Γεια σας κι από μένα!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 25
    Senior Member

Γεια σας κι από μένα!!

Χαιρετώ με τη σειρά μου την υπέροχη παρέα σας, που για μένα τον τελευταίο καιρό είναι βάλσαμο ψυχής! Χαίρομαι τόσο πολύ που εδώ μέσα ο κόσμος μοιράζεται τον κοινό αγώνα κατά των κιλών και υπέρ μιας καινούριας ζωής με νέα αυτοεκτίμηση! Προσωπικά την έχασα προ πολλού μαζί με τον εαυτό μου.. Αν καταφέρετε να διαβάσετε το μήνυμά μου, ας μου πει κάποιος πως θα συζητώ μαζί σας? Δεν ξέρω και πολλά από υπολογιστές, βλέπετε. Πάντως θα προσπαθήσω και εύχομαι να τα λέμε συχνά. Προσπάθησα πολύ να γραφτώ εδώ, γιατί με εντυπωσίασε η ζεστασιά που περιβάλλετε κάθε καινούριο μέλος. Πολλούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς! Είστε όλοι υπέροχοι!

Senior Member
    Καλώς όρισες ʼβα!
    Πες μας λίγα πράγματα και για σένα να σε γνωρίσουμε!

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ! Λοιπόν, τα περιττά μου κιλά με βασανίζουν εδώ και 20 χρόνια περίπου. Έφτασα στο αμήν και αισίως στα 99 κιλά και στις 12 του μήνα έβαλα δακτύλιο. Τότε ήταν που σας ανακάλυψα! Δε μπορείς να φαταστείς τι αγωνίες πέρασα, γιατί δε μπορούσα να γραφτώ εδώ και να με καθησυχάσετε. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά και έχασα ήδη τα πρώτα 6 κιλά! Έχω άλλα 38 για χάσιμο, πολύ δρόμο μπροστά μου... Αλλά όπως λέει κάποιος σοφός, "το μεγαλύτερο ταξίδι ξεκίνησε από το πρώτο βήμα"!

Senior Member
    Μπράβο κοπέλα μου! Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου!

Senior Member
    Αva καλώς όρισες και από μένα, καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου, όλα θα πάνε καλά, κι εγω πολεμάω τα κιλά μου, όταν γράφτηκα εδώ πριν 1 1/2 μήνα ήμουν γύρω στα 97 κιλα τώρα είμαι 89 και συνεχίζω καλή δύναμη.

Member
    καλη συνεχεια .κουραγιο και με λιγη προσπαθεια και πολυ επιμονη στον στοχο μας θα τα καταφερουμε

Senior Member
    Ευχαριστώ θερμά Αννεζίνα για τις ευχές σου! Έκανες κι εσύ δακτύλιο, κάποια άλλη επέμβαση ή κάνεις κάποια δίαιτα? Αν μιλάμε για δίαιτα, η απώλεια σου είναι εντυπωσιακή, συγχαρητήρια! Παίρνουμε κουράγιο ο ένας από τον άλλο. Εγώ, επειδή δε φημίζομαι για την αποφασιστικότητά μου στις δίαιτες, όπως είχε πει ένας φίλος μου και με είχε στενοχωρήσει "γύρισα όλο το παλαιστικό της πόλης", δηλαδή πήγα σε όλα σχεδόν τα διαθέσιμα ινστιτούτα καλλονής μέχρι που απελπίστηκα...Σε λίγους μήνες να τον δω...

Senior Member
    Ευχαριστώ funny smile! Γλύκα το γουρουνάκι σου, θέλω κι εγώ τέτοιο, πώς μπορώ να το αναρτήσω για να καμαρώνουμε όλοι μαζί? Από ότι βλέπω, αν το διαβάζω σωστά, έχασες 8 κιλά, μπράβο!

Senior Member
    Εγώ Ava μου όχι δεν έχω κάνει καμμία επέμβαση ούτε παίρνω κανένα χάπι, πήγα σε μιά απίστευτη διαιτολόγο μετά από τόσους και τόσους μην φανταστείς καμμία φίρμα σπουδαία, αλλά εμένα μου έκανε ΤΟ ΚΛΙΚ.
    με βοήθησε πολύ ψυχολογικά να ξεκινήσω να βρώ τι φταίει, αν κάνω λάθη να μην τα παρατάω
    το μεγάλο μου πρόβλημα τα τελευταία χρόνια ήταν ότι όταν έκανα γουρουνιές κατά την διάρκεια προγράμματος αδυνατίσματος τα παράταγα, απέλυα διαιτολόγους κ.λ.π τώρα αν κάνω γουρουνιά συνεχίζω, βρίσκω τρόπους να αποφεύγω τα δύσκολα π.χ τραπέζια έξω, κρίσεις για σοκολάτες κ.λ.π
    κάνω μόνο διατροφή και γυμναστική, διάδρομο, ποδήλατο τίποτε άλλο. προσπαθώ προσπαθώ προσπαθώ

Senior Member
    Σε θαυμάζω και συμφωνώ μαζί σου ότι για τον καθένα υπάρχει αυτό το "κλικ". Το λέω εγώ που από 55 κιλά έφτασα τα 99! Στο δρόμο το έψαχνα συνέχεια, όχι πάντα με φανατισμό, αλλά το έψαχνα. Και τι δεν έκανα! Καταπότια, δίαιτες, τα πάντα! Τώρα εύχομαι μόνο να λειτουργήσει ο δακτύλιος, γιατί είμαι λαίμαργη και λιχούδα! Μόλις μπορέσω να αθληθώ, θα αρχίσω και περπάτημα σιγά σιγά, έτσι για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός, γιατί τώρα ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ!!

