Ειμαι η Βιβη Καλησπερα και απο μενα.. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 56 of 56
    Originally posted by basia
    καλε εσενα πως δεν σε ειχα παρει χαμπαρι?
    τωρα διαβασα το θεμα σου,
    καλη συνεχεια στην πορεια σου, που μονο χαρα θα σου δινει απο εδω και περα
    οτι θελεις εδω ειμαστε........

Βασια μου πολυ χαρηκα που μου απαντησες!
    Μοιαζουν τοσο οι ιστοριες μας.
    Θα χαρω πολυ να τα λεμε απο δω και περα...
    Φιλια...

Τελικα μετα απο 1 μηνα ειμαι λιγο καλυτερα απο πονους, αν και ποναω ακομα εκει που ηταν η παροχευτεση.
    Ψυχολογικα μια καλα- μια σ@@τα ειμαι.
    Η ζυγαρια δειχνει μειον 11 κιλα και μου φαινεται λιγο.
    Απο Δευτερα γυριζω στη δουλεια και πιστευω αυτο θα μου φτιαξει το κεφι και ισως και την ζυγαρια μου.
    Με την διατροφη μου τωρα ειμαι στη φαση των μαλακων τροφων και υπαρχουν μερες που δεν μπορω
    να καταπιω τιποτα παρα μονο χυμο και καμια σουπα knorr το βραδυ.
    Δεν τρεμω πια αλλα αυτα τα fortimel δεν μπορω να τα πιω, με ανακατευουν πολυ.
    φιλια πολλα σε ολους και σε ολες..

Senior Member
    βιβη μου οι ψυχολογικες μεταπτωσεις ειναι μεσα στο προγραμμα, σου λειπουν και βιταμινες, παιρνεις καμμια?
    τα 11 κιλα ειναι παρα πολυ καλα, μην μου αγχωνεσαι,
    καθε οργανισμος ειναι ξεχωριστος, μην μπεις στην διαδικασια της συγκρισης,
    παντως εισαι οπως ημουνα, εκανες την εγχειρηση 2 μερες πριν απο εμενα και ελπιζω του χρονου τετοιο καιρο να εισαι ακομα καλυτερα απο μενα.
    απο φαγητο προσπαθησε οτι μπορεις, και εγω καπως ετσι ημουνα,
    το τρεμουλο θα φυγει σιγα σιγα, σε μενα ηταν πολυ εντονο τον πρωτο μηνα, αλλα οταν αρχισα να τρωω κατι παραπανω αρχισε να υποχωρει σιγα σιγα
    τα formitel δεν ξερω τι ειναι, αλλα ρωτα τον γιατρο σου καλυτερα πριν τα σταματησεις.
    να δεις που αν ξεκινησεις δουλεια ολα θα ειναι καλυτερα, θα ξεχνιεσαι κιολας

μην χανεσαι

Senior Member
    Δεν ήταν καλά το Βιβουλίνι μου κι εγώ η κακούργα δεν το πήρα πρέφα;
    Ήμουν στην Αθήνα βέβαια τότε,αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό...Λυπάμαι!

Αν καταλαβαίνω καλά είναι σύνηθες επακόλουθο της επέμβασης
    οι ψυχολογικές μεταπτώσεις.Οπότε πες πως περνάς λοχεία
    και σύντομα θα περάσει!Τα έντεκα κιλάκια ούτε εμένα μου φαίνονται λίγα!
    Μην τρελαθούμε εντελώς τώρα!Μια χαρά είναι και έποντες κι άλλες δεκάδες!
    Σημασία έχει να μην παραλείπεις σουπίτσες,αλεσμένα κι ό,τι άλλο μπορείς.
    Ίσως και κάποιες βιταμινούλες να σου χρειάζονται.Επικοινώνησε με τον γιατρό σου.
    Τα fortimel κι εγώ τα έπαιρνα μετά από κάθε επέμβαση.Πρωτεινούχα υγρά γεύματα είναι
    των 200 θερμίδων το μπουκαλάκι,Βασουλίνι μου,σε υπέροχες γεύσεις(βανίλια,σοκολάτα,
    μπανάνα,φράουλα)αλλά άμα δεν τα δέχεται το στομάχι σου,δε θα πιεστείς κιόλας!
    Εξάλλου τώρα πια δεν τα χρειάζεσαι.Αρχίζεις να τρέφεσαι πιο ολοκληρωμένα,έτσι δεν είναι;
    Λοιπόν,δε θέλω να χρειαστεί να ξαναπεράσεις μόνη σου,καμία δύσκολη μέρα!Εδώ είμαστε εμείς
    να τα συζητάμε όλα παρεούλα,να παίρνουμε λίγο από το βάρος τους,να τα υποτιμούμε στη σκέψη
    πως πιθανώς χρειάστηκε να τ'αντιμετωπίσουν κι άλλοι και ήταν όντως σύντομα περαστικά!
    Βλέπεις το Βασουλίνι μας που είναι ήδη άλλος άνθρωπος!Μάλλον το φαντάζεσαι εσύ,αλλά κι εγώ
    που το βλέπω τακτικά,σου το επιβεβαιώνω!Έτσι θα δίνεις κι εσύ σε λίγους μήνες κουράγιο στους επόμενους!
    Κι επειδή δε σε πολυεμπιστεύομαι πως θα γράφεις τακτικά και για να μην σ'έχω και άγχος,δες τα u2u σου λίγο.
    Το δύσκολο πέρασε,καρδιά μου!Τα χρόνια με τα πολλά κιλά,η αναζήτηση της κατάλληλης λύσης,η αναμονή,
    η επέμβαση,η παροχέτευση,το πρώτο διάστημα των υγρών και των αλεσμένων...Κι είμαστε και -11 κιλάκια!
    Δε σε λέω αχάριστη που δε νιώθεις πολύ καλά ψυχολογικά,απλά σου υπενθυμίζω όσα άφησες πίσω σου
    και πως βρίσκεσαι πολλά βήματα πλησιέστερα στα καλύτερα σου!Δε μασάμε!Συνεχίζουμε δυνατά!Φιλάκια!

Αχ κοριτσακια μου γλυκα σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας.
    Ειναι πολυ ωραιο καποιος να μας νοιωθει και να το ξερουμε!
    Δεν ξερω τι να σας γραψω περα απο το ευχαριστω...
    Ελπιζω οτι απο Δευτερα που θα γυρισω στη δουλεια να φτιαξει...
    Τα εντεκα κιλα που εχασα με απογοητευσαν γιατι ο γιατρος οταν τον ειχα ρωτησει ποσα κιλα θα χασω
    τον πρωτο μηνα μου απαντησε το λιγοτερο 12.Περιμενα λοιπον οτι θα εχανα παραπανω.
    Ξερω οτι 11 δεν θα εχανα ποτε με οποιαδηποτε διαιτα, ποσο μαλλον χωρις τα χαπακια του
    θυραιοειδη και σε ενα μηνα.Στον χειρουργο θα παω την Δευτερα για να με δει.Να δω τι θα μου πει κι αυτος.
    Ο γιατρος σας εδωσε μετα το χειρουργειο καποια διαιτολογο να επισκεπτεστε?Εμενα οχι.
    Μονο τα επιτρεπεται και τα απαγορευεται αναλογα με τη φαση που βρισκομαι.
    Βασια μου τα fortimel ειναι πρωτεινουχα ροφηματα.Βιταμινες οχι δεν μου εδωσε.
    Ναταλακι το πηρα το μηνυμα......Ευχαριστω και μαλλον θα γινει συντομα.

Senior Member
    βιβη, εγω δεν πηρα ποτε πρωτεινουχο ροφημα γιαυτο δεν το ξερω,
    βιταμινες πρεπει να αρχισεις οπωσδηποτε, πανε στο φαρμακειο και παρε οποιες θελεις, ζητησε καλυτερα μασωμενες η απο αυτες που λιωνουν στο στομα για να μην ερεθιζει και το στομαχι σου.
    σου λεω και παλι, μην συγκρινεις τον εαυτο σου με αλλους, αλλα και στο κατω κατω τι 11 τι 12 κιλα,
    η απωλεια ειναι ΣΙΓΟΥΡΗ, απλα δεν μπορεις να φας, μην γεμιζεις τον εαυτο σου με τυψεις χωρις λογο.
    ειδικα το πρωτο εξαμηνο δεν θα καταλαβαινεις πως φευγουν τα κιλα, εσυ το καλο που εχεις να κανεις ειναι να τρεφεσαι με βαση την λιστα που σου εδωσε ο γιατρος, και εμενα κατι τετοιο μου εδωσε και οχι διαιτολογιο.
    τρωγε οσο μπορεις περισσοτερο πρωτεινες και λιγοτερο υδατανθρακες και γλυκα.
    αντε και ενημερωσε μας την Δευτερα τι σου ειπε ο γιατρος σου

Γλυκα δεν τα πλησιαζω!!!
    Καμια κρεμα αραβοσιτου με ζαχαρινη φτιαχνω και ζελε light μονο.
    Υπαρχουν μερες που μπορω και τρωω λιγο πιο ανετα αλλα επειδη εχω
    την οισοφαγικη παλιδρομηση,που τελευταια εχει οργιασει με τις καουρες της,
    ολο σουποειδη τρωω.
    Την Δευτερα θα παω και θα σας πω.
    φιλια πολλα

Senior Member
    Ακόμα περιμένουμε τα νέα σου,Βιβουλίνι μου!
    Ελπίζω να προχωράμε μια χαρά μέρα τη μέρα,
    χωρίς παλινδρομήσεις και ταλαιπωρίες!
    Φαντάζομαι ήδη θα μετράμε κιλάκια μείον...
    Και για να μην τρέχουμε πέρα δώθε,αν θέλεις,
    έλα κι εσύ στο τόπικ του SLEEVE,όπου υπάρχουν
    και κάτι τρελονησιώτισες,μη μου είσαι μοναχούλι...
    Φιλάκια πολλά πολλά και καλό Πάσχα!

Senior Member
    Βιβουλίνι καλημέρα και από μένα που λόγω του ότι καίω λίγο καρβουνο μόλις σήμερα σε εντόπισα!!!
    Σου προτείνω και εγω να επισκέπτεσαι το τοπικ του sleeve και επίσης, το τοπικ sleeve & διατροφή, όπου μπορούμε να γράφουμε τι τρώμε καθε μέρα.
    Εχεις κλείσει μήνα από την επέμβαση, οπότε λογικά θα έχεις ξεκινήσει να μασάς!!
    Την οισοφαγική παλινδρόμηση την είχες και πριν το χειρουργείο?

Δυστηχως ναι. Την ειχα απο πριν με την διαφραγματοκηλη μου παρειτσα.
    Πηγα στο γιατρο τελικα και μου ειπε πως ποναω γιατι εκανα κηλη...
    Θα πρεπει να ξαναμπω χειρουργειο αλλα δεν θελω με τιποτα τωρα.Θα το αφησω για αργοτερα.

Senior Member
    Βιβουλίνι κουκουρίκου,πού χάθηκες,βρε ψυχή;
    Πώς τα πάμε;Όλα καλά;Για πες κανά νέο...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234