Results 46 to 60 of 69
-
23-11-2009, 21:35 #46
Originally posted by sofakithess20189
κλεανθη μου καταλαβαινω..δν νομιζω οτι θα εκανα κτ ακραιο ωστε να εβαζα σε κινδυνο την υγεια μου..εχω περασει κ εγω απο τις φασεις μου με την διαιτα αλλα τωρα θα ηθελα να το δω πιο σωστα κ ομορφα..κτ σαν μια αποτοξινωση αρχικα..κ μετα συντηρηση σιγα σιγα..ολα ειναι στο μυαλο!
Φιλικά στα λέμε όλοι.
- 23-11-2009, 23:03 #47
Ισως επειδη δεν εχω περασει απο τα δυσκολα μονοπατια της βουλιμιας η της ανορεξιας δεν μπορω να καταλαβω καποια πραγματα αλλα προσπαθω με τη λογικη μου και με τις εμπειριες που ειχα οσες φορες εκανα διαιτα γιαυτο συγχωρεστεμε αν η ερωτηση που κανω ακουγεται χαζη.Αυτο που ξερω για μενα ειναι οτι καθε φορα που ακολουθουσα μια ανισοροπη διαιτα,ειτε λεγοταν ατκινς,ειτε χημικη,ειτε "αποτοξινωσης ....αληθεια απο τι να αποτοξινωθουμε?....παντα κατεληγα να σπαω και να ξαναβαζω ολα τα κιλα που ειχα χασει.
Οταν καποιος ειναι βουλιμικος και κανει ευκολα επεισοδια υπερφαγιας,αυτες ολες οι διαιτες δεν ειναι πολυ επικινδυνες?δηλαδη εννοω δεν ειναι χειροτερο και οργανικα και ψυχολογικα καθε φορα που θα κανει διαιτα και για μια φορα ακομα θα υπαρξει αποτυχια?δεν ειναι ενα βημα μπρος και δυο βηματα πισω?
23-11-2009, 23:50 #48
Originally posted by forty
Ισως επειδη δεν εχω περασει απο τα δυσκολα μονοπατια της βουλιμιας η της ανορεξιας δεν μπορω να καταλαβω καποια πραγματα αλλα προσπαθω με τη λογικη μου και με τις εμπειριες που ειχα οσες φορες εκανα διαιτα γιαυτο συγχωρεστεμε αν η ερωτηση που κανω ακουγεται χαζη.Αυτο που ξερω για μενα ειναι οτι καθε φορα που ακολουθουσα μια ανισοροπη διαιτα,ειτε λεγοταν ατκινς,ειτε χημικη,ειτε "αποτοξινωσης ....αληθεια απο τι να αποτοξινωθουμε?....παντα κατεληγα να σπαω και να ξαναβαζω ολα τα κιλα που ειχα χασει.
Οταν καποιος ειναι βουλιμικος και κανει ευκολα επεισοδια υπερφαγιας,αυτες ολες οι διαιτες δεν ειναι πολυ επικινδυνες?δηλαδη εννοω δεν ειναι χειροτερο και οργανικα και ψυχολογικα καθε φορα που θα κανει διαιτα και για μια φορα ακομα θα υπαρξει αποτυχια?δεν ειναι ενα βημα μπρος και δυο βηματα πισω?
NAI!!!
Αλλά το κάνει, γιατί έχει θέμα με τη σκέψη του!Γι'αυτό και οι ειδικοί είναι ψυχολόγοι - ψυχίατροι και όχι οι σύμβουλοι διατροφής.
23-11-2009, 23:57 #49
η αληθεια ειναι πως εχω μπερδευτει.. καταλαβαινω απολυτα τν σοφια βρε παιδια.. λεει θελω να χασω 10 κιλα κ μετα ξερω εγω πως θα τα διατηρησω... κ γω αυτο σκεφτομαι.. κ οσο κ αν akouo ola auta g tc metavolicmouc oti katactrefonte ktl dn ktlveno.. ego exo kani dietec exo xaci kila grigora k nai ta xo 3anapari.. oxi gt ixan provlima i dietec ala epidi ego dn procexa meta ala o metavolicmoc m dn 8eoro oti exi pa8i kati.. dld k tora nomizo an kano dieta 8a xaco kanonika opoc exana k palia.. k picteuo poc to na xaco grigora ta kila pou 8elo k ce cindiacmo me yixologo 8a me kani afico tn V...orictika!!
24-11-2009, 00:19 #50
:) stef μ αληθεια νομιζω πως εχεις πιασει αυτο που σκεφτομαι! κ πιστευω αρκετα στην καλη διαθεση κ την ανεβασμενη ψυχολογια σε οοοολη την προσπαθεια..δεν συμφωνεις οτι με το που αρχισεις να κατεβαινεις κιλα αλλαζει ολη η σταση..τα βλεπεις ολα πιο αισιοδοξα? εγω αυτο θελω κ τωρα να γινει επιτελους αυτη η αρχη κ το "ξεφουσκωμα".σημερα λοιπον ηταν μια καλη μερα..με κανονικο φαγακι κ χωρις ποδηλατικες κρισεις (καθως ειμαι αδιαθετη κ δν κανει) κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!! υ.γ.ειδες την διαιτα απωλειας πολλων κιλων της badgirl? πως θα σ φαινοταν να την ξεκινουσαμε ? δεν μ φαινεται κ πλ δυσκολη.. ε??
24-11-2009, 00:36 #51
naiiii...oute emena m fenete dickoli..ine mia kali arxi picteuo;).. opote?? lec na 3ekinicoume apo aurio??
24-11-2009, 00:41 #52
μεσααα!!! αντε παμε να κανουμε μια καλη αρχη!! θα ειμαστε συμμαχοι !! τι ειναι ενας μηνας?? ο νοεμβριος εφυγε κιολας..μεχρι να πουμε τα χασα θα φαμε βασιλοπιτα!!! χαχα ;)
ακομα κ η 1η "δυσκολη" μερα..καλη μ φαινεται!
24-11-2009, 01:01 #53
makari mexri ta xrictougenna na exoume to epi8imito apotelecmaa :)..makariiiiiiiiiii.....!!!!!!!! orea cofaki m.. poli xerome pou 8a kano mia arxi k 8a xo k parea.. ine ali ec8ici... 8a 3ero oti dn prepi na xalaco to programma gt opoc k ci 8a to tiric etci 8a prepi k go ;) ..
24-11-2009, 08:07 #54
Originally posted by Kleanthis
NAI!!!
Αλλά το κάνει, γιατί έχει θέμα με τη σκέψη του!Γι'αυτό και οι ειδικοί είναι ψυχολόγοι - ψυχίατροι και όχι οι σύμβουλοι διατροφής.
24-11-2009, 08:13 #55
μεσααα!!! αντε παμε να κανουμε μια καλη αρχη!! θα ειμαστε συμμαχοι !! τι ειναι ενας μηνας?? ο νοεμβριος εφυγε κιολας..μεχρι να πουμε τα χασα θα φαμε βασιλοπιτα!!! χαχα ;)
ακομα κ η 1η "δυσκολη" μερα..καλη μ φαινεται!
Αν ξεκινησουμε διαιτα για οσο διαστημα θελουμε να χασουμε τα κιλα και βαλουμε μεσα στο μυαλο μας ενα οριο για να αρχισουμε παλι να τρωμε "κανονικα" το χασαμε το παιχνιδια απο την αρχη!!!Την" βασιλοπιτα "η οποιο αλλο επιθυμητο φαγητο,θα επρεπε να τα εχουμε μεσα στην διατροφη μας ακομα και στην περιοδο που χανουμε κιλα αλλιως οταν μετα απο ενα μηνα αρχισουμε να τρωμε ολα αυτα που στο μυαλο μας ηταν απαγορευμενα ειναι οχι 100% αλλα 1000% βεβαιο οτι θα ξαναπαρουμε τα κιλα.
Τι σημασια εχει αν τα χασεις μεχρι τα χριστουγεννα η μεχρι το πασχα?και τι εγινε αν το ρεβεγιον σε βρει με λιγα κιλα παραπανω?δεν κρινεται απο αυτο το ποσο καλα θα περασουμε,οταν ομως δεν εχεις στερηθει ενα μηνα,οταν καθημερινα οι τροφες που τρως σε ικανοποιουν,θα ερθουν οι γιορτες και θα μπορεσεις να συγκρατηθεις να μην πεσεις με τα μουτρα στα γλυκα και φαγητα ;)
24-11-2009, 09:35 #56
Originally posted by Kleanthis
NAI!!!
Ο βουλιμικός έχει διαταραγμένη σκέψη και ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ να κάνει δίαιτα.Κάτι άλλο κάνει,χωρίς σωστό διατροφικό πλάνο και πρακτικές.
Τέλοσπαντων,εμείς εδώ,γράψαμε καλοπροαίρετα από ιδίαν πείρα.Η απόφαση είναι δική σας...
24-11-2009, 16:56 #57
Originally posted by stef
makari mexri ta xrictougenna na exoume to epi8imito apotelecmaa :)..makariiiiiiiiiii.....!!!!!!!! orea cofaki m.. poli xerome pou 8a kano mia arxi k 8a xo k parea.. ine ali ec8ici... 8a 3ero oti dn prepi na xalaco to programma gt opoc k ci 8a to tiric etci 8a prepi k go ;) ..
24-11-2009, 18:44 #58
sofakiiiiii mm... k gooooo!!! tn 3ekinica cimera k ola mia xara ;) ce kamia ora 8a fao to apogeumatino k meta tpt..
25-11-2009, 17:13 #59
sofakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... pou xa8ikec???? poc pac me tn dietaa???
06-12-2009, 12:50 #60
γεια σε ολους! θελω να μπω σε προγραμμα κ αναζητω την ιδανικη διαιτα-διατροφη ωστε μεχρι τις γιορτες(40 μερες) να χασω 10 κιλα. παρακαλω οποιον ξερει..εχει δοκιμασει κατι και ειχε αποτελεσμα..επισης αν καποιος θα ηθελε να ξεκινησουμε μαζι..ολα ευπροσδεκτα
Υπαρχουν διαιτες που λενε 5-8 κιλα την πρωτη βδομαδα αλλα μετα..... ξεχνανε να πουν τι γινεται μετα
και δεν ειναι τυχαιο οτι μιλανε μονο για τοσο μικρα διαστηματα και για τετοιο ευρος κιλων, γιατι με περιορισμο των υδατανθρακων πραγματι τοσα κιλα χανονται αλλα προερχονται ολα απο απωλεια υγρων, οποτε με το που πας να φας κανονικα επανερχονται.
γιατι δεν βαζεις στοχο τα επομενα χριστουγεννα ή το καλοκαιρι?
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση