Results 76 to 90 of 106
Thread: Δεν μπορω αλλο....
-
11-12-2009, 08:59 #76
ειμαι γουρλου για ολους εκτος απομενα, στο υπογραφω
με το καλο ολα!!!
- 11-12-2009, 12:59 #77
Originally posted by alexandra79
Λοιπον....πηγαμε κ στον doctor ειπαμε τα σχετικα....μου φανηκε πολυ καλος κ με κερδισε μπορω να πω..απο την κουβεντα που καναμε δωσαμε βαση κυριως στην πτυχωση....βεβαια του ειπα πως δεν εχω σκοπο ακομη να χειρουργηθω κ θα κανω μια τελευταια προσπαθεια...μου ειπε πως η επιλογη μου ειναι η καλυτερη...κ οτι για να μπεις σε μια τετοια διαδικασια πρεπει να χω παρει τις αποφασεισ μου να το χω σκεφτει καλα κ με ολες τις παραμετρους...ειπαμε πολλα τελοσπαντων...ρωτησε κ η μητερουλα τα δικα της....ο πατερουλης βεβαια εχει πολλες αντιρησεις αλλα τον εχω στο χερι εχει αδυναμια στην κορουλα....μεχρι να τελιωσει αυτη η προσπαθεια βλεπουμε...στο δρομο του γυρισμου ντριιιιιιιιιιιιιιιιιιν το τηλεφωνο(καλα οχι ντριν ακριβως αλλα τεσπα) ...αωριο 1:00 ειναι το πρωτο μου ραντεβου μετα τα βιογραφικα...σχετικα γρηγορα πηρα απαντηση..αλλα σημασια εχει οτι πηρα.....βρε λες τελικα αυτο το σαιτ να ειναι γουρλιδικο?????????ναι βρε λεω..........
Χαχα αντε μπράβο πάμε για δεύτερο γύρο, περιμένουμε τα νέα σου,
φιλιά πολλά
11-12-2009, 14:35 #78
Πηγα στο πρωτο ραντεβου..θετικους τους ειδα απεναντι μου..θα δειξει...να πω την αληθεια δεν ξετρελαθηκα κιολας..αλλα πιστευω πως θα εχω κι αλλες επιλογες εντος τον ημερων....Παιδια πρεπει να ειμαι πολυ ανωμαλος ανθρωπος οχι πρεπει σιγουρα ειμαι...το πρωι πηγα μια βολτα κ απ τον ψυχολογο κ μου το διαβεβαιωσε κ αυτος....καταρχην δεν πιστευε οτι ημουν εγω...τον σταυρο του εκανε ο ανθρωπος....Καλε απο κει που κυλιομουν στα πατωματα πως εγινα ανθρωπος σε μια μερα κανεις δεν καταλαβε(καλα δεν ηταν κ μια) Τι να πω...τρελη ειμαι οτι θελω κανω :P
Κακο κοριτσι σε περιμενω πρωτοχρονια για ποδαρικο...παρε κ ροδι μαζι σου ε??? κ μια βασιλοπιτα(ε δεν θα την φαμε κ ολοκληρη...μολις βρουμε το φλουρι θα σταματησουμε
Ναι λιλη μου η θετικη σκεψη ειναι πολυ σημαντικο πραγμα..κ απορω αφου το ξερουμε γιατι αφηνουμε κ μας παιρνουν απο κατω ολες αυτες οι αρνητικες κ μαυρες σκεψεις καποιες στιγμες...
Κοριτσια κ αγορια ας καθαρισουμε τα μυαλουδακια μας ας βγαλουμε το μαυρο κ ας βλεπουμε μπροστα μας χρωματα......χρωματα εντονα κ φωτεινα που δηλωνουν τη χαρα της ζωης ....γιατι η ζωη ειναι πολυ μικρη τελικα για να ασχολουμαστε σε ολη τη διαρκεια της με τα κιλα....κ σας το λεω εγω που πριν δυο βδομαδες σας εγραφα λες κ ημουν στο χειλος του γκρεμου.....
11-12-2009, 14:39 #79
Ζήτω! Ας αρχίσουμε τα τσουγκρίσματα από τώρα!!!
11-12-2009, 14:54 #80
Σαμππανιες...πυροτεχνηματα. ..κοσμος να ζητωκραυγαζει ...δαφνινα στεφανια..μερικα αρματα στη σειρα κ ολοι εμεις πανω....να χαιρεταμαι...κ να στελνουμε φιλια...ενα εμβατηριο να ακουγετε στο βαθος...αχνα γιατι καλυπτεται απο τους ζητωκραυγασμους....υποδοχη ηρωων...ηρωες ο ενας απεναντι στον αλλο κ ολοι μαζι στους εαυτους μας....πωπω τρομερη εικονα ε??? τυφλα να χει ο χαριστεας ο ρεχαγκελ ο καραγκουνης κ οι αλλοι
16-12-2009, 21:24 #81
τα ξαναδιαβαζω απ την αρχη...μπας κ δω τη διαφορα....βλεπω κ το τικερακι μου κ το καμαρωνω...μου εχει ερθει η λυσσα...φανταζομαι ολες ξερετε περι τινος προκειτε...αλλα θα μου φυγει....δεν ξαναγυρναω εκει που ημουνα....ωωωωχ δυσκολη θα ναι η νυχτα η σημερινη.....παω να περπατησω μετα θα κανω ενα ντουζακι κ θα κοιμηθω...ετσι λεω δηλαδη...αντε γεια σας κ καλο κουραγιο να χουμε..
