Results 1 to 15 of 18
-
05-10-2009, 17:03 #1
Πρεπει να χάσω 25 κιλά σε 14 εβδομάδες!!
Καλησπέρα σε όλους!!
Με λένε Ντιάνα και είμαι 20 χρονών με ύψος 1,63.
Θέλω οπωσδήποτε να χάσω 25 κιλά μέσα σε 14 εβδομάδες!Το ξέρω οτι είναι σχεδόν αδύνατον,αλλά όποιος έχει κάποια συμβουλή και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ.
Κάνω δίαιτα εδώ και 5 μήνες τώρα κι έχω χάσει 21 κιλά.Ξεκίνησα απ' τα 105,5 και τώρα είμαι 84,5.
Χανω 1 κιλό την εβδομάδα,όμως δεν μου είναι αρκετό.
Και επειδή μέσα σ' αυτό το διάστημα των 14 εβδομάδων είναι ανάγκη να έχω φτάσει 60 κιλά πρέπει να κάνω κάτι ωστε να χάνω 1,9 κιλά την εβδομάδα(αντί για 1).
Εχει κανείς καμιά ιδέα για το τι πρέπει να κάνω?
PS:Δεν είμαι τρελή..ασχολούμαι εδώ και πολύ καιρό με αυτά τα θέματα και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να χαθούν τόσα πολλά κιλά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα,όπως επίσης οτι μπορεί να είναι και λιγάκι επικίνδυνο,όμως πρέπει οπωσδήποτε να τα καταφέρω.
- 05-10-2009, 18:16 #2
περπάτημα κανει θαυματα
05-10-2009, 18:25 #3
Diana μου, συγνώμη αν δε θα σου πω αυτο που θα θελες να ακουσεις..
Ομως έχεις κάνει μια τρομερή προσπάθεια, και σου αξιζουν συγχαρητηρια για την απωλεια σου. Τα 21 κιλά σε 5 μήνες είναι ένας πολύ καλός ρυθμός αδυνατίσματος, και ίσως ήδη πιέζεις αρκετα τον εαυτό σου. Αν ήσουν στη θέση μου, και΄ακουγες μια κοπελα να σου λεει οτι θελει να χάσει τοσα κιλά σε τόσο μικρό διάστημα, τι θα την συμβουλευες? Ειλικρινα..
Αξίζει να ρισκάρεις όλα όσα έχεις πετύχει? Να ρισκάρεις να μην ειναι μόνιμο το αποτέλεσμα ή να είναι μια υπερβοικά ψυχοφθόρα διαδικασία? Αυτό που θα συμβει σε 14 εβδομάδες αξίζει το ρίσκο κουρασης, παραίτησης ή επιβάρυνσης της υγείας σου?
Το λέω εντελώς φιλικά καλή μου, ξερω πως ειναι..
05-10-2009, 20:01 #4
Να ρωτησω πριν πω; Γιατι "πρεπει"; Γιατι τόσα κιλα και γιατι μεσα σε τόσες εβδομαδες; Γιατί όλα ακουγονται "κατεπειγοντα";
Και παμε στα δυσαρεστα νεα. Αν με στο ξεκινημα της διαιτας και με τα πιο πολλά κιλα πετυχες ενα μεσο όρο 1 κιλο (κατι πολυ "φυσικολογικο") το να περιμενεις να το διπλασιασεις τωρα ειναι σαν να θελεις οπωσδηποτε να παγιδευεις τον εαυτο σου σε αδιεξοδο. Τα 25 κιλα σε ενα 3μηνο ούτως ή αλλως ειναι ενας πολυ υψηλος στόχος, για τις περισσότερες γυναικες ανεφικτος. Πόσο μαλλον που εσυ εισαι ηδη 5 μηνες σε διαιτα.
Τα καλα νεα ειναι οτι μπορεις να συνεχισεις και σε 14 βδομαδες να εισαι στην δεκαδα του 60. Αν παραλληλα με την διατροφη σου πας σε γυμναστηριο ή κολυμβητηριο συστηματικά, δεν παραλειπεις να κανεις καθημερινα ενα ποδαροδρομο αν οχι 40 τουλαχιστον 30 λεπτων, ισως και εαν εψαχνες μια καλη θεραπευτρια για μια σειρα χειρομασαζ (οτι η αρωματοθεραπεια βοηθαει παρα πολυ στην αποτοξινωση και η ρεφλεξολογια στην δυσκοιλιοτητα, το υπογραφω με χερια και με πόδια) θα εδειχνες "σαν 60" και θα ειχες εξασφαλισμενη την υγεια σου και την ομορφια σου. Think about it.
05-10-2009, 21:52 #5
Μα ειδη εχεις κανει μια αρχη... γιατι δεν σου αρκει αυτο? Αφου το εχεις ψαξει το θεμα με τις διαιτες ξερεις τι συμβαινει οταν προσπα8εις κατι περα απο τις δυναμεις σου. Βεβαια ουτε το μεταβολισμο σου ξερω ουτε τι τρως... αλλα αυτα που λεω βασιζονται στο μεσο ορο των ανθρωπων. Παντως αν πας σε ενα διαιτολογο δεν νομιζω πως θα ειναι απι8ανο να συνεργαστηται ωτσε να χανεις περισσοτερος λιπος την εβδομαδα.
05-10-2009, 21:52 #6
Originally posted by dreamOn
Να ρωτησω πριν πω; Γιατι "πρεπει"; Γιατι τόσα κιλα και γιατι μεσα σε τόσες εβδομαδες; Γιατί όλα ακουγονται "κατεπειγοντα";
Παντως ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..λίγο πολύ το ήξερα οτι αυτές θα ήταν.Ξερω καλά πόσο δύσκολο για να μην πω ακατόρθωτο είναι αυτό που ζητάω,απλά είπα να δοκιμάσω μήπως και....
Anyway,ευχαριστώ οπως κι να 'χει!!!
05-10-2009, 21:56 #7
Originally posted by mcan
Μα ειδη εχεις κανει μια αρχη... γιατι δεν σου αρκει αυτο? Αφου το εχεις ψαξει το θεμα με τις διαιτες ξερεις τι συμβαινει οταν προσπα8εις κατι περα απο τις δυναμεις σου. Βεβαια ουτε το μεταβολισμο σου ξερω ουτε τι τρως... αλλα αυτα που λεω βασιζονται στο μεσο ορο των ανθρωπων. Παντως αν πας σε ενα διαιτολογο δεν νομιζω πως θα ειναι απι8ανο να συνεργαστηται ωτσε να χανεις περισσοτερος λιπος την εβδομαδα.
05-10-2009, 22:24 #8
Γιατι ειμαι τοσο σιγουρη οτι αυτα που θα σου παρουν δυο ωρες ειναι μολις δυο γραμμες;
Τα 20 σου χρονια ισως εξηγουν την βιάση, βιασυνη για τα παντα και απολυτοτητα, αλλά όταν ξεκινας από τα 105 κιλά δεν υπαρχει επειγον σε αυτο το θεμα. Αν το παρουμε μαθηματικα, πόσες θερμιδες να κοψεις την ημερα; 1 κιλο λιπους ειναι 7500 θερμιδες. Να χασεις νερο, σιγά τα ωά! να χασεις μυική μαζα; Καηκες! Και σιγουρα σε νοιαζει να σου φαινεται στο σωμα η απωλεια βαρους. Αν τα 9/10 της απωλειας ειναι υγρα, δεν θα κατεβεις οσα νουμερα περιμενεις στα ρουχα.
Με μια γενναια ποσοτητα πρωτεινης (κοτοπουλο, ψαρι, μοσχαρι) και μια μικρη σαλατα με λιγο λαδι, μεσημερι-βραδυ και το πρωι ενα ποτηρι χυμο πορτοκαλι με 2 φρυγανιτες και μια ημερα την εβδομαδα ολη την ημερα γιαουρτια, για 3-4 βδομαδες και STOP, λογικα θα χασεις παραπανω απο 4 κιλα. Ισως και 10. Αλλά μετα θα κανεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ διατροφή για πολυ καιρό, αν δεν θες να τα παρεις ολα πισω....
05-10-2009, 23:27 #9
ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ!
σορρυ που επιμενω σε αυτο αλλα..ειναι αληθεια!Το δερμα με την γρηγορη απωλεια κιλων δεν προλαβαινει να προσαρμοστει..με αποτελεσμα το λαπαδιασμα
Δευτερον!!Πιστευω ο λογος που θες να αδυνατισεις τοσο γρηγορα ειναι γενους αρσενικου! αξιζει ρε κουκλα μου να βιαστεις να αγχωθεις να ταλαιπωρησεις τον οργανισμο σου για εναν αντρα?
Εκανες τοση προσπαθεια για τα πιπππππππππππ στο τελος?οταν πιεζομαστε συνηθως καταληγουμε με διπλασια κιλα λογω στερησης....
η συμβουλη μου ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
17-11-2009, 17:44 #10
Originally posted by diana20
Eιχα πάει σε διαιτολόγους πολύ πριν ξεκινήσω αυτήν την δίαιτα,αλλα τα αποτελέσματα είναι πάνω κάτω τα ίδια.1 κιλό την εβδομάδα...αρχίζω να πιστεύω τελικά οτι δεν γίνεται για παραπάνω...
18-11-2009, 01:03 #11
diana20 στο θεμετακι΄΄ ψαχνω μια διατα ΄΄θα βρεις διαιτες που ειναι αυτο που ζητας.
Ελπιζω καποια να σε καλυψει .
ΦΙΛΙΑ!!!
18-11-2009, 03:08 #12
kalicpera.. ime k go neo meloc.. k aptn cizitici pou diavaca m dimiourgi8ikan kapiec aporiec.. otan xanic grigora kila xanic mono igra k miiko icto?? dld mpori na xacic g paradigma 10 kila ce 4 evdomadec k na ine mono igra k miikoc ictoc k ka8olou lipoc??
18-11-2009, 06:53 #13
stef μου γεια σου. Απο οσο ξερω οι ερευνες βασίζονται στον μεσο ορο ανθρωπων... Δεν υπαρχει απαντηση του "ναι" ή "οχι" που μπορει να πας καθορισει προσωπικα. Βεβαια 10 κιλα σε 4 εβδομαδεσ δεν ξερω πολλά μου φαινονται. Τωρα τι να σου πω υπαρχουν και οι υπερ-εξπρεσο-φανταστικοι μεταβολισμοι. Δεν νομιζω οτι καποιος εδω μεσα τον εχει, αλλα και να τον εχεις τον καταστρεφεις.
Παντως ενα είναι το σιγουρο και θα συμφωνησω-αν χανεις γρηγορα και απροσεκτα το σωμα χαλαρωνει.
Και εγω που νομιζα πως αν αδυνατισω θα ειναι ολα μια χαρα πρεπει τωρα να πλακωθω στις κρεμες η στο γυμναστηριο;
18-11-2009, 09:43 #14
Το περισσοτερο λιπος σωματος που μπορειιτε να χασετε χωρις να χανετε συγχρονως μυικη μαζα ειναι περιπου 1/2 με 1 κιλο τη βδομαδα. Αυτο γνωριζω εγω απο διαιτολογους βιβλια γυμναστες κτλ τωρα αν ολοι αυτοι συμφωνουν αλλα ειναι λαθος δεν ξερω!
22-11-2009, 17:51 #15
diana ριξε μια ματια στη διαιτα απωλειας πολλων κιλων μπας και σου κανει.
Σχιζοσυναισθηματική διαταραχή και αγωγή.
25-06-2025, 19:04 in Σχιζοσυναισθηματική Διαταραχή