Results 61 to 75 of 106
Thread: Δεν μπορω αλλο....
-
06-12-2009, 16:33 #61
Πιστεψε με πως το χω σκεφτει αρκετα...Εχω παει σε διαιτολογους πανω απο τρεις φορες στη ζωη μου....την πρωτη φορα εχασα αρκετα κιλα..σε μεγαλο διαστημα βεβαια αλλα εχασα....την δευτερη φορα εχασα παλι αλλα δεν εφτασα στο επιθυμητο αποτελεσμα....την τριτη φορα μεσα σε 2 μηνες.....τηρωντας καταγραμμα αυτα που λεγαμε κ γραφαμε....κ κανοντας κ περισσοτερη ασκηση απο τις προηγουμενες 2 εχασα 450 γρ .....συνολο.....Αποτελεσμα??? τα παρατησα.....κ εσυ θα μου πεις κ πολυ σωστα μαλιστα αφου τα εχασες μια γιατι τα ξαναπηρες????? εγω θα σου πω οτι τα εχασα παραπανω απο μια.....κ θα μου πεις οτι δεν ειμαι αποφασιμενη γιατι τα παιρνω κ τα χανω....κ θα σου πω πως οσο αποφασισμενη κ να ειμαι....τα φαγητο για μενα ειναι κατα καποιο τροπο αμυνα....σε οτι στραβο μου συμβαινει ειναι το φαρμακο...κ μπορει καποιοι να μην το καταλαβαινουν αυτο.....αλλα εγω το βιωνω...οπως κ πολλοι αλλοι εδω μεσα....Δεν ειπα ποτε πως θελω να χασω τα κιλα χωρις να πεινασω...ο καθενας ομως ψαχνει την λυση που ταιριαζει περισσοτερο στον εαυτο του...εγω δεν μπορω να τρωω πρωινο δεκατιανο μεσημεριανο απογεθματινο βραδυνο....κ ξερω οτι ειναι λαθος αλλα δεν δεν ειναι παντα εφικτο....εσυ ας πουμε μπορει στις 11 το βραδυ να κοιμασαι..εγω αν δεν παει 4-5 το πρωι δεν μπορω να κοιμηθω.....ξυπναω 9-10 κ ξεκιναω να κανω πραγματα που μερα με τη μερα δεν ειναι ιδια...σημερα ας πουμε το μεσημερι ειμαι ελευθερη...αυριο μπορει να μην ειμαι...δεν εχω στανταρ δουλεια..ωραρια..η προγραμμα...οποτε κανω αυτο που με βολευει περισσοτερο....δεν νομιζω να ειναι κατακριτεο κ αυτο....κ ναι ξερω οτι χρειαζεται σκεψη...κ οτι χρειαζεται αποφαση...κ προσπαθω.....κ θελω κ γω το καλο μου,αλλα μερικα πραγματα δεν αποδιδουν παντα...το οτι θελω το καλο μου δεν σημαινει οτι μπορω κ να το κανω...κ θα μου πεις το γνωστο" δεν υπαρχει δεν μπορω..υπαρχει δεν θελω" ...αν το κουραστηκα να προσπαθω κ να ειμαι μεσα σε ενα φαυλο κυκλο συμαινει δεν θελω οκ....εχετε δικιο.....κ αν κανεις τελικα την επεμβαση θα αλλαξεις τροπο σκεψης απεναντι στο φαγητο????δεν μπορω να το ξερω αυτο...θα εχω ομως μερικους λογους παραπανω να προσπαθησω....θα εχω χειροπιαστω αποτελεσμα...κ ενα πολυυυυ μεγαλο διαστημα να αποκτησω διαφορετικο τροπο σκεψης για το φαγητο κ το προβλημα μου γενικα.....Ποτε δεν ειπα οτι ψαχνω τη μαγικη διαιτα με τα μαγικα αποτελεσματα...κ ΝΑΙ θελω να αδυνατισω οπως κ πολλοι αλλοι..κ ΝΑΙ εχω κανει κ σωστες επιλογες και λαθος οπως ολοι...κ ΝΑΙ εχει πεσει η ψυχιολογια μου κ οι αντιοστασεις μου κ δεν εχω δυναμη για αλλες διαιτες κ πανω κατω...κ ΝΑΙ σκεφτομαι κ την επεμβαση οχι σαν τη μαγικη λυση...αλλα σαν μια βοηθεια παραπανω....κ ΝΑΙ ψαχνω τροπους να το παλεψω που να μπορω να ανταπεξελθω σ αυτους....κ ΝΑΙ ξερω πως πρεπει να πιστεψω ...κ ΝΑΙ ξερω πως εχω μια καταθλιψουλα μου το ειπε κ ο ψυχολογος....κ ΝΑΙ ξερω τι μου συμβαινει.... αλλα δεν ξερω γιατι προκαλω τοσο αρνητικα... "" Αλεξανδρα διαβασα ολα τα ποστ πολυ προσεκτικα. ειπα να παρω θεση αλλα βλεπω εξομαλυνθκαν τα πραγματα κ προτιμω να μη σχολιασω...και βαλω φωτιιες... "" κ συγνωμη αν αυτα που αισθανομαι ειναι τοσο ασχημα για καποιους.....κ δεν εχω προβλημα στο να παρεις θεση...ελευθερα.....αν δεν ηθελα να παρετε θεση δεν θα εγραφα εδω.....θα τα κρατουσα μεσα μου...
- 06-12-2009, 16:53 #62
Αλεξάνδρα μου χαλάρωσε, σε καταλαβαίνω, έχω περάσει παρόμοια φάση
πίστεψέ με, θα έρθει η στιγμή που θα το ξεπεράσεις και εσύ.
Μερικές φορές μας έρχονται όλα τα αρνητικά μαζεμένα και μας δημιουργούν την
εντύπωση , οτι ποτέ δε θα αλλάξει τίποτα , ότι παέι μας πηρε η μπάλλα κ.λ.π.
Κοπέλα μου δεν είναι έτσι, τα πράγματα αλλάζουν, ηρέμησε αρχικά, πέταξε τη λέξη δίαιτα από
το λεξιλόγιό σου, κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν, θα έρθει η κατάληλη στιγμή
για να καταπολεμήσεις τα παραπάνω κιλά σου και να λύσεις τα προβλήματα σου.
Θα τον βρείς το δρόμο σου, οπως τόσες άλλες φορές!
Το πρώτο που πρέπει να ξέρεις είναι οτι δεν είσαι μόνη, εδώ είμαστε όλοι μαζί σου, κοντά
σου, τόσο ίδιοι με σένα, τόσο εσύ!
Είμαστε εδώ όχι για να σου λέμε ο καθένας τι να κάνεις και τι να μη κάνεις, αλλά απλά
για να σε ακούμε.....
Νομίζω οτι αυτό είναι ήδη κάτι ετσι δεν είναι? Έλα χαμογέλασε τώρα....
06-12-2009, 18:12 #63
Αλεξανδρα ειπα οτι δε σχολιασα γιατι θα αναβα φωτιες σε αλλους που στην ειπαν. δεν εννοουσα σε εσενα.
Συμφωνω σε οσα λες κ τα καταλαβαινω, κ μεις τα περασαμε αυτα βρε αλεξανδρα κ ισως θα τα ξαναπερασουμε. Προσωπικα ομως δε σκεφτηκα ποτε την επεμβαση σαν λυση γιατι οντως πιστευω οσα ειπα οτι πρεπει να γινουν πριν την σκεφτει καποιος,,,
Επισης το πιο σημαντικο...τα κιλα τα ξαναπαιρνεις ακριβως επειδη δεν κανεις ολα αυτα που συζηταμε...αυτο δε σημαινει οτι εμεις μπορουσαμε κ τα καναμε ή οτι εμας ο διατροφικος λαβυρινθος ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα! σταματα να κανεις συγκρισεις, επικεντρωσου σε εσενα χρησιμοποιωντας οποιες συμβουλες των αλλων μπορεις μηπως και σε βοηθησουν στον δικο σου λαβυρινθο. βασικα ξεκολλα το μυαλο σου κ σταματα να νομιζεις οτι εισαι μονη σου κ οτι κανεις δε σε καταλαβαινει. Ουτε εμεις εχουμε στανταρ ωραρια, ουτε εμεις κρατησαμε τα κιλα μας ολες τις φορες, ουτε μας αρεσει να πειναμε, ουτε τα θεωρουμε ολα ευκολα κ εσενα περιεργη που δε μπορεις να τα κανεις. καθενας δινει τον αγωνα του... Εισαι σε φαση αρνησης οπως ημουν κι γω... νομιζεις οτι εισαι μονη, οτι κανεις δεν καταλαβαινει ή δεν τα εχει περασει...ε κ σου λεω οτι δεν ειναι ετσι. Απλα ειναι καιρος να σταματησεις να βλεπεις τι δεν κανεις αλλα τι κανεις για σενα. Κι γω δεν κανω παντα σωστη διατροφη και συχνα γουρουνιαζω, ομως δεν επικεντρωνομαι σαυτο αλλα στο οτι ενταξα τη γυμναστικη στη ζωη μου. Σταματα να κοιτας μονο τα αρνητικα κ να χανεσαι. Αρχισε να κανεις πραγματα για σενα κ επαινεσαι τον εαυτο σου για αυτα, και αυτος με τη σειρα του θα σε ανταμειψει...
08-12-2009, 23:08 #64
αααααααααααααχ..........λοιπον σημερα εδωσα 3 βιογραφικα.....απ τη μια δουλεια τουλαχιστον περιμενω θετικα αποτελεσματα....ας αρχισω να παλευω ενα ενα αυτα που μ ενοχλουν γιατι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο....ας λυσω πρωτα αυτο που ειναι διαβιωσης...κ θα με ανεβασει λιγο...κ μετα θα σκεφτω κ τα υπολοιπα...μεσα σε 15 μερες πρεπει να χω βρει δουλεια....
09-12-2009, 10:10 #65
Μπράβο κοπέλα μου, σου εύχομαι οτι καλύτερο Αλεξάνδρα μου
και να δείς μετά που όλα θα είναι πιο εύκολα,
αντε να μας ενημερώσεις έτσι?
09-12-2009, 15:14 #66
φυσικα!!!!
09-12-2009, 18:27 #67
Originally posted by alexandra79
αααααααααααααχ..........λοιπον σημερα εδωσα 3 βιογραφικα.....απ τη μια δουλεια τουλαχιστον περιμενω θετικα αποτελεσματα....ας αρχισω να παλευω ενα ενα αυτα που μ ενοχλουν γιατι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο....ας λυσω πρωτα αυτο που ειναι διαβιωσης...κ θα με ανεβασει λιγο...κ μετα θα σκεφτω κ τα υπολοιπα...μεσα σε 15 μερες πρεπει να χω βρει δουλεια....
09-12-2009, 18:28 #68
Originally posted by alexandra79
09-12-2009, 18:49 #69
Μαζί σου,Αλεξάνδρα!Ελπίζω να σε δεχτούν στη δουλειά,που θέλεις περισσότερο!
ʼντε,να φεύγουν ένα ένα τα ζόρια,που βαραίνουν την ανάσα μας!Τα καλύτερα έρχονται!
10-12-2009, 03:28 #70
Σας ευχαριστω ολους σας πολυ πολυ.......κατα ενα περιεργο τροπο το πιστευω κ γω πως ολα θα πανε καλα ...λες να ναι η χρονια του αιγοκερου φετος???οσο πλησιαζει να βγει χρονος...τοσο καλυτερα αισθανομαι.....ελπιζω να μη με γυρισει παλι...αυριο εχωω κ ενα ραντεβου με το σκρεκα....ετσι απλα ενημερωτικο...κ μετα βλεπουμε....να βγει κ η μανουλα απο τις αποριες που την βασανιζουν....να δω κ γω να ακουσω κ τον ανθρωπο κ βλεπουμε...ασε που μεχρι να βγει ο χρονος θα χω πιασει το τζοκερ...κ τοτε παιδια θα κανουμε εεεεεεεεεενα μεγααααααααλο τσιμπουσι(με σι χαχαχα) να γνωριστουμε κ καλυτερα¨..ευχαριστω για τις ευχουλες σας ........
10-12-2009, 11:53 #71
Κ κατι ασχετο..μπαινω πρωι αδειο το chat.. μπαινω μεσημερι αδειο....απογευμα τα ιδια..βραδυ τα ιδια..ξημερωματα επισης...μονο μια φορα εχω πετυχει ανθρωπο εκει μεσα ... το χω παραπονο
10-12-2009, 14:15 #72
Εχω κ λιγο τρακ σημερα...αντε ποτε θα ερθει η ωρα της συναντησης...μηπως ξερει κανεις που ειναι η βιοκλινικη θεσ/νικη???μου ειπαν αλλα ξεχασα το χαρτι στο σπιτι....καλα παιρνω ενα ταξι κ παω στην τελικη....αλλα εχει διαγραφει τελειως απο τη μνημη μου η διευθυνση...
11-12-2009, 00:09 #73
Βάλε μια φωνή αν θέλεις chat , ποιος να κάθεται μόνος του εκεί? :P
btw φοβερό το καινούργιο σου mood! έτσι φεύγα μπροστά κούκλα !
Αντε περιμένουμε τα νέα σου απ'τη συνάντηση και μέσα για το κάψιμο εννοείται!
(μετά τσιμπουσιού, να μη μας πειράξει κιόλας τις αδύναμες, το πιοτό ! χαχαχχα)
11-12-2009, 03:21 #74
Λοιπον....πηγαμε κ στον doctor ειπαμε τα σχετικα....μου φανηκε πολυ καλος κ με κερδισε μπορω να πω..απο την κουβεντα που καναμε δωσαμε βαση κυριως στην πτυχωση....βεβαια του ειπα πως δεν εχω σκοπο ακομη να χειρουργηθω κ θα κανω μια τελευταια προσπαθεια...μου ειπε πως η επιλογη μου ειναι η καλυτερη...κ οτι για να μπεις σε μια τετοια διαδικασια πρεπει να χω παρει τις αποφασεισ μου να το χω σκεφτει καλα κ με ολες τις παραμετρους...ειπαμε πολλα τελοσπαντων...ρωτησε κ η μητερουλα τα δικα της....ο πατερουλης βεβαια εχει πολλες αντιρησεις αλλα τον εχω στο χερι εχει αδυναμια στην κορουλα....μεχρι να τελιωσει αυτη η προσπαθεια βλεπουμε...στο δρομο του γυρισμου ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιν το τηλεφωνο(καλα οχι ντριν ακριβως αλλα τεσπα) ...αωριο 1:00 ειναι το πρωτο μου ραντεβου μετα τα βιογραφικα...σχετικα γρηγορα πηρα απαντηση..αλλα σημασια εχει οτι πηρα.....βρε λες τελικα αυτο το σαιτ να ειναι γουρλιδικο?????????ναι βρε λεω..........
11-12-2009, 05:20 #75
πρωτα απο ολα συγχαρητιρια για την προσπαθεια σου/ 2ον σε διαβεβαιω πως ειναι αν οχι γουρλιδικο σιγουρα βοηθαει/ εγω πριν μπω να σου πω νομιζα πως ημουν μια χαρα υγειης ανθρωπος, με λιγη κουβεντα καταλαβα
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....