Διαφορες διαιτες - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 63
    Member
    γεια σου lida μου και απο μενα....
    με βασει οσα εχω περασει απο τις διαιτες που εχω κανει ειναι αρκετα καλη ομως δεν παυει να ναι χημικη....!!!
    αυτην την διαιτα μου την ειχαν δωσει σε ενα ινστιτουτο αδυνατισματος που πηγαινα....! ειχα απωλεια 7 κιλα σε δυο εβδομαδες...!! ενιωθα τελεια αλλα ημουν εγκυος και δεν το ηξερα και μετα επερνα 5 καθε μηνα... και οταν μιλησα με τον γυναικολογο μου ,μου ειπε λογικο ειναι μετα απο μια χημικη διαιτα και με ορμονες να ειναι σε εξαρση τι περιμενεις??? την ξαναδοκιμασα αλλα δεν πετυχε....!! τωρα καλη μου το μονο που εχω να σου πω ειναι καλη επιτυχια αν αποφασισεις να την κανεις...!!
    και κατι αλλο πολυ σημαντικο... αλιως ειναι το σωμα μας οταν φτανουμε λεμε στα 60κιλα οταν κανουμε χημικη και αλιως οταν κανουμε νορμαλ διαιτα... ενα παραγειγμα ειχα χασει μια φορα με χημικη διαιτα 15 κιλα και τα ξαναπηρα οταν μετα ειχα παει σε διαιτολογο ειχα χασει 8 και ημουν ακριβως στους ιδιους ποντους με τοτε που ειχα χασει 15... σκεψου το!!! φυσικα και στις δυο περιπτοσεις τα πηρα παλι.... αλλα ετσι ειναι οποιος δεν προσεχει....!!!

παρολα αυτα κουκλα μου καλη επιτυχια σε οτι και αν κανεις...!!

Senior Member
    Ευχαριστώ για τις γνώμες σας κοριτσάκια μου γλυκά.
    Παρόλα αυτά το σκέφτηκα και δεν θα την ξεκινήσω ακόμα.
    Ίσως κάποια άλλη στιγμή που θα είμαι καλύτερα ψυχολογικά.
    Όντως είναι μονοφαγία και κουραστική και για .... γερά νεύρα!

Senior Member
    αυτη η διαιτα ειναι υποθερμιδικη,μετρησα την πρωτη μερα και δινει 670 θερμιδες μονο!!!!!δεν ειναι δυνατον να την ακολουθησει καποιος και να μην του σπασουν τα νευρα μετα λιγες μερες!!

Senior Member
    Originally posted by forty
    αυτη η διαιτα ειναι υποθερμιδικη,μετρησα την πρωτη μερα και δινει 670 θερμιδες μονο!!!!!δεν ειναι δυνατον να την ακολουθησει καποιος και να μην του σπασουν τα νευρα μετα λιγες μερες!!
    Φόρτυ
    δεν πρέπει να είναι υποθερμιδική γιατί σου λέει απεριόριστες ποσότητες (αναφέρομαι σε αυτήν που παρέθεσα εγώ).
    Απλά είναι τρομερά μονότονη και όντως μετά από λίγες μέρες σε πιάνει μια....τρέλα!

Senior Member
    Μάλλον όμως αναφέρεσαι στην δίαιτα της badgirl !

Senior Member
    ναι για αυτη που εγραψε η badgirl πανω πανω ειπα οτι ειναι υποθερμιδικη.Αυτη της Σεμινας οπως το λες φαινεται πολυ μονοτονη

Senior Member
    LIDA........ με αυτη ,με αυτη ακριβως την διαιτα καταστραφικα!!!!
    την εκανα πρωτη φορα το 2002.....ειμουν 70 εφτασα 60 σε 30 μερες....

σε λιγες εβδομαδες τα πηρα πισω με τοκους τα κιλα....78!!!
    ...

ΔΕν εβαλα μυαλο και την ξαναεκανα μετα απο μισο χρονο ....εχασα παλι 10 κιλα....και παλι τα ξαναπηρα...85!!

την τριτη φορα ...ναι ναι το ξαναεκανα η βλαμενη το λαθος....εφτασα 78...και μπουμ εμεινα εγκυος την αφησα στην μεση και επεσα μα τα μουτρα παλι στο φαι......

με πολυ περιφανια σου λεω εφτασα 105!!!!!

Τωρα με το που βλεπω ακριβως αυτη την διαιτα ανακατεβετε το στομαχι μου !

Ενα θα σου πω ...η διαιτα αυτη κανει θαυματα...... 1ο τριπλασιαζει !!!

2ο δεν σε πλησιαζουν ουτε τα κουνουπια... και ο λογος ειναι οτι η αναπνοη βρωμαει μεχρι αηδιας...ειδικα τις μερες με το μοσχαρι!

3ο δεν ξοδευεις νερο στην τουαλετα!! διοτι δεν πας πλεον....τρομερη δυσκοιλιοτητα!

Παντως αν τελικα παρ ολα αυτα την κανεις ...μια μονο συμβουλη θα σου δωσω.....πρεπει να πινεις πααααρα πολυ νερο....αλλιως θα χρειαστεις κλισμα....το επαθα.. σου μιλαει η πειρα!!

Senior Member
    DEPONάκι δεν την κάνω και ούτε πρόκειται. Να σου πω γιατί?
    Από τους 3 λόγους προς αποφυγή που έγραψες, αυτός που με αφορά και με τρομάζει είναι η δυσκοιλιότητα. Έχω θέμα με το έντερό μου και απαγορεύεται να κάνω τέτοιες μ..........ς.
    Και για να σιγουρευτώ την έκανα δύο μέρες. Είδα ότι δεν πήγα τουαλέτα (από την δεύτερη κιόλας μέρα ξεκίνησε το πρόβλημα) και αμέσως την σταμάτησα.

Senior Member
    ντεπονακι, δε σου κρυβω οτι γελασα οταν πια ειδα οτι την εκανες και τριτη φορα.

λοιπον η διαιτα του διγενη ακριτα εχει μονο πρωτεινες και λαχανικα και στο τελος για να προετοιμασει ταχα τον οργανισμο βαζει και τη φρυγανιτσα. ειναι διαιτα ατκινς, αρα χημικη. τωρα γιατι η κυρια την ονομασε δικια της δεν μου φαινεται παραξενο. αποφασισε τι θελει να τρωει και το κατεγραψε. το θεμα ειναι οτι δεν γραφει στο τελος ποσα κιλα παιρνουμε αν τη κανουμε και κυριως ποσο ανεβαινει η χοληστερινη και τι αλλα κακα θα παθουμε. οσο για την τουαλεττα, φανταζομαι οτι αν στην καθισια τρως 2 κιλα ντοματες ή 2 κιλα σπανακι (ωμο ακομη καλυτερα), λειτουργει το εντερο..

Senior Member
    Aυτο με την Ατκινς και την δυσκοιλιοτητα ειναι πολυ συχνο φαινομενο,οσο για την ασχημη αναπνοη ειναι απο τις κετονες,γιαυτο το λογο δεν πιστευω οτι ειναι σωστη διατροφη,δεν ειναι λογικο να μυριζει ετσι η αναπνοη μας

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    ντεπονακι, δε σου κρυβω οτι γελασα οταν πια ειδα οτι την εκανες και τριτη φορα.

λοιπον η διαιτα του διγενη ακριτα εχει μονο πρωτεινες και λαχανικα και στο τελος για να προετοιμασει ταχα τον οργανισμο βαζει και τη φρυγανιτσα. ειναι διαιτα ατκινς, αρα χημικη. τωρα γιατι η κυρια την ονομασε δικια της δεν μου φαινεται παραξενο. αποφασισε τι θελει να τρωει και το κατεγραψε. το θεμα ειναι οτι δεν γραφει στο τελος ποσα κιλα παιρνουμε αν τη κανουμε και κυριως ποσο ανεβαινει η χοληστερινη και τι αλλα κακα θα παθουμε. οσο για την τουαλεττα, φανταζομαι οτι αν στην καθισια τρως 2 κιλα ντοματες ή 2 κιλα σπανακι (ωμο ακομη καλυτερα), λειτουργει το εντερο..
    Αμ έλα που με τις ντομάτες δε λειτουργεί το άτιμο! απεντίας , ε με το ωμό σπανάκι κάτι γίνεται, αλλά σιγά μη το ρισκάρουμε

Senior Member
    Όχι δεν το ρισκάρουμε καθόλου!

Senior Member
    γεια σας παιδια, επεστρψα απο το ταξιδι και τρεμω να ανεβω στη ζυγαρια ανακαλυψα τον κωνσταντινιδη με τα γλυκα κ 3 μερες ετρωγα παγωτα

forty ευχαριστω που υπολογισες τις θερμιδες, θα γραψω αυριο κ μια αλλη που μου ειπαν 4ων ημερων να μου πεις τη γνωμη σου αν θελεις, δε μπορω να αποφασισω τη διαιτα να ακολουθησω...

σχετικα τωρα με τη Σεμινα να σας πω τι γνωριζω:
    τυγχανει κ ημουν πελατισσα μιας γνωστης διαιτολογου και φιλης της Διγενη και η εν λογο διαιτολογος μου ειπε πως εκεινη "αδυνατισε" την Διγενη. μου εδωσε τη διαιτα αυτη αλλα ειχε αυτο το "απεριοριστο" μεσα κ την πεταξα. θυμαμαι ομως πολλα γιατι ειχα εντυπωσιαστει με την ελαφροτητα της και την απλοτητα της διαιτας, δεν ειχε σχεδον τιποτα απο ζαχαρη λαδι κτλ αλλα μπορουσες να καταναλωσεις σε απεριοριστες ποσοτητες καποια αλλα. το μενου πανω κατω ειναι το ιδιο με αυτο που αναφερθηκε παραπανω. βεβαια ηταν ολοκληρες σελιδες η καθε ημερΑ οποτε σας αναφερω τι θυμαμαι πανωκατω...

προσωπικη μου αποψη ειναιι οτι αν εχεις προβλημα ποσοτητας φαγητου, δηλαδη τρως πολυ, τοτε οσα κιλα και αν χασεις με τις διαιτες τυπου "απεριοριστο" μετα θα τα ξαναπαρεις αφου το στομαχι δεν κλεινει, ισα ισα ανοιγει. οποτε μολις σταματησει κανεις την διαιτα κ τρωει ιδια ποσοτητα αλλα απο αλλα φαγητα θα παχυνει...

Senior Member
    Εγώ δε καταλαβαίνω γιατί τοτε να μη κάνει κανείς τη κανονική ʼτκινς που έχει περισσότερη
    ευελιξία, και σε 10 ημέρες σου αυξάνει και τους υδατάνθρακες, είναι πιο οργανωμένη
    ενώ αυτή είναι απλά ένα κακό αντίγραφό της.
    Οχι οτι πρόκειται να τη κάνω αλλά τουλάχιστον είναι το πρωτότυπο!

Senior Member
    ποια ειναι ατκινς Λιλυ? μπερδευτηκα εννοω ποια διαιτα απο τις προαναφερθησες. Λοιπον μια που εχει πολλες διαιτες το τοπικ κ σας εχω αλλες δυο να προσθεσω θα προσπαθησω να αλλαξω τον τιτλο (δεν ειμαι κ πολυ σχετικη) και ετσι θα γραφει κανεις οποια θελει...

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast