Results 31 to 45 of 71
Thread: DREAM
-
03-12-2009, 11:54 #31
τί να πω ρε παιδιά...κρίμα!!!!!!να είσαι καλά εκεί που είναι το κορίτσι!
- 03-12-2009, 12:41 #32
Καλό σου ταξίδι Ονειρένια εκεί κοντά στα άστρα που τόσο αγαπούσες...
03-12-2009, 13:12 #33
Διάβαζα τώρα τους διαλόγους μας, την πλάκα που κάναμε, την Dream on που έμπαινε στα καβγαδάκια με την Ναταλία και με το χιούμορ της τα έσπαγε..... Α ρε κοριτσάκι..
Αρχές Οκτώβρη τα γράφαμε όλα αυτά...
Και έμειναν μόνο οι λέξεις..........
03-12-2009, 13:18 #34
τιποτα δεν ειμαστε... μια ανασα... μια κλωστουλα.... σε ενα πραγμα εκανε λαθος ο θεος και ας με συχωρεσει γι αυτο που θα πω... εχει γεμισει ο τοπος γεροντια... που υποφερουν που δεν εχει νοημα η ζωη τους... κι ομως τους αφηνει να ζουν και παιρνει μακρια τα αγγελουδακια που εχουνε ακομα τοσα να ζησουν... γιατι θεουλη μου??? δεν φτανουν τοσα αγγελακια εκει πανω που εχεις συντροφια? πρεπει να παρεις και τα δικα μας μακρια??
03-12-2009, 13:18 #35
http://www.youtube.com/watch?v=MxhVb...om=PL&index=10
Για σένα ονειρένια που πια δεν μας διαβάζεις....
03-12-2009, 14:10 #36
03-12-2009, 14:54 #37
καλο ταξιδι και κουραγιο σε αυτους που εμειναν πισω
03-12-2009, 15:06 #38
Κι εγώ τώρα διάβασα για τον άδικο χαμό της κοπέλας.
Έχω συγκινηθεί πολύ. Εχω μια γνωστή μου στην εντατική μετά απο βαριατρική επέμβαση. Ολα κυλούσαν καλά ώσπου δεν πειθάρχησε και μετά πήρε μικρόβιο και τώρα προσπαθούν οι γιατροί να σώσουν ότι μπορούν μιας και έχουν πειραχτεί πολλά όργανα.
Ανησυχώ πολύ και ειδικά τώρα που διάβασα και για τη Dream on.
Καταννοώ το ξέσπασμα της κοπέλας που είναι εναντίον των επεμβάσεων αυτών αλλά δεν γίνεται σε όλους αυτό.
Συντρέχουν πολλοί λόγοι κάθε φορά. Σιγουρα ο πόνος θα ήταν τεράστιος για να μιλήσει έτσι.
Αλήθεια, έμαθε κανείς τι συνέβει;
03-12-2009, 16:21 #39
Δεν υπαρχουν λογια...
Καλο σου ταξιδι ονειρενια...
03-12-2009, 17:18 #40
Συγκλονίστικα και βιώνω ξανά κ ξανά καταστάσεις που δε θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου...
Συγνώμη ονειρένια μου που δεν κατάλαβα εγκαίρως πόσο σημαντική ήσουν...
καλό σου δρόμο και καλή αντάμωση..
http://www.youtube.com/watch?v=2r9d9c9GOcg
03-12-2009, 18:27 #41
καλα εχω συγκλονιστει, εκανα αναζητηση και διαβαζω τα μηνυματα της κοπελας...τι να πω εχω σκασει. τουλαχιστο ξεκαθαριστε μας οσοι γνωριζετεε τι την εδιωξε απο τη ζωη γιατι ειναι κριμα να τυρρανιομαστε και εμεις με ερωτηματικα... καλο δρομο dreamOn και ο,τι κι αν εφταιξε σιγουρα ηταν αδικο...
03-12-2009, 18:48 #42
παιδιά θα συμφωνήσω με το "badgirl".
Ανατρέχω στις παραθέσεις που βρίσκω με την κοπέλα και πραγματικά λυπάμαι. Είναι κρίμα να χαθεί ένα τόσο αξιόλογο άτομο και μάλιστα από ιατρικό λάθος.
Από όσα διαβασα η συγκεκριμένη κοπέλα είχε πάντα το θάρρος και το θράσος της γνώμης και αυτό την έκανε ακόμα πιο αξιόλογη στις μνήμες μας ακόμα και για εμάς που τη γνωρίσαμε μέσα απο το θάνατο της.
Δεν ξέρω αν είναι υπερβολικό αυτό που θα πω αλλά θα πρέπει για τη μνήμη της κάποιος που γνωρίζει να πει τι έγινε και να βγάλει το "το ιατρικό λάθος" που έγινε.
Για να προφυλαχθούν και άλλες κοπέλες που ετοιμάζονται για ανάλογες επεμβάσεις.
Είναι κρίμα μια τόσο δυναμική κοπέλα, την αγαπούσε τόσο κόσμος .... (κλαίμε και εμεις που δεν τη γνωρίζαμε γιατί βλέπουμε πρώτα από όλα ποσοι την αγαπούσαν)...
δε θα έπρεπε να φανερωθούν οι υπεύθυνοι??
03-12-2009, 23:01 #43
Κι εγώ θα θελα να μάθω, αν και έχω ήδη κάνει επέμβαση.Οχι απο περιέργεια, αλλά γιατι ήταν άδικο. Θα μου πειτε, τοσοι έχουν φύγει.Ναι και ηταν αδικο.
Η dream on έκανε δακτύλιο. Το ποσοστό θνησιμότητας είναι μηδαμινό!
Τι συνέβει! Εχω συγκλονιστεί γιατι διαπιστώνω αυτό που λένε μετά από ένα χαμό ενός δικού μας ανθρώπου.Τόσο καιρό πχ που μιλούσαμε, δεν πίστευα ότι θα χαθεί. Πάντα έλεγα, οκ, θα τον ξαναδώ, θα του ξαναμιλήσω.Αλλά να που τελικά η ζωή τα φέρνει αλλιώς.
Ετσι και με την κοπέλα. Λες, οντως, τι απίστευτο άτομο είναι αυτό; Με χιούμορ και αισιοδοξία.Και λες, οκ, θα πάει να κάνει μια επέμβαση ρουτίνας και θα τα ξαναπούμε σε 2 μερούλες.Αλλά.....
Αυτό είναι που σε τρελαίνει. Γι αυτό οταν θέλεις να πεις κάτι για κάποιον άνθρωπο, πες το τώρα! Τον αγαπάς; Του το λες αμέσως. Τον συμπαθεις; Εκφράζεις αμέσως τη συμπάθειά σου.
Εγώ αρκετές φορές θέλω να γράψω σε διάφορα ποστ και να ευχαριστήσω άτομα, αλλά λέω, επειδή ειμαι κουρασμένη, θα το κάνω αύριο. Κάθε μέρα εξάλλου μπαίνουν εδώ μέσα.....
Αλλά....
Ας μας πει κάποιος τι συνέβει. Χωρίς όνομα γιατρού, εάν δεν το επιθυμεί.
Εχω γνωστή μου στην εντατική και ανησυχώ πολύ. Υποτίθεται έκανε sleeve, ίσως τελικά ο γιατρός να της έκανε by pass. Αλλο λενε οι δικοί της τη μία μέρα, άλλο την άλλη. Δεν ξέρω εάν τα έχουν χαμένα.Η κοπέλα πάντως είναι σε άσχημη κατάσταση, σε καταστολή και αγνωστο τι την οδήγησε εκεί και αν θα επανέλθει.
03-12-2009, 23:08 #44
λυπαμαι πολυ για την φιλη σου... ευχομαι ο θεουλης να της δωσει την ευκαιρια να ζησει το ονειρο της... ειναι κριμα ρε παιδια πηγαμε να κανουμε κατι καλο για την ζωη μας και ορισμενοι απλα κανουν πειραματα επανω μας οδηγοντας τελικα σε απωλεια ανθρωπων? γιατι ρε γαμωτο? γιατι δεν πηγατε να γινετε χασαπηδες να σφαζετε γελαδια και σφαζετε τα παιδια του κοσμακη? γιατι γαμω την τυχη μου γιατι????
03-12-2009, 23:28 #45
Δεν ξέρω εάν κάνουν πειράματα. Υπάρχει και ποσοστό επιπλοκών κλπ.Ολοι μας ενημερωνόμαστε γι αυτο και ευχόμαστε να μην ανήκουμε εκεί.
Αλλά πειτε με καχύποπτη με όσα έχω δει κι ακούσει, εμένα στη δική μου περίπτωση με τη γνωστή μου, κάτι δεν μου κάθεται καλά.
Οκ, εφταιξε η κοπέλα που δεν τηρησε οσα της είπε ο γιατρός.Οκ.Αλλά εκεινη φταίει που πηρε μικρόβιο; Ο γιατρός γιατί έλεγε, "όλα καλα";
Δεν ειμαι γιατρός κι ούτε θέλω να το παίξω γιατρός. Εξάλλου δεν αναφέρω ονόματα.Αλλά αυτό το "όλα καλά" και σε μια εβδομάδα να γυρνάει σε βαρύ περιστατικο, τι να πω...
Καλή ενημέρωση θέλει! Δυστυχώς οι βαριατρικές επεμβάσεις γίνονται με ταχύτατους ρυθμούς και τις κάνουν και γιατροί που ειναι μεν γενικοί χειρουργοί αλλά έχουν ειδικευτεί σε περιπτώσεις παχυσάρκων; Αυτό αναρωτιέμαι. Οκ, εισαι καλός στο να κοβεις.Αψογος.Αλλά έχεις εξειδικευτεί σε παχύσαρκο άτομο; Δεν νομιζω οτι όλοι έχουν ειδικότητα. Κι αυτό είναι λυπηρό...
Δεν μπορεί ένας γιατρός που υποτίθεται είναι γνωστός και καλός απ΄ότι λένε συνάδελφοι, να βγαίνει απ το χειρουργείο και να λέει, "με κούρασε πολύ, είχε πολύ λίπος στην κοιλιά" Σοβαρά; Και τι περίμενες να δεις; Καμιά αδύνατη; Οι παχύσαρκοι υποτίθεται έχουν και έξτρα λίπος στην κοιλιακή χώρα. Αρα, αν υπήρξε επιπλοκή στο χειρουργείο, φταίει το λίπος, ε; Μαλιστα....Τότε να εκανε διαιτα η κοπελιά και μετά να έκανε επέμβαση παχυσαρκίας.
Ξεσπάω και με συγχωρείτε κιολας. Κανω κατάχρηση του ποστ της dream on....
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία