Results 61 to 71 of 71
Thread: DREAM
-
01-01-2010, 16:24 #61
Καλησπερα και καλη χρονια,καπως αποτομα μου ηρθε που μπηκα σημερα και διαβασα αυτο το γεγονος,δε ξερω πραγματικα τι να πω..Ζωντανος και κεφατος ανθρωπος που λιγες μερες πριν φυγει εγραψε και αυτο:
"Βρε καλο μου κοριτσι! ΚΑΘΕ μερα χειρουργουνται ΤΟΣΟΙ ανθρωποι! Οταν εισαι μεσα στο νοσοκομειο εχεις τους παντες απο πανω σου για Ο,ΤΙ κι αν συμβει, που γιατι να συμβει; Εγω λυπαμαι αυτους που μια μερα πανε στο γραφειο τους και τους σφιγγει η γραβατα και πριν προλαβουν να κανουν αχ, αχ, πεφτουν κατω με εμφραγμα. Εσυ τι να φοβηθεις; Τον πόνο; Και στην περιοδο δεν ποναμε και οταν στραμπουλάμε πόδι δεν ποναμε και με μια κοινη γαστρενεριτιδα δεν ποναμε; Σιγά! Αφού τα ξερεις, στάδια ειναι και εσυ θα τα περασεις για να βρεθεις στην απενατι οχθη, στα γρηγορα, οπως τόσοι και τοσοι ανθρωποι. Μην φοβασαι. Εχε εμπιστοσυνη στους γιατρους και πιστη στο Θεό. ''
Tι να πω αν και δεν την ηξερα ανατριχιασα με αυτο,τουλαχιστον εφυγε πιστευοντας σε ανθρωπους και Θεο..
Καλο ταξιδι στη γειτονια των αγγελων
- 01-01-2010, 20:10 #62
κ γω ανατριχιασα μαυτο...ο Θεος δεν την προδωσε...ο Θεος δεν προδιδει ποτε. Πληρωνουμε τις αμαρτιες των ανθρωπων...
03-01-2010, 21:04 #63
καλη χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά. Και γω συγκλονίστηκα απο αυτό το γεγονός, πάει καιρος που διάβαζα το φόρουμ εδώ. Και πάνω που είχα αποφασίσει να κάνω και γω μια επέμβαση για την παχυσαρκία και έπεισα και τουσ γονεί και το έβλεπα πολύ αισιόδοξα, διάβασα γιαυτή την κοπέλα και μου κόπηκαν τα πόδια. Θα μπορούσε να συμβεί σε όποιονδήποτε... Τελικά μάθαμε τι ακριβώς έγινε? Ηταν λάθος γιατρού? Πού είχε κάνει την επέμβαση? Ισως αυτές οι απαντήσεις βοηθήσουν κάποιους απο τους επόμενους υποψήφιους ασθενείς.
04-01-2010, 01:39 #64
Originally posted by enjoy80
καλη χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά. Και γω συγκλονίστηκα απο αυτό το γεγονός, πάει καιρος που διάβαζα το φόρουμ εδώ. Και πάνω που είχα αποφασίσει να κάνω και γω μια επέμβαση για την παχυσαρκία και έπεισα και τουσ γονεί και το έβλεπα πολύ αισιόδοξα, διάβασα γιαυτή την κοπέλα και μου κόπηκαν τα πόδια. Θα μπορούσε να συμβεί σε όποιονδήποτε... Τελικά μάθαμε τι ακριβώς έγινε? Ηταν λάθος γιατρού? Πού είχε κάνει την επέμβαση? Ισως αυτές οι απαντήσεις βοηθήσουν κάποιους απο τους επόμενους υποψήφιους ασθενείς.
αν ζητάς πληροφορίες και βοήθεια για οτιδήποτε σε απασχολεί θα σε παρακαλέσω θερμά, να μη το κάνεις εδώ αλλά σε οποιδήποτε άλλο σημείο του φόρουμ.
σ΄ευχαριστώ
04-01-2010, 11:28 #65
ενα περιεργο πραγμα....δεν εχει φυγει ακομη απο το μυαλο μας...χθες τη σκεφτομουν και νομιζα οτι θα ημουν η μοναδικη. σκοπευα μαλιστα να βρω αυτο το τοπικ να της ευχηθω να ειναι καλα εκει που ειναι...διπλα στα αστρα της.....
17-11-2010, 22:47 #66
Ήταν σα σήμερα...Ένας χρόνος...σκοτάδι ή φως;
Δεν έχω λέξεις να χωρέσουν σκέψεις και συναισθήματα...
Πάντως σε σκέφτομαι συχνά...Ονειρένια μου!
--->...Δεν ξέρω τι θα χει μετά τον Παράδεισο,μετά τα φεγγάρια σου δεν ξέρω τι θα χει...
21-11-2010, 15:11 #67
Πέρασε κι όλας χρόνος..? Απίστευτο μου φαίνεται...
Εγώ δεν ήμουν μέλος εδώ τότε, ούτε ήξερα μέχρι σήμερα ότι η Dream του stardome ήταν και εδώ... αλλά την ειχα γνωρίσει μέσα από της αναρτήσεις της εκεί. Που ήταν σοβαρές, αλλά ποτέ σοβαροφανείς ή δήθεν. Που ήταν... χύμα θα έλεγε κάποιος, εγώ το λέω αληθινές, όχι λουστραρισμένες, ο πραγματικός ο άνθρωπος - dream και όχι μια μάσκα γεμάτη στο δήθεν για να είναι αποδεκτή ή αρεστή ή δεν ξέρω τι... που σου τα έχωνε, που σε βοηθούσε, που σε "διάβαζε" και σε άγγιζε ρε παιδί μου. Κι αυτή η ειλικρίνεια, το "χύμα", είναι σπάνιο... είχα φρικάρει τότε που το έμαθα, χωρίς να ξέρω τι και πώς - απλά ξαφνικά πουφ, πάει η dream... και έμεινα κάγκελο, κι ας μην γνωριζόμασταν στην ουσία... δεν θυμάμαι να με έχει ξαναπονέσει που έφυγε άνθρωπος "ξένος"... αλλά ξέρω γω? Δεν την ένοιωθα ξένη. Τελικά το έχω παρατηρήσει... ένα περίεργο πράγμα, πώς πάντα φεύγουν νωρίς οι ιδιαίτεροι άνθρωποι, οι σπάνιοι... ίσως για αυτούς να είναι καλύτερα έτσι. Αυτό θέλω να ελπίζω. Κι ένα ακόμα περίεργο πράγμα, και πείτε με τρελλή... ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου ακόμα ελπίζει ότι ήταν όλο αυτό ψέματα, παρεξήγηση... "όχι, δυστυχώς είναι αλήθεια" λέει η λογική... "σκάσε εσύ" απαντάει η παλαβή φωνούλα.
25-01-2011, 12:49 #68
Δεν υπάρχουν λόγια.. Έτσι απλά.
Καλό ταξίδι στη νεαρή κοπέλα..
08-05-2011, 22:51 #69
08-05-2011, 23:43 #70
ας ειναι ελαφρυ το χωμα...κριμα η κοπελα..:-((
18-11-2011, 01:03 #71
Ακόμη ένας χρόνος...Ψάχνω ένα τραγούδι,έναν άγγελο να σου στείλω
αλλά τίποτα δε μου ταιριάζει.Νιώθω πως έφυγες μακριά και δε θα σ'αγγίξουν.
Αν έχει κάποια δύναμη η σκέψη μου,αν νιώθεις τη συγκίνηση στο δάκρυ μου,
κράτα μόνο πως δε λησμονήθηκες,αν κι ελπίζω να είσαι εκεί που είσαι τόσο καλά
που ούτε να σε νοιάζει.Ονειρένια μου!Αδικοχαμένη μου Ονειρένια...
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία