Results 1 to 7 of 7
Thread: καλησπερα
-
06-12-2009, 15:29 #1
καλησπερα
Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να σας ευχαριστησω γιατι ενημερωθηκα για διαφορα θεματα που με απασχολουσαν και γιατι δυο ημερες τωρα σας παρακολουθω και μου κρατατε συντροφια. Θα σας παραθεσω το προβλημα μου και αν ξερει καποιος ας απαντησει. Ξεκινησα μια διαιτα πριν 15 ημερες και πηγε πολυ καλα. Σε 10 ημερες ειχα χασει 5 κιλα. Μετα για 3 ημερες κολλησα στα ιδια κιλα και αυτο ηταν κατι που το περιμενα(αμυνα του οργανισμου λογω αποτομης μειωσης θερμιδων). Πριν 4 ημερες ξεκινησα το lipotox(φακελακι).ενα το μεσημερι και μιση δοση το βραδυ.Σημερα ξεκινησα και τα χαπια γιατι μου ειπαν οτι πρεπει να τα παιρνω σε συνδυασμο(φακελακια και χαπια). Σε αυτες τις 4 ημερες εχω χασει μονο μισο κιλο.Να σημειωσω οτι δεν τρωω τιποτα αλλο, μονο τα φακελακια. Μηπως ξερει καποιος να μου πει μετα απο ποσσες μερες αρχιζεις να εχεις αποτελεσματα? Μου φαινεται οτι με τη διαιτα που εκανα πριν εχανα πιο γρηγορα. Θελω να χασω 8-9 κιλα σε δυο εβδομαδες. Ειναι εφικτο? Ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο και οτι δεν ειναι και υγειεινο ομως υπαρχει πολυ σοβαρος λογος που με αναγκαζει να χασω αυτα τα κιλα παρα πολυ γρηγορα. (Σε 3 εβδομαδες θα δωσω εξετασεις για αεροσυνοδος και πρεπει να ειμαι στις ιδανικες αναλογιες). Σας ευχαριστω για το χρονο σας. Καλες γιορτες σε ολους. Υ.Γ Καποιος που το εχει δοκιμασει μπορει να μου πει σε ποσσο καιρο εχασε ασ πουμε 10 κιλα? Ξερετε κατι πιο γρηγορο που μπορω να κανω? Οχι ενγχειρηση παντως
- 06-12-2009, 19:00 #2
καλησπερα και καλως ηρθες. Δε μας λες βαρος υψος ηλικια κτλ. Παντως το μονο που καταφερνεις με αυτα που κανεις ειναι να κολλας στα κιλα κ να μη χασεις ποτε οσα θελεις, ποσο μαλλον μεσα σε μονο δυο εβδομαδες που λες...οχι δεν υπαρχει διαιτα που να μη κολλησεις στα κιλα διοτι ο οργανισμος προσαρμοζεται κ οσο εσυ τρως λαθος ή λιγοτερο αυτος δεν κανει καυσεις ωστε να κρατησει ενεργεια οποτε εσυ δε χανεις βαρος παροτι τρως ελαχιστα...μπορεις καλλιστα να δωσεις στις επομενες εξετασεις εαν αποτυχεις. Τις ιδανικες αναλογγιες ή τις εχεις ή τις δημιουργεις. Ως εκ θαυματος δεν γινεται σε 2 εβδομαδες.
06-12-2009, 19:07 #3
δες στο 'διαιτες απωλειας πολλων κιλων'. με την πρωτη διαιτα μια γνωστη εχασε 20 κιλα σε ενα μηνα. αλλα ηταν παχουλη. δεν εχω ιδεα πως θα αντιδρασει ο δικος σου οργανισμος αν εχεις ηδη πλακωθει στις διαιτες
επισης δε μας ειπες αν εχεις προβληματα υγειας κτλ. προσεξε μη κανεις βλακειες...
06-12-2009, 19:21 #4
Γεια σου Σοφια.Ακομα και να τα καταφερεις να χασεις αυτα τα κιλα σε δυο βδομαδες με οποιο κοστος για την υγεια σου,τα κιλα αυτα θα ειναι υγρα και δεν θα δεις μεγαλη διαφορα στους ποντους που φανταζομαι αυτο θα σε ενδιαφερει ετσι δεν ειναι?
Θα φυγουν υγρα απο παντου ακομα και απο το προσωπο και οι αναλογιες θα μεινουν περιπου ιδιες με τωρα,γιατι λιπος δεν πιστευω οτι μπορεις να χασεις πανω απο 2 κιλα τοσο γρηγορα.
06-12-2009, 20:16 #5
Καλώς ήρθες Σοφία.
Οπως έχεις μόνη σου ήδη καταλάβει αυτό που ζητάς είναι ανέφικτο! Ναί?
Σε δύο εβδομάδες 10 κιλά , μόνο ξαπλωμένη στο κρεβάτι με ορό και πάλι
σίγουροι δεν είμαστε εκτός αν δε τρώς τίποτα και πάλι παιζει...
Θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο?
Αν ναι δε νομίζω οτι μπορεί κανείς εδώ να σε βοηθήσει γλυκειά μου.
Νά είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου, και όχι δε στο γράφω τυπικά αυτό.....
07-12-2009, 14:19 #6
Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.Πραγματικα εχτες ημουνα πολλη ανγχωμενη και τα εβλεπα ολα μαυρα και μαλλον υπερεβαλα. Φυσικα και δεν χανωνται τοσσα κιλα σε 2 εβδομαδες,αλλα ακομα και αν γινεται μαλλον θα ειναι πολλη κακο για την υγεια μου.Οπως και να εχει ξαναγυρνω στο προηγουμενο θεμα. Με το λιποτοξ ειδε κανεις κατι ουσιαστικο η τσαμπα εχω κοψει τα παντα και μονο χαπακωνομαι???
12-12-2009, 02:38 #7
Καλησπέρα, ως χρήστης με το lipotox( χαπια +φακελακια ) μπορεσα και έφτασα το στοχο μου,ίσως πιο άμεσα από όσο πίστευα... από 87 κιλά σε 4 μήνες κατέληξα σε 70 χωρίς να προβληματιστώ ιδιαίτερα... απλώς το 30 λεπτο ελλειπτικό κ' διάδρομος ήταν απαραίτητο και βασικό, το πιάτο μου δεν άλλαξε μέγεθος...αλλα φουλάρησε με μπρόκολο, βραστό κοτόπουλο και πολυ γκρειπφρουτ...αντίο στις σοκολατες και στις μπύρες...αντιο και στις σφολιάτες και στο ψωμί... προβλημα υγείας ουδέν...(έκανα και εξετάσεις), αποψή μου... αν τηρήσεις τη δοσολογια , κάνεις γυμναστική , και μια διατροφή χαμηλή σε θερμίδες τον έπιασες το στόχο σου...επίσης...ένα πρόσθετο όπως το hyper drain της forte farm θα σε βοηθησει και στην κατακρατηση υγρών που μπορεί να έχεις....σημείωση το lipotox απλά σου pusharei τον οργανισμό για να κάνεις καύσεις και σου προσφέρει ολα αυτά τα στοιχεία , ώστε να μπορείς να κάνεις δίαιτα και να μην σε τρέχουνε ...
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία