badgirl αυτη η διαιτα οπως την γραφεις τη ρυθμο απωλειας υποσχεται?? καλη μου φαινεται κ εμενα
30-11-2009, 17:39 #34
παιδια την εκανε μια θεια μου οταν ηταν 65 κιλα (νεα). αν επαιρνε 2-3 κιλα τις γιορτες και ηθελε να τα χασει την εφαρμοζε κ τα εχανε. τωρα ποσο ακριβως εχανε δε θυμαται αλλα πετυχαινε καθε φορα τον στοχο της. θα κανω το πειραματοζωο σας και θα σας πω σε 3 μερες, αν και μου φαινεται πληρης κ δε νομιζω οτι θα παθω τιποτα
forty απο θερμιδες πως την κοβεις? ωραια ιδεα με τον υδατανθρακα, ακριβως αυτο σκεφτομουν το πρωι αλλα δεν το εκανα μη παει κ τη χαλασωπρος το παρον δεν πειναω, λογικα το βραδυ ειναι pio δυσκολο με το ξερο-γιαουρτακι. αν χασω 1,5 κιλο θαμαι πολυ ευχαριστημενη, θελω να φυγω απο τα 90...
30-11-2009, 17:51 #35
ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΕΞΠΡΕΣ
Δειτε και αυτη τη διαιτα που την ειχε κρατησει μια φιλη απο περιοδικο:
Διαιτα για αδυνατισμα εξπρες, χαστε 3 κιλα σε μια εβδομαδα.
Την δευτερη εβδομαδα, αν τη συνεχισετε, θα χασετε 2 κιλα.
Μπορει να τροποποιηθει με αλλες τροφες αναλογης κατηγοριας πχ μπριζολα αντι για κοτοπουλο, γιαουρτι αντι για γαλα.
Εχει 50% υδατανθρακες, 150 γρ
20% πρωτεινες, 60 γρ
30% λιπαρα, 40 γρ
ολα τα πρωινα και απογευματινα ειναι τα ιδια καθε ημερα.
πρωινο: 1 ποτηρι γαλα 1,5% ή γιαουρτι 2%, 2 φρυγαννιες, καφε ή τσαι χωρις ζαχαρη
απογευματινο: 1 γιαουρτι 2% ή 1 φρουτο ή χυμος φρουτων ή 1 ποτηρι γαλα 1,5% λιπαρα,
καφες ή τσαι χωρις ζαχαρη
Κυριακη
μεσημερι: 1 μεριδα κοτοπουλο σουβλακι, σαλατα εποχης με λιγο λαδι, 1 φετα μαυρο ψωμι
βραδυ: 1 γιαουρτι 2%, 1 φρουτο, 2 κουταλιες δημητριακα ολικης αλεσεως
Δευτερα
μεσημερι: 1 μεριδα ψαρι, 1 φετα ψωμι μαυρο, σαλατα εποχης με λιγο λαδι
βραδυ: 1 μεριδα κιτρινο τυρι, 1 φρυγανια σικαλλεως, σαλατα εποχης με λιγο λαδι
Τριτη
μεσημερι: 1 μεριδα μπιφτεκια, 1 φετα μαυρο ψωμι, σαλατα εποχης με λιγο λαδι
βραδυ: 1 μεριδα τονο, 1 φρυγανια σικαλεως, σαλατα εποχης με λιγο λαδι
Τεταρτη
μεσημερι: 1 μεριδα αρακας λαδερος, 1 φετα μαυρο ψωμι, 1 μεριδα τυρι
βραδυ: 1 αυγο βραστο, 1 μεριδα κιτρινο τυρι, ελιες, σαλατα εποχης με λιγο λαδι
Πεμπτη
μεσημερι: 1 μεριδα μπριζολα , σαλατα εποχης με λιγο λαδι, 1 φετ αμαυρο ψωμμι
βραδυ: σαλατα χωριατικη με λιγο λαδι ( τυρι φετα, ελιες)
Παρασκευη
μεσημερι: 1 μεριδα κοτοπουλο, σαλατα εποχης με λιγο λαδι, 1 φετα ψωμι μαυρο
βραδυ: 1 αυγο βραστο, σαλατα εποχης μελιγο λαδι, 1 φρουτο
Σαββατο
μεσημερι: 1 μεριδα μπιφτεκια γαλοπουλας , 1 φετα μαυρο ψωμι, σαλατα εποχης μελιγο λαδι
βραδυ: πατατοσαλατα μελιγο λαδι, τυρι 1 μεριδα, 1 φρυγανια σικαλεως
Μου φαινεται καλη αλλα θελει καποια προετοιμασια το καθε γευμα... πως σας φαινεται?
30-11-2009, 18:03 #36
Μια χαρα μου φαινεται, χωρις να ειμαι ειδηκος παντα.
Απλα, ΠΩΣ 8α συντηρηθουν αυτα τα 3 κιλα που χαθηκαν τοσο express , ποιος 8α μας πει?
30-11-2009, 18:06 #37
ε ενταξει παανω κατω αυτα δε τρωμε καθημερινα? αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως βγαζουν οτι θα χασεις ταδε κιλα ενω οι θερμιδικες αναγκες καθε ανθρωπου ειναι αλλες... απτην αλλη κ στο διαιτολογο που πηγαινα τα ιδια μου εδινε περιπου ειτε ημουν 80 ειτε 100 κιλα,,,
30-11-2009, 18:14 #38
Εμ εκει ειναι το θεμα. Εαν οντος τρωγαμε αυτα μονο καθημερινα, δεν θα υπηρχε αυτο το forum
Νομιζω (πολυ ταπεινα) πως εαν καποιος που αγαπα το φαγητο μπει στο τριπακι μιας διαιτας που απαιτει τοσο πολυ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟ και προετοιμασια, καποια στιγμη (πολυ σιντομα) 8α κουραστει και μετα αντιο κοσμε, το γ*** το θεμα.
30-11-2009, 19:05 #39
νομιζω ολοι αγαπαμε το φαγητο βρε. ομως πανω κατω αυτα δε τρωμε( για τη διαιτα εξπρες μιλαω)?
ισως αν τις μερες που η μαμα (οσοι δε μενουν μονοι) μαγειρευει κατι παχυντικο (πχ μουσακα) να τρωμε εμεις καποιο ψητο ή το ιδιο φαγητο σε μικρη ποσοτητα.
ή οταν βγαινουμε να προσπαθουμε να τρωμε πιο υγειινα
ή οταν μας πιανει κριση κ θελουμε να καταβροχθισουμε τα παντα να ασχολουμαστε με κατι αλλο
ή οταν κανουμε ατασθαλιες να πεισουμε τον εαυτο μας πως δε πρεπει να παρατησει τη σωστη διατροφη επειδη 1 μερα εφαγε υπερβολικα πολυ
ή οταν νιωθουμε χαλια κ ειμαστε με το ενα ποδι στην απελπισια να θυμηθουμε οτι το φαγητο δε θα μας προσφερει τιποτε, αντιθετα να ψαξουμε να βρουμε μεθοδους εκτονωσης που μας βολεβουν.
υπαρχουν τοσα αλλα πραγματα να κανουμε αντι να πεσουμε στην υπερφαγια...
30-11-2009, 20:09 #40
πολυ ωραια διατροφη!μπορουμε να προσαρμοσουμε και τις ποσοτητες,αλλος για παραδειγμα να τρωει 70 γρ. ψαρι και αλλος 120 γρ. οπως και ολα τα αλλα που περιεχει βγαζοντας τις θερμιδες που χρειαζεται ο καθε ενας απο μας.Γιατι ομως την λες εξπρες?μια χαρα διατροφη ειναι μεχρι να χασει καποιος τα κιλα αλλα και μετα στην συντηρηση.
εγω αυτο που εχω δει ειναι οτι ετσι πρεπει να τρωμε συνεχεια,ειδικα οσοι απο εμας αγαπανε τις λιχουδιες πρεπει να εχουμε μια στανταρ διατροφη 5 μερες με 1 η 2 μερες την βδομαδα ελευθερες με οτι θελουμε,μονο ετσι δεν θα ξαναπαρουμε τα κιλα.
30-11-2009, 21:06 #41
Συμφωνώ με τη forty, η δίαιτα είναι μια χαρά και αυτό είναι που θα μας αδυνατίσει υγιεινά, και
πρέπει να το κρατήσουμε σα διατροφή, και με κάποιες αυξήσεις στις ποσότητες σα μόνιμη διατροφή
στη φάση της συντήρησης.
Δε νομίζω όμως για τρια κιλά την πρώτη και δύο κιλά τη δεύτερη εβδομαδα. Κομματάκι δύσκολο το κόβω.
Πάντως δείχνει πολύ καλή δίαιτα και πολύ ισορροπημένη
30-11-2009, 22:00 #42
την ειπα εξπρες γιατι ετσι την ειχε το περιοδικο ονομασει κ εκανα αντιγραφη,,,
συμφωνω φορτυ κανει για διατροφη
λιλυ εχεις δικιο κι εμενα χλωμο μου ακουγεται για 5 κιλα. μηπως παιζει ρολο ποσ ακιλα ειναι καθενας? απορω πως δεν αναφερεται πουθενα αυτο
φορτυ επειδη σχεδον παντα συμφωνω με οσα λες και τα βλεπουμε απτην ιδια οπτικη γωνια, θα μου λυσεις την απορια ποσα κιλα ησουν κ ποσα εισαι?ισως οι αλλες κοπελες ξερουν, εγω ειμαι νεα στις διαιτες και το σαιτ... το τικερακι σου λεει συντηρηση και μπραβο σου, δωσε δυναμη και σε μαςφυσικα πριβε αν θελεις
30-11-2009, 22:08 #43
ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΥΨΟΣ 1.60-1.70
παρτε αλλη μια που μολις αντεγραψα...για καληνυχτα!
ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΥΨΟΣ 1.60-1.70
μειον 2-3 κιλα την πρωτη εβδομαδα
μειον 1-2 κιλα τη δευτερη ( σε περιπτωση που παμε για δευτερη)
50% υδατανθρακες, 163 γρ
20% πρωτεινες 66 γρ
30% λιπαρα 44 γρ
Δευτερα
πρωινο : 1 ποτηρι γαλα 1,5%, 2 φρυγανιες, καφες ή τσαι
ενδιαμεσο: 1 ποτηρι χυμος
μεσημεριανο:1 μεριδα μπιφτεκια, 1 φετα μαυρο ψωμι, σαλατα εποχης
απογευματινο : 1 γιαουρτι 2%
βραδυνο: 1 μεριδα φασολακια, σαλατα εποχης, 1 μεριδα τυρι
Τριτη
πρωινο: 1 ποτηρι γαλα 1,5%, 2 κουτ. δημητριακα, καφες ή τσαι
ενδιαμεσο: 1 κομματι τυρι
μεσημεριανο: 1 μεριδα κοτοπουλο ψητο, σαλατα εποχης με λιγοο λαδι, 1 μεριδα τυρι
απογευματινο: 1 φρουτο, 1 φρυγανια
βραδινο: 1 μεριδα πατατες βραστες, 1 μεριδ; τυρι, λαχανικα εποχης
Τεταρτη
πρωινο: 1 τοστ τυρι ζαμπον, 1 ποτηρι χυμος, καφες ή τσαι
ενδιαμεσο: 1 φρουτο
μεσημεριανο: 1 μεριδα γεμισττα, 1 μεριδα τυρι
απογευματθνο: 1 γιαουρτι 2%
βραΔΥΝΟ: 1 μεριδα μπιφτεκια, σαλατα εποχης, 1 φετα ψωμι
Πεμπτη:
πρωινο: 1 αβγο βραστο, 1 φετα ψωμι, καφες ή τσαι
1 γιαουρτι 2% , 1 φρυγανια
μεσημεριανο: 1 μερια ψαρι, σαλατα εποχης, 1 φετα ψωμι
απογευματινο 1 φρουτο
βραδινο: χωριατικη σαλατα
παρασκκευη
πρωινο: 1 γιαουρτι 2%, 1 φρουτο, καφες ή τσαι
ενδιαμεσο: 1 φρουτο, 1 τοστ
μεσημεριανο: 1 μεριδα κοτοπουλο σουβλακι, σαλατα εποχης, 1 μεριδα τυρι
απογευματινο: 1 ποτηρι χυμος
βραδινο: 1 αγο βραστο, 1 μεριδα τυρι, σαλατα εποχης
Σαββατο
πρωινο: 1 γαουρτι 2%, 2 κουτ. δημητριακα, καφες ή τσαι
ενδιαμεσο; 1 ποτηρι χυμος
μεσημεριανο: 1 μεριδα μακαρονια, σαλατα εποχης, 1 μεριδα τυρι
απογευματινο 1 φρουτο
βραδυνο; ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗς, 1 μπριζολα
Κυριακη
πρωινο: 1 τοστ, 1 ποτηρι χυμος, καφες ή τσαι
ενδιαμεσο: 1 φρουτο
μεσημεριανο: 1 μεριδα ψαρι, σαλατα εεποχης, 1 φετα ψωμι
απογευματινο: 1 ποτηρι γαλα 1,5%
βραδινο: 1 γιαουρτι 2% + 2 ΦΡΟΥΤΑ
ΥΓ ειχε για ολα τα υψη ανα 10 εκατοστα, ομως ειχα κρατησει μονο αυτη λογω του δικου μου υψους. ελπιζω να ανταποκρινεταιι και στο δικο σας. ειναι απο το ιδιο περιοδικο. αν θελετε και αλλες πρεπει να εχω κρατησει, νομιζω η μια λεγοταν διαιτα μεσογειακης διατροφης, διαιτα εργασιας και διαφορες αλλες
30-11-2009, 23:12 #44
Originally posted by badgirl
φορτυ επειδη σχεδον παντα συμφωνω με οσα λες και τα βλεπουμε απτην ιδια οπτικη γωνια, θα μου λυσεις την απορια ποσα κιλα ησουν κ ποσα εισαι?ισως οι αλλες κοπελες ξερουν, εγω ειμαι νεα στις διαιτες και το σαιτ... το τικερακι σου λεει συντηρηση και μπραβο σου, δωσε δυναμη και σε μαςφυσικα πριβε αν θελεις
01-12-2009, 08:57 #45
πωπω και γω 80 ημουν παντα, εχω και διαιτολογιο που πηγα να αδυνατισω οταν ημουν 80,3
τελικα πηρα την ανηφορα με τα πτυχια και το τσιγαρο. ο (μελλον)αντρας μου με γνωρισε 83-84 κ με ειδε 20 κιλα πανω... ουτε εγγυος! εκανες πολυ καλα που δεν ανεβηκες την δικη σου ανηφορα. οσο πιο ψηλα ειναι τοσο πιο δυσκολα τσουλας κατω. ειρωνια ε
Για ΓΑΔ, κατάθλιψη και λοιπά υπάρχει επιδότηση, σύνταξη ή...
20-06-2025, 22:06 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή