μια αποτελεσματικη γρηγορη διαιτα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 69
    κοπελα μου σε καταλαβαινω..κ εγω ορισμενες φορες σαν να θολωνω κ τρωω οτι βρω..κ μετα? τυψεις!!! λοιπον απο αυριο εισαι μαζι μου? θελω αποφασιστικοτητα!! αντε πια!! αφου τα καταφεραμε μια φορα παλια..μπορουμε κ τωρα :)

Junior Member
    nai apo aurio (cimera dld) 8a procpa8ico na ctamatico ta voulimika..ac ine i arxi t telouc,, makari dld.. en to meta3i exo pi poc cintoma 8a do k yixologo.. "exo pi"??yemata!!! me epice i SOLITUDE (Euxaricto solitude)... sofaki 8ec na grafoume ka8imerina poc ta pame??.. oxi toco to ti trome oco to an ixame epicodia .. dn 3ero... eci ti ckeftece??

κ εγω νομιζω πως ψυχολογικο ειναι το θεμα κυριως..οταν ξεχνιομαστε κ περναμε καλα πως το βγαζουμε απο το μυαλουδακι μας? λιγο πολυ απο σωστη διατροφη κ διαιτες ολοι ξερουμε..το θεμα ειναι στη διαθεση για να τα κανουμε καθημερινα. stef μου ναι μεσα.. εδω θα ειναι η βαση μας κ θα ειναι μια παρηγορια κ ενα στηριγμα να ξερω οτι εχω μια παρεα π ειναι στα ιδια μ εμενα !!!

Junior Member
    "εδω θα ειναι η βαση μας κ θα ειναι μια παρηγορια κ ενα στηριγμα να ξερω οτι εχω μια παρεα π ειναι στα ιδια μ εμενα !!! " naiii sofakii mm... auto akrivoc ckeftomoun.. kapion pou na ktlveni poc ine olo auto.. :)..

μακαρι! εσυ τι ηλικια εχεις κοπελα μ? θελεις να μ πεις τι κανεις γενικα? σπουδες-δουλεια? τετοιες ωρες μπαινεις εδω?

Junior Member
    mpeno k tetiec orec...k apogeumata.. ime cxedon 20 .. tn martio 8a ta klico.. a8ina meno k cpoudazo .. eci????

εγω τον ιανουαριο θα μπω στα 21:) απο θεσσαλονικη φοιτητρια κ εγω!

Junior Member
    20 ianouariou? ego 20 martiou :p.. 8essaloniki emenec panta i tora pou cpoudazic??

χεχε! ναι ! κ παντα κ τωρα..κ καλο κ κακο αν σκεφτεις οτι δν μπορεις να εχεις τον ελεγχο του τι μπαινει κ τι οχι στο ψυγειο σ..εσυ μονη?

Junior Member
    oxiii.. me tn ikogenia m.. k panta k tora k go.. auto me tn elegxo t yigiou to xo ckefti apirec forec.. k ton ntoulapion k genika tc kouzinac.. acta na pane.. aderfia exc?

εχω εναν μεγαλυτερο αδερφο! κ το καλυτερο? ειναι σεφ!! lol καταδικη ε ? αστα..κ απο την αλλη οταν τυχαινει κ μενουμε μονες μας στο σπιτι,χειροτερα δν ειναι??..

Junior Member
    k go exo 2 megaliterec aderfec.. k i mecea 8eli k auti na gini cef :s.. k ftiaxni kt coufle cokolatac.. acta na pane... ala nai otan meno moni m(arketa cixna dld) ine tragika... eki ine pou xano tn mpala pou leme.. to 3eri kanic aptn ikogenia c to provlima c??

η μαμα μου βασικα..μαζι της πηγα αρχικα στον διαιτολογο..τα εχασα κ ολα οκ..κ μετα αρχισα να τα ξαναπαιρνω αφου ετρωγα περισσοτερο..απο τοτε οταν με πιανει,προτιμω να τρωω κρυφα απο εκεινη.μπροστα τους ειμαι με γιαουρτακια κ αλαδα..αστα..αλλα με βλεπει να κανω πολλες ωρες ποδηλατο η αφαγια κ στεναχωριεται κ αυτη..

Junior Member
    ktlva..apo aurio terma ola auta.. na mn ctenoxoriete oute i mama oute knc.. ;)

αααχ στεφη μ μακαρι! κ εσυ ομως μακρια απο λεκανες..στο χερι μας ειναι μωρε! στην τελικη τοσα κ τοσα μπορουμε να κανουμε..αληθεια..οταν ερχομαι στα λογικα μ (καλη ωρα!)..νευριαζω..εσενα οι δικοι σ το ξερουν?

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast