Results 16 to 18 of 18
Thread: γεια σας!!!
-
01-12-2009, 01:12 #16
Originally posted by Solitude
Θα συμφωνησω με οσα ειπαν οι κοπελες παραπανω..
Επισης τη δικια μου υποστιριξη για να σταματησεις να ψηλωνεις, να μη μεγαλωσει αλλο το στηθος σου και για να σου σταματησει η περιοδος επειδη δεν τρως καλα, δεν θα την εχεις.
Να προσεξεις πολυ.
είσαι πάρα πολύ μικρό και ακόμη δεν έχεις αναπτυχθεί, και δε είναι καλό, γλυκό μου να μην εμπιστεύεσαι ούτε τη διατροφολόγο σου και να πηγαίνεις αντίθετα από τώρα!
Κάνε μια προσπάθεια να αποκτήσεις αυτό που θέλεις, κάνοντας γυμναστική, χορό, κολύμπι ότι μπορείς να φανταστείς, αλλά μη ταλαιπωρείς τον οργανισμό σου.
Σκέψου το πάλι γλυκειά μου
πολλά φιλιά και καλώς ήρθες
- 12-02-2010, 10:28 #17
poso upsos prepei na exeis gia na gineis montelo;;;;
Originally posted by LIDA
Βρε elena_95 κι!
Καλώς ήρθες καταρχήν...
Είσαι πάνω στην ανάπτυξη γλυκό μου, ότι κάνεις τώρα θα έχει άμεση επίπτωση στο μέλλον σου... Ξέρω, θα σκεφτείς τι μου λένε τώρα, σε νιώθω, σ' αυτή την ηλικία δεν ακούς κανέναν. Αν θέλεις την γνώμη μου τα κιλά σου είναι απλά ΤΕΛΕΙΑ για το ύψος σου και σίγουρα θα έχεις ένα κορμάκι χάρμα. Κρίμα δεν είναι από τα 14,5 να μπεις στο λούκι με τις δίαιτες και να φτάσεις στα 30 να έχεις χάσει τον έλεγχο και τη μπάλα? Για διάβασε λίγο καλύτερα τι γίνεται εδώ μέσα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς που γράφουμε... ελπίζω λίγο να καταλάβεις...
(αν και ξέρω ότι οτιδήποτε και να σε συμβουλέψουν σ' αυτήν την ηλικία απλά δεν πρόκειτα να το κάνεις!).
12-02-2010, 10:43 #18
Από τα λίγα που ξέρω εξαρτάται από το τι θα κάνεις: φωτογράφηση, πασαρέλα??
Πάντως μια φίλη που είχα παλιά και έκανε αυτή τη δουλειά ήταν 1,73 και θεωρούνταν κοντή. ʼρα λογικά πρέπει να είσαι πάνω από 1,75 για να είσαι αποδεκτή.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....