Senior Member
    ABA μου σου εύχομαι αυτήν την φορά να τα καταφέρεις κι εμείς εδώ είμαστε να ανταλλάσουμε νέα, προόδους κ.λ.π

Senior Member
    Καλωσηρθες Αβα και καλη συνεχεια στον αγωνα σου!

Senior Member
    Καλώς μας ήρθες Ava! Σίγουρα θα τα καταφέρεις κορίτσι μου, έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου
    και καλό κουράγιο να συνεχίσεις. ¨Ολοι θα είμαστε κοντά σου!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για το θάρρος που μου δίνετε! Υπάρχει κάποιος - κάποια να έχει χειρουργηθεί με δακτύλιο? Θέλω τόσο πολύ να ξέρω από τώρα την πορεία, αν και γνωρίζω πως κάθε περίπτωση είναι μοναδική. Βαδίζω όμως στα τυφλά και δεν ξέρω αν έκανα το σπουδαιότερο βήμα στη ζωή μου,όπως μου είπε το περιβάλλον μου που με ενθάρρυνε σε αυτή την απόφαση ή αν οδηγούμαι σε μία ακόμη απογοήτευση... Πάντως, ό,τι κι αν διάβασα εδώ μέσα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικό! Ενώ νόμιζα ότι έφτασα στο αποκορύφωμά μου (των κιλών εννοώ) και ότι δεν υπάρχει γιατρειά για μένα, διάβασα για παιδιά που έχασαν 60, 77 κιλά, ενδεικτικά! Τι να πω... Είστε οι προσωπικοί μου ήρωες!!

Senior Member
    Καλώς μας ήρθες,ʼβα κι από μένα!
    Ταλαιπωρήθηκες να γραφτείς,αλλά πρώτη μέρα ξεπαρταλιάστηκες στο posting!
    Ήταν να μην πάρεις φόρα εσύ όπως σε κόβω!Έτσι,μπράβο!Χαίρομαι με τη χαρά σου!
    Ελπίζω να συνεχίσουμε να σου είμαστε καλή παρεούλα κι εσύ φυσικά δική μας!

Στο δια ταύτα τώρα!Όντως κάθε περίπτωση είναι μοναδική και παίζουν πολλοί
    παράγοντες ρόλο στη διαμόρφωση της,άλλοι που αφορούν εμάς,άλλοι τους γιατρούς μας,
    άλλοι αστάθμητους παράγοντες,άλλοι την καλή ή την κακή μας τύχη...Πολλά συμβαίνουν.
    Στη δική μου περίπτωση χρειάστηκε για διαφορετικούς λόγους την κάθε φορά να βάλω
    και να βγάλω δύο δακτυλίους(τον δεύτερο θα τον βγάλω σύντομα όταν θα κάνω sleeve).
    Δεν έχουν σημασία τα πώς και τα γιατί μου.Σημασία έχει πως εσύ τα πας μια χαρά,ήδη έχεις
    σημαντική απώλεια(και μη με τρελαίνεις πως είναι λίγη για δύο εβδομάδες!),να προσέχεις
    τα μασήματα σου,ν'ακολουθείς πιστά τις οδηγίες των γιατρών και να δώσεις χρόνο
    στο σώμα σου ν'ανταποκριθεί στη μεγάλη αλλαγή που υφίσταται.Τώρα ο δακτύλιος
    είναι μέσα σου απλά τοποθετημένος ή τόσο ελάχιστα γεμισμένος,που είναι φυσιολογικό
    να μη νιώθεις δυσφορία.Σταδιακά θα γίνονται οι συσφίξεις και κάθε φορά θα νιώθεις τη διαφορά.
    Στον πρώτο μου δακτύλιο στην τρίτη ρύθμιση άρχισα να καταλαβαλινω τι θα πει δακτύλιος.
    Εγώ,έτσι;Δε σου λέω πως έτσι θα συμβεί και σ'εσένα.Εξαρτάται από το σώμα σου πώς θα τον δεχτεί,
    από τις συσφίξεις σε τι συχνότητα και βαθμό θα τις προχωράτε,από τι και πώς τρως,πολλά...
    Θέλει συνεργασία το εργαλείο αυτό για ν'αποδώσει τα μέγιστα!Ποτέ μην γελαστείς πως βρήκαμε
    το κόλπο τώρα,τη λύση τη μαγική και την ανώδυνη στο πρόβλημα μας!Υπάρχουν όντως πολλοί,
    που τα κατάφεραν μια χαρά με τον δακτύλιο και την απώλεια τους,την οποία και διατηρούν
    χωρίς προβλήματα.Ολόψυχα σου το εύχομαι κι εσένα!Να γίνεις εσύ ο προσωπικός σου ήρωας!
    Εδώ είμαστε να τα λέμε!Καλώς μας ήρθες και πάλι!Φιλάκια πολλά πολλά!

Page 1 of 2 12 LastLast