ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΟΡΓΟΝΑ ή ΦΑΛΑΙΝΑ??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
    Senior Member

ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΟΡΓΟΝΑ ή ΦΑΛΑΙΝΑ??

«ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΡΓΟΝΑ Ή ΦΑΛΑΙΝΑ;;;;»
    Μια κυρία μέσης ηλικίας που δεν είχε παρόμοια φυσικά χαρακτηριστικά με την νεαρή στην αφίσα, απάντησε στη αφίσα του γυμναστηρίου, γραπτώς και δημοσίως με δική της αφίσα λέγοντας τα εξής:Οι Φάλαινες περιτριγυρίζονται από φίλους (δελφίνια, ιππόκαμπους, θαλάσσιους ελέφαντες, και περίεργους ανθρώπους). Έχουν ενεργή σεξουαλική ζωή, μένουν έγκυοι, και γεννάνε αξιολάτρευτα φαλαινάκια. Περνάνε ωραία παρέα με τα δελφίνια τρώγοντας σαρδέλες και γαρίδες και παίζοντας στις θάλασσες, ταξιδεύοντας σε εξωτικά μέρη... όπως την Παταγονία, τα στενά του Bering και τους κοραλλιογενείς υφάλους της Πολυνησίας.Οι Φάλαινες τραγουδούν θαυμάσια, όλη μέρα, και έχουν ηχογραφήσει και CD. Ζούνε ελεύθερα, χωρίς ουσιαστικούς εχθρούς εκτός από τον άνθρωπο, και είναι αγαπητές, σεβαστές και υπό την προστασία πολλών οργανώσεων.. Οι Γοργόνες δεν υπάρχουν! Και εάν υπήρχαν θα κάνανε ουρές έξω από τα γραφεία των ψυχαναλυτών πάσχοντας από κρίση ταυτότητας. Τι είμαι Ψάρι ή ʼνθρωπός;
    Οι γοργόνες δεν μπορούν να κάνουν σεξ διότι όπως υποστηρίζει η μυθολογία, πεθαίνει όποιος άνδρας τις πλησιάσει και κυρίως μάλλον τους λείπει ο κατάλληλος «εξοπλισμός» για... σεξ (με ουρά ψαριού που διαθέτουν κάτω από την μέση)..Χωρίς σεξ ,,,, ούτε παιδιά μπορούν να κάνουν και ποίος θα ήθελε να κάνει παρέα με μια κοπέλα που βρόμαγε ψαρίλα;

Με βάση τα παραπάνω η επιλογή μου είναι ξεκάθαρη!!!!
    ΝΑΙ !!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΑΛΑΙΝΑ!!!...κλεμενο αλλα πολυ καλο δεν συμφωνειτε????

Senior Member
    Πολυ καλο οντως

Senior Member
    χαχαχαχα ειναι απιστευτο καπου το ειχα ακουσει κ ενιωσα πολυ ομορφα...θα το διαβαζω οποτε πεφτει το ηθικο! σευχαριστω!

Senior Member
    Αν δε μιλάμε για καμπύλες,όλες φάλαινα προτιμούμε να είμαστε παρά γοργόνες!
    Αν και μερικές μερικές που το δηλώνουν,γοργόνα έχουν στο τικεράκι τους
    να λυκνίζει σαγηνευτικά την ουρά της!Γκουχου-γκουχου!Σα να τα θέλουμε όλα δικά μας!
    Να φροντίσουμε όμως και τον πλανήτη μας,ώστε να μη γίνουν κι οι φάλαινες είδος υπό εξαφάνιση,ε;

Senior Member
    ωραίο πολύ ωραίο. και το σχόλιο της nadine επίσης!!

Senior Member
    Ευτυχώς Αλεξάνδρα μου έγινες αιτία και το είδα από άλλη οπτική γωνία! Να σαι καλά!
    Βλέπεις, αυτό μου το έστειλε με mail μία από τις "φίλες" που συνεχώς με επικρίνει για τα κιλά μου και μάλιστα παρουσία γνωστών και φίλων. Όλο το καλοκαίρι δεν με άφησε σε χλωρό κλαρί, παρόλο που της είπα ότι ενοχλούμαι, ότι δεν μπορεί και δεν έχει δικαίωμα να αστείζεται εις βάρος άλλων (αν είναι μάγκας να κάνει αστειάκια με τα δικά της προβλήματα) και τώρα έλαβα αυτό. Θα το θεωρούσα ένδειξη συγνώμης, αν δεν ακολουθούσε και άλλο με παχουλούς, δήθεν αστείο μήνυμα. Την αγνόησα και τώρα που το ξαναείδα έσκασε το χειλάκι μου. Σ' ευχαριστώ! Καμιά φορά όταν κάτι δεν σου κάνει δες το από την άλλη πλευρά και δε μπορεί, θα γελάσεις!

Senior Member
    χαχαχαχαχαχ NADINE σαν να χεις ενα δικιο βρε πουλακι μου....δεν το ειχα σκεφτει αυτο.....να αλλαξω τικερακι λετε??? κατι τετοιο θα γινει....παντως αυτο με εκανε να γελασω πολυ σημερα )...αν ξερετε κ αλλα τετοια ομορφα...ακομη κ αυτοσαρκαστικα..μπορουμε να τα γραφουμε εδω....ας το κανουμε κ λιγο αστειο γιατι αλλιως ΔΥΣΚΟΛΑ...εγω παντως αυτοσαρκαζομαι προτιμω να τα λεω εγω παρα να μου τα λενε ...καποια στιγμη ειμαστε με 2 φιλες κ πινουμε καφε...τοτε ηταν τις μοδας το vodafone live μπαιναμε κ κατεβαζαμε τραγουδια....η μια φιλη κανονικη ..εγω κ η αλλη ευτραφεις¨...οποτε λεει η αλλη ευτραφουλα "ρε κοριτσια δεν μπορω να μπω στο vodafone live ".....κ εγω απ την αλλη "ε χασε κανενα κιλο χρυση μου μπας κ χωρεσεις" κ οι 3 στο πατωμα ))))))))......

Senior Member
    Το αλλαξα το τικερακι μου......βρηκα κατι σχετικουλι

Senior Member
    το φαλαινακι που εφαγε το μυδι κ εγινε γοργονα! καλη...ορεξη!

Senior Member
    Μπράβο βρε Αλεξάνδρα! Μ'εκανες και γέλασα μέσ' στη νύχτα, νάσαι καλά!

Φάλαινα εννοείται!

Senior Member
    Λετε καποια στιγμη να γινουμε ειδος προς εξαφανιση?????ολες το ψιλοεπιδιωκουμε ....αλλα η αλυσιδα δεν μας αφηνει....ασε που εγω δεν θελω να γινω γοργονα...θελω να παραμεινω φαλαινα...αλλα οχι φαλαιναρα...φαλαινιτσα )

Senior Member
    Η ξαδερφη μου ηταν εγγυος (ειμαστε πολυ δεμενες) κ καθομασταν στο μπαλκονι κ πειναμε καφε....οποτε ερχετε ο ανηψιος μου με μια απορια κ μου λεει...."αλεκουζι μου(ετσι με λεει) πελιμενεις κ συ μωλακι σαν τη μαμα μου?"κ αντε πες τωρα τι να του απαντησεις του παιδου...του λεω οχι αγαπη μου εγω τρωω χωρις να περιμενω μωρακι....αααααα ενταξει μου λεει γιατι το δικο μας το μωρακι θα χει μπαμπα τον δικο μου...το δικο σου ποιον θα χει(ελευθερη εγω)....τι σου ειναι ομως τα παιδια ε?????

Senior Member
    αυτό το παιδάκι μοιάζει στη θεία του ε?

Senior Member
    Η αληθεια ειναι παρα πολυ!!!!!!!!!!

Senior Member
    Με γειά το συνειδητοποιημένο φαλαινάκι,πρώην γοργόνα μου και περήφανη θεία!
    Να τον χαίρεσαι τον ανηψιό σου και ν'αξιωθείς κάποτε να του χαρίσεις αντάξιο ξαδερφάκι!

Page 1 of 2 12 LastLast