16-12-2009, 22:45 #82
Το κακό με αυτούς που σου λένε "ε κάνε κάτι" είναι ότι το λένε αφ' υψηλού. 'Ρε φίλε λες να μην ξέρω ότι πρέπει να κάνω κάτι; Τότε γιατί σου λέω τον πόνο μου;' Και ξέρεις αυτοί που κρίνουν αφ' υψηλού το κάνουν γιατί έχουν τους δικούς τους δαίμονες...άλλος επίσης το φαγητό, άλλος το ποτό, άλλος ανασφάλειες με το άλλο φύλο και χίλια δυο ανθρώπινα, που αντί να τα μοιραστούν, κάθονται μόνο και σε κρίνουν.
Είχα έναν τέτοιο τύπο στην παρέα, δεσμό της κολλητής μου, που μου έλεγε όλο κάτι τέτοιες εξυπνάδες όταν πάχυνα. Σχεδόν μου δημιούργησε ψυχολογικό πρόβλημα. Και ήθελα να του απαντήσω ότι ρε συ ξέρω από την φίλη μου ότι δεν μπορείς να πηδ...οπότε άντε και παράτα μας. Αλλά κράτησα το επίπεδο μου... πολύ κακώς, έπρεπε να τον έχω ξεχέσει
Επίσης το ότι υπάρχουν και χειρότερα προβλήματα είναι σίγουρο, αλλά δεν ξέρω γιατί στο καλό αυτό να είναι παρηγοριά. Εμένα το αντίθετο μου φαίνεται, ότι άμα σκεφτώ και τα χιλιάδες ακόμα άσχημα του κόσμου, τότε είναι που θα τσακίσω όλο το ψυγείο
16-12-2009, 23:01 #83
Emmy, συμφωνώ απόλυτα. Πολλά και διάφορα τα φαντάσματα που στοιχειώνουν τον καθένα μας κι άλλοι από μας το ρίχνουν στο΄φαί, άλλοι στο ποτό, άλλοι στην κακία και άλλοι...στα όνειρα. Ας ονειρευτούμε λοιπόν...πολύ , βαθειά, όπως παιδιά. Να σου πω δε ότι μόλιςμπήκα στο σπίτι καιθέλω να φάω τα σίδερα.
16-12-2009, 23:27 #84
Μη φας πολύ. Κάτι κανονικό. Μετά κάνε κάτι που σου αρέσει, προσωπικά φτιάχνω σπιτικά καλλυντικά και απασχολούμαι
17-12-2009, 00:15 #85
Εγω γυρισα απο τη βολτα μου εκανα κ μπανιο...αλλα ρε κοριτσια νομιζω οτι ανοιξε κι αλλο η ορεξη μου...το καλο βεβαια ειναι οτι δεν σταματησα πουθενα κ δεν πηρα τπτ φαγωσιμο..που σε αλλη περιπτωση δεν υπηρχε περιπτωση να μην παρω μια σακουλα σοκολατες πατατακια γαριδακια μπισκοτακια κ οτι αλλο θα μου γυαλιζε το ματι στο ψιλικατζιδικο της γειτονιας....κ εκτος απο αυτα θα χα παρει κ το ντελιβερακι μου... σλουρπ...σλουρπο...τρεχει το σαλακι..
Το κακο ομως ειναι πως τα ειχα μελετησει αλλιως....κ τωρα στο σπιτι δεν εχω τπτ φαγωσιμο....μονο φρουτα...που κατα ενα περιεργο τροπο μου ανοιγουν την ορεξη....εχω κ βυσσινο γλυκο...αλλα δεν θα το φαω ειναι πολυ αργα...προσπαθησα κ να κοιμηθω αλλα η κοιλια παιζει ταμπουρλο κ το μυαλο παιχνιδια...
Ειχα κ εγω τετοιους γνωστους εμμυ μου αλλα .....δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι τους...πιστεψε με πως για να ασχολητε ο αλλος μαζι σου καποιο λογο εχει...δες το απο τον εαυτο σου...δεν ασχολεισαι με καποιον που περναει απαρατηρητος...θα ασχοληθεις η με καποιον που αγαπας ...ή με καποιον που μισεις ή με καποιον που ζηλευεις ή με καποιον που γουσταρεις !!!!!!!
17-12-2009, 00:19 #86
Έτσι είναι, άστους βρε να λένε , μην ασχολείσαι Emmy, και γενικά
οι άνθρωποι 'οταν υστερούν κάπου, τότε γίνονται κακεντρεχείς
(πόσο μάλλον ο τύπος που δεν....)
17-12-2009, 00:38 #87
ΑΜΑ περασω αυτο το βραδυ...δεν φοβαμαιο τπτ....ολη νυχτα εδω θα διαβαζω....κ θα γραφω¨κ θα μου φυγει...
17-12-2009, 00:57 #88
Μαζί σου Αλεξάνδρα.. κ εγω παλεύω με κατι γλυκα στο ψυγείο!
17-12-2009, 01:30 #89
Χαλαρώστε κορίτσια, εντάξει δύσκολη η φάση, και να
τσιμπήσουμε κάτι δε χάλασε κι ο κόσμος,
εγώ βλέπω 2 πιατέλες μελομακάρονα και στο ψυγείο , τούρτα, γμτ
θα μας περάσει!!! στο χέρι του είναι?
17-12-2009, 02:12 #90
Το θεμα ειναι να περασει ετσι απλα.....ρε πειναω πολυυυυυυυυ....
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία