μια αποτελεσματικη γρηγορη διαιτα? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 69
    Junior Member
    oxi.. kanenac.. oute i aderfec m..k oute exoun ktlvi tpt... i gonic m douleuoun aptic 12 to proi mextri tic 12 to vradi.. k i aderfec m lipoun cini8oc.. opote 2 xronia kanic dn exi ktlvi tpt.. exo procpa8ici na tto po ala dn m vgeni... dn mporo.. ntrepome.. k dn 8elo na tc ctenoxorico..

καταλαβα..εγω απ οσο εχω ψυχολογησει τη συμπεριφορα των δικων μ παντως,πιο πολυ θα θορυβηθουν αν τους το πεις..παρα θα αλλαξει κτ..εγω για να καταλαβεις..τοτε με την διαιτα ειχα φτασει τα 54 κιλα κ ηθελα πιο κατω..(ναι! ορια ανορεξιας το λενε αυτο)..κ τοτε ειναι που αρχιζουν τα κουλουρακια..τα γλυκα..τα παντα..σαν συναγερμος στο σπιτι!

Junior Member
    kalimeraaa cofakiii.... x8ec m pire ipnoc me to laptop agalia :p.. 3ipnica kapia ctigmi k to klica... k go auto fovame k dn tc t leo.. pio poli 8 anicixicoun ala g to an 8 ala3i kt..dn 3ero.. pantoc cimera 8a gini i arxi ipame.. etci??

τι κανεις κοπελα μουυυ??? σημερα προς το παρον κυλαει καλα η μερα..ειχα κ σχολη ως τωρα κ ολα καλα..γυρισα φυσικα λιγακι πεινασμενη κ τσακισα μπριζολιτσα με πατατες στο φουρνο αλλα χορτασα με τη σαλατα περισσοτερο,οποτε παλι καλα! εσυ τι μ κανεις?

Junior Member
    pl kala mexri ctigmic sofaki ;).... ego exo kana 2 oritcec pou 3ipnica k proc to paron exo pii enan kafe afou ctn oucia tora 3ekinice i mera :p...kala imacte oc edo.. tora 8a diavaco aglika gt to apogeuma exo ma8ima .. ala to vradi 8a ce enimeroco g ooli tn imera;)...

Senior Member
    καλησπερα, σε λιγες μερες που θα επιστρεψω απο ταξιδι θα αρχισω την διαιτα που εχω παραθεση σαν "διαιτα απωλειας πολλων κιλων". οπποιος θελει κανουμε παρεουλα. τι λετε?

badgirl η αληθεια ειναι οτι μ τραβηξε το ενδιαφερον η διαιτα π εβαλες..την εχεις δοκιμασει στο παρελθον? εγω θελω να χασω 10 κιλα..ασ τα χασω κ μετα ξερω να "συντηρηθω" ! :)

Senior Member
    Τι ενοεις οταν λες ''συντηρηθω''?

εννοω οτι με το που τα χασω μπορω να παραμεινω χαμηλα..αλλαζει ολη η ψυχολογια μου..φοραω τα παλια μου ρουχα.. μου αρκει λοιπον να τα χασω σε πρωτη φαση..ελπιζω να με καταλαβαινετε!

Senior Member
    Εαν κανεις μια διαιτα express και επικινδυνη, ισως δεν προλαβεις να βαλεις τα παλια σου ρουχα xD

Senior Member
    Originally posted by Solitude
    Εαν κανεις μια διαιτα express και επικινδυνη, ισως δεν προλαβεις να βαλεις τα παλια σου ρουχα xD

Δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβει ό,τι και να πούμε.ΔΠΤ.

ξερω τι προσπαθεις να μου πεις..η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξαναδοκιμασει κατι παρομοιο..εσυ μου λες απο προσωπικη εμπειρια?

Senior Member
    Originally posted by sofakithess20189
    ξερω τι προσπαθεις να μου πεις..η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξαναδοκιμασει κατι παρομοιο..εσυ μου λες απο προσωπικη εμπειρια?
    ΝΑΙ.Μόνο εγώ;Όλοι ,εδώ μέσα,από κάτι τέτοιες αλχημείες οδηγήθηκαν στις ΔΠΤ.Κρίμα είναι να βασανιστείς κι εσύ.

Senior Member
    Απο 100% προσωπικη εμπειρια ειδα τα εξης: αδυναμια, ξηροστομια, πονοκεφαλοι, παντελης ελειψη δια8εσης για sex, αυξηση της μυωπιας, απωλεια μαλλιων, ξηροδερμια, τρεμουλο, ''κρισουλες'' πανικου, αδιαφορια για καθε ειδους δραστηριοτητα και σαφως επιθετικοτητα.Και φυσικα ολα αυτα για να καταφερω την καταστροφη του μεταβολισμου μου ωστε κανοντας μια διαιτα κανονικη να μην χανω τιποτα μεχρι να τον ξαναεπεναφερω στα σωστα του.

Τωρα ειναι κι αλλα που μπορει να παθει καποιος εαν κανει επικυνδινες διαιτες υποσιτισμου, δεν θα τα αναφερω γιατι δεν εχω προσωπικη εμπειρια.

κλεανθη μου καταλαβαινω..δν νομιζω οτι θα εκανα κτ ακραιο ωστε να εβαζα σε κινδυνο την υγεια μου..εχω περασει κ εγω απο τις φασεις μου με την διαιτα αλλα τωρα θα ηθελα να το δω πιο σωστα κ ομορφα..κτ σαν μια αποτοξινωση αρχικα..κ μετα συντηρηση σιγα σιγα..ολα ειναι στο μυαλο!

